2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kac lıksın canım kesınmı dedı banada ılk 3 aylıkken erkek gıbı dedı sımdı kızım olcakmıs yanı yanılma payı varmıı saglıklı olsunda canım hayırlı evlat olsun annesıne babasına

14 haftalık 5 günlük kesin dedii dr yanılma payımız yok valla bende baktıım resmen erkekk :) gayet iyi görüntü verdi kerata öyle tabikiii sağlıklı sıhatli olsunda inş...... Allah hepimizin kucağına almak nasip etsin.

hayırlısı olsun canım allah analı babalı buyytmk nasıp eder ınsallh cnm

valla bu haftaya bir sürü program sığdırıyorum ,uygulayabildiğim kadar yapacağım, günler çabuk geçsin diye işe gelince de ilk bebekte hiç kadın almadım ama bu bebeiş zorluyor biraz alıcam..

ben oğluma hamileyken almıştım canım camlarımı kendim silmem mümkün değildi.1 senedir kadın almıyordum ama artık çabuk yoruluyorum hamilelikten Egeyle de ilgilenmem gerekiyor.sanırım alıcam bundan sonra.aldıklarını da güle güle kullan canım üzerinizde eskisin

canım çok sevindim.inşallah Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir.kız oğlan farketmiyor canım kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı oluveriyorsun.

canım valla ben çok üzülüyorum sana.Allahtan annen yanındaymış.mide bulantıların da bir an önce geçer inşallah.bebiş zorluyor seni.

Ayyyy meraktan çatlıcam vallahi hakikaten de bir ben bir sevil bir de kardelen kaldı öğrenmeyen cinsiyetini.kardelenin de en azından tahminde bulundu biz de o da yok ancak haftaya cuma öğrenicem.hoş sevil benden de sonra öğrenecek bir de göstermezmiş benimki vallahi 1 ay daha bekleyemem.gerekirse her gün ultrasona girerim

oğluşun hayırlı olsun canım.e kızlarımıza erkek de lazım değilmi:)

[/COLOR]gonulirem...............................................erkek

denizkızı1981...........................................kız

kızılcık...................................................erkek

kayıtlım..................................................kız

özgüderya..............................................erkek

gamze_özsahin........................................kız

aysozg...................................................kız

kardelen3...............................................kız

palette..................................................kız

MHTPKRC.................................................ERKEK

FRECKLED.................................................ERKEK

valla ben haftada bir alıyorum.her hafta kapı cam siliyor süpürüp silip toz alıyor ve lavabolar.ayda birde detaylı halılar koltuklar.3 yıldır aynı kadını alıyorum iyice alıştı.haftada bir tam yetiyor bana.iki kişiyiz ama biraz titizliği abartmış durumdayım.ne yapayım içim böyle huzurlu oluyor.

ayyyyyyyyyyy barı soyleme yaaaa öğrenmek ıstemeyen ben çatlıcam merakdann

eline sağlık canım..

sağol canım benim ama sen de hala gayet zayıf ve zarifsin... ben de evlendikten sonra eskiye göre işthım açıldı ama midem küçük sanırım çok çabuk doyuyorum çok da çabuk acıkıyorum.

sağol canım benim ama sen de hala gayet zayıf ve zarifsin... ben de evlendikten sonra eskiye göre işthım açıldı ama midem küçük sanırım çok çabuk doyuyorum çok da çabuk acıkıyorum.

vitaminden de iştah açılıyo sanırım ben 2 gündür güzel yiyorum dünkü kadar olmasa da bugünd e fena değildim

evet canım benim,Allah sağlıklı evlatlar versintebrikler...

amin şekerim üzerimde eskisinler

Bence sen hiç üzülme bak dedi dersin senin kızın olacak ,işte bukadar

ohh sen çalışıyorsundur tabii gerekiyor ben çalışmadığım için almadım,kendimi paraladım,bende de çamaşır suyu ve parfüm merakı var,onlar olmadan olmuyoooor..

canım bende cok alırstırmıstım kendımı kıza nıyeyse hep ıcıme oyle doguyordu ve ona gore elbısele dusunup hayaller kuruyrdm erkek oldugunu ogrenınce sankı bebegımı degıstırmısler gıbı adapte olamadım ama sonra alısıyr ınsan sunnetını falan dusunmeye gecıyorsun:)
bızde ogluslarımızı mavıs mavıs gıydırcez

Son düzenleme:

canım yaaa Allah mı yazdırdı sana nickimin karşılığındaki kızı doktor kesin birşey demedi ama inşallah öyledir

ayy evet gerçektenn bende sanki bi kızım varmışta birden ortalıktan yok olmuş gibi hissettim çok garip bişii anlamıyorda kimse benii demek benim gibii yaşayan birii varmış :) evet bu akşamda sünnetini düşündüm gerçekten inş. sağlıklı sıhatli gelirler yavrucaklarımızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…