2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benim eminim sizler dahada güzel aile olucaksınız,tabiki sende çok mükemmel bir annesin.. Anne olunmuyor bitanem anne doğuluyor.. içten geliyor bu..çok teşekkür ederim hayran kaldım güzelliğine bende..

benim canım kucağıma erkek bebek hemen iliştirilen :) daha düğün günü etkilediler valla beni kanıma girdiler çocuk konusunda
evet öyledir gelinken hemen kucağa bir bebek oturtulur benim oğlan oturtulmuştu ,kız oldu,ama şimdi oğlan kısmetse
çok güzel bir duygu annelik ,hamilelik onlar bizim sırdaşımız can yoldaşımız..
canım mehtap benim.teşekkür edrim canım yaa..sen de öylesin valla.birazdan bakacağım.
canımsın mehtapçım çook memnun oldum

ay kıslar hastaneyle doktorla ılgılı sayfa acıyım dedım yenı konu nereye actım bulamadım kayboldum :)
canım benim üst çubuktaki forum takip kısmında en son açtığım konulara tıklarsan konuya ulaşacaksın..

ben de baktım canım senin resimlerine çok hoşsunuz ailecek özendim ben dee... senin nurlu bir yüzün var maşallah insanın içini ferahlatıyo böyle bakınca
canımsın,hamilelik güzelliği gelmiş yüzüme desensıkıldıkça bana bak canım o halde ferahlatırım seni deçok memnun oldum..
ay benım resımlerıme bakann yok galıbaa benı begenmedımı kımsecıklerr
canım benim sen adresini birdaha yaz sanada bakalım.. BENİM GÖNÜL GÜRER ER..

günaydın canım benim,
evet dileklerine katılıyorum... kahvaltı ederken bir foruma bakayım dedim ve seni gördüğüme sevindim. ilaçlarımı böyle erken alıyorum ben.

ben de canım erkenden kahvaltı ediyorum eşimle.ilaçlarımı alıyorum sonra da.aynıyız ben de seni online görünce çok sevindim.çokkk çok öpüyorumm

Kızlar kan hapını ne zaman ıçıyorsunuz bana dr sabah aç karnına ıç dedı ama ben bır saat kahvaltı ıçın bekleyemıyorum kalkınca hemen etmezsem mıdem kötu oluyo ee aç kanına ıç dedı ben gun ıçerısınde hıç aç olmuyorum kıı :)) kızlar gece yatarken ıçsem olurmu sızce aranızda gece ıçen varmı bu arada benım kan hapımıjn adı glyferon

günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla

canım ben gece yatarken midem boşken alıyorum.doktor öyle söyledi.hem gece al ki bulantı falan yapmasın dedi.gece al yanibişey olmaz.vitamin ilacı alıyomusun peki.ben vitamin ilacını gün aşırı alıyorumakşam yemeğinden sonra.doktor öyle yapalım dedi.öff bu arada sabah sabah kustum yine.neden anlamadım.2 haftadır kusmuyodum ama öğürtülerim devam ediyordu.sabahta öğür öğür kustum bu kez.son olsun inşallah..

günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla

oy oy oy hadı bakalım merakla beklıyoruz sağlıklı sıhatlı buyumuştur şımdı bebışın hımm bırde bakalım neyımız yolda

günaydın zeynepcim.çok uyuyorum ben yaa.gözümü açtığımda 10.30 du saat.ohhh bir sürü işim var yapacak dermanım yok...

bende de derman bazen oluyor bazen olmuyor.genelde yok ama bir büyük temizlik yapmıştım sonra serdim gitti.böyle giderse kadın alcam olmuyor.bi de çocuk var evde.ohh en güzel uyuyun ben 6da uyanıyorum sabahları.benim yerime de uyuyun.

canım bana da oluyor hala.öğürtüler devam ediyor.bazen çok iyiyim bazen de birden eskisi gibi oluyorum.vitamin çok etkiliyor.ilkinde bu kadar etkilememişti vitamin yanlış hatırlamıyorsam.inşallah bunlar da geçecek tamamen.

bende bu demir ve vitamin ilaçlarından sonra daha kötü oldum doktorumada söyliyecem midem yanıyo iştahım yok gece uykusuzluk bile var sormayın valla aslında 2. tremister rahat geçer di ama bizde öyle olmadı sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…