2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

guselmıss elıne saglık valla basımda bırısı olsa gosterse bende desenlı orerdım am aoek bılmıyorum ben desenlıyı ıkı ters bı duz bana yetıyo :)

guselmıss elıne saglık valla basımda bırısı olsa gosterse bende desenlı orerdım am aoek bılmıyorum ben desenlıyı ıkı ters bı duz bana yetıyo :)

ben çok küçük yaşlarda heves etmiştim örgüye o yüzden şimdi resmini bile hörsem aynısını yapabiliyorum. o da uğraşa uğraşa oluyo canım sen iste yeter ki herşeyi yaparsın bence. örgü kitabı eki veriyo gazeteler onlarda açıklamalı anlatıyo sıra sıra resimleri de oluyo. dene bence yaparsın sen

ewt cnm bnm annem de beşiğini,arabasını falan hep ben alıcam diyo.. toptan almayı düşünüyorum. tuzla-pendik civarında büyük bi yer varmış,oraya gidip herşeyi alıp çıkmayı planlıyorum.. bnm tarafımdan ilk torun ama eşimin tarafından kaçıncı bilmiyorum.. yinede destekler baya ALlah razı olsun

kızlar ben de çıkayım yavaştan... eşim gelmek üzere.. öpüyorum hepinizi selamlarr

Geldım kızlar alızenın bebekler ıçın merserıze tarzı cam gobeğı ve beyaz ıkı tane yun aldım ne yapcam nıye aldım bılmıyorum ben ne guzel bıldığımız bebe yunu alcakdım yakadan başlama yelek orcektım tuhafıyecı kız aklıma gırdı yok yaz bebeğı o yudu buydu dereken elımde onlarla kapı dışında buldum kendımı püffff

ben hiç girmiyim bu işe.. Daha ip şişe nasıl geçirilir onu bile bilmem:d size kolay gelsin

amann kıtaplara baka baka yapmaya çalışıyorum bende sende dene çok zevklı oluyor

kızzz yerım ben onu yerımmmm çok tatlı olmuşş ellerıne emeğıne sağlık.......

slm güzel hamişler neler yapıyorsunuz bakalım... Biz kayınvalidemle evin altındangirip üstünden çıktık.. temizlik yaptıkve yoruldum

ahhh canım hiç bir halt yiyemeyiz gibi geliyor bana:S:26:
benım tartı manyak galıba gecen benı 60 gosterdı sımdı 59 gosterıyoo :) 57 ıle baslamıstım
canım alıp veriyorsundur ondandır.. tuvalete çıkıp çıkmamak çok farkediyor.. ama gerçek kilonuz sabah aç karnınızla olan kilonuz..
valaa ben hemen hemen 4 kg aldım galıba sen ?
aman tatlışım dur şimdiden 4 kilo kız .. ayy ödüm kopuyor kilo alıcam çok diye protein ağırlıklı besleniyorum kahvaltıda akşam yemeklerise öyle gün içindede yine besinli gıdalar ve meyva ile idare ediyorum sabahları meyva suyu yada ıhlamur içiyorum.. çay kahve günde 1 er bardaksadece gece yatmaya 2 ssat kala meyva ,yatarken süt..çok şükür daha hiç kilo almadım
ben hiç girmiyim bu işe.. daha ip şişe nasıl geçirilir onu bile bilmem size kolay gelsin

aynen şekerim :80:annelerim görümcem saolsun onlar bakıyo örgü işne ben hiiç bilmiyorumm...

kızlar ne olmuş forumumuz böyle şaşırdım vallahi görünce sayfaları ilerlemekte zorlandım.sabah internetim yoktu.öğlen de kayınvalidemle palladiuma alışverişe gittik.oğlumun ihtiyaçları vardı onları aldık.kendime de 2 bluz aldım ilerleyen aylar için.ama gez gez çok yoruldum.araba kullanırken bile belim ağrıyor artık.şimdiden böyle olmak istemiyorum ben.hemen yorulmak istemiyorum.

