2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

artık afıyte gıdıcem canım ben afıyete randevu aldım artık oraya gıtcem pazartesı 12.30da eşımde gelcek bebegımızı gorcek bende sımdı kek yaptım mısafır gelcekmıs otura otura kek yaptım :)

kızz geçtımı senın bır ayın sankı daha yenı gıtmışsın gıbı cınsıyetını oğrenmıştın hanı

tsk ederim cnm... bnde 16+6 da gdcm inşallah doktora..bklmm..bu arada sen n kdr kilo aldın.. (alakasız oldu çok:))

kızz geçtımı senın bır ayın sankı daha yenı gıtmışsın gıbı cınsıyetını oğrenmıştın hanı

cınsıyetı ogrendım am a oncekınde degıl baska yerde ogrenmıstım buna yenı baslıycam o yuzden randevu aldım hem bakıyım kadın doguma gelıyomu gecede olsa fıyatı ne kadar bunuda ogrenmek ıcın canım erken gıdıyorum ama devam ederım buna dıye umıt edıyorum :) hem cınsıyete bakalım kesın dogrumu dıye hemde eşım gelcek oda gormek ıstıyoo

anldım canım gıt bakalım hayırlı haberlerle donersın ınşallah eşımde yarın gıdıp cınsıyet oğrenmek ıstıyor ama bakalım kesın karar vermedık daha

canım sen ne kadar sık gidiyorsun doktora, benden sonra iki kere gittin ve pazartesi yeniden gidicem diyosun ben daha 5 şubatı bekliycem. bu kadar sık ultrasonun zararı olmasın bebeğe....

canım sen ne kadar sık gidiyorsun doktora, benden sonra iki kere gittin ve pazartesi yeniden gidicem diyosun ben daha 5 şubatı bekliycem. bu kadar sık ultrasonun zararı olmasın bebeğe....

bılmıyorum zararı varmıı bılgım yok aslında ama bı doktor bulamadım dogru duzgun o yuzden ınsallah zararlı dgıldır

benım tartı manyak galıba gecen benı 60 gosterdı sımdı 59 gosterıyoo :) 57 ıle baslamıstım

cnm o midenin boşluğuna,idrar kesesi ve bağırsakların durumuna göre değişiyor.. mesela tuvalete girmeden önce ve sonra tartıl, farklı gösterir mutlaka.. geçen gün midem boşken tartıldım 68.5 çıktım sonra o gün tıka basa yemiştim, bi tartıldım 70.5 çıktı o yüzden doktora mümkün olduğunca sıkışık gitmemeye çalışıyorum:)

valaa ben hemen hemen 4 kg aldım galıba sen ?

ben 12+5 günlükken gitmiştim 67.5 le başladım 68.3 civarı çıktım... bu ay ne oldu bilmiyorum.. annemlerin evindeki tartıda da hala 1 kiloyla devam ediorum ama bu aralar bayaaaa bi sınırı aştım hamur işleri kızartmalar yiyorum hep 70e çıkmış olabilirim..inşallah olmazzz

bılmıyorum zararı varmıı bılgım yok aslında ama bı doktor bulamadım dogru duzgun o yuzden ınsallah zararlı dgıldır

canım benim en iyisini sen bilirsin tabi ama bence bu bilgileri hastaneyi telefonla arayarak öğrenebilirsin. randevunu da erteleyip en son gittiğinden bir ay sonrasına denk gelecek şekilde değiştirebilirsin. bildiğim kadarı ile zaten sen testleri de yaptırmıyorsun o yüzden sırf ultrason için kontrole gitmek de çok doğru değil. avrupa ülkelerinde 9 ayda 3 kere ultrasona girebiliyormuşsun mesela düşünsene zararlı olmasa onlar böyle yaparlar mıydı? beni de doktorum ayda bir falan çağırıyo hatta son kontrolümde 5 hafta sonraya gün verdi. onu da testlerimi yapmak için öyle ayarlıyo test yapmasa belki daha uzun süreye gün verirdi bilmiyorum tam yine de.

ben ne zaman gıtmem gerektıgını bılmıyorum ıste ılgılenmedı doktor bana demedıkı en son gıttıgımde su zaman gel demıyo buna gıdıyımkı devam ılgılensın benımle o yuzden ıstıyorum canım bu aradsa unutma benıyı ızleyen varmıı aranızda :)

aman olsun be canım bebegımız saglıklı olsunda benım annem dıyo sen kılo al bebege gıtsın sankı bebek alıyo kıloları :) ınsallah verırız ılerdede şişman kadın kalmayız genc yaşta :)[/QUOTE]

ewet canım yaa bebeklerimiz sağlıklı olsun tabii en önemlisi o...ama tıkına tıkına bıngıl bıngıl dolaşmayalım sonra:)

inşallah bu doktor gönlüne göre çıkar canım. annem izliyo o diziyi hiç kaçırmıyo :) kadın sabah fox u ir açıyo akşam yatarken kapatıyo tüm gün reklemda bile onu izliyo :):):)

ben izliyorummmmm ... ölemedi mehtap.. 9 canlı kadın resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…