2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cok sagol canım benı bılgılendırdıgın ıcın ..zaten kızartma yemıyorum yesemde tadımlık...sen bır sıteden mı buldun bu bılgılerı bende bır bakayım yoksa bılıyor muydun?

Soru: hamilelerde karacier enzim ykseklii ... | indirimli randevu | online randevu | hasta sorular | salk danma | salk sorular |doktora soru sor |doktor sitesi | saglikdanis.com |

bu sitede yazıyor ama bneimde daha once ilaça baglı karaciger enzimlerim artmış eskinden doktorum bana soylediklerinde boyledi

kızlar ben bu gebeliğimde neden aşerip duruyorum bana söyler misiniz? başlarda 2-3 şeyi istiyordu canım o çok bulantım olduğu zamanlar.eşime 1 tanesini hiç söylemedim bulamazdı zaten.diğerlerini buldu sağolsun hafta sonu c.tesi palladiumdayız kadının teki bişey yiyo ben içine düşcem ama başka şey sandım.eşime tutturdum al da al diye.neyse markette dondurulmuşunu bulduk bugün canım bişey daha istedi 1 kova kadar yedim sonra arkadaşa gittim onda yemekteyiz açıktı.orda canım bişey çekti eve geldim onu da yaptım pişiyo deli miyim ne? oğlumda hiç aşermem olmamıştı sapıttım iyice bu kız mı acaba ondan mı öyle ne dersiniz

kabul ettim kızlar mehtap hanginiz acaba maşallah bu ne güzellik biir arkadaşım var Esmeray adında benim arkadaşlar girip bakabilrsin ona çoook benziyorsun
resmiye hangini maşallah fotolarına baktımda kucağına oğlan bebeği hemende vermişler gelin olurkenoğlan olmasın bu bebiş
derya ozgur derya hg face ime güzeller güzeli anne adayı öğretmen hanım:nazar
:

bana doktorum ne dedi biliyormusun,cimsiyet farklı olursa ,gebelikteki yaşanan durumlar da farklı olur yani şekerim kuvvetle muhtemel kzınb olacaaaaaaaaaaaaakkbenim canımda tatlı bişey istiyor ..bakalım yaparmıyım eşimemi söylerim..

KIZLAR BİRAZ ÖNCE SEZERYAN DOĞUM VİDEOSU İZLEDİM VE ÖNCESİNDE DE KK'nin DOĞUM HİKAYELERİ BÖLÜMÜNÜ OKUDUM VE ÇOK DUYGULANDIM ELİMİ KARNIMA KOYDUM VE BİLYORUM BENİ HİSSEDİYORSUN BEBEĞİM,DOĞACAĞIN GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM,SENİ KOKLAYACAĞIM,KUCAKLAYACAĞIM GÜNLERİ İPLE ÇEKİYORUM DEDİM VE AĞLADIM.. SANKİ O DA HİSSETMİŞÇESİNE KIPIRDADI İÇİMDE DİYORUM Kİ KIZLAR HADİ ELLERİMİZE KARNIMIZA KOYALIM VE ONLARA SÖYLEDİKLERİMİZ DİLEKLERİMİZ BURADA PAYLAŞALIM.. ANNE OLMAK BU DİYELİM..

ne bileyim bulantılar falan aynı gitti ama aşermeler çok farklı olunca ümitlendim ben tatlı yiyemiyorum canım hiç istemiyo

ne bileyim bulantılar falan aynı gitti ama aşermeler çok farklı olunca ümitlendim ben tatlı yiyemiyorum canım hiç istemiyo

ınsallah kızın olru canım nasıl duruyosun ben duramamıstım ay basına gel demıstı ben sabredemedım gıtmıtım kıslar bsıey sordum oglen afıyete gıden varmı yada atlasa ben doktorumu degıstırecemde afıyette fazılet varmıs belkı ona gıdıcemde memnun olan yada gıden varmı

canım benim ,ben bursada yaşıyorum sana yardımcı olamıyorum ama istersen sen ,yeni bir konu aç ,hatta doğum yapanlar bölümüne açki gidenler gelsin konuya.. bence böyle olursa soruya daha çabuk cevap bulursun

guzel dusuncelerın ıcın cok sagol canım bende baktım senın fotolarına ve hatta duygulandım cok guzel bır aıle tablosu olusturmussunuz kızın cok tatlı dedımkı ıcımden ne guzel buyutmus.acaba bende boyle bebegımı buyutup bakabılecek, ıı bır anne olabılecek mıyım ? buarada sende cok guzelsın cok masum bır yuzun var

zeynep senınde oglun masallah cok yakısıklı gozlerı falan yakıyor buarada sana benzıyor ..bakalım bu bebıs kıme benzeyecek ...

duramıyorum ki hop hop hopluyorum yerimde meraktan haftaya cumaya kadar sabır artık.ben hiç bilmiorum canım bence de konu aç bununla ilgili

zeynep senınde oglun masallah cok yakısıklı gozlerı falan yakıyor buarada sana benzıyor ..bakalım bu bebıs kıme benzeyecek ...

çok teşekkür ederim canım.darısı başına inşallah.erkekler genelde annelerine benziyor.eşim hep sana benzesin dedi hamileyken çok dua etti.duaları kabul oldu

benim canım kucağıma erkek bebek hemen iliştirilen :) daha düğün günü etkilediler valla beni kanıma girdiler çocuk konusunda

annem de üç kız doğurmuş sürekli aşerermiş olabilir valla neden olmasın :)

ben senin bu yazını okurken bile nasıl duygulandım bilsen. ben de elimi karnıma koyup konuşuyorum ara sıra neler demiyorum ki :) bulantılarım varken elimi karnıma koyup ona kızıyodum niye üzüyosun bakim sen anneyi diye

canım mehtap benim.teşekkür edrim canım yaa..sen de öylesin valla.birazdan bakacağım.

ben de baktım canım senin resimlerine çok hoşsunuz ailecek özendim ben dee... senin nurlu bir yüzün var maşallah insanın içini ferahlatıyo böyle bakınca

zeynepcim oğluna da sana da bayıldım maşallah.bence kız yeni bebişin.ama sağlıklı olsun inşallah.egece kız ya da erkek sağlıklı bir kardeş gelsin.bir kız anne adayı olarak :)benim canım hiçbir şey çekmedi bir şey dışında ama genelde hep ekşi şeyleri istedim ve yedim.hala limon yiyorum tuzlayıp tuzlayıp.ben de bugün uzun aradan sonra yemek yaptım masamızı hazırladım eşim geldi ve yedik eski huzurlu günlerimizdeki gibi.eşim pek bi mutlu oldu..tabii bende.bir gün istanbulda buluşmanız olursa belki ben de gelirim.yüzyüze de tanışmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…