çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için içimi rahatlattın hayırlıysa bugünleride sorunsuz bir şekilde geçiririm inşallah.amiiiiinnnn inşallaahhhhhhh.............
günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse
o zaman ben yarın gıttığımde 5 haftalıkmı olmuş olucam kısmetse
ne kadarlik hamilesin canim?? bende 6 haftalik hamileyim...bebisin kalp atislarini ne zaman duyuyoruz ki?? merak ettim bende duymak isterimde
kızlar bende 5+2 haftalık hamıleyım haftaya cuma doktora gıtcem garantı olsun dıye o zamanı beklıyorum ama zaman gecmıyo ya benım kaynanam duydu sevındı ama kadın sankı bana ıskence yapıyo yaa sureklı bana gelıyo temızlık yap onu yap bunu yap dıyo benı dınlendırmıyoo bugun yemın edıyorum yarım saat oturmadım yaa amacı ne bılmıyorum sınır edıyo benı ya bısey olcak dıye korkuyorum valla
ayyy canıım hayırlı uğurlu olsun ...sağlıklı bi hamilelik ,hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorumiyi akşamlar arkadaşlar benim 13 ekimde aşılamam yapıldı.2 kasımda bebişim kesesini gördüm.bakalım allah kalp atışlarını görmemi nasip edecekmi.umarım hepimiz sağlıkla doğum yaparız.
canlar benim boy:158,kilom da 61 inşallah sadece 75 i görürümm
canım yemek yemeyi çok seviyorum onun için ömrüm diyet yapmakla geçti bu 3cü bebeğim olacak inş 25 er kilodan 50 kilo almıştım 2 seneden beri o kiloları atmaya çalışıyordum ama sanırım tekrardan geri alacam kilolarımı
ayyy çok sevindim ....İnşalla duyarsınız canımm...ama önce ben duyarım inşallllaaaahhhhh....keza senden önce randevuya gitcemm,bu hafta içii...Dua edin banaaagünaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse
geçmiş olsun canım ,inşallah inelerden sonra bi sıkıntın kalmaz ,sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa...kızlar bende 7 haftalık hamileyim fakat 6 haftalık gözüküyor dün kalp atışalrını duyduk çok şükürkesenin yanında çok az açıklık varmış doktor iğne verdi 5 günde bir yapılacak böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu.
evet bende yok ..ama bu iyimi kötümü bilmiyoruumm:26:kızlar benim mide bulantım başladı.dün geceden itibaren başladı çok zorinş sizlerde olmaz
canııım tabii görürsün ,hadi inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz ..ama pek rahatsın ben 40 kere gitmiştim şimdiye kadar ...selam güzel annecıkler bende gecen pazar 29 unda baktırmıstım kana 452 cıkmıstı duramıyorum yerımde cuma gunu gıtcem doktora ama zaman gcmıyo ya gıtsem gorurmu acaba keseyı falan cok merak edıyorum
günaydın hanımlar
Sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz allah nasip ederse
arkadaşlar bugun gıttık kontrole doktor vajınal muyene yaptı keseyı gorduk çok şukur şımdılık korkulcak bırşey yok herşey yolunda gıbı gozukuyor dedı bayram donuşu gel kal atışlarına ve gelışımıne bakalım dedı şuan 3 haftalık hamılesın dedı
bu nasil paylAsm sitesi Allah askina hep birbiriniz paylasiysnz bizm soledklrimz umrunuzda degil cvp bile vermysnz once paylasmanin manasini ogrenin sonra paylasm sitesi acin brseylr paylasn anne olun size bundan sonraki deneyimlrnzde basarlar byby hayrli hamillklr
bu nasil paylAsm sitesi Allah askina hep birbiriniz paylasiysnz bizm soledklrimz umrunuzda degil cvp bile vermysnz once paylasmanin manasini ogrenin sonra paylasm sitesi acin brseylr paylasn anne olun size bundan sonraki deneyimlrnzde basarlar byby hayrli hamillklr
sana bu sözünde katılıyorum.yaklaşık 3-4 gündür bu topikteyim belki daha fazla ama söylediklerimin çok önemsenmediğini yada dikkate alınmadığını düşünüyorum.hemşire olmam ve 10 yılımı bu tedaviye vermem nedeniyle bi kaç arkadaşın sorusuna cevap vermeye çalıştım.ama dikkate alınmadığım için üzüldüm.herkeze iyi günler
evet canım onu bende duydum hatta abimin eşiyle hemen hemen aynı hamileliklerimi ,onada söylemiştim yeme diye ,yemiş kendileri kocaman bir narrr,sonrada birazcık işfalan yapmış ,kanaması gelmiş ,doktora gitmişler eşkesesi yırtılmış demiş ,ilaç falan vermiş ,düşük riski oluşmuş fazlasıylaa..dikkat edin kızlarr ...bide gece yatmadanda süt içiyomusunuz kızlarrr???arkadaşlar prof. dr. i. saraçoğlu hamilelikte nar suyu içmenin ve maydanoz yemenin düşüğe sebep olduğunu söyledi. aman dikkat edelim. bunları tüketmeyelim... sevgiler
bilgencim yukardaki msjımı incelersen dün gece seni tebrik ettiğimi, görceksin ,zaten bi soru sormamışsınkii neye cevap vercektikk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?