çok cici canım maşallahbende böyle marifetli olmayı isterdim.. ne güzelll
ben hamileyken ördüm ama benimkinin cinsiyeti belli olmadığı için akrabaların çocuklarına ördüm. eşimin akrabasının 3 yaşındaki kızına pembe bir elbise ördüm yeğenime de fareli patik.. şimdi kendi bebeğim için başladım kapişonlu bir hırka onu da beyaz örücem içine sarı ve açık yeşil koyucam kız da giyer erkek de o renkleri. Eki Görüntüle 130360
guselmıss elıne saglık valla basımda bırısı olsa gosterse bende desenlı orerdım am aoek bılmıyorum ben desenlıyı ıkı ters bı duz bana yetıyo :)
tığ ile örülüyor canım bu tığ işi de mi bilmiyosun???
aile kalabalık olmasa bile alan alıyo canım, benim annem de beşik, bebek arabası, yürütgeç, bisiklet, mama sandalyesi ve salıncak alıcam dedi. ablamın ilk bebeğine de almıştı hepsini benimkinde de alcak şimdi kısmetse. ablam da minik bir ayakkabı almış süslü püslü kayınvalidem de kardan adamlı battaniye örücekmiş ama rengi için cinsiyetini bekliyo daha. ilk çocuklarda aileler gerçekten çok destek oluyolar ama ikincilerde bilmem artık :)
ben hiç girmiyim bu işe.. Daha ip şişe nasıl geçirilir onu bile bilmem:d size kolay gelsin
ben hamileyken ördüm ama benimkinin cinsiyeti belli olmadığı için akrabaların çocuklarına ördüm. Eşimin akrabasının 3 yaşındaki kızına pembe bir elbise ördüm yeğenime de fareli patik.. şimdi kendi bebeğim için başladım kapişonlu bir hırka onu da beyaz örücem içine sarı ve açık yeşil koyucam kız da giyer erkek de o renkleri. Eki Görüntüle 130360
ahhh canım hiç bir halt yiyemeyiz gibi geliyor bana:S:26:valla yapabilirsseniz süper olur ben de kışın bir yerelere kaçmayı düşünmüştüm ama bebeği bırakıp :) tabi herşey bebeklerin durumuna bağlı olacak biz planları yapıyoruz ama kısmet bakalım hayırlısı inşallah...
benım tartı manyak galıba gecen benı 60 gosterdı sımdı 59 gosterıyoo :) 57 ıle baslamıstım
aman tatlışım dur şimdiden 4 kilo kız ..valaa ben hemen hemen 4 kg aldım galıba sen ?
ben hiç girmiyim bu işe.. daha ip şişe nasıl geçirilir onu bile bilmemsize kolay gelsin
amann kıtaplara baka baka yapmaya çalışıyorum bende sende dene çok zevklı oluyor
kızzz yerım ben onu yerımmmm çok tatlı olmuşş ellerıne emeğıne sağlık.......
kızlar ne olmuş forumumuz böyle şaşırdım vallahi görünce sayfaları ilerlemekte zorlandım.sabah internetim yoktu.öğlen de kayınvalidemle palladiuma alışverişe gittik.oğlumun ihtiyaçları vardı onları aldık.kendime de 2 bluz aldım ilerleyen aylar için.ama gez gez çok yoruldum.araba kullanırken bile belim ağrıyor artık.şimdiden böyle olmak istemiyorum ben.hemen yorulmak istemiyorum.
canım benim kıyamam sana... bende ilk aydan beri hemen yorulma ve sırt ağtısı var canım. araba kulanamıyorum ben sırtımın ağrısından. bu ufaklıklar bize çok çektiriyolar ama doğsun da biraz büyüsünler sorcam ben ona
kızlar ne olmuş forumumuz böyle şaşırdım vallahi görünce sayfaları ilerlemekte zorlandım.sabah internetim yoktu.öğlen de kayınvalidemle palladiuma alışverişe gittik.oğlumun ihtiyaçları vardı onları aldık.kendime de 2 bluz aldım ilerleyen aylar için.ama gez gez çok yoruldum.araba kullanırken bile belim ağrıyor artık.şimdiden böyle olmak istemiyorum ben.hemen yorulmak istemiyorum.
