2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Allah bağışlasın..çok fazla takma kafana canım bu hamileliğinde bol bol yürüyüş yaparsın doğumdan sonrada dikkat edersin verirsin inş

tüm gün boyunca ağzıma lokma koymadım.eşim eve gelince de zorla kraker ve leplebi yedirdi ve az öncede canım patates kızartması istedi hemen çarşıya gittik ve aldık ama onu bile az yedim.bulantılarım çok fena.hele istifra etmek.öldüm sanki kızlar.ilk haftalarda böyle değildi ama 6 haftadan itibaren çok zorlanmaya başladım.her şeyden tiksiniyorum.ne olacak bu halim.bugün doktorumu aradım yarın gel mutlaka olmazsa serum bağlayalım çünkü bebek beslenemz yemezsen dedi.yarın gidicem 6+2 deyim şuan belki yarın kalp sesini dinletir.dinlersem haber vericem sizlere.kilo almak mı ben kaybediyorum.58kilo ile başladım.şuan kesin 56 olmuşumdur.yemeden kusuyorum.bu arada ben acıbadem hastanesine devam ediyorum.memnunum.zaten annelik teminatlı sağlık sigortam var kuruş vermiyorum.

Allah yardımcın olsun cnm ya çok zor..ablamda hamileliğinde 9 kilo vermişti..bizde mi öyle olucaz

Kızlarrrrr herkeze ne guzel acık ve net bılgı vermışsınız çok kıskandım bende ıstıyorummm şımdı soruyorum sızlere

1.... Gecen hafta pazar gunu kese gozukmedı kan tahlılı 235 çıktı ben o gun kaç haftalık hamıleydım ?????

2.... Bır hafta sonra c.tesı gel keseye bakalım dedı o gun kan değerımın kaç olması gerekıyor keseyı gormezse ne olcak ????

3 .. Ben bugun kaç haftalık hamıleyım ...???

canım benim doktorum betahcg değerim 1661 olduğunda keseme bektı.bana verdiği bilgide değer 1500"ün üstüne çıktıktan sonra keseyi görmeyi bekleriz dedi.ve gerçektende 2 kasımda gözüktü.13 kasıma randevu verdi kalp atışları için.gebelik haftası son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır.arama motoruna gebelik haftası hesaplama yazarsan eğer kaç haftalık olduğunu hesaplayıcılardan yapabilirsin.umarım bilgilendirebilmişimdir,

Ben o takvıme gore hesaplayamıyorum çunku adetlerım duzensız en son 30 ağustosda adet oldum doktor o yuzden gebelığını kan değerınden takıp edıcez dedı kan değerıne gore yanı 235 15 gun oncekı ılışkıden olmuştur bu gebelık dedı ama ben hıç bırşey anlamadım kaç haftalık hamıleyım yarın kesem gozukucekmı ve normal kan değerımın kaç çıkması gerekıyor yarın

hcg 235 ken 4 haftanın içinde oluyosun cnm..gittiğinde büyük ihtimal görürsün..benim 1631 de gözükmedi 2 gün sonra gittiğimde gözüktü..1500 de görenlerde var

canım çok net olmamakla birlikte çünkü kişiden kişiye göre değişir.pazar 235,salı 470,perşembe 940,cumartesi 1880 diye hesaplanır.ama bu değerin sende daha düşük çıkma ihtimalide var,her zaman belirtilen oranda artmıyor.

günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse

günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse

maşallah canım ne güzel bende çarşamba gününü iple çekiyorum bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah

kızlar bende 7 haftalık hamileyim fakat 6 haftalık gözüküyor dün kalp atışalrını duyduk çok şükürkesenin yanında çok az açıklık varmış doktor iğne verdi 5 günde bir yapılacak böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu.

slm cnm öncelikle hayırlı olsun hamişliğin benmde 10.haftamda doktor aynı iğneden verdi eşin arkasında kanama ihtimali olaiblir her ihtimae karşı yapalım demişti 5 günde bir oldum iki tane iğneydi ve çok şükür Rabbime geçti sıkıntımız inşallh iğnelerini ol bol bolda dinlen uzan cnm atlatırsınız bu haftalarıda Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

bunu duyduğuma çok sevindim inanki içim ferahlahladı Allah razı olsun.iğne sadece 2 taneydi dimi bende doktora sormadım bitince alacakmıyım diye 2 taneden sonra yaptırmadın mı sen.amin canım inşallah hayırlısıyla.

hayır cnm sadece 2 tane 5 gün araile
inşallah rahatlarsın sende biliyorum o dönemleri günler geçmiyoo ama Rabbim ömür vermişse inşallah devam ediyoo Allah hepsimizi tamamına erdirsin sağlıklaa

hayır cnm sadece 2 tane 5 gün araile
inşallah rahatlarsın sende biliyorum o dönemleri günler geçmiyoo ama Rabbim ömür vermişse inşallah devam ediyoo Allah hepsimizi tamamına erdirsin sağlıklaa

çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için içimi rahatlattın hayırlıysa bugünleride sorunsuz bir şekilde geçiririm inşallah.amiiiiinnnn inşallaahhhhhhh.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…