benım cın takvımıyle dogruu ama tabıkı sansmı bılmıorum canımm
canım ben 30 eylulde hamıleydım sat29 eylul yanı hmıleyken adet gordum ben oyle gorunuyo yasımıda su ankı yas yaptım 87 lıyım 23 yaptım kız cıkmıstı
canlarım benim çok teşekkür ederim,kimse bana sormuyorki senin evinde hayatımın geri kalanını geçirebilirmiyim diye hoş sorsalar,2 oğlundan birinin evi benim ev ,mecburen kaul edeceğimyapacak yok. Ama bebek konusunda kşm nederse desin .. Benim dediklerim olaacak tutmasını bilmeyen kucaklamaz,millet rahat kucaklasın diye bebeğe işkence çektiremem.. Kırılan kırılır .. EŞimde ilginç bir şekilde annesinin tarafında durdu kızmızda bundada öyle yapacak eminim.. Huzurum kaçacak eminim Gittiği yere kadar... ama şimdiden üzülüyorum....keşke hamile kalmasaydım diyorum...birde kayın validem kalmayı uzattı... ister istemez sıkılyorum iuykularım kaçıyo... Çok fenayım kızlar... dua edinn onların yuvası bozulmasın benimkide bozulmasın...
ben 90lıyım.. haziran 1990 a göre dolu dolu 20 yaşındayım.. sat da 27 eylül.. eylül ayına göre erkek ekime göre kız çıkıo hangisi olcaanı şaşırdım wala
canlarım benim çok teşekkür ederim,kimse bana sormuyorki senin evinde hayatımın geri kalanını geçirebilirmiyim diye hoş sorsalar,2 oğlundan birinin evi benim ev ,mecburen kaul edeceğimyapacak yok. Ama bebek konusunda kşm nederse desin .. Benim dediklerim olaacak tutmasını bilmeyen kucaklamaz,millet rahat kucaklasın diye bebeğe işkence çektiremem.. Kırılan kırılır .. EŞimde ilginç bir şekilde annesinin tarafında durdu kızmızda bundada öyle yapacak eminim.. Huzurum kaçacak eminim Gittiği yere kadar... ama şimdiden üzülüyorum....keşke hamile kalmasaydım diyorum...birde kayın validem kalmayı uzattı... ister istemez sıkılyorum iuykularım kaçıyo... Çok fenayım kızlar... dua edinn onların yuvası bozulmasın benimkide bozulmasın...
hamıle oldugunu ne zaman ogrendın canım bıde o var ben 29 eylulde hastalandım en son 30 ekımd eogrenmıstım hamıle olduygumu yanı 1 gun gecınce ogrenmıstım o yuzden eylule bakmıstım
bn kasım başında ögrendim cnm 1 kasımda... yoksa kasıma mı bakıcam:S
bnce ekıme bakmn lazım cnım ama dıger arkadaslar nasıl dusunuyo bıde onlarasoralım bnce ekıme bak
bn kasım başında ögrendim cnm 1 kasımda... yoksa kasıma mı bakıcam:S
ekime bakıcan canım.
tmm cnm sağol.. bu drmda kız çıkıo..bkym çarşmba gnü belli olursa öğrenrz tuttumu tutmadımıı
benım çine uymustu ama uymayan arkadaslarda var sanırım hayırlısı olur cnm ınsallh
kıslar bıde aklıma ne gelıyo bılıyomusunuz hanı bazı arkadaslar anlatıyo gorumcem yegenı olcak dıye meraklı kaynanam meraklı onu bunu alcaklarmıs dıye anlatıyo ya ınsan imrenıyo acıkcası benım ne gorumcem ne kaynanam hıc meraklı degıl aksine kaynanam dıyo kız cocugu olan akrabaların eskılerını alırız bısey olmaz dıyo ya durumu olmasa anlarım ama halı vaktı yerınde gayet hıc merakı yok bana mılletın eskısınden bahsedıyo bende sınır oluyorum ılk cocugum neden mılletın eskısını gıydıreyım dıye bende ona dıyorum o zaman cok var alırım ben dıyorum ya ınsan merak eder oglumun ılk bebegı guzelce alalım dıye ama yok hıc merak
Eki Görüntüle 130638 Eki Görüntüle 130639 kızlar çok feciyim gece sabahın saat 3 ü ve ben sıkıntıdan uyuyamayınca kalktım geldimçok sinirlerim bozuldu bu akşam,...
Ben ilk bebeğimdeki yaşadığım büyük baskısı yüzünden kalabalıktan hoşlanmadığım ve bebeği herkezin kafasına göre gezdirmesinden sakallı dedesinin sakalllarını batıra batıra ,küçücük bebeği hoplata hoplata sevmesinden hoşlanmadığımiçin, inanın aynı şeyleri yaşama korkusuyla 2.kez anne olmak hiç istemiyordum..Gelin görünki bir kaza sonucu 1de bir hamile kaldım.. Tam diyordumki bu defa ben dikkat edeceğim ne olursa olsun izin vermyeceğim..Bu akşam kayınvalidemle birlikte kızımın bebeklik fotolarına bakıyorduk,kızımı mıh gibi kundaklıyordu nefret ediyordum zaralrı olduğunu biliyorum çünkü,bu akşam fotolara bakarken dedmim ki ''OHH NİHAYETİNDE BU BEBEK YAZ BEBEĞİ OLACAK BUNA KUNDAK YAPMAZSIN ARTIK '' o da nedesin ''YAPARIZ YAPARIZ ONADA YAPARIZ''bende o ''O SICAKTA KUNDAK MI YAPILIRMIŞ HAYIR!!'' DEDİM.ama gelin görünki cinlerim tepeme geldi..çok morelim bozuk herşeyi silbaştan yaşayacağım..keşke................... Allahıma dua ediyorum... Ya ben kaçtıkça istemedeğim herşey üstüme gelmek zorundamı..Kayınvalidemle kayınpederimin arası da bozuk.. BELki benim eve yerleşecek,gelsin başımız üstüne ama bebekle ilgili daha çağdaş olabilse keşke... DUA EDİYORUM ŞÖYLE 4,5KEki Görüntüle 130638 G DOĞSUN BEBEK O ZMANA KUNDAK FALAN YAPTIRTMAM BAKIN KIZIMI BÖYLE KUNDAKLIYORDU ,VE BENDE EMİZRİRKEN KUNDAĞINI AÇTIM DİYE BANA BİR GÜN DEDİKİ,BU ÇOCUĞUN ÜSTÜNÜ AÇIP DURMA SENİNLE KÜLAHLARI DEĞİŞÇEZ HİÇ UNUTMUYORUM BU LAFI KIZLAR BANA YARDIM EDİN ONA KENDİMİ NASIL KABUL ETTİREYİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?