- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum muhabbet bu kadar güzelken çıkmak stemezdim ama eşimin bilgisayarda işi varmış o nedenle şimdilik hepinizi öpüyorum iyi akşamlar hoşçakalın
canım benim eminim sizler dahada güzel aile olucaksınız,tabiki sende çok mükemmel bir annesin.. Anne olunmuyor bitanem anne doğuluyor.. içten geliyor bu..guzel dusuncelerın ıcın cok sagol canım bende baktım senın fotolarına ve hatta duygulandım cok guzel bır aıle tablosu olusturmussunuz kızın cok tatlı dedımkı ıcımden ne guzel buyutmus.acaba bende boyle bebegımı buyutup bakabılecek, ıı bır anne olabılecek mıyım ? buarada sende cok guzelsın cok masum bır yuzun var
benim canım kucağıma erkek bebek hemen iliştirilen :) daha düğün günü etkilediler valla beni kanıma girdiler çocuk konusunda
çok güzel bir duygu annelik ,hamilelik onlar bizim sırdaşımız can yoldaşımız..ben senin bu yazını okurken bile nasıl duygulandım bilsen. ben de elimi karnıma koyup konuşuyorum ara sıra neler demiyorum ki :) bulantılarım varken elimi karnıma koyup ona kızıyodum niye üzüyosun bakim sen anneyi diye
canımsın mehtapçım çook memnun oldumcanım mehtap benim.teşekkür edrim canım yaa..sen de öylesin valla.birazdan bakacağım.
canım benim üst çubuktaki forum takip kısmında en son açtığım konulara tıklarsan konuya ulaşacaksın..ay kıslar hastaneyle doktorla ılgılı sayfa acıyım dedım yenı konu nereye actım bulamadım kayboldum :)
canımsın,hamilelik güzelliği gelmiş yüzüme desenben de baktım canım senin resimlerine çok hoşsunuz ailecek özendim ben dee... senin nurlu bir yüzün var maşallah insanın içini ferahlatıyo böyle bakınca
canım benim sen adresini birdaha yaz sanada bakalım.. BENİM GÖNÜL GÜRER ER..ay benım resımlerıme bakann yok galıbaa benı begenmedımı kımsecıklerr
herkese günaydın...güzel bir gün olsun bol sohbetli bol neşeli
günaydın canım benim,
evet dileklerine katılıyorum... kahvaltı ederken bir foruma bakayım dedim ve seni gördüğüme sevindim. ilaçlarımı böyle erken alıyorum ben.
Kızlar kan hapını ne zaman ıçıyorsunuz bana dr sabah aç karnına ıç dedı ama ben bır saat kahvaltı ıçın bekleyemıyorum kalkınca hemen etmezsem mıdem kötu oluyo ee aç kanına ıç dedı ben gun ıçerısınde hıç aç olmuyorum kıı :)) kızlar gece yatarken ıçsem olurmu sızce aranızda gece ıçen varmı bu arada benım kan hapımıjn adı glyferon
herkese günaydın...güzel bir gün olsun bol sohbetli bol neşeli
günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla
günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla
günaydın zeynepcim.çok uyuyorum ben yaa.gözümü açtığımda 10.30 du saat.ohhh bir sürü işim var yapacak dermanım yok...
canım ben gece yatarken midem boşken alıyorum.doktor öyle söyledi.hem gece al ki bulantı falan yapmasın dedi.gece al yanibişey olmaz.vitamin ilacı alıyomusun peki.ben vitamin ilacını gün aşırı alıyorumakşam yemeğinden sonra.doktor öyle yapalım dedi.öff bu arada sabah sabah kustum yine.neden anlamadım.2 haftadır kusmuyodum ama öğürtülerim devam ediyordu.sabahta öğür öğür kustum bu kez.son olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?