[/COLOR]gonulirem...............................................erkek
denizkızı1981...........................................kız
kızılcık...................................................erkek
kayıtlım..................................................kız
özgüderya..............................................erkek
gamze_özsahin........................................kız
aysozg...................................................kız
kardelen3...............................................kız
palette..................................................kız
MHTPKRC.................................................ERKEK
FRECKLED.................................................ERKEK
iyiym canlarım ,bugün kayınvalidemle sosyete pazarına gittik,çok cici bebek kıayfetleri vardı baktık batık ve batıkkama güzel bir alışveriş yaptık.. kendime kıyafet aldım rahat salaş ..5 tlye zaranın kazağını aldım :
kızlaaaarrr cinsiyeti belli olduu oğluşummm olucamış :) gerçi sağlıklı sıhatli olsunda farketmez kız erkek
ama nasıl kız moduna girmişiim çıkamıyoruum bi türlüü
ilk bebeğim daha ikinciside kız olur inş. ne diyeyyim :)
Ayyyy meraktan çatlıcam vallahi hakikaten de bir ben bir sevil bir de kardelen kaldı öğrenmeyen cinsiyetini.kardelenin de en azından tahminde bulundu biz de o da yokancak haftaya cuma öğrenicem.hoş sevil benden de sonra öğrenecek bir de göstermezmiş benimki vallahi 1 ay daha bekleyemem.gerekirse her gün ultrasona girerim
ayyyyyyyyyyy barı soyleme yaaaa öğrenmek ıstemeyen ben çatlıcam merakdann
vitaminden de iştah açılıyo sanırım ben 2 gündür güzel yiyorumdünkü kadar olmasa da bugünd e fena değildim
günaydın kızlar ben dün doktora gittim bir oğlum daha olacakmış :)) yani iki oğlan annesi oluyorum önce şaşırdım kız olur diye şartlamıştım ama kaç kere sorduysam erkek dedi nasip kısmet ne yapalım :)))
Arkadaşlar hepinize günaydın,pztesi günü kabızlıktan karın ağrısından bahsetmiştim..Hatta sağolun bazılarınız tavsiyelerde bulunmuştu.Ama o gün öğleden sonra ciddi ağrılarım oldu zaten bikaç günüm vardı kontrole bende erken gittim.Gebelilten önce rahim dışında 3-4 cm lik miyomum vardı ağrı yapan meğer oymuş.Dikkat edeceksin dedi.Çok azda olsa erken doğum riski olaibliyor dedi.Eğer kanama sıvı gelmesi gibi bişey olursa hemen gel dedi.Çok şükür öyle bişey yok ama ağrılarım hafiflesede devam ediyor.Sizde veya çevrenizde miyomu olup ağrı çeken ve sorunsuz doğum yapanlar varmı.Bu arada bebişim kız kesin belli oldudua edinde erken doğum filan olmasın kızlar (
hayırlısı olsun inşallah canım. e tabi bir ikinciyi düşünürken hep cinsiyeti farklı olsun istiyoruz ama ilerisini düşünürsek ikisinin de erkek olması onlar açısında çok daha iyi olacak. biri kız biri erkek olunca ilerde pek paylaşabilecekleri bişeyleri olmuyo. aynı cins olunca daha yakın oluyoar haliyle. biz de üç kız kardeşiz valla erkek yok ama annem diyo 4. olsa o da kız olsun istedim üç kızın üstüne erkek yanız kalırdı diyo
Hayırlısı olsun canım yaa.... Allah sağlıkla ve zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah, hiç böyle bir şey başına gelen duymadım daha önce bilsem mutlaka yardımcı olmak isterdim ama korkma eğer çok ciddi bişey olsa doktor bilgilendirirdi. cinsiyetler bir bir öğreniliyor ben napcam ya daha çok var kontrolüme :84:
Amin canım cümlemize nasip etsin..senin hafta olarak cinsiyetin görülmeme riski var biraz daha sabretmen gerekiyor kesin sonuç için .ben 14. haftada gitmiştim kız gibi ama kesin bişey diyemem demişti.3 hafta ne olduğundan emin olamadan bekledim.Öylesi daha zor.Ne kıza konsantre olabiliyor insan ne de erkeğe allahım sağlıklısını versin hayırlı haberlerini alırız inş en kısa zamanda...
arkadaşlar hepinize günaydın,pztesi günü kabızlıktan karın ağrısından bahsetmiştim..hatta sağolun bazılarınız tavsiyelerde bulunmuştu.ama o gün öğleden sonra ciddi ağrılarım oldu zaten bikaç günüm vardı kontrole bende erken gittim.gebelilten önce rahim dışında 3-4 cm lik miyomum vardı ağrı yapan meğer oymuş.dikkat edeceksin dedi.çok azda olsa erken doğum riski olaibliyor dedi.eğer kanama sıvı gelmesi gibi bişey olursa hemen gel dedi.çok şükür öyle bişey yok ama ağrılarım hafiflesede devam ediyor.sizde veya çevrenizde miyomu olup ağrı çeken ve sorunsuz doğum yapanlar varmı.bu arada bebişim kız kesin belli olduDua edinde erken doğum filan olmasın kızlar (
hehehe.... Bir de doğumda öğrencem diyodun nasıııııl öyle kolay değilmiş bakBir an önce öğrensek diye merakla kontrol gününü bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?