kızlaaaarrr cinsiyeti belli olduu oğluşummm olucamış :) gerçi sağlıklı sıhatli olsunda farketmez kız erkek
ama nasıl kız moduna girmişiim çıkamıyoruum bi türlüü
ilk bebeğim daha ikinciside kız olur inş. ne diyeyyim :)
14 haftalık 5 günlük kesin dedii dr yanılma payımız yok valla bende baktıım resmen erkekk :) gayet iyi görüntü verdi kerata öyle tabikiii sağlıklı sıhatli olsunda inş...... Allah hepimizin kucağına almak nasip etsin.
valla bu haftaya bir sürü program sığdırıyorum ,uygulayabildiğim kadar yapacağım, günler çabuk geçsin diyeişe gelince de ilk bebekte hiç kadın almadım ama bu bebeiş zorluyor biraz alıcam..
kızlaaaarrr cinsiyeti belli olduu oğluşummm olucamış :) gerçi sağlıklı sıhatli olsunda farketmez kız erkek
kıslar ben hala ıyılesemedım yaa ıyım dıyorum hemen kotu oluyorum ılac yazdırmaya gıttım annemle saglıkocagına yazmadılar kadın dogum yok dıye gelırken yolda tansıyon dustu gırdım bı yerde bıraz oturdum eve zor geldım yıne kustum sımdıde mıgdem cok yanıyo duramıyorum yerımde ya
ayyyy meraktan çatlıcam vallahi hakikaten de bir ben bir sevil bir de kardelen kaldı öğrenmeyen cinsiyetini.kardelenin de en azından tahminde bulundu biz de o da yokAncak haftaya cuma öğrenicem.hoş sevil benden de sonra öğrenecek Bir de göstermezmiş benimki vallahi 1 ay daha bekleyemem.gerekirse her gün ultrasona girerim
[/COLOR]gonulirem...............................................erkek
denizkızı1981...........................................kız
kızılcık...................................................erkek
kayıtlım..................................................kız
özgüderya..............................................erkek
gamze_özsahin........................................kız
aysozg...................................................kız
kardelen3...............................................kız
palette..................................................kız
MHTPKRC.................................................ERKEK
FRECKLED.................................................ERKEK
eline sağlık canım..
ben de fazla ekmek yemem sabah dışında.zaten belli inceciksin canım maşallahben evlenmeden öyle zayıftım ki 47-48 kgdım ama çok iştahsızdım.eşimle değiştim iştahım açıldı.yesem çok alıyorum da yememeye dikkat ediyorum.iyi yapmışsın canım bazen ben de öyle ararım sevdiğim teyzelerimi.onların muhabbeti gibi de olmaz zaten.
sağol canım benim ama sen de hala gayet zayıf ve zarifsin... ben de evlendikten sonra eskiye göre işthım açıldı ama midem küçük sanırım çok çabuk doyuyorum çok da çabuk acıkıyorum.
sağol canım benim ama sen de hala gayet zayıf ve zarifsin... Ben de evlendikten sonra eskiye göre işthım açıldı ama midem küçük sanırım çok çabuk doyuyorum çok da çabuk acıkıyorum.
evet canım benim,Allah sağlıklı evlatlar versinkızlaaaarrr cinsiyeti belli olduu oğluşummm olucamış :) gerçi sağlıklı sıhatli olsunda farketmez kız erkek
amin şekerim üzerimde eskisinlerben oğluma hamileyken almıştım canım camlarımı kendim silmem mümkün değildi.1 senedir kadın almıyordum ama artık çabuk yoruluyorum hamilelikten Egeyle de ilgilenmem gerekiyor.sanırım alıcam bundan sonra.aldıklarını da güle güle kullan canım üzerinizde eskisin:
Bence sen hiç üzülme bak dedi dersin senin kızın olacak ,işte bukadarAyyyy meraktan çatlıcam vallahi hakikaten de bir ben bir sevil bir de kardelen kaldı öğrenmeyen cinsiyetini.kardelenin de en azından tahminde bulundu biz de o da yokancak haftaya cuma öğrenicem.hoş sevil benden de sonra öğrenecek bir de göstermezmiş benimki vallahi 1 ay daha bekleyemem.gerekirse her gün ultrasona girerim
ohhvalla ben haftada bir alıyorum.her hafta kapı cam siliyor süpürüp silip toz alıyor ve lavabolar.ayda birde detaylı halılar koltuklar.3 yıldır aynı kadını alıyorum iyice alıştı.haftada bir tam yetiyor bana.iki kişiyiz ama biraz titizliği abartmış durumdayım.ne yapayım içim böyle huzurlu oluyor.
gonulirem...............................................erkek
denizkızı1987...........................................kız
kızılcık...................................................erkek
kayıtlım..................................................kız
özgüderya..............................................erkek
gamze_özsahin........................................kız
aysozg...................................................kız
kardelen3...............................................kız
palette..................................................kız
MHTPKRC.................................................ERKEK
canım yaaa allah mı yazdırdı sana nickimin karşılığındaki kızı:d:d doktor kesin birşey demedi ama inşallah öyledir
canım bende cok alırstırmıstım kendımı kıza nıyeyse hep ıcıme oyle doguyordu ve ona gore elbısele dusunup hayaller kuruyrdm erkek oldugunu ogrenınce sankı bebegımı degıstırmısler gıbı adapte olamadım ama sonra alısıyr ınsan sunnetını falan dusunmeye gecıyorsun:)
bızde ogluslarımızı mavıs mavıs gıydırcez
doktor tahmını olanları da yazdım canım allah gönlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?