[/COLOR]gonulirem...............................................erkek
denizkızı1981...........................................kız
kızılcık...................................................erkek
kayıtlım..................................................kız
özgüderya..............................................erkek
gamze_özsahin........................................kız
aysozg...................................................kız
kardelen3...............................................kız
palette..................................................kız
MHTPKRC.................................................ERKEK
FRECKLED.................................................ERKEK
ATOFİNA..................................................ERKEK
şu an ki listenin doğru çıkması durumunda bir eşitlik oluyor 6 kız 6 erkek oluyo...
kızz sorma yaaaa ıçım gıdıyooo ama benımkı kız hevesınden pembelerden gozumu alamıyorum almak ıstıyorum ama alamıyorumda
kızlar şimdi reklama giriyo ama show tv de hamileler ekran başına diyo seda sayan... Hamileler için yoga yapılacakmış.... Ilgisi olanlara duyurulur :)
beşik kertmesi için hazırız demekkı
yapsınlar bakım bende seyredeyım hep bız yapacak değilizyaaa seyretmekde ıyı gelır belkı :)) ben ruhen katılmayı duşunuyorum
yapsınlar bakım bende seyredeyım hep bız yapacak değilizyaaa seyretmekde ıyı gelır belkı :)) ben ruhen katılmayı duşunuyorum
Kızlar c.tesı gunlerı saat 10 ıle 11 arasında ataşehir memorial hastanesınde ucretsız olarak HAMİLERE ÖZEL YOGA dersİ verılmektedır kadın doğumcu tarafından rezervasyon yaptırmak ıçın
444 7 888 no lu tel den rezervasyon yaptırmanız gerekıyor :)))
hadı bakalım varmı katılmayı duşunen
Kızlar c.tesı gunlerı saat 10 ıle 11 arasında ataşehir memorial hastanesınde ucretsız olarak HAMİLERE ÖZEL YOGA dersİ verılmektedır kadın doğumcu tarafından rezervasyon yaptırmak ıçın
ay ben ısterım aslında ne guzel olurrr ama uzak degılmı orası yaa
Melıha sana özelden telımı maıl attım gelmek ıstersen ara benı
ay hadi hayırlısı olsun ,.ok sevindim adına..günaydın kızlar ben dün doktora gittim bir oğlum daha olacakmış :)) yani iki oğlan annesi oluyorum önce şaşırdım kız olur diye şartlamıştım ama kaç kere sorduysam erkek dedi nasip kısmet ne yapalım :)))
aman canım duacıyız erken doğumdan korusun Allah .. ben erken doğurmuştum erken doğum biraz stresli oluyor...Arkadaşlar hepinize günaydın,pztesi günü kabızlıktan karın ağrısından bahsetmiştim..Hatta sağolun bazılarınız tavsiyelerde bulunmuştu.Ama o gün öğleden sonra ciddi ağrılarım oldu zaten bikaç günüm vardı kontrole bende erken gittim.Gebelilten önce rahim dışında 3-4 cm lik miyomum vardı ağrı yapan meğer oymuş.Dikkat edeceksin dedi.Çok azda olsa erken doğum riski olaibliyor dedi.Eğer kanama sıvı gelmesi gibi bişey olursa hemen gel dedi.Çok şükür öyle bişey yok ama ağrılarım hafiflesede devam ediyor.Sizde veya çevrenizde miyomu olup ağrı çeken ve sorunsuz doğum yapanlar varmı.Bu arada bebişim kız kesin belli oldudua edinde erken doğum filan olmasın kızlar (
evet şekerim böyle bir pazarımız var,ne mutlu bize gerçi bizdede taytlar 15 tl..oh ohhh güle güle giy cicilerini ne güzel ya ucuza almışsın burda öyle bir şansımız yok ki ben bir tayta 14 tl verdim senin 5 tl ye güzel şeyler aldığını duyunca içim gitti valla
canım ben izledim ve uyguladım.. mum üfleme nefes hareketi doğumda yapılan nefes hareketi ne hazırlıkmış ,yaparken çok heyecanlandımkızlar şimdi reklama giriyo ama show tv de hamileler ekran başına diyo seda sayan... hamileler için yoga yapılacakmış.... ilgisi olanlara duyurulur :)
korkma bitanem bişeycik olmazz.... ben de yaptım zaralı olsaydı yaptırılmazdı ,ama sen yinede bidaha yapma senin için doğru hareketler değil demekkiya ben az önce oturdum bir kaç hareket yaptım karnım ağrıdı biraz ondan mı oldu bilmiyorum ama korktum bıraktım.
ay hadi hayırlısı olsun ,.ok sevindim adına..
aman canım duacıyız erken doğumdan korusun Allah .. ben erken doğurmuştum erken doğum biraz stresli oluyor...
evet şekerim böyle bir pazarımız var,ne mutlu bize gerçi bizdede taytlar 15 tl..
canım ben izledim ve uyguladım.. mum üfleme nefes hareketi doğumda yapılan nefes hareketi ne hazırlıkmış ,yaparken çok heyecanlandım
korkma bitanem bişeycik olmazz.... ben de yaptım zaralı olsaydı yaptırılmazdı ,ama sen yinede bidaha yapma senin için doğru hareketler değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?