2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tmm cnm sağol.. bu drmda kız çıkıo..bkym çarşmba gnü belli olursa öğrenrz tuttumu tutmadımıı

tamam canım ben de cuma bakarım erkekse bu sefer benimkini tutturmuş olur

sen sıkma canını tatlım eskileri getirse bile koyarsın bi tarafa giydirmezsin.sen hevesli davran alışverişe çık yanına da kaynananı al o da heveslenir sen merak etme.kıskançlıklarından ölüyolar yaa hamileyiz oğlulları üzerimize düşüyor diye

canım en iyi sen tanırsın eşini ve kayınvaldeni biz yanlış yönlendirmeyiz inşallah.inşallah onların da yuvaları yıkılmaz.sen de dediğin gibi tavrını koyarsın ona da alışır.kızını da öp yerime ben onun ağzını burnunu yerim

mrb kızlarr

nasıl bir havadır bu? sabah yazdan kalma diyodum..şimdi yağmur ve fırtına.aman dikkat edelim bu havalara hiç güven olmaz

kızlar.. bugün kimse girmemiş topiğimize.. bende uykudan bi uyandım bir daha da uyuyamadım.. 21.30 da yattım 23.30 da bi uyandım.. canım feci halde bişey çekio haberlerde gördüm.. offf offf! ama bu saatte hayatta bulunamayacak birşey... yarına kadar beklemek zorundayım.. uyku tutmuyo resmen nedir bu

mrb kızlarr

nasıl bir havadır bu? sabah yazdan kalma diyodum..şimdi yağmur ve fırtına.aman dikkat edelim bu havalara hiç güven olmaz

haklısın canım sabah biz çıktık kahvaltıya gittik alışveriş yaptık eve döndük hava bozdu.ama bir süre böyleymiş.hastalıklar aman bizden uzak dursun

hafta sonları genelde fazla yazılmıyor canım.zaten kasım hamişleri bile bizim sayfayı geçti.napalım biz de bu kadarıyla yetiniriz diyemeyeceğim forumu okumaya girdiğiniz gibi iki kelime de yazıverseniz arkadaşlar zamanınız oldukça.
ben de canım uyku sorunu yaşıyorum.akşamları erkenden uyuyakalıyorum.sabah da 4,5 5 gibi uyanıyorum çoğu zaman.artık kafaya takmıyorum buna da alıştım.ama öğleden sonra enerjim olmuyor oğlum da sürekli benden ilgi bekliyor

herkese günaydın hamile arkadaşlarım.bebişlerinize de günaydın hepinizi öpüyorum.hastalıksız,bol kıpırtılı,huzurlu,neşeli,enerji dolu bir hafta olsun hepimiz için.forumumuz da dolsun dolsun taşsın ilerleyen sayfalarla

Gunaydınnnn oy oy oy zeynep arkadaşım ne guzel bır temennı ıle gune başlamışsın aynı dıleklerle sana katılıyorum

Kızlar sızın ıçın çok guzel bır alıntı buldum ama bıraz karışık onu toparlayıp duzenlemeye çalışıyorum ınanılmaz guzel cok cok guzel bır yazı ben çok beğendım bakalım sızlerde benım gıbı sabırla okuyup beğenıcekmısınız

gunaydın guzel annecıkler benıde uyku tutmadı ya uykum kactı bu saatte ınsallah hepımızın bulantısı agrısı falan olmaz gecer hepsı artık ayın 28 ıne 29 unada az kaldı kıslarr cınsıytler ne bakalım ben merakla beklıyoum

Herkese günaydınnn..Hafta sonu giremediğim için baya konular birikmiş..geçmişi okuyuncaya kadar zaman geçti baya..Hepinize çook güzel bir hafta diliyorum Zeynep güzel dileklerine aynen katılıyorum..

merhaba arkadaşlar ben de cuma günü üçlü test için gittim doktora gayet ii çıktı sonuç.bu arada tetanoz aşının ilk dozunu da yaptırdım ikinci dozu 1 ay sonra.aman aşıyı ihmal etmeyin ben aile hekimine yaptırdım.orda gebelerle enteresandır çok ilgileniyorlar.

günaydın hanımlaaaarr,
hafta sonu dışarıda falan oluyoruz pek fazla bilgisayarımızı açamıyoruz. ama hafta içi buralardayız :)

bu hafta içi de ayrıntılı ultarson için Eyüp Ekici ye gidicem.bakalım nasıl çıkacak .umarım herşey yolundadır.

inşallah canım bulantıların senin de tamamen geçer.uyku sorunu malesef bende de var.inşallah yakında hepsi geçecek.cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

canım sevindim sonuçlarını güzel çıkmasına darısı başımıza inşallah

günaydın zeynepcim...güzel temennilerin için çok sağol... benim için şu iki gün geçmek bilmio.. dua edin bana inşallah herşey yolundadır.. her ay böyle bir telaş yaşamaktan sıkıldım.. :18:

gerçekten de forumumuz yavaş ilerlio kasım hamişleri de bol galiba.. maşallah yazdıkça yazıolar..

Herkese günaydınnn..Hafta sonu giremediğim için baya konular birikmiş..geçmişi okuyuncaya kadar zaman geçti baya..Hepinize çook güzel bir hafta diliyorum Zeynep güzel dileklerine aynen katılıyorum..

günaydın canım.. bende bu haftasonu evdeydim.. topike girip çıkmaktan canım çıktı.. meğerse buralarda adet böyleymiş hafta sonu çok yazılmazmış. nerden bileyim benn

herkeze gunaydın arkadaşlar kocaman öpüyorum sizi biz temizlik yapıyoruz:S

günaydın canım.. eşim evde olduğu için temizlik yapamıyorum ben.. yarına kaldı artık.. size kolay gelsin.. aman yorma kendini fazla

hayırlı olsun canım.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına(hepimiz inşallah)

günaydın hanımlaaaarr,
hafta sonu dışarıda falan oluyoruz pek fazla bilgisayarımızı açamıyoruz. ama hafta içi buralardayız :)
günaydın tatlımmmm... ne güzel bi enerji o maşallahhh

bu hafta içi de ayrıntılı ultarson için Eyüp Ekici ye gidicem.bakalım nasıl çıkacak .umarım herşey yolundadır.

merak etme cnm Allahın izniyle herşey yolundadır.. stres yapma

tabi ederiz canım benim.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…