bende bu demir ve vitamin ilaçlarından sonra daha kötü oldum doktorumada söyliyecem midem yanıyo iştahım yok gece uykusuzluk bile var sormayın valla aslında 2. tremister rahat geçer di ama bizde öyle olmadı sanki..
canım bak senın cınsıyete kız dıycek hee :) hayırlısıyla gorur ınsallah bana demır ılacı falan vermedıler ben kan ılacımı gece yatmadan alıyorum vıtamınle beraber kullanmak lazım ben yenı basladım kullanmaya arkadasım kullanmıyodu ona ıgne verdıler b12 vıtamının ıgnesını o yuzden ıcmeye basladım bende :) gıt gel hemen yaz cınsıyetı bakalım neymıs
inşallah dediğin gibi olur kız :))) ama hayırlısı olsun oğlanda olsa başımızın üstünde yeri var :)) hemen internetede giremiyecem ordan kayınvalideme gitmem gerekiyormuş gelir gelmez yazıcam inşallah
ben de canım erkenden kahvaltı ediyorum eşimle.ilaçlarımı alıyorum sonra da.aynıyızben de seni online görünce çok sevindim.çokkk çok öpüyorumm
günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla
canım ben gece yatarken midem boşken alıyorum.doktor öyle söyledi.hem gece al ki bulantı falan yapmasın dedi.gece al yanibişey olmaz.vitamin ilacı alıyomusun peki.ben vitamin ilacını gün aşırı alıyorumakşam yemeğinden sonra.doktor öyle yapalım dedi.öff bu arada sabah sabah kustum yine.neden anlamadım.2 haftadır kusmuyodum ama öğürtülerim devam ediyordu.sabahta öğür öğür kustum bu kez.son olsun inşallah..
canım bak senın cınsıyete kız dıycek hee :) hayırlısıyla gorur ınsallah bana demır ılacı falan vermedıler ben kan ılacımı gece yatmadan alıyorum vıtamınle beraber kullanmak lazım ben yenı basladım kullanmaya arkadasım kullanmıyodu ona ıgne verdıler b12 vıtamının ıgnesını o yuzden ıcmeye basladım bende :) gıt gel hemen yaz cınsıyetı bakalım neymıs
canım benim ekledim seni...:79:cengizmelihadogan canım şirinlerın resmı varr burdan eklyebılırsnzz
günaydın arkadaşlar bende bugün öğleden sonra doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirim heyacanlıyım valla
bugün dualarım seninle canım inşallah herşey yolundadır ve gönlüne göre olur en kısa sürede hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. böyle biri cinsiyet için gideceği zaman çok heyecanlanıyorum yaa....
beni de eşim alıştırdı kahvaltıya eskiden hiç etmezdim.kıyamam sana acıkıyorsun uyanıyorsun demekki.sen kilo almazsın canımben eskiden erkenden kahvaltı etmezdim 10 u geçerdi ama artık sabahı zor ediyorum hatta gece uyanıyorum bazen süt içiyorum veya meyve yiyorum. gece ağır şeyler yemekten korkuyorum sonra kilolarlarla baş etmek zor gelir diye. ben de çoook öpüyorum kuzum :) Nevşehir ürgüpte okudum ben oradaki teyzeler bize hep kuzum derlerdi benim de kaldı dilimde hoşuma gidiyo
Merhaba merhaba.. Sitenin en güzel anne adayları nasılsınız bakalım
:26:
bende bu demir ve vitamin ilaçlarından sonra daha kötü oldum doktorumada söyliyecem midem yanıyo iştahım yok gece uykusuzluk bile var sormayın valla aslında 2. tremister rahat geçer di ama bizde öyle olmadı sanki..
beni de eşim alıştırdı kahvaltıya eskiden hiç etmezdim.kıyamam sana acıkıyorsun uyanıyorsun demekki.sen kilo almazsın canımmerak etme. çok severim ben oranın insanını
inşallah aşırı kilo almayız hiçbirimiz. ablam var gözümün önünde örnek öyle çok kilo aldı ve veremiyo şimdi. ben de çok sevdim oranın nsanını nsıl içten yakınlar.
Merhaba merhaba.. Sitenin en güzel anne adayları nasılsınız bakalım
bizde zeyneple gün sayıyoruz o 28 ben 29 ocakta doktordayızbu arada bende eşimle yapıyorum temizliği,gerekirse derin temzilik için ayda bir kadın alacam eve..:26:
ben oralardan kimi tanıdıysam çok iyidir çok severim.ablan da canım kolay değil iki doğum üstüste yapmış.zamanla kiloları verir o da inşallah.biz dikkat edelim de fazla yemeyelim bari
evet canım üst üste iki doğum epey yıpratıyo bünyeyi. ben sabah ve akşam dışında gün içinde ekmek yemiyorum hiç. az önce nevşehirde tanıdığım bir teyze vardı onu aradım konuştuk öyle iyiler ki 17 dk konuşmuşuz :)
iyiym canlarım ,bugün kayınvalidemle sosyete pazarına gittik,çok cici bebek kıayfetleri vardı baktık batık ve batıkkiyiyiz canım sen nasılsın???
valla bu haftaya bir sürü program sığdırıyorum ,uygulayabildiğim kadar yapacağım, günler çabuk geçsin diyeevet canım günler geçmek bilmiyor malesefben de sanırım kadın alıcam yine hem çocuk hem hamilelik hem ev işi çok zor oluyor.
sende iyiyim deme nazar olmassınkıslar ben hala ıyılesemedım yaa ıyım dıyorum hemen kotu oluyorum ılac yazdırmaya gıttım annemle saglıkocagına yazmadılar kadın dogum yok dıye gelırken yolda tansıyon dustu gırdım bı yerde bıraz oturdum eve zor geldım yıne kustum sımdıde mıgdem cok yanıyo duramıyorum yerımde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?