2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

gonulirem...............................................erkek

denizkızı1987...........................................kız

kızılcık...................................................erkek

kayıtlım..................................................kız

özgüderya..............................................erkek

gamze_özsahin........................................kız

aysozg...................................................kız

kardelen3...............................................kız

palette..................................................kız

MHTPKRC.................................................ERKEK

Son düzenleme:
Aman aman amannn nazarlar değmesinn formumuzaa muhabbetımızı yerım ben bugun bır başka guzel olmuş form tamda benım temızlık yaptığım gun anam ben hep temızlıkmı yapım sız kaynaşasınız dıye aaaaaaaa olmazz bensızzzz ışım ancak bıttı belım kopa kopa normalde 3 saatde yaptığım pazartesı temızlığını bır gunde akşam ettım ancak bıttı yok anam bende ış bıtmış :)))

cok gusel olmus canım elıne saglıkk

Kızlar elımden geldığınce hazırladım değişik fıkrı olan varsa değişitırebılırım bu arada tahmınlerı olanı da ekledım değişiklık olduğunda bıldırın duzeltırım

bır gune bırakma canım sende yavas yavas yap yorma kendını yada hafta sonları eşınle yap ne yoruyon kendını ya yazık gunah sana

canım benimkini kız diye yazmışsın ama henüz belli değil aslında kesin demedi doktor. yanılma payı yüksek dedi.

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum muhabbet bu kadar güzelken çıkmak stemezdim ama eşimin bilgisayarda işi varmış o nedenle şimdilik hepinizi öpüyorum iyi akşamlar hoşçakalın

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık. herzaman okuyorum muhabbetlerinizi ama fazla yazamıyorum sürekli bi yorgunluk var bende atamadım üstümden bi türlü
bizde hafta sonu öğrendik oğlumuz olacak inşallah...
benim oğluşumu da eklermisin

ekledım canım zamanla kendıne gelırsın ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…