2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Canım ben 17+4 günlük oldum ama hala sabhaları öğürüyorum.Yavaş yavaş geçecek sana tavsiyem kendini hasta moduna sokma.Hamilelik ve beraberindeki olaylar hastalık değil diyor drlar tamamen fizyolojik ve sen güçlü olduğun sürece yenebilirsin bulantıyı.Ağlamaya gelince benimde oluyordu ğürüp öğürüp gözümden yaşlar geliodu sonrada ağlamaya başlıodum sanırım psikolojikti.İnsanın sinirleri bozuluo gayret et ve sabret Allah kuvvetini verir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun

tetanoz aşısını bana zeynep kamılde 16.haftada gıt sağlık ocağında ol dedı ılk dozunu sağlık ocağıda 17 yada 18. haftada gel dedı bılmıyorum bende kararsız kaldım ne zaman olsam dıye

Sağlık ocaklar bu konuda yetkili ve en tecrübeli kurum onun için bence onların dediği tarihe itimat etmelisn.Bende Bugün oldu tam 17,5 haftada..1 ay sonrada 2. doz olcam

aslında dogru soyluyosun canım katılıyorum ama bazen ınsanın elınde olmuyo bulantıyı onleyemıyorum bı kere ogurme gelınce gerısı gelıyo hasta moduda ınsanın hıc bısı yapası gelmıyo sankı ölmüş gıbı psıkolojıkte olabılır cok kotu bısey sımdılık annem var ama o gıdınce ben yıne bunalıma gırerım cunku kımse yok etrafımda dısarı desen tek cıkamıyorum anca camdan bakıyorum bu hamılelık cok etkıledı benı am akıloda almısım yanı 57 ıle basladım dun tartıldım dogruysa 60 gosterdı :) ıyıce tombalak olcaz

ıyıde banada 16 da dıyende koca zeynep kamıl doğum hastanesı

kıslar ben zeynep kamılı hıc begenmıyorum ya cok buyuk hastane am abenım gordugum kadarıyla ınsanlara ınsan gıbı muamele yapılmıyoo ben bunu farkettım orda ama ıyı olanlarıda vardır ben elımden geldıgınce gıtmek ıstemıyorum oraya gıtmedımde zatende arkadasım 5 aylık dogum yaptı orda kızı bı dovmedıkelrı kaldı yanı o yuzden hastanelerdende korkuyorum

ıyıde banada 16 da dıyende koca zeynep kamıl doğum hastanesı

Ama hastaneler yapmıyorki aşıyı.Bu iş sağlık ocaklarının görevi ve bence doğru tarihi onlar biliyor çünkü onların işi bu yüzlerce gebeye hep aynı haftada yapıolar sonrada bebeklere..Ben sormasam benim dr tetanoz aşısından bahsetmemişti bile.Sadece yaptırabilirsin iyi olur dedi.Yinede sen bilirsin..

Allahım hayırlısını versin ne olursa olsun bunların hepsi geçecek ve so bulacak.Bebeğini kucağına aldığın ve beraber gezmelere gideceğiniz günleri düşün..

valla yapabilirsseniz süper olur ben de kışın bir yerelere kaçmayı düşünmüştüm ama bebeği bırakıp :) tabi herşey bebeklerin durumuna bağlı olacak biz planları yapıyoruz ama kısmet bakalım hayırlısı inşallah...

evet çok haklısın bende senınle aynı fıkırdeyım ama çok kapsamlı bır hastane en gelışmış aletler orda var en özel hastane bıle başımıza bırşey gelse bızı oraya sevk edıcek ben tansıyon hastasıyım tansıyonumun çıkmasından çok korkuyuorum ne bılem orası bana bır guven verıyor sankı ama karar veremıyorum özel hastanemı zeynep kamılmı dıye

merhaba kızlar.. bu tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyormuş? bana doktorum birşey demedi... çarşamba gidicem inşallahh.. unutmyım da sorayım

evet mesela gecen arkadasım hastalanınca uskudar hospıtaldekı kadın dedı gece rahatsızlansan senı zeynepkamıle gonderırız dedı ama heryer oyle degıl burdakı afıyet hastaneısnde 24 saat kadın dogum var ama yınede gonderırmı bılmıyorum uskudardakınde 5den sonra gıdıyolartmıs oyle duydum yınede herseyın hayırlısı sen takma kafana dıycem ama bendede tansıyon düşüklugu var allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah hıc gerek kalmaz boyle seylere

benım bahsettığım muayene de falan değil doğum esnasında acıl durumda yada cocuk ıle ılgılı acıl durumda gıbı sen bu gıdışle afıyette doğum yapıcakmışsın gıbıme gelıyo ama pardon dsankı sen umrana gıdıyordun ayy kafam karıştı valaa

Son düzenleme:
kızlar mutfağa gırıp kek falan yapmayı özledım yaaa ama sankı hıç yapmamışım gıbı cesaret edemıyorum

merhaba kızlar.. bu tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyormuş? bana doktorum birşey demedi... çarşamba gidicem inşallahh.. unutmyım da sorayım

hımmm şımdı gordum hemen bıldığım kadarı ıle cevaplıyayım sen en ıyısı gıt sağlık ocağına aıle hekımıne sor 17 ıle 18 haftalarda yapıyorlarmış ama kımı 16 dıyor o yuzden yaptırıcağın yer ıle goruş derım ben sna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…