canım benim kıyamam sana... bende ilk aydan beri hemen yorulma ve sırt ağtısı var canım. araba kulanamıyorum ben sırtımın ağrısından. bu ufaklıklar bize çok çektiriyolar ama doğsun da biraz büyüsünler sorcam ben ona

bende de vitamine rağmen enerji değişikliği yok canım hala.bazen hiçbir şey yapmadan yorgun hissediyorum kendimi.çoook çektiriyorlar çoook bebişler.doğsunlar popolarını yicez onların:86:

zeynepciğim hoşgeldin ..off şu araba olayından soğudum hamileliğimin 2. ayında çok kasılıyorum stres oluyorum diye,kullanmamaya karar verdim..ben daha ilerisi için pek bişey almadım,mart gibi başlayacağım.. bu arada 28-29 ocaka az kaldı

bende bugün çok yoruldum yaa evde galdıropun arkası küfleniyor ve elbiseler küf kokuyor bende heprşeyi boşalttım yarın adam köpük takıcak duvara ama ben bittim üstelik bide bunları yerleştiricem bu küf için başka ne yapıyım naftalinden başka çok yoruldum valla

iyi geceler arkadaşlar.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.inşallah daha büyüğünü yaşamayız.galiba az önce bebişimin kıpırtısını hissettim.değişik bir şey:)umarın devamı da gelir.bugün yeni doğum yapmış arkadaşıma gittim.tam 1 aylık kızı.çok şirindi maşallah.araba kullanmakta bir sıkıntım yok benim bugün de gayet rahat gittim geldim ama alışveriş merkezi falan gezemiyorum eskisi kadar.hemem yoruluyorum ve sıkılıyorum.eski kıyafetlerim gayet rahat olmasına rağmen,dün hamile pantolonu baktım ama 36 beden bile çok büyük oldu.18.haftamdayım ama karnım yok.kiloda almadım.bir yandan seviniyorum kilo almadığıma ama karnımda çıksın istiyorum.kmse 18 haftalık hamile olduğuma inanmıyor:)neyse maşallah diyeyim kendime de sonra çok kilo almayayım..ama iştahım daha iyi çok şükür.yemek de yapabiliyorum artık ama etli yemekler hala yapmıyorum.ete olan hassasiyetim devam ediyor oysa ne çok severdim önceden..umarım geçer.ben yazmadım ama sizler epey kaynatmışınız maşallah..hepinize sevgiler..

valla bitanem gerçekten zor bir işmiş seninki keşke yanına birini çağırsaydınvalla o dediğin durum içinde naftalin dışında bir fikrim malesef yok.. Küflerin üzerine beyazlatma solüsyonu sıkın. 7,5 litre suya yarım bardak çamaşır suyu ekleyerek oluşturduğunuz solüsyonla küflü bölgeyi silin, süngerle ovalayın ya da spreyle sıkın. Daha sonra temiz suyla durulayın. Bölgeyi iyice kurutun.

5. Küf geçirmez boyayla etkilenen duvarları ve döşemeleri boyayın.

6. Etkilenen eşyaları, mobilyaları dışarı çıkarın ve mümkünse güneş ışığına bırakın.

7. Küften etkilenen kumaşları sıcak suyla yıkayın ve yıkama talimatlarına dikkat ederek, beyazlatıcı kullanın.

8. Küfü önlemenin en iyi yolunun evinizi kuru, temiz tutmak ve odaların iyi havalanmış olması gerektiğini unutmayın.

ne güzel bence hala aynı olmana sevinmelisin.. istesende istemesende zaten karnın büyüyecek bu durumun ilerisi için avantaj..tabi karın çıkması ilk istediklerimizden biri. Ama bebeğinin pıt pıtını duyman çok hoş ,bundan sonrada aralıklı olarak duyacaksınbenimkide bazen kıpır kıpır bazense yokgibi ..

