2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay sorma ya mıkrop kadın ya bı gebermedı he koca ninede acıdı soylemedı şerfe bısey bıde asuya sınır oluyorum bırının altında kalcak gorcek gununu :)

hehehe.. şu mehtabın foyası meydana ne zaman çıkcak çok merak ediyorum... bayadır izlemiyodum sinir olmuştum.. bugün baktım can sıkıntısından

Kızlar örguya başlayanınız varmı aranızda bur tane kapşonlu hırka yapmıştım ılk hamıle olduğumu oğrendığımde ıp de pembe ıle mavı karışımı oyle espırı olsun dıye sonra bır daha bırşey yapmadım bugun çıkıp ıp almayı duşunuyorum eşım ızın vermıyor gerçı mıgrenım var başım ağrıyor sonra dıye ama yarın karşıya gecıcez kayınvalıdemlere orda sıkılırım şımdı az az orerım gerçı ormeyı pek bılmıyorum ama hırkayıda kıtapdan tarıfle yapmışdım yakadan başlayarak öruluyo en azından öğrenmışken bırde oyle yelek oreyım bır tane ama hangı renk alsam bılmıyorum .(8

ben oruyorum canım bı tane suveter ordum sımdı annem yıne basladı kısa kolu kazak gıbı bısey oruyorum annme onunu ordu ben arkasını oruyorum bende bı ters bı duz oruyorum desen bılmıyorum

can sıkıntısı canım napalım ızlıyorum onu sonrada bıraz esraya bakıyorum ordada ınsanlara sınır oluyorum gencecık yasta koca bulmaya gelıyolar kuduruklar ya :)ı bıde begenmıyolar he

ben evde olduğumda unutma benıye bakıyorum ara ara ama elımden geldığınce denız yıldızını kaçırmıyorum

cnm senin cinsiyeti belli degildi dimi... bence yeşil,sarı,beyaz,krem renklerindenden birini kullan.. ben örgüden hiç anlamam.. annem de anlamaz.. kayınvaldem yapar belki 1-2 bişey o da rahatsız.. ben ne yazık ki parayla birilerine yaptırcam.. hoş görümceden, annemden, arkadaşlardan gerek kalırmı bilmiyorum.. benden çok onlar hevesliler almaya

can sıkıntısı canım napalım ızlıyorum onu sonrada bıraz esraya bakıyorum ordada ınsanlara sınır oluyorum gencecık yasta koca bulmaya gelıyolar kuduruklar ya :)I bıde begenmıyolar he

beğenmezler tabii amaçları evlenmek değil ki ekranda boy göstermek

Hazırlayın kızlar ıplerı şışlerı beraber başlayalım ben bıldığımı sızlere oretırım hepımız aynı takım gıydırırız bebışlerımıze

aman bırak alsınlar ya ne guzwel benım sadece annem heveslı almaya baskasında bı heves gormedım :)

ben hamileyken ördüm ama benimkinin cinsiyeti belli olmadığı için akrabaların çocuklarına ördüm. eşimin akrabasının 3 yaşındaki kızına pembe bir elbise ördüm yeğenime de fareli patik.. şimdi kendi bebeğim için başladım kapişonlu bir hırka onu da beyaz örücem içine sarı ve açık yeşil koyucam kız da giyer erkek de o renkleri.

aman bırak alsınlar ya ne guzwel benım sadece annem heveslı almaya baskasında bı heves gormedım :)

ooo bi görceksin benim eşim gürcü çok kalabalık aile.. eşimin kuzeni bile zıbın almış minik ayakkabı almış, görümcem hastane çıkışı almış... kız olursa şunu yaptırcam erkek olursa bunu yaptırcam diyo.. abimin eşi ponponlu tulum alıcam, yok ayıcıklı alt açma takımı gördüm onu alıcam.. beşiğini,sepetini şöyle süslycem... ablam battaniyesini örcem, yok kazağını,patiğini örcem... herkeste bi telaş ki sorma...bende Allah razı olsun diyorum.. masraftan kurtarıosunuz beni herkes cinsiyetini bekliyor heyecanla..

çok cici canım maşallah bende böyle marifetli olmayı isterdim.. ne güzelll

aile kalabalık olmasa bile alan alıyo canım, benim annem de beşik, bebek arabası, yürütgeç, bisiklet, mama sandalyesi ve salıncak alıcam dedi. ablamın ilk bebeğine de almıştı hepsini benimkinde de alcak şimdi kısmetse. ablam da minik bir ayakkabı almış süslü püslü kayınvalidem de kardan adamlı battaniye örücekmiş ama rengi için cinsiyetini bekliyo daha. ilk çocuklarda aileler gerçekten çok destek oluyolar ama ikincilerde bilmem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…