2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

şu an ki listenin doğru çıkması durumunda bir eşitlik oluyor 6 kız 6 erkek oluyo...

kızlar şimdi reklama giriyo ama show tv de hamileler ekran başına diyo seda sayan... hamileler için yoga yapılacakmış.... ilgisi olanlara duyurulur :)

kızz sorma yaaaa ıçım gıdıyooo ama benımkı kız hevesınden pembelerden gozumu alamıyorum almak ıstıyorum ama alamıyorumda

sanırım bütün kadınlarda bir kız hayali var :) yapmayın ama böyle erkek olunca üzülecekmişsiniz gibime geliyo ben üzülüyorum valla ne zamandı senin kontrol???

kızlar şimdi reklama giriyo ama show tv de hamileler ekran başına diyo seda sayan... Hamileler için yoga yapılacakmış.... Ilgisi olanlara duyurulur :)

yapsınlar bakım bende seyredeyım hep bız yapacak değilizyaaa seyretmekde ıyı gelır belkı :)) ben ruhen katılmayı duşunuyorum

Kızlar c.tesı gunlerı saat 10 ıle 11 arasında ataşehir memorial hastanesınde ucretsız olarak HAMİLERE ÖZEL YOGA dersİ verılmektedır kadın doğumcu tarafından rezervasyon yaptırmak ıçın

444 7 888 no lu tel den rezervasyon yaptırmanız gerekıyor :)))

hadı bakalım varmı katılmayı duşunen

Son düzenleme:

ya ben az önce oturdum bir kaç hareket yaptım karnım ağrıdı biraz ondan mı oldu bilmiyorum ama korktum bıraktım.

ay ben ısterım aslında ne guzel olurrr ama uzak degılmı orası yaa

Kızlarr kım ne yapıyorrr ben zeynep ı beklıyorum gece uykusunu alamadığı ıçın yatıp uyucaktı bıraz uynadığında belkı buluşcaz kım gelmek ıster ?????

Melıha sana özelden telımı maıl attım gelmek ıstersen ara benı

sagol canım ben herseyı cok yapmak ıstıyorum ama tansıyon dusuklugu oldugu ıcın tek cıkamam hatta eşım annemle bıle cıkmama ızın vermıyo rahatsızlanıyorum dıye ben tam ıyılesınce bulusalım sız bulusun canlarım ben banyo yapcam sımdı

ay hadi hayırlısı olsun ,.ok sevindim adına..

aman canım duacıyız erken doğumdan korusun Allah .. ben erken doğurmuştum erken doğum biraz stresli oluyor...
oh ohhh güle güle giy cicilerini ne güzel ya ucuza almışsın burda öyle bir şansımız yok ki ben bir tayta 14 tl verdim senin 5 tl ye güzel şeyler aldığını duyunca içim gitti valla
evet şekerim böyle bir pazarımız var,ne mutlu bize gerçi bizdede taytlar 15 tl..
kızlar şimdi reklama giriyo ama show tv de hamileler ekran başına diyo seda sayan... hamileler için yoga yapılacakmış.... ilgisi olanlara duyurulur :)
canım ben izledim ve uyguladım.. mum üfleme nefes hareketi doğumda yapılan nefes hareketi ne hazırlıkmış ,yaparken çok heyecanlandım

ya ben az önce oturdum bir kaç hareket yaptım karnım ağrıdı biraz ondan mı oldu bilmiyorum ama korktum bıraktım.
korkma bitanem bişeycik olmazz.... ben de yaptım zaralı olsaydı yaptırılmazdı ,ama sen yinede bidaha yapma senin için doğru hareketler değil demekki

erken doğummu yapmıştın canım?kaç aylıktı?ve sıkıntı oldumu ?

bende seda sayanda izledim az once o soyluyordu ..

ben eskişhrde oldugum için gelemem ama acıbadem eskişhiri aradaım 2 şubatta saa 10:00 doguma hazırlık kursu var ona kaydımı yaptırdım oda ucretisz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…