2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

temiz çıkmasına çok sevindim. 3 milyar fazlaymış canım gerçekten de o ne öyle sigorta ile anlaşmalı özel bir hastanede yapmak en güzeli... benim canım zaman zaman patates kızartması istiyo napiim yiyorum inşallah bişey olmaz.

aynne canım ben de haftasonları eşimle birlikte yapıyorum Allah'tan eşlermiz halden anlıyo yoksa kendimiz başedemeyiz ki.

ıste o yuzden afıyet hastanesıne gıtmek ıstıyorum orası guzel hastane demıs hemde 7/24 kadın dogum var orda ucretını bıomıyorum ama emınım 3 mılyar degıl daha ucuz :) yaglı yeme canım patatesı fırına koy kumpır gıbı yap mıgdenı yatıstırır ben ıkı gundur oyle yapıyorum rahat oluyo mıgdem arkadas ıkı catal aldıgı halde zehırlenmıs o yuzden bende bıde gastırıt var yaglı yasak sızde dıkkat edın canım yersende az ye hem kılo yapmasın

inşallah kötü bişey yoktur canım yediklerinden derken ne yemiş olabilirsin ki. yalı falan mı etki ediyo acaba. Alah korusun kötü bişey yoktur inşallah.konuşup bilgi veren doktor insanı rahatlatıyo kimisi hiç konuşmuyolar insan geriliyo. ama aklına kötü şeyler getirme u konuda neler yenilmemesi gerekiyorsa dikkat et bakalım iki hafta sonra iyi çıkar inşallah.

aynen canım en başta ben de çok bakıyorum netten bu dış gebelk olayı falan ödüm kopmuştu artık pek bakmyorum dokotra güveniyorum elimizden de bişey gelmiyo ki zaten. herşeyin hayırlısı olacak inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

iiyi araştıırıp karar vermek lazım doğum konusunda inşallah dediğin yer iyi ve uygundur. ben zaten çok yağlı yiyemiyorum caım kızartma istiyo yapıyorum ama en fazla bir kaç çatal alıp bırakıyorum.

amın ıns canım ben adapazarındayım ertan celıke gıdıyrm manısalıyım aslında burayı cok bılmıyrm cevremdekılerın tavsıyesı üzerıne gıdıyrm

yedıklerıme elımden geldıgınce dıkkat edıyrm dr demedıkı bırsey sunu yeme falan dıye onuda ben sorunca acıkladı zaten

nasıl şaşkın doktor bu yaa madem yediklerinden olabilir diyo ne yiyince olurmuş onu da söylemesi gerekmez mi en azından onları yememeni söylemesi gerekir bence.

canım sen hiç strese girme.internette sağlıkla ilgili konular çok abartılıyor.istersen başka bir dr.a daha danış ya da 15 gün dediyse mecburen bekleyeceksin.yediklerine de dikkat edersin bu arada.sebze meyveye daha fazla ağırlık vermeye çalış.kötü düşünme canım pozitif düşün.

nasıl şaşkın doktor bu yaa madem yediklerinden olabilir diyo ne yiyince olurmuş onu da söylemesi gerekmez mi en azından onları yememeni söylemesi gerekir bence.

bazı dr.ların ağzından cımbızla laf alıyorsun.o tiplere ben de sinir oluyorum.bir de en uyuz olduğum bir soru soruyosun azıcık bir cevapla geçiştirmiyolar mı

bazı dr.ların ağzından cımbızla laf alıyorsun.o tiplere ben de sinir oluyorum.bir de en uyuz olduğum bir soru soruyosun azıcık bir cevapla geçiştirmiyolar mı

hastalarına yeterince önem vermeyen doktorlar böyle oluyo bence düşünsene senden medet uman biri var karşında öyle davralır mı

canım 3000 çokmuş hakikaten de.sigortaya indirim yok muymuş

kızlar bebek resmi olan ,bursa da yaşayan GÖNÜL GÜRER ER im ben

CANIM BENİM ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA KENDİNİ BOŞ YERE ÜZME SEN ONA DEĞİL NELER YEMEMEN GEREKTİĞİNE BAK VE UYGULA,SENİ SEVİYORUZ ÜZME KENDİNİ BOŞA

CANIM BENİM BİLİYORUM ELDE DEĞİL AMA BUNUN TEK FORMÜLÜ KENDİNİ HİÇ EZDİRMEMEK KİBARCA LAFI YERLEŞTİRMEK..

aman canım Allah'tan aynı evde yaşamıyoruz yoksa halimiz nolurdu bizim...
AYY SORMAYIN BENİM GELECEKTE BELKİ ,ÖYLE OLACAK KAYINVALİDEMLE EŞİNİN ARASI BİRAZ NANEMOLLU GİBİ ,TEK KALACAK YERİ BİZİM EVİMİZ,BELKİ GELECEKTE AYNI EVİ PAYLAŞACAĞIZ:26::18:BENDE DİYORUM Kİ;EĞER ÖYLE OLURSA ÇOCUĞU 1-2 YAŞINA GETİRİRİM SONRADA ÇALIŞIRIM,
canım cok gönül gurer cıkıyor hangısı sensın? buarada bende vereyım ama benım adres aramalara kapalı bırsuru ogrencım eklıyordu bende kapattım

CANIM BENİM O HALDE SEN EKLE KABUL EDECEĞİM ADIMI DEĞİŞTİRDİM ADIM GÖNÜL GÜRER ER OLDU VE YAŞADIĞIM ŞEHİR BURSA ,PROFİLDE DE BEBEK RESMİ VAR KIZIM..

Gebelikte karaciğer fonksiyon testlerinin yükselme nedenleri arasında başta tansiyon yükselmesi geliyor. Ayrıca hepatit (karaciğer enfeksiyonu) ve ilaç kullanımı da etken olabilir.ayrıca yediklerine cok dikkat et kızartma baharat yememeye ozen goster..

ayrıca en son aşamada gebelik sonlandırılabilir ki bu caresiz kalınca yapılabilcek bir durumdur..sana uygun bir diyet listesi verilebilir.enzimlerini kontrol altına alabilen için ..

ccanını cok sıkacak bir durum degil dikkatli olmanda yarar var ..

tamam canım ben de ekledim seni.. benim zaten yapım gereği kendimi asla ezdiremem bu yaşıma kadar öyleydim yani bundan sonra da değişemem herhalde. çok yüzgöz olmayı sevmem zaten hele ki kaynanamla aramda hep bir mesafe bırakıyorum. her lafı söyleyemez bana.

kayınvalide ile birlikte aynı evde yaşamak mı çalışırsan idare edilir de evde durursan olacak iş gibi gelmiyo bana şahsen ben yapamazdım. büyük konuşmayalım tabi yine de ileride ne olur bilinmez.

cok sagol canım benı bılgılendırdıgın ıcın ..zaten kızartma yemıyorum yesemde tadımlık...sen bır sıteden mı buldun bu bılgılerı bende bır bakayım yoksa bılıyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…