valla bitanem gerçekten zor bir işmiş seninki keşke yanına birini çağırsaydınbende bugün çok yoruldum yaa evde galdıropun arkası küfleniyor ve elbiseler küf kokuyor bende heprşeyi boşalttım yarın adam köpük takıcak duvara ama ben bittim üstelik bide bunları yerleştiricem bu küf için başka ne yapıyım naftalinden başka çok yoruldum valla
iyi geceler arkadaşlar.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.inşallah daha büyüğünü yaşamayız.galiba az önce bebişimin kıpırtısını hissettim.değişik bir şey:)umarın devamı da gelir.bugün yeni doğum yapmış arkadaşıma gittim.tam 1 aylık kızı.çok şirindi maşallah.araba kullanmakta bir sıkıntım yok benim bugün de gayet rahat gittim geldim ama alışveriş merkezi falan gezemiyorum eskisi kadar.hemem yoruluyorum ve sıkılıyorum.eski kıyafetlerim gayet rahat olmasına rağmen,dün hamile pantolonu baktım ama 36 beden bile çok büyük oldu.18.haftamdayım ama karnım yok.kiloda almadım.bir yandan seviniyorum kilo almadığıma ama karnımda çıksın istiyorum.kmse 18 haftalık hamile olduğuma inanmıyor:)neyse maşallah diyeyim kendime de sonra çok kilo almayayım..ama iştahım daha iyi çok şükür.yemek de yapabiliyorum artık ama etli yemekler hala yapmıyorum.ete olan hassasiyetim devam ediyor oysa ne çok severdim önceden..umarım geçer.ben yazmadım ama sizler epey kaynatmışınız maşallah..hepinize sevgiler..
zeynepciğim hoşgeldin ..off şu araba olayından soğudum hamileliğimin 2. ayında çok kasılıyorum stres oluyorum diye,kullanmamaya karar verdim.. ben daha ilerisi için pek bişey almadım,mart gibi başlayacağım.. bu arada 28-29 ocaka az kaldı
bende bugün çok yoruldum yaa evde galdıropun arkası küfleniyor ve elbiseler küf kokuyor bende heprşeyi boşalttım yarın adam köpük takıcak duvara ama ben bittim üstelik bide bunları yerleştiricem bu küf için başka ne yapıyım naftalinden başka çok yoruldum valla
iyi geceler arkadaşlar.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.inşallah daha büyüğünü yaşamayız.galiba az önce bebişimin kıpırtısını hissettim.değişik bir şey:)umarın devamı da gelir.bugün yeni doğum yapmış arkadaşıma gittim.tam 1 aylık kızı.çok şirindi maşallah.araba kullanmakta bir sıkıntım yok benim bugün de gayet rahat gittim geldim ama alışveriş merkezi falan gezemiyorum eskisi kadar.hemem yoruluyorum ve sıkılıyorum.eski kıyafetlerim gayet rahat olmasına rağmen,dün hamile pantolonu baktım ama 36 beden bile çok büyük oldu.18.haftamdayım ama karnım yok.kiloda almadım.bir yandan seviniyorum kilo almadığıma ama karnımda çıksın istiyorum.kmse 18 haftalık hamile olduğuma inanmıyor:)neyse maşallah diyeyim kendime de sonra çok kilo almayayım..ama iştahım daha iyi çok şükür.yemek de yapabiliyorum artık ama etli yemekler hala yapmıyorum.ete olan hassasiyetim devam ediyor oysa ne çok severdim önceden..umarım geçer.ben yazmadım ama sizler epey kaynatmışınız maşallah..hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?