- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
tmm cnm sağol.. bu drmda kız çıkıo..bkym çarşmba gnü belli olursa öğrenrz tuttumu tutmadımıı
kıslar bıde aklıma ne gelıyo bılıyomusunuz hanı bazı arkadaslar anlatıyo gorumcem yegenı olcak dıye meraklı kaynanam meraklı onu bunu alcaklarmıs dıye anlatıyo ya ınsan imrenıyo acıkcası benım ne gorumcem ne kaynanam hıc meraklı degıl aksine kaynanam dıyo kız cocugu olan akrabaların eskılerını alırız bısey olmaz dıyo ya durumu olmasa anlarım ama halı vaktı yerınde gayet hıc merakı yok bana mılletın eskısınden bahsedıyo bende sınır oluyorum ılk cocugum neden mılletın eskısını gıydıreyım dıye bende ona dıyorum o zaman cok var alırım ben dıyorum ya ınsan merak eder oglumun ılk bebegı guzelce alalım dıye ama yok hıc merak
kızlar inşallah ettiğiniz bu güzel dualar kabul olur,herşeyden geçtim onların yuvalarının daimliği için canı gönülden dua ediyorum..çok teşekkür ederim hepinize inanaın şu formda rahatlıyorum..iyiki varsınız.. Kızım bana acayip düşkün geceleri beni sanki bir bebekmişim gibi saçımı okaşayarak uyutuyor.. sanki o anne ben bebek hatta bir az önce mutfak tezgahını toplarken karnım ıslanmış bana diyorki''ANNEEE NOLMUŞ ISLANMIIŞ EYVAHH,KARDEŞİM ISLANMIŞ ÇABUK SİLELİM... böyle işte üsütme düşüyor,kundaklama olayına gelince açıp internetten videosunu izletecem başka türlü olmayacak eğitecem onu madem benimle yaşayacak o zman bana ayak uyduracak..İlk bebekte gerçekten sessiz kaldım aman dedim kırılmasınlar.. ama bu defa eşime söyledim hep söylüyorum kimseyi istemiyorum yaz bebeği kendimi eve kapatamam gezeceğim çocuklarımla sitede.. ben ikisinede bakarım... komşularımda çok iyi arkadaşlarımda var.. istemiyorum kismeyi buanlıyorum.. şuanda da bunalıyorum eşimle yakınlaşmaktan çekiniyorum,istediğim gibi davranamıyorum,buda beni ondan soğutuyor...
mrb kızlarr
nasıl bir havadır bu? sabah yazdan kalma diyodum..şimdi yağmur ve fırtına.aman dikkat edelim bu havalara hiç güven olmaz
kızlar.. bugün kimse girmemiş topiğimize.. bende uykudan bi uyandım bir daha da uyuyamadım.. 21.30 da yattım 23.30 da bi uyandım.. canım feci halde bişey çekio haberlerde gördüm.. offf offf! ama bu saatte hayatta bulunamayacak birşey... yarına kadar beklemek zorundayım.. uyku tutmuyo resmen nedir bu
gunaydın guzel annecıkler benıde uyku tutmadı ya uykum kactı bu saatte ınsallah hepımızın bulantısı agrısı falan olmaz gecer hepsı artık ayın 28 ıne 29 unada az kaldı kıslarr cınsıytler ne bakalım ben merakla beklıyoum
merhaba arkadaşlar ben de cuma günü üçlü test için gittim doktora gayet ii çıktı sonuç.bu arada tetanoz aşının ilk dozunu da yaptırdım ikinci dozu 1 ay sonra.aman aşıyı ihmal etmeyin ben aile hekimine yaptırdım.orda gebelerle enteresandır çok ilgileniyorlar.
herkese günaydın hamile arkadaşlarım.bebişlerinize de günaydınhepinizi öpüyorum.hastalıksız,bol kıpırtılı,huzurlu,neşeli,enerji dolu bir hafta olsun hepimiz için.forumumuz da dolsun dolsun taşsın ilerleyen sayfalarla
Herkese günaydınnn..Hafta sonu giremediğim için baya konular birikmiş..geçmişi okuyuncaya kadar zaman geçti baya..Hepinize çook güzel bir hafta diliyorum Zeynep güzel dileklerine aynen katılıyorum..
herkeze gunaydın arkadaşlar kocaman öpüyorum sizi biz temizlik yapıyoruz:S
merhaba arkadaşlar ben de cuma günü üçlü test için gittim doktora gayet ii çıktı sonuç.bu arada tetanoz aşının ilk dozunu da yaptırdım ikinci dozu 1 ay sonra.aman aşıyı ihmal etmeyin ben aile hekimine yaptırdım.orda gebelerle enteresandır çok ilgileniyorlar.
günaydın tatlımmmm... ne güzel bi enerji o maşallahhhgünaydın hanımlaaaarr,
hafta sonu dışarıda falan oluyoruz pek fazla bilgisayarımızı açamıyoruz. ama hafta içi buralardayız :)
bu hafta içi de ayrıntılı ultarson için Eyüp Ekici ye gidicem.bakalım nasıl çıkacak .umarım herşey yolundadır.
günaydın zeynepcim...güzel temennilerin için çok sağol... benim için şu iki gün geçmek bilmio.. dua edin bana inşallah herşey yolundadır.. her ay böyle bir telaş yaşamaktan sıkıldım.. :18:
gerçekten de forumumuz yavaş ilerlio kasım hamişleri de bol galiba.. maşallah yazdıkça yazıolar..
herkeze gunaydın arkadaşlar kocaman öpüyorum sizi biz temizlik yapıyoruz:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?