yaşlı değilmiş allahtan.benimkinin 2 lafından biri 65 yaşındayımdinç olması lazım ama kaynanalık yapcak ya
Balböceğim listeye benide ekleyin, benim oğlan..
Bu arada face adresim kızlar;gönül gurer
selam kıslarr sımdı doktordan geldım kan tahlılı yaptırdım temız cıktı ben doktorumu degıstırıcem kadına dedım kaca dogum yaptırıyon medıkanada sıgorta yok 3 mılyar dedı ölüyodum yanı o ne ya delimidir nedır bundan sonra afıyete gıtcem orda fazılet varmıs cok ıyı dedıler ay basında on agıtcem ve artık degıstırmıycem doktor ınsallah son olur benımde kız oluyoo hatırlatıyım lıseye ekleyebılırsınızz :) bu arada kızlar yedıkelrınıze dıkkat edın yaglı seyelr cok yemeyın arkadasım 7 aylık hamıle yglı bıseyler yemıs dogum gununde zehırlenmıs onuda goturduk doktora o yuzden gec geldık herseyden nem kapıyoo hamılelıkte ınsan o yuzden dıkkatlı ol dedı doktorr
çalısanlara allah yardım etsın valla zor ben evde oldugum halde zorlanıyorum ınsanın yanında yardımcı olması lazım temızlık zor zaten allah yarım etsın ben hafta sonları esımle yapıyorumm afiyet hastanesıne gıden varmı arkadaslar fazılet varmıs bılgınız varmıı
inşallah doktorunun bahsettği gibi bişeydir..üzme kendiini,bu internet olmaynı oldurur insana,bende çok takip ettm özellikle ilk zamanlar psikolojimi bozdu,hep olumsuz hep olumsuz.oyüzden doktruna güven,güvenmiyorsanda değiştir ama internete pek inanma..
insallah canım onemsızdır...evet ınternet olunca ınsan bakmadan duramıyor bakıncada moralı bozuluyor dedıgın gıbı ılk aylarda dıs gebelık duyuyrdm hemen arastıryrm sankı sende oyleymıssın gıbı o moda gırıyorsun ..yok bos gebelık falan derken bu gunlere geldık umarım hıcbır sorunla karsılasmadanda alırız bebelerımızı kucagımıza.suan evde yalnızım ıyıkı varsınız ınsan paylastıkca rahatlıyr
temiz çıkmasına çok sevindim. 3 milyar fazlaymış canım gerçekten de o ne öyle sigorta ile anlaşmalı özel bir hastanede yapmak en güzeli... benim canım zaman zaman patates kızartması istiyo napiim yiyorum inşallah bişey olmaz.
kızlar sonuclarımı aldım ıı cıktı ama karacıger enzımlerım yuksekmıs dr neden yuksek cıktı acaba falan dedı bende sordum bır rıskı falan var mı dedım yedıklerınden de olabılır 2 hafta sonra bır daha yapcaz dedı offffff ınternetten baktım onemlı dıyor.ya ben bu dr hıc sevmedım oncekı drumu cok arıyorm bu ne 3 lu testten ne de ayrıntılı ultrasondan bahsettı bır dahakınde ben sorarım artık oncekı hersey hakkında detaylı bılgı verıyordu umarım bır sorun yoktur nette 5. aydan sonra yukselme devam ederse gebelık sonlandırması falan dıyo nasıl canım sıkıldı ..
insallah canım onemsızdır...evet ınternet olunca ınsan bakmadan duramıyor bakıncada moralı bozuluyor dedıgın gıbı ılk aylarda dıs gebelık duyuyrdm hemen arastıryrm sankı sende oyleymıssın gıbı o moda gırıyorsun ..yok bos gebelık falan derken bu gunlere geldık umarım hıcbır sorunla karsılasmadanda alırız bebelerımızı kucagımıza.suan evde yalnızım ıyıkı varsınız ınsan paylastıkca rahatlıyr
ıste o yuzden afıyet hastanesıne gıtmek ıstıyorum orası guzel hastane demıs hemde 7/24 kadın dogum var orda ucretını bıomıyorum ama emınım 3 mılyar degıl daha ucuz :) yaglı yeme canım patatesı fırına koy kumpır gıbı yap mıgdenı yatıstırır ben ıkı gundur oyle yapıyorum rahat oluyo mıgdem arkadas ıkı catal aldıgı halde zehırlenmıs o yuzden bende bıde gastırıt var yaglı yasak sızde dıkkat edın canım yersende az ye hem kılo yapmasın
öncelıkle gecmıs olsun canım sen ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına hersey allahdan herseyın hayırlısı olsunn hıc bsıey olmaz sen bol bol dua et sorunsuz dogurrusun ınsallah hangı doktora gıdıyon canım sen nerde canımcım
inşallah kötü bişey yoktur canım yediklerinden derken ne yemiş olabilirsin ki. yalı falan mı etki ediyo acaba. Alah korusun kötü bişey yoktur inşallah.konuşup bilgi veren doktor insanı rahatlatıyo kimisi hiç konuşmuyolar insan geriliyo. ama aklına kötü şeyler getirme u konuda neler yenilmemesi gerekiyorsa dikkat et bakalım iki hafta sonra iyi çıkar inşallah.
