erken doğummu yapmıştın canım?kaç aylıktı?ve sıkıntı oldumu ?
evet şekerim böyle bir pazarımız var,ne mutlu bize gerçi bizdede taytlar 15 tl..
canım ben izledim ve uyguladım.. mum üfleme nefes hareketi doğumda yapılan nefes hareketi ne hazırlıkmış ,yaparken çok heyecanlandım
korkma bitanem bişeycik olmazz.... ben de yaptım zaralı olsaydı yaptırılmazdı ,ama sen yinede bidaha yapma senin için doğru hareketler değil demekki
bencede ondandır o ağrıdan bende de var canım,dinlenmek gerekaman iyi o zaman yok yere kazım yememişim demek ki :) keşke buralarda da olsa öyle pazarlar iyi oluyo.
evet o üfleme hareketi beni de heyecanlandırdı sen bir de yaşamış olduğun için eskiler gelmiştir aklına...
hareketlerden değil sanırım canım benimki hala var ishal olunca olurya tuhaf bir ağrı aynen öyle ama ishal de değilim. inşallah kötü bişey yoktur ikinci ayda da oluyodu aynen böyle doktor rahmin genişliyo ya ondandır bebek sağlıklı demişti.
Eki Görüntüle 129137 işte kelebeğimin hastaneden bir görüntüsü..
Eki Görüntüle 129156 Eki Görüntüle 129137
evet pembeli kelebek olan fotosu normalde 40 haftalık doğan bir bebek kadar olduğu halioyy ben yerım bunu ya cok tatlıı pembelııı kelebekk maşallahh yaaa
ahh canım babaannesiyle birlikte baktık saolsun 40 gün yanımdaydı,o bile korktu yıkarken,çok minikti..Allah ömür verince büyüyor..Ne kadar minik Allah'ım yaa...... nasıl baktın buna canım koca kız olmuş maşallah...
evet canım hastane fotosu 34. haftasında olan bir bebek kadar.. elinin birinde serum bandı var..maşallah fıstığa bu 33 haftalık halimii? çok iyi görünüyor..zaten 28 haftadan sonra baya kendilerini kurtarmış oluyolar allahın izniyle..allahım zamanında versinde yinede erkende geleceklerse 28 haftadan sonra gelsinler
evet inşallah şimdi de bir oğlum olacak ,ve buda kızımın bebekken ve son hali..Eki Görüntüle 129220 Eki Görüntüle 129221 .
maşallah çok tatlıymış kızın yuzu kadar bahtıda guzel olur ınş.
ahh canım babaannesiyle birlikte baktık saolsun 40 gün yanımdaydı,o bile korktu yıkarken,çok minikti..Allah ömür verince büyüyor..
evet canım hastane fotosu 34. haftasında olan bir bebek kadar.. elinin birinde serum bandı var..göğsünde de kocaman bir bant ,ondada soyadımı yazıyordu..ALlahım herşeyin hayırlısını versin...
günaydın kızlar ben dün doktora gittim bir oğlum daha olacakmış :)) yani iki oğlan annesi oluyorum önce şaşırdım kız olur diye şartlamıştım ama kaç kere sorduysam erkek dedi nasip kısmet ne yapalım :)))
Arkadaşlar hepinize günaydın,pztesi günü kabızlıktan karın ağrısından bahsetmiştim..Hatta sağolun bazılarınız tavsiyelerde bulunmuştu.Ama o gün öğleden sonra ciddi ağrılarım oldu zaten bikaç günüm vardı kontrole bende erken gittim.Gebelilten önce rahim dışında 3-4 cm lik miyomum vardı ağrı yapan meğer oymuş.Dikkat edeceksin dedi.Çok azda olsa erken doğum riski olaibliyor dedi.Eğer kanama sıvı gelmesi gibi bişey olursa hemen gel dedi.Çok şükür öyle bişey yok ama ağrılarım hafiflesede devam ediyor.Sizde veya çevrenizde miyomu olup ağrı çeken ve sorunsuz doğum yapanlar varmı.Bu arada bebişim kız kesin belli oldudua edinde erken doğum filan olmasın kızlar (
ayy gösterir inşallah canım yaa...onca bekleyip göstemediğini düşünmek hiç istemiyorum. eşime söyliim konuşsun onunla babasının sözünü çok dinliyo şimdidenamaaan herşeyden önemlisi sağlık haberlerini alalım da gerisi o kadar da önemli değil aslında. kötü şeylerden çok korkuyorum ben Allah'ım tüm bebeklerimizi korusun inşallah.
maşallah canım zaten ne zamandır doğru düzgün bişey yiyemiyoduk en azından şimdi yiyelim dimi ama... tabi çok da abartmadan
ya ben az önce oturdum bir kaç hareket yaptım karnım ağrıdı biraz ondan mı oldu bilmiyorum ama korktum bıraktım.
amin canım inşallah hep öyle dua ediyoruz,Allah yavrularımıza ,hayırlı ve güzel baht versin, vatanına millletine hayırlı evlat,Allahın sevdiği,sağlıklı kullar olsun inşallah...
bu arada biraz önce bir doğum haberi aldım,bir yakınımız,3900kg ağırlığında normal doğumla bir erkek dünyaya getirmişbirde kiracımız doğuracaktı ,arayayım bakalım naptı dedim,oda yarın sezeryanla kızını kucaklayacakmış ne güzel Allahım...
aynen Allah razı olsun kayınvalidemden..canım hepimizin evlatları için ne güzel dileklerde bulunmuşsun.bütün mesajlarını okudum maşallah ne de güzel büyümüş İremcik.babannesinden de Allah razı olsun seni yalnız bırakmamış.
inşallah canım ben yine erken bekliyorum,n'olur olmaz ozamanlarda dikkatli olacağım..inşallah ikinci zamanında doğar da ele avuca gelir korkutmaz hiç sizi...
serum bantlarını görünce içim cızz etti benim de ama çok şükür hepsini atlatmış anneciği ona iyi bakmış maşallah
kızlar ben bugün foruma şu saate kadar doğru dürüst bakamadım.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.çok uykusuzum dün gece iyi uyuyamadım.kayınvaldem bende fırsatım olmadı bakmaya foruma.biz bugün öğleden sonra Seville buluştuk yine.inşallah bundan sonraki buluşmalarımızda sayımız artar.ben uykusuzluğumu yorgunluğumu unuttum bana iyi geldi buluşmak.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
aynen Allah razı olsun kayınvalidemden..
inşallah canım ben yine erken bekliyorum,n'olur olmaz ozamanlarda dikkatli olacağım..
ne güzel siz buluşabiliyorsunuz ben bursadayım malesef dahil olamıyorum ,ne mutlu size... sanada tatlı rüyalar,bende kendimi iyi hissetmiyorum bugün belim ,karnım,kasıklarım ağrıyor,sürekli yatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?