2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Gunaydın arkadaşlar hava bugun çok guzel guneşın bol ışıkları yuzunuze yansısın hayırlı sabahlar

kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.

kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.

canım ilk kez duydum hiç haberlere bakmadım.sen İzmitte misin?çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın.

kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.

evet duydum canım çok geçmış olsun allah bır daha yaşatmasın

ne güzel siz arada buluşuyorsunuz imreniyorum ben de ama napalım elden bişey gelmiyo... inşallah sizin buluşmalar artarak devam eder o tarafte epey insan vardı....

kıslar bugun hıc uyuyamadım ya neden bılmıyorum gozumu kapadıgımda düşüncelere dalıyorum uyuyamıyorum ve sımdı ıcımde bı sıkıntı var zor nefes alıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı daralıyorum

aynen Allah razı olsun kayınvalidemden..

inşallah canım ben yine erken bekliyorum,n'olur olmaz ozamanlarda dikkatli olacağım..

ablamın da ilki biraz erkendi 2.700 falandı ama ikini zamanını bile geçirdi bir hafta kadar 3980 gr dı ilkinde dokunmaya korkanken ikinciyi çok rahat kucağımıza alabildik. umarım senin de öyle olur ama olmasa bile senin hazırlıklı oman iyidir her zaman.

Kızlar bana musaade ben cıkıyorum akşam ustu gelırım yıne hava guzel bır dışarı atayım kendımı

kızlar ne oldu böyle forumumuza kimsecikler yazmamış.ben de bugün sabahtan işlerimi halledip arkadaşıma gittim şimdi geldim gelir gelmez de foruma bakayım dedim.meğerse kimse uğramamış bugün.herkes nerelerde?

ne güzel siz arada buluşuyorsunuz imreniyorum ben de ama napalım elden bişey gelmiyo... inşallah sizin buluşmalar artarak devam eder o tarafte epey insan vardı....

canım benim keşke sen de İst.da olsaydın da seninle de görüşebilseydik ne güzel olurdu.napalım kısmet işte bizde buradan paylaşıyoruz yaşadıklarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…