- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
kıslar bugun hıc uyuyamadım ya neden bılmıyorum gozumu kapadıgımda düşüncelere dalıyorum uyuyamıyorum ve sımdı ıcımde bı sıkıntı var zor nefes alıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı daralıyorum
Geldım kızlarr yuzmeye gıttım bugun pestılım çıkmış bır vazıyette eve döndum zeynepppppppppppppppppppppppppppppimmmmmmmmmmm çok aradı gozlerım senı zeynep olaydı şımdı bır turk kahvesı ıçerdık dedım hep kendı kendıme melum melum baktım hep etrafa
bır dahakı buluşmamızı havuzda gercekleştırsek olmazmı :))
aslında yoracak pek iş yapmıyorum hafta sonu eşimle yapmıştık ,o günde çok kötü olmuştum,ama yarın kayınvalidemle yapacağım..canım geçmiş olsun kendini fazla mı yordun bu ara ben uykusuz ve yorgun olunca benim de belim bacaklarım çok ağrıyor
canım benim ,çok geçmiş olsun,deprem gerçekten ürkütücü Allah küçük küçük yaşatıp büyüğünden saklasın..bende uyuyamadım dün gece ,sağa,sola dönüp durdum,elimden gelse yüzükoyun yatacaktım,bu gecede böyle olmam umarım...:26:kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.
evet kıyılmıyo ,sadece koklayabildik...maşallah ya şunun kollara bacaklara bak tam ısırmalık ama kıyılmıyo işte
offf bbende gece böyleyim canım hamilelikten olsa gerek:18:kıslar bugun hıc uyuyamadım ya neden bılmıyorum gozumu kapadıgımda düşüncelere dalıyorum uyuyamıyorum ve sımdı ıcımde bı sıkıntı var zor nefes alıyorum sankı bısey olcakmıs gıbı daralıyorum
evet aynen hazırlıklı olmalıyım,ablamın da ilki biraz erkendi 2.700 falandı ama ikini zamanını bile geçirdi bir hafta kadar 3980 gr dı ilkinde dokunmaya korkanken ikinciyi çok rahat kucağımıza alabildik. umarım senin de öyle olur ama olmasa bile senin hazırlıklı oman iyidir her zaman.
ne güzeeeel ben yüzmeyi özledim ,keşke bende gidebilsem bir yerlere.. ama çocukla nasıl gidebilirimki ..Geldım kızlarr yuzmeye gıttım bugun pestılım çıkmış bır vazıyette eve döndum zeynepppppppppppppppppppppppppppppimmmmmmmmmmm çok aradı gozlerım senı zeynep olaydı şımdı bır turk kahvesı ıçerdık dedım hep kendı kendıme melum melum baktım hep etrafa
bır dahakı buluşmamızı havuzda gercekleştırsek olmazmı :))
canım çok iyi yapmışsın giderek.vallahi kahve içerdik ne de güzel olurdu.bir daha ki sefere içeriz ne yapalım biz de.
ohh valla ne guzel hee imrenıyo ınsanya havuz sıcakmıydı üşmedınmıı :) nerde gırdınn canım havuzaa ıkeanın ordakındemı valla bende orda olmak ısterdım ne guzel dusunmesıı bıle hamıleyken en guzel spor yuzmekmıs
canım benim keşke sen de İst.da olsaydın da seninle de görüşebilseydik ne güzel olurdu.napalım kısmet işte bizde buradan paylaşıyoruz yaşadıklarımızı.
evet aynen hazırlıklı olmalıyım,geçen yıl denizin derinliklerinde yüzüp tatil yaptığım aylarda bu yıl ,bebek bakıcam :
merhaba güzel anneler..,nasılsınız bakalım.. Benim kayınvalidem bende pazartesiden beri,beraber geziyoruzbu arada da belim ,karnım çok ağrıyor 9 aylık hamile kadınlar gibi zor oturup kalkıyorum,iş falan yapmıyorum zaten ,saolsun kayınvalidem yapıyor.. hatta eşim işten geldiğinde yine yatıyordumiyan yatıyordum,birden sol karın kısmım kasıldı, kitlenip kaldım eşim yardımıyla kalkabildim:18:
Canım merhaba..benimde 3 gün ağrıdı kasıklarım belim aynı dediğin gibi arada bi kramp girio toplanıyo sanki bebek bi yerde kasılıp kalıodum yavaş yavaş hafifledi ..magnezyum verdi dr.gebelikten önceki miyomum ağrı yapıormuş.Dikkat edecez artık.Dinlen bol bol..ben çalışıyorum öyle bi şansım yok malesef ama sen dinlen bol bol oldumu canım..
inşallah canım ama benim ve eşimin bir planı var ,bodrumda bir arkadaşımzın yazlığı var,eylülde bakarsın,çocukları ve kayınvalidemide yanımıza alıp gideriz.. 1hafta 10 gün bodrum yapıp sezonu kapatıp geliriz.. ama tabii bebek ,o kadar yola dayanabilrmi.. emmek isteyecek sıkılacak.. 6 saat sürüyor neredeyse...bide yeni doğum yapmış olduğum için benim için sağlıklı olurmu..aynen canım yaa geçen sene temmuzda güneş deniz kum ne güzel tatildeydik şimdi ise doğum bebek uykusuzluk :) ama lsun onlara değer... bir dahaki seneye inşallah bebeklerimizle birlikte gideriz...
]
ahh canım benim kıyamam sana ,öylesi daha zor tabiiAllah yardımcın olsun,ben bugünde iyi değilim,bugünde gaz sancısı çekiyorum..Valla sağlığım bozulmaya başladı yavaş yavaş napalım bebeişler sağ olsunda ...
Kıslar bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum.Kolum ağrıyorama kasık ağrılarım hafifledi çok şükür..
tetanoz aşısı hımmm... Ben daha ona gelemedim ,belki bana vurulmaz süresi 5 yılmış yaa.. ben 3,5 yıl önce vuruldum..ilk hamileliğimde..çok geçmiş olsun canımmm..
kıslar nasılsınızz ben herzamankı gıbı hasta yanı dun gece cok kustum sabaha kadar uyuyamadım sabahda kahvaltı yaptım yıne kustum halbukı bulantı ılacımıda almıstım hala gecmedı ne zaman bıtıcek ya merak edıyorum annem haftaya gıtmeye karar verdı bı hafta daha yanımda durcakmıs hala bulanıyo mıgdem ya
ışşşş çok geçmış olsun arkadaşım halen geçmedıyse canım bana senın bır sure daha surucek gıbıme gelıyo kımın gebelığı oyle gecıyo annenden allah razı olsun ıyıkı var ıyıkı yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?