2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

teşekkür ederiim bu arada ellerine sağlık oğluşumuda eklemişsin :)

bu arada kızlarr hergün 1 tane hurma yiyin çok faydası var biliyorsunuz ki.. doğumu kolaylaştırıo,süt yapıo,bebeğin sakin huylu olmasına yarıyor....bir sürü faydası var..

günaydinnnn kızlar bugun değişik bır sabah canım evde oturmak ıstemıyoooo ne yapsam nerelere gıtmsem püfff yokmu benım gıbı canı sıkılan (

günaydın kızlar ben dün doktora gittim bir oğlum daha olacakmış :)) yani iki oğlan annesi oluyorum önce şaşırdım kız olur diye şartlamıştım ama kaç kere sorduysam erkek dedi nasip kısmet ne yapalım :)))

Arkadaşlar hepinize günaydın,pztesi günü kabızlıktan karın ağrısından bahsetmiştim..Hatta sağolun bazılarınız tavsiyelerde bulunmuştu.Ama o gün öğleden sonra ciddi ağrılarım oldu zaten bikaç günüm vardı kontrole bende erken gittim.Gebelilten önce rahim dışında 3-4 cm lik miyomum vardı ağrı yapan meğer oymuş.Dikkat edeceksin dedi.Çok azda olsa erken doğum riski olaibliyor dedi.Eğer kanama sıvı gelmesi gibi bişey olursa hemen gel dedi.Çok şükür öyle bişey yok ama ağrılarım hafiflesede devam ediyor.Sizde veya çevrenizde miyomu olup ağrı çeken ve sorunsuz doğum yapanlar varmı.Bu arada bebişim kız kesin belli oldu dua edinde erken doğum filan olmasın kızlar (

oh ohhh güle güle giy cicilerini ne güzel ya ucuza almışsın burda öyle bir şansımız yok ki ben bir tayta 14 tl verdim senin 5 tl ye güzel şeyler aldığını duyunca içim gitti valla

ayy gözün aydın canım sen öğrendin rahatladın artık hayırlısı olsun inşallah erkek bebekler de çook sevimli oluyolar gör bak doğunca iyiki ilk çocuk erkek olmuş diyeceksin. abi olur ilerde inşallah, benim abim hiç olmadı eksikliğini çok yaşadım :2:

ayy gösterir inşallah canım yaa...onca bekleyip göstemediğini düşünmek hiç istemiyorum. eşime söyliim konuşsun onunla babasının sözünü çok dinliyo şimdiden amaaan herşeyden önemlisi sağlık haberlerini alalım da gerisi o kadar da önemli değil aslında. kötü şeylerden çok korkuyorum ben Allah'ım tüm bebeklerimizi korusun inşallah.

hayırlısı olsun inşallah canım. e tabi bir ikinciyi düşünürken hep cinsiyeti farklı olsun istiyoruz ama ilerisini düşünürsek ikisinin de erkek olması onlar açısında çok daha iyi olacak. biri kız biri erkek olunca ilerde pek paylaşabilecekleri bişeyleri olmuyo. aynı cins olunca daha yakın oluyoar haliyle. biz de üç kız kardeşiz valla erkek yok ama annem diyo 4. olsa o da kız olsun istedim üç kızın üstüne erkek yanız kalırdı diyo

Hayırlısı olsun canım yaa.... Allah sağlıkla ve zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah, hiç böyle bir şey başına gelen duymadım daha önce bilsem mutlaka yardımcı olmak isterdim ama korkma eğer çok ciddi bişey olsa doktor bilgilendirirdi. cinsiyetler bir bir öğreniliyor ben napcam ya daha çok var kontrolüme :84:

nasip işte dediğin gibi kardeş olarak oğluma iyi olucak bununla teselli oluyorum bende

Amin canım cümlemize nasip etsin..senin hafta olarak cinsiyetin görülmeme riski var biraz daha sabretmen gerekiyor kesin sonuç için .ben 14. haftada gitmiştim kız gibi ama kesin bişey diyemem demişti.3 hafta ne olduğundan emin olamadan bekledim.Öylesi daha zor.Ne kıza konsantre olabiliyor insan ne de erkeğe allahım sağlıklısını versin hayırlı haberlerini alırız inş en kısa zamanda...

amiiiiin inşallah. sabrediyorum canım yapacak başka bişey de yok ki zaten 5 şubatta kontrolüm var o zaman öğrenicem inşallah daha 16 gün var yani... 13. haftada bana da kız gibi ama yüzde seksen kız diyebilirim yanılma payı yüksek yani bu haftada dedi. hayırlısı inşallah ben ikisine de razıyım ama öğreneyim istiyorum ne ise... evet dediğin gibi benim içime erkek gibi doğuyodu doktor da kız gibi deyince iyice karıştı eskiden erkeğe şartlamıştım kendimi şimdi hiçbirine şartlayamıyorum.

[/COLOR]gonulirem...............................................erkek

denizkızı1981...........................................kız

kızılcık...................................................erkek

kayıtlım..................................................kız

özgüderya..............................................erkek

gamze_özsahin........................................kız

aysozg...................................................kız

kardelen3...............................................kız

palette..................................................kız

MHTPKRC.................................................ERKEK

FRECKLED.................................................ERKEK

ATOFİNA..................................................ERKEK

canım çok geçmış olsun dualarımız senınle sen gönlunu ferah tut kızın hayırlı olsun rabbım bır nefesde doğurmayı nasıp etsın

günaydın kızlar.daha yeni kalktım.çokuyumaya başladım ama geceleri çok sık uyanıyorum.işim gücüm yok bugün.kalkıp çarşıya gidicem.ne zamandır çıkmıyorum.ciciler alayım kendime.belki kızıma da ilk dea bir şeyler alırım..canım yemek yemek istemiyor.krakerle geciştiriyorum.midemgelip gelipgidiyor..

hehehe.... Bir de doğumda öğrencem diyodun nasıııııl öyle kolay değilmiş bak Bir an önce öğrensek diye merakla kontrol gününü bekliyoruz.

kızz sorma yaaaa ıçım gıdıyooo ama benımkı kız hevesınden pembelerden gozumu alamıyorum almak ıstıyorum ama alamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…