2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım ya gercekden cok zormus ne oyle kundak falan köylerde bıl eyapmıyolar yazık gunah cocuga ya oyle elı kolu baglı put gıbı töbe töbe ızın verme sende artık tecrubelıyım bu ıkıncı falan de belkı ıkna olur ben te hamıle kalmadan dedım kayınvalıdeme san acocugumu bırakmam ve baktırmam dedım :) oylede yapıcam ınsallah kım dedı hatırlamıyorum bebegımı evıme ben getırcem kucagımda ınsallah allah nasıp ederse onların bıldıklerı eskıd ekalmıs artık hep eskı dusunuyolar bence yaşlı ınsanlar am abazende dedıklerı cıkıyo ama yınede cagdaşlıktan uzaklar

eskiler hep öyle bizimkide kundaklayın diyor duymamazlıktan geliyorum ne yapıyım onlara kalsa zaten onlar terbiye edicek küflenme içinde verdiğin öneriler için teşekkürler canım

canım küf olayı felaket birşey çok iyi bilirim.ilk evimde çok çekmiştim o sorundan.kendini çok yormasaydın bari yavaş yavaş yapsaydın.

peki nasıl başetmiştin bu sorunla kafayı iyicem ayakta durdum dün bugünde köpük konuyo ama çare olurmu bilmiyorum :18:

inşallah çare olur canım.biz çare bulamamıştık taşınmıştık malesef.taşındığım evden bile çıkmadı bir süre o koku.inşallah sizin köpük engeller bir daha yaşamazsın aynı sorunu.

merhaba kızlarr

dün gece çok geç yattım.. dün grip gibi olmuştum bi yorgunluk vardı üstümde hep uyudum.. gece de geç yattım.. akşam daha fena oldum.. burnum tıkandı nefes alamadım. yatakta dön sağa dön sola en sonunda uyumuşum.. eşimde gece çalıştı, sabah 8 buçukta geldi.. hala uyuyor.. şimdi kaldırcam onu,kahvaltı yapcaz.. nefes alamamak mahvetti beni..bugün istanbula gidicektim oysaki teyzemleri ziyarete.nasip değilmiş.. inşallah daha ağır olmaz..

bu arada dün gece çarşamba gününe randevu aldım.. kontrole gidicez..inşallah herşey yolundadır.ve inşallah cinsiyeti bu sefer görebilir:18::18:

canım hıc moralını bozma ve tepkını daha net bellı et.bence bu konuda sana en ıı yardımcı olacak kısı esındır.onunla konus o annesıne ıletsın.

canım benim sıkma canını.önce eşinle halletmeye çalış baktın olmuyor sen devreye gir ve net bir şekilde bu çocuk benim ben doğurdum her hakkı banadır de ve asla dediklerini yapma.kavga etme pahasına da olsa o kundakladıkca sen çöz inadına yap hatta..ama pasif kalma canım yoksa tepene binen çok oluyor.ve size yerleşmesine de izin verme.benimkide tutturmuş senin evin sıcak oluyo torunum bu sıcakta pişer ben onu k.kaleye götürecem diye.pardon ama neyle besleyeceksin dedim mama veririm dedi.sinirden öldüm ben de sen de hala üretkensin kendin doğur sana mı doğuruyorum ben bebeği dedim kesti sesini.ne münasebet.valla karıştırmam.

canım geçmiş olsun başka sefere gidersin teyzenlere iyileş de.ben de önümüzdeki cuma gidicem doktora.17 haftam bitmiş olcak Allahın izniyle.gün sayıyorum 1 ay çok zor geçiyor valla.ikimiz de güzel haberlerle geliriz inşallah.

ay kızlar bugun kaynanamla kuzenı geldı kadın goırdu benı dıyo ay sen cok zayıflamıssın dedım ıkı kılo anca aldım bana durmus dıyokı sankın bıze zayıf fare gıbı cocuk dogurma dıyo ya manyakmıdır nedır ne salak dengesız kadın dedım yemek yıyemıyorum iştahım yok zor yıyorum hem kusuyorum anlamıyo kadın gelmez gelmez gelıncede bı laf sokar oyle gıder kaynanamda oda

canım çok sağol... bir dahaki sefere inşallah..şu 4 gün geçmek bilmiyo.. sabırsızlıkla bekliyoruz.. eşim 1 aydır soruyo ne zaman fotoğraf çektirmeye gitcez diye renkli ultrason çok ilginç geldi ve hoşuna gitti bayağı.. hergün soruo bu yüzden bende stres oldum.. zaman geçmio resmen:18:

kaynananın kuzeni ne alaka ya? ben zaten anlamıyorum.. çok yiyip şişince bebek daha mı sağlıklı oluomuş??? benim bi tanıdığım var.. hamileliği boyunca yedi yattı kaç kilo aldı bilmiyorum ama yağ fıçısına döndü resmen.. doktora gitmiş doktor buna bi kızmış,, sen yemişsin sen kilo almışsın çocuk çok sağlıksız diye.. o yüzden kilo almak önemli değil.. vitaminli ve zamanlı beslenmek lazım..

takma kafana boşver.. sen sağlıklı beslendiğine inanıyorsan gerisi önemsiz canım

kızlar cinsiyeti belli olanlara bir sorum olacak.. çin takvimini denediniz mi? doğru çıktı mı?

ben anlayamadım bu çin takvimini.. hamile kaldığınız ayı seçin dio.. normalde doktora gittiğimizde sat ı söylüyoruz. sattan itibaren hamilelik başladı kabul ediiliyor.. benim sat 27 eylül.. yani eylülde hamile kalma ihtimalim yok ekim ayında hamile kaldım.. neye göre bakmam lazım bu takvime?

canım benim bildiğim kadarıyla sata göre bakacaksın yani eylüle bakacaksın.bende oğlumda doğru çıkmamıştı ben pek inanmıyorum.bunda da erkek gösteriyor bakalım ne olcak

kızlar kaç kişiyiz herkes geçmişi okumakla meşgul galiba.. hadi canlndlm şu topikciğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…