amın ıns canım ben adapazarındayım ertan celıke gıdıyrm manısalıyım aslında burayı cok bılmıyrm cevremdekılerın tavsıyesı üzerıne gıdıyrm
yedıklerıme elımden geldıgınce dıkkat edıyrm dr demedıkı bırsey sunu yeme falan dıye onuda ben sorunca acıkladı zaten
kızlar sonuclarımı aldım ıı cıktı ama karacıger enzımlerım yuksekmıs dr neden yuksek cıktı acaba falan dedı bende sordum bır rıskı falan var mı dedım yedıklerınden de olabılır 2 hafta sonra bır daha yapcaz dedı offffff ınternetten baktım onemlı dıyor.ya ben bu dr hıc sevmedım oncekı drumu cok arıyorm bu ne 3 lu testten ne de ayrıntılı ultrasondan bahsettı bır dahakınde ben sorarım artık oncekı hersey hakkında detaylı bılgı verıyordu umarım bır sorun yoktur nette 5. aydan sonra yukselme devam ederse gebelık sonlandırması falan dıyo nasıl canım sıkıldı ..
nasıl şaşkın doktor bu yaa madem yediklerinden olabilir diyo ne yiyince olurmuş onu da söylemesi gerekmez mi en azından onları yememeni söylemesi gerekir bence.
bazı dr.ların ağzından cımbızla laf alıyorsun.o tiplere ben de sinir oluyorum.bir de en uyuz olduğum bir soru soruyosun azıcık bir cevapla geçiştirmiyolar mı
selam kıslarr sımdı doktordan geldım kan tahlılı yaptırdım temız cıktı ben doktorumu degıstırıcem kadına dedım kaca dogum yaptırıyon medıkanada sıgorta yok 3 mılyar dedı ölüyodum yanı o ne ya delimidir nedır bundan sonra afıyete gıtcem orda fazılet varmıs cok ıyı dedıler ay basında on agıtcem ve artık degıstırmıycem doktor ınsallah son olur benımde kız oluyoo hatırlatıyım lıseye ekleyebılırsınızz :) bu arada kızlar yedıkelrınıze dıkkat edın yaglı seyelr cok yemeyın arkadasım 7 aylık hamıle yglı bıseyler yemıs dogum gununde zehırlenmıs onuda goturduk doktora o yuzden gec geldık herseyden nem kapıyoo hamılelıkte ınsan o yuzden dıkkatlı ol dedı doktorr
CANIM BENİM BİLİYORUM ELDE DEĞİL AMA BUNUN TEK FORMÜLÜ KENDİNİ HİÇ EZDİRMEMEK KİBARCA LAFI YERLEŞTİRMEK..hiç istemiyorum bozmak ama şu zamanlarımda çekemiyorum sinsi tavırlarını ne yapayım. suratı da beş karış canmı sıkıyo çok. en son dayanamadım anneme anlattım, doğumdan sonra işin var diyo gelir burda herşeyine karışır zaten insan o zamanlarda canın acırken kimsenin lafını da çekemiyo hele de sen sinirlisin aman sakin ol diyo kadın napsın :)
evet yazın tiril tiril elbiseler giyer rahat oluruz. şimdi ne giysek problem.
AYY SORMAYIN BENİM GELECEKTE BELKİ ,ÖYLE OLACAK KAYINVALİDEMLE EŞİNİN ARASI BİRAZ NANEMOLLU GİBİ ,TEK KALACAK YERİ BİZİM EVİMİZ,BELKİ GELECEKTE AYNI EVİ PAYLAŞACAĞIZ:26::18:BENDE DİYORUM Kİ;EĞER ÖYLE OLURSA ÇOCUĞU 1-2 YAŞINA GETİRİRİM SONRADA ÇALIŞIRIM,aman canım Allah'tan aynı evde yaşamıyoruz yoksa halimiz nolurdu bizim...
canım cok gönül gurer cıkıyor hangısı sensın? buarada bende vereyım ama benım adres aramalara kapalı bırsuru ogrencım eklıyordu bende kapattım
kızlar bebek resmi olan ,bursa da yaşayan GÖNÜL GÜRER ER im ben
CANIM BENİM BİLİYORUM ELDE DEĞİL AMA BUNUN TEK FORMÜLÜ KENDİNİ HİÇ EZDİRMEMEK KİBARCA LAFI YERLEŞTİRMEK..
AYY SORMAYIN BENİM GELECEKTE BELKİ ,ÖYLE OLACAK KAYINVALİDEMLE EŞİNİN ARASI BİRAZ NANEMOLLU GİBİ ,TEK KALACAK YERİ BİZİM EVİMİZ,BELKİ GELECEKTE AYNI EVİ PAYLAŞACAĞIZ:26::18:BENDE DİYORUM Kİ;EĞER ÖYLE OLURSA ÇOCUĞU 1-2 YAŞINA GETİRİRİM SONRADA ÇALIŞIRIM,
9:
Gebelikte karaciğer fonksiyon testlerinin yükselme nedenleri arasında başta tansiyon yükselmesi geliyor. Ayrıca hepatit (karaciğer enfeksiyonu) ve ilaç kullanımı da etken olabilir.ayrıca yediklerine cok dikkat et kızartma baharat yememeye ozen goster..
ayrıca en son aşamada gebelik sonlandırılabilir ki bu caresiz kalınca yapılabilcek bir durumdur..sana uygun bir diyet listesi verilebilir.enzimlerini kontrol altına alabilen için ..
ccanını cok sıkacak bir durum degil dikkatli olmanda yarar var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?