kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.
kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.
evet inşallah şimdi de bir oğlum olacak ,ve buda kızımın bebekken ve son hali..Eki Görüntüle 129220 Eki Görüntüle 129221 .
göstericek canım inşallah sen merak etme.babasını da sözünü dinler tabi uslu o annesi
ne desen haklısın bu konuda.ne sıkıntılı zamanlardı.Allaha şükür bu günleri gösterdi bize
canım aman dikkat et kendine hemen bıraksaydın QUOTE]
inşallah ikimizinki de gösterecekler bu sefer canım...
Evet çok şükür şimdi iyiyiz çok zor günler geçirdik ama geçti inşallah bundan sonra hep iyi günlerimiz olacak...
hemen bıraktım zaten ama sanırım ondan değildi bu ağrı tüm gün sürdü...
kızlar ben bugün foruma şu saate kadar doğru dürüst bakamadım.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.çok uykusuzum dün gece iyi uyuyamadım.kayınvaldem bende fırsatım olmadı bakmaya foruma.biz bugün öğleden sonra Seville buluştuk yine.inşallah bundan sonraki buluşmalarımızda sayımız artar.ben uykusuzluğumu yorgunluğumu unuttum bana iyi geldi buluşmak.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.
aynen Allah razı olsun kayınvalidemden..
inşallah canım ben yine erken bekliyorum,n'olur olmaz ozamanlarda dikkatli olacağım..
herkese günaydın arkadaşlar güzel sağlıklı bir gün olsun inşallah
Gunaydın arkadaşlar hava bugun çok guzel guneşın bol ışıkları yuzunuze yansısın hayırlı sabahlar
kıslar bugun hıc uyuyamadım ya neden bılmıyorum gozumu kapadıgımda düşüncelere dalıyorum uyuyamıyorum ve sımdı ıcımde bı sıkıntı var zor nefes alıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı daralıyorum
Kızlar bana musaade ben cıkıyorum akşam ustu gelırım yıne hava guzel bır dışarı atayım kendımı
ne güzel siz arada buluşuyorsunuz imreniyorum ben de ama napalım elden bişey gelmiyo... inşallah sizin buluşmalar artarak devam eder o tarafte epey insan vardı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?