kızlar çok feciyim gece sabahın saat 3 ü ve ben sıkıntıdan uyuyamayınca kalktım geldimçok sinirlerim bozuldu bu akşam,...
Ben ilk bebeğimdeki yaşadığım büyük baskısı yüzünden kalabalıktan hoşlanmadığım ve bebeği herkezin kafasına göre gezdirmesinden sakallı dedesinin sakalllarını batıra batıra ,küçücük bebeği hoplata hoplata sevmesinden hoşlanmadığımiçin, inanın aynı şeyleri yaşama korkusuyla 2.kez anne olmak hiç istemiyordum..Gelin görünki bir kaza sonucu 1de bir hamile kaldım.. Tam diyordumki bu defa ben dikkat edeceğim ne olursa olsun izin vermyeceğim..Bu akşam kayınvalidemle birlikte kızımın bebeklik fotolarına bakıyorduk,kızımı mıh gibi kundaklıyordunefret ediyordum zaralrı olduğunu biliyorum çünkü,bu akşam fotolara bakarken dedmim ki ''OHH NİHAYETİNDE BU BEBEK YAZ BEBEĞİ OLACAK BUNA KUNDAK YAPMAZSIN ARTIK'' o da nedesin ''YAPARIZ YAPARIZ ONADA YAPARIZ''bende o ''O SICAKTA KUNDAK MI YAPILIRMIŞ HAYIR!!'' DEDİM.ama gelin görünki cinlerim tepeme geldi..çok morelim bozuk herşeyi silbaştan yaşayacağım..keşke................... Allahıma dua ediyorum...Ya ben kaçtıkça istemedeğim herşey üstüme gelmek zorundamı..Kayınvalidemle kayınpederimin arası da bozuk.. BELki benim eve yerleşecek,gelsin başımız üstüne ama bebekle ilgili daha çağdaş olabilse keşke...DUA EDİYORUM ŞÖYLE 4,5K G DOĞSUN BEBEK O ZMANA KUNDAK FALAN YAPTIRTMAMBAKIN KIZIMI BÖYLE KUNDAKLIYORDU ,VE BENDE EMİZRİRKEN KUNDAĞINI AÇTIM DİYE BANA BİR GÜN DEDİKİ,BU ÇOCUĞUN ÜSTÜNÜ AÇIP DURMA SENİNLE KÜLAHLARI DEĞİŞÇEZ HİÇ UNUTMUYORUM BU LAFI KIZLAR BANA YARDIM EDİN ONA KENDİMİ NASIL KABUL ETTİREYİM..

Son düzenleme:

evet canım çok az kaldı çok heyecanlanıyorum düşündükçe.bu seferki kontrol başka çünkü.cinsiyetini öğrenicem ayyy nasıl heyecan sarıyor. ben araba kullanıyorum canım beli ağırdı canım sanırım yanlış oturdum onda.oturduğum yerde kullanmak zorundayım site bölgesi çok merkezi değil ondan.

canım küf olayı felaket birşey çok iyi bilirim.ilk evimde çok çekmiştim o sorundan.kendini çok yormasaydın bari yavaş yavaş yapsaydın.

canım kıpırtılarını hissetmen çok güzel bundan sonra sürekli artacak inşallah çok güzel hisler değil mi?ben de ilk hamileliğimde ilk 4 ay çok bulantı yaşayıp 1 gr almamıştım.20 haftalıkken Cundaya tatile gitmiştik kimse inanmıyordu hamile olduğuma.9-10 kg ile tamamladım hamileliğimi.canını sıkma almaya başlayacaksın ve iştahın da gelecek eski yediklerini yiyebilceksin.yeter ki bebişler sağlıklı olsunlar

Gönülcüm yazdıklarına üzüldüm.ama inşallah 2.sinde aynılarını yaşamazsın düşünemiyorum temmuz sıcağında kundak bebeğini.kayınvaldenle konuşmayı denedin mi hiç?belki çok sessiz kalıyorsun o aktif davranıp her şeye karar veriyor.ben o tarz durumlarda karıştırmam kendime.sanırım biraz yapımla da alakalı.bizde de tam tersi her şeyine ben karar veririm hatta onlar çok pasif kalır ve bazen yorulurum bu durumdan.kayınvaldenin de canım size yerleşmesini çok iyi düşünün istersen.çünkü yerleşti mi git diyemezsin bir daha.eşinle sorunlar yaşayabilirsin.k.valdem 3 gündür bendeydi bu sabah gitti.ben sürekli kaldığımı düşünemiyorum onunla.çok çok iyi düşün canım bunlar çok önemli kararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…