2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için içimi rahatlattın hayırlıysa bugünleride sorunsuz bir şekilde geçiririm inşallah.amiiiiinnnn inşallaahhhhhhh.............

rica ederim cnm yaşadığın şeyin bi başkasında da yaşanmış olduğunu duyunca rahatlıyo insan tüm hamilere koaly doğumlar sağlıkla bebekelrnii kucaklamayı nasip etsin allah

selam güzel annecıkler bende gecen pazar 29 unda baktırmıstım kana 452 cıkmıstı duramıyorum yerımde cuma gunu gıtcem doktora ama zaman gcmıyo ya gıtsem gorurmu acaba keseyı falan cok merak edıyorum

günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse

ne kadarlik hamilesin canim?? bende 6 haftalik hamileyim...bebisin kalp atislarini ne zaman duyuyoruz ki?? merak ettim bende duymak isterimde

ne kadarlik hamilesin canim?? bende 6 haftalik hamileyim...bebisin kalp atislarini ne zaman duyuyoruz ki?? merak ettim bende duymak isterimde

merhaba canım ben 6+3 günlük hamileyim bugün tekrar gittik bulantılarım yüzünden.gitmişken de baktı doktor.karından tam göremedi tekrar vajinal yoldan baktı ve sağlıklı çok şükür.bebişimide gördüm.mercimek kadar.kalp sesini de dinledik.binlerce şükürler olsun..

kizlar i aksamlar ya kiz veya erkk oldugu gunumuzde nasil anlasiliyo ki yani nettn deglde etraftan duydklarinizi paylsrmsnz ben kiz cok istiyrm tabi hayrlisi olsn ins

kızlar benim mide bulantım başladı.dün geceden itibaren başladı çok zor inş sizlerde olmaz

ayy inanamıyorumn yaaaaaa...insan yarım eder yaaa...ben bugün kaynanamla pazara gittim ,zavallı kadın elimde ne varsa kendi aldı ,bitişik oturmama rağmen ben kadına yardım etmiyom yemek dışında o ben işteyken çöplerimi bile diküyo ,çamaşırlarımı katlıyoo.Allah razı olsun..

iyi akşamlar kızlar ,bugün hiiç giremedim nete anca bu saatte girebildim hemen yazıyım dedimm:)):92:bu arada benim maaaşallahım var ,Allah ıma şükür hiiç midem bulanmıyo ,ama canım yemekyemek istemiyo ayıptır söylemesi geçen hafta içli köfte yapmıştım hala yiyemedim duruyolar dolapta ,normalde hiiç dayanamam yemeğe ,gerçi midem niye bulanmyo garip bi durum yoktur dimii???

iyi akşamlar arkadaşlar benim 13 ekimde aşılamam yapıldı.2 kasımda bebişim kesesini gördüm.bakalım allah kalp atışlarını görmemi nasip edecekmi.umarım hepimiz sağlıkla doğum yaparız.
ayyy canıım hayırlı uğurlu olsun ...sağlıklı bi hamilelik ,hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum
canlar benim boy:158,kilom da 61 inşallah sadece 75 i görürümm

günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse
ayyy çok sevindim ....İnşalla duyarsınız canımm...ama önce ben duyarım inşallllaaaahhhhh....keza senden önce randevuya gitcemm,bu hafta içii...Dua edin banaaa

geçmiş olsun canım ,inşallah inelerden sonra bi sıkıntın kalmaz ,sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa...

kızlar benim mide bulantım başladı.dün geceden itibaren başladı çok zor inş sizlerde olmaz
evet bende yok ..ama bu iyimi kötümü bilmiyoruumm:26:

selam güzel annecıkler bende gecen pazar 29 unda baktırmıstım kana 452 cıkmıstı duramıyorum yerımde cuma gunu gıtcem doktora ama zaman gcmıyo ya gıtsem gorurmu acaba keseyı falan cok merak edıyorum
canııım tabii görürsün ,hadi inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz ..ama pek rahatsın ben 40 kere gitmiştim şimdiye kadar ...

