2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım ben 30 eylulde hamıleydım sat29 eylul yanı hmıleyken adet gordum ben oyle gorunuyo yasımıda su ankı yas yaptım 87 lıyım 23 yaptım kız cıkmıstı

canım ben 30 eylulde hamıleydım sat29 eylul yanı hmıleyken adet gordum ben oyle gorunuyo yasımıda su ankı yas yaptım 87 lıyım 23 yaptım kız cıkmıstı

ben 90lıyım.. haziran 1990 a göre dolu dolu 20 yaşındayım.. sat da 27 eylül.. eylül ayına göre erkek ekime göre kız çıkıo hangisi olcaanı şaşırdım wala

canlarım benim çok teşekkür ederim,kimse bana sormuyorki senin evinde hayatımın geri kalanını geçirebilirmiyim diye hoş sorsalar,2 oğlundan birinin evi benim ev ,mecburen kaul edeceğimyapacak yok. Ama bebek konusunda kşm nederse desin .. Benim dediklerim olaacak tutmasını bilmeyen kucaklamaz,millet rahat kucaklasın diye bebeğe işkence çektiremem.. Kırılan kırılır .. EŞimde ilginç bir şekilde annesinin tarafında durdu kızmızda bundada öyle yapacak eminim.. Huzurum kaçacak eminim Gittiği yere kadar...ama şimdiden üzülüyorum....keşke hamile kalmasaydım diyorum...birde kayın validem kalmayı uzattı... ister istemez sıkılyorum iuykularım kaçıyo... Çok fenayım kızlar... dua edinn onların yuvası bozulmasın benimkide bozulmasın...

canım zor durum ya allah yardım etsın ama sen takma onu kafana bırak darılırsa darılsın senın cocugun ıkıncısı tecrubelısın artık bılsın ezıdrme kendını ınsallah onlarda ayreılmazlar zor beraber oturmak ne sen nede o rahat edemez ben 7 ay beraber oturdum aynı mısafır gıbıydım evde cok ıyı bılıyorum o durumları ınsallah kımsenın yuvası zarar gormez esın neden annesınden yana anlamadım yanıı o kotu bnce

ben 90lıyım.. haziran 1990 a göre dolu dolu 20 yaşındayım.. sat da 27 eylül.. eylül ayına göre erkek ekime göre kız çıkıo hangisi olcaanı şaşırdım wala

hamıle oldugunu ne zaman ogrendın canım bıde o var ben 29 eylulde hastalandım en son 30 ekımd eogrenmıstım hamıle olduygumu yanı 1 gun gecınce ogrenmıstım o yuzden eylule bakmıstım

cnm öyle düşünme..keşke şeytandandır unutma.Allah daha büyük imtihan vermesin.. eşinle bu konuyu konuşamaya çalışsan belki bir çaresi olabilir..hem 2. çocugun oldugu için daha tecrübeli olacaksın bu sefer kayınvaldenin yardımına daha az ihtiyacın olacak.. aslında eğer eskisi gibi yaparsan idare etmeye çalış güzelce söyle karışılmasını istemediğini.. ne diyim Allah yardımcın olsun..Allah kynvaldenle kayınpederinin arasını eskisinden de iyi yapsın.. çifte kumrulara dönsüner inşallah

hamıle oldugunu ne zaman ogrendın canım bıde o var ben 29 eylulde hastalandım en son 30 ekımd eogrenmıstım hamıle olduygumu yanı 1 gun gecınce ogrenmıstım o yuzden eylule bakmıstım

bn kasım başında ögrendim cnm 1 kasımda... yoksa kasıma mı bakıcam:S

canım öyle deme Allahın bir bildiği vardır.ben de senin gibi 2.yi kesinlikle düşünmüyordum.hamile kalınca ilk zamanlar psikolojim bozulmuştu sonra düşündüm demek ki olması gerekiyormuş dedim.inşallah bir an önce araları düzelir de kendi evine gider.yaşlılar kendi evlerinde daha rahat ediyolarlar o da sıkılır sizde.sen hamilesin şimdi kötü şeyler düşünme canım.bir de kızın var onlar nasıl etkileniyolarlar biliyorsun bizim ruh halimizden

kıslar bıde aklıma ne gelıyo bılıyomusunuz hanı bazı arkadaslar anlatıyo gorumcem yegenı olcak dıye meraklı kaynanam meraklı onu bunu alcaklarmıs dıye anlatıyo ya ınsan imrenıyo acıkcası benım ne gorumcem ne kaynanam hıc meraklı degıl aksine kaynanam dıyo kız cocugu olan akrabaların eskılerını alırız bısey olmaz dıyo ya durumu olmasa anlarım ama halı vaktı yerınde gayet hıc merakı yok bana mılletın eskısınden bahsedıyo bende sınır oluyorum ılk cocugum neden mılletın eskısını gıydıreyım dıye bende ona dıyorum o zaman cok var alırım ben dıyorum ya ınsan merak eder oglumun ılk bebegı guzelce alalım dıye ama yok hıc merak

cnm insanın fıtratı demek ki.. hevesli olmayınca olmuyor... birde evlenince oğlunu gelinden eşini kayınvaldenden kıskanmak gibi bazı durumlar çıkabilior ortaya ve bunu sonucu olarak da bilinçaltımız karşımızdakini bi rakip gibi görüyor.. bu yüzden çıkabiliyor bazı tatsızlıklar.. bence kayınvalden de farkında değildir henüz ne olduğunun hele bi kucağına alsın gör bak nasıl olacak.. o zaman da yeter artık bırak çocuğumu diye sitem edeceksin

kızlar inşallah ettiğiniz bu güzel dualar kabul olur,herşeyden geçtim onların yuvalarının daimliği için canı gönülden dua ediyorum..çok teşekkür ederim hepinize inanaın şu formda rahatlıyorum..iyiki varsınız.. Kızım bana acayip düşkün geceleri beni sanki bir bebekmişim gibi saçımı okaşayarak uyutuyor.. sanki o anne ben bebekhatta bir az önce mutfak tezgahını toplarken karnım ıslanmış bana diyorki''ANNEEE NOLMUŞ ISLANMIIŞ EYVAHH,KARDEŞİM ISLANMIŞ ÇABUK SİLELİM...böyle işte üsütme düşüyor,kundaklama olayına gelince açıp internetten videosunu izletecem başka türlü olmayacak eğitecem onu madem benimle yaşayacak o zman bana ayak uyduracak..İlk bebekte gerçekten sessiz kaldım aman dedim kırılmasınlar.. ama bu defa eşime söyledim hep söylüyorum kimseyi istemiyorum yaz bebeği kendimi eve kapatamam gezeceğim çocuklarımla sitede.. ben ikisinede bakarım... komşularımda çok iyi arkadaşlarımda var.. istemiyorum kismeyi buanlıyorum.. şuanda da bunalıyorum eşimle yakınlaşmaktan çekiniyorum,istediğim gibi davranamıyorum,buda beni ondan soğutuyor...

Son düzenleme:

gerçekten de çok sinir bozucu şeyler yaşamışsın canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah... ama sen de biaz tavrını koy bence söyle istemiyorum böyle yapılmasını, bunu da benim istediğim gibi yetiştireyim diğerinde hiç söz hakkım olmadı de. ne bieyim ama laf dinler mi o senden baskın gibi duruyo.

eşin ona destek olduğu için kayınvaliddenin sesi ükek çıkıyo demek ki cnım yoksa hiç de öyle yapamazdı. bence sen eşini ikna et bu sefer gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…