2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aynı şeyleri yaşıyoruz Melihacım seninle.ben de uyku sorunu yaşıyorum.aynı sıkıntı hissi bende de var tam tarif ettiğin gibi.bence hormonlar bizi bu denli etkiliyor.yavaş yavaş azalacak inşallah sıkıntılarımız

Geldım kızlarr yuzmeye gıttım bugun pestılım çıkmış bır vazıyette eve döndum zeynepppppppppppppppppppppppppppppimmmmmmmmmmm çok aradı gozlerım senı zeynep olaydı şımdı bır turk kahvesı ıçerdık dedım hep kendı kendıme melum melum baktım hep etrafa

bır dahakı buluşmamızı havuzda gercekleştırsek olmazmı :))

canım çok iyi yapmışsın giderek.vallahi kahve içerdik ne de güzel olurdu.bir daha ki sefere içeriz ne yapalım biz de.

ohh valla ne guzel hee imrenıyo ınsanya havuz sıcakmıydı üşmedınmıı :) nerde gırdınn canım havuzaa ıkeanın ordakındemı valla bende orda olmak ısterdım ne guzel dusunmesı bıle hamıleyken en guzel spor yuzmekmıs

merhaba güzel anneler..,nasılsınız bakalım.. Benim kayınvalidem bende pazartesiden beri,beraber geziyoruzbu arada da belim ,karnım çok ağrıyor 9 aylık hamile kadınlar gibi zor oturup kalkıyorum,iş falan yapmıyorum zaten ,saolsun kayınvalidem yapıyor.. hatta eşim işten geldiğinde yine yatıyordumiyan yatıyordum,birden sol karın kısmım kasıldı, kitlenip kaldım eşim yardımıyla kalkabildim:18:

canım geçmiş olsun kendini fazla mı yordun bu ara ben uykusuz ve yorgun olunca benim de belim bacaklarım çok ağrıyor
aslında yoracak pek iş yapmıyorum hafta sonu eşimle yapmıştık ,o günde çok kötü olmuştum,ama yarın kayınvalidemle yapacağım..
kızlar günaydın.o kadar moralim bozukki.dün gece 4.10 da izmitte deprem oldu.çok korktum.fena sallandık.Allah bir daha yaşatmasın.çok zormuş.uzun süre kendime gelemedim.uyuyamadımkorkudan.
canım benim ,çok geçmiş olsun,deprem gerçekten ürkütücü Allah küçük küçük yaşatıp büyüğünden saklasın..bende uyuyamadım dün gece ,sağa,sola dönüp durdum,elimden gelse yüzükoyun yatacaktım,bu gecede böyle olmam umarım...:26:
maşallah ya şunun kollara bacaklara bak tam ısırmalık ama kıyılmıyo işte
evet kıyılmıyo ,sadece koklayabildik...
offf bbende gece böyleyim canım hamilelikten olsa gerek:18:
evet aynen hazırlıklı olmalıyım,geçen yıl denizin derinliklerinde yüzüp tatil yaptığım aylarda bu yıl ,bebek bakıcam
ne güzeeeel ben yüzmeyi özledim ,keşke bende gidebilsem bir yerlere.. ama çocukla nasıl gidebilirimki ..

canım çok iyi yapmışsın giderek.vallahi kahve içerdik ne de güzel olurdu.bir daha ki sefere içeriz ne yapalım biz de.

önce beraber yuzucez sonra kahve keyfı yapcaz ona goreeeeee

valaa o kadar sıcaktı kı terledım suyuda ılıkdı hıç ferahlayamadım

gunaydınnnnnn gunaydınnnnnn gunaydınnnnnnnnnnn gebeşlerr hadı uyanın ben 6 da kalkdım don sağa sola yok uyuyamadım eşımıde uyandırmıyayım dıye cıktım yatakdan ben en ıyısı guzel bır çay demlım şımdı kahvaltı hazırlım eşım benı seyretsın ben kahvaltı edeyım o yemez bu saatde çay ıçer ancak bugun kım ne yapcak soyleyın bakem ben bılmıyorum afyonum patlasın hele ya evı toplar dışarı atarım kendımı yada mutfak temızlemeye gırışırım bakarım kader kısmetımde ne olcak )

evet aynen hazırlıklı olmalıyım,geçen yıl denizin derinliklerinde yüzüp tatil yaptığım aylarda bu yıl ,bebek bakıcam:

aynen canım yaa geçen sene temmuzda güneş deniz kum ne güzel tatildeydik şimdi ise doğum bebek uykusuzluk :) ama lsun onlara değer... bir dahaki seneye inşallah bebeklerimizle birlikte gideriz...

Kıslar bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum.Kolum ağrıyor ama kasık ağrılarım hafifledi çok şükür..

aynen canım yaa geçen sene temmuzda güneş deniz kum ne güzel tatildeydik şimdi ise doğum bebek uykusuzluk :) ama lsun onlara değer... bir dahaki seneye inşallah bebeklerimizle birlikte gideriz...
inşallah canım ama benim ve eşimin bir planı var ,bodrumda bir arkadaşımzın yazlığı var,eylülde bakarsın,çocukları ve kayınvalidemide yanımıza alıp gideriz.. 1hafta 10 gün bodrum yapıp sezonu kapatıp geliriz.. ama tabii bebek ,o kadar yola dayanabilrmi.. emmek isteyecek sıkılacak.. 6 saat sürüyor neredeyse...bide yeni doğum yapmış olduğum için benim için sağlıklı olurmu..

Son düzenleme:
tetanoz aşısını bana zeynep kamılde 16.haftada gıt sağlık ocağında ol dedı ılk dozunu sağlık ocağıda 17 yada 18. haftada gel dedı bılmıyorum bende kararsız kaldım ne zaman olsam dıye

kıslar nasılsınızz ben herzamankı gıbı hasta yanı dun gece cok kustum sabaha kadar uyuyamadım sabahda kahvaltı yaptım yıne kustum halbukı bulantı ılacımıda almıstım hala gecmedı ne zaman bıtıcek ya merak edıyorum annem haftaya gıtmeye karar verdı bı hafta daha yanımda durcakmıs hala bulanıyo mıgdem ya

ışşşş çok geçmış olsun arkadaşım halen geçmedıyse canım bana senın bır sure daha surucek gıbıme gelıyo kımın gebelığı oyle gecıyo annenden allah razı olsun ıyıkı var ıyıkı yanında

sagoll canım allah razı olsunn bazılarının 9 ay suruyomus benım oyle olmaz ınsallah annem gıdınce ne yapıcam onu hıc bılmıyorum ıyıce alıstım boyle ben herseyımı yapıyodu kusumca aglıyorum bıde nıe bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…