ayyy kızlaarrr Newyorkta 5 minareye gittik az önce son sahnelerde ben bi ağla bi ağla ..sinemada olmasaydık bağıra bağıra ağlıcaktım ..benim annemde malatyada yaa..çok özlüyorum ..hasretlik çoook zoorrr

arkadaşlar bugun gıttık kontrole doktor vajınal muyene yaptı keseyı gorduk çok şukur şımdılık korkulcak bırşey yok herşey yolunda gıbı gozukuyor dedı bayram donuşu gel kal atışlarına ve gelışımıne bakalım dedı şuan 3 haftalık hamılesın dedı

günaydın hanımlar
Sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese 20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz allah nasip ederse

arkadaşım aynı gun aynı duyguları yaşamışsız bende kesemı bugun gordum banada bayramdan sonra gel kalp atışlarını duymaya dedı rabbım ıkımıze ve herkeze hayırlısını nasıp etsın.......

bu nasil paylAsm sitesi Allah askina hep birbiriniz paylasiysnz bizm soledklrimz umrunuzda degil cvp bile vermysnz once paylasmanin manasini ogrenin sonra paylasm sitesi acin brseylr paylasn anne olun size bundan sonraki deneyimlrnzde basarlar byby hayrli hamillklr

tbrklr canım allah kucağına almayı nasip etsin

sana bu sözünde katılıyorum.yaklaşık 3-4 gündür bu topikteyim belki daha fazla ama söylediklerimin çok önemsenmediğini yada dikkate alınmadığını düşünüyorum.hemşire olmam ve 10 yılımı bu tedaviye vermem nedeniyle bi kaç arkadaşın sorusuna cevap vermeye çalıştım.ama dikkate alınmadığım için üzüldüm.herkeze iyi günler

arkadaşlar prof. dr. i. saraçoğlu hamilelikte nar suyu içmenin ve maydanoz yemenin düşüğe sebep olduğunu söyledi. aman dikkat edelim. bunları tüketmeyelim... sevgiler

canım evet birbirimiz paylaşıyoruz,ve emin olabilirsinki, hiç birimiz daha önceden tanışıyorda değildik ,bi soruna cevap gelmezse diğerine gelir ,neden hemen tepki veriyosunuz ki bukadar ,kimse size cevap vermek zorunda değil ,ama cevap verenede kimse niye cevap verdin demez ,yani burda gönüllülük esastır ,ayrıca bazen yoğun oluyorum giremiyorum ben mesela ,dakka başı kim girmiş ne sormuş diye kimse takip etmez kimseyi ,ha gözümüze çarpar ,cevap verebileceğimiz konularsada amaaaann buna cevap vermicemde demiyoruz gördüğün gibi...

bilgencim yukardaki msjımı incelersen dün gece seni tebrik ettiğimi, görceksin ,zaten bi soru sormamışsınkii neye cevap vercektikk??

arkadaşlar prof. dr. i. saraçoğlu hamilelikte nar suyu içmenin ve maydanoz yemenin düşüğe sebep olduğunu söyledi. aman dikkat edelim. bunları tüketmeyelim... sevgiler
evet canım onu bende duydum hatta abimin eşiyle hemen hemen aynı hamileliklerimi ,onada söylemiştim yeme diye ,yemiş kendileri kocaman bir narrr,sonrada birazcık işfalan yapmış ,kanaması gelmiş ,doktora gitmişler eşkesesi yırtılmış demiş ,ilaç falan vermiş ,düşük riski oluşmuş fazlasıylaa..dikkat edin kızlarr ...bide gece yatmadanda süt içiyomusunuz kızlarrr???

bilgencim yukardaki msjımı incelersen dün gece seni tebrik ettiğimi, görceksin ,zaten bi soru sormamışsınkii neye cevap vercektikk??

tabiki gördüm.ben soru sormadım zaten,bu yüzden cevap beklemiyorum.sadece yaşadığım duyguları sizinle paylaşıyorum.aslında tam olarak ne söylemek istediğimi ifade edemedim sanırım.amacım polemik yaratmak yada tartışma içine girmek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…