2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

içime yıne sıkıntı geldı ya esnemekten zor duruyorum arasıra gelıyolar bana yıne :)

bende tam o konudan bahsedecektim ki bi baktım sen yazmışsın.. bu aralar aynı şey bende de var.. ilk aşlarda olmadığı kadar çok uyuyorum... acaba vitaminler mi yapıo bilmem kii

keske bende uyuyabılsem ya ıkı gun cok gusel uyudum kendı kendıme nazar ettım galıba sımdı uyuyamıyorum ve daral gelıyo nefes zor alıyorum vıtamınler yapıyo olabılır canım uyu valla ne guzel keske bızde uyuyabılsek

bende dün gece uyuyamadım.. nasıl daral geldi anlatamam... sıcak bastı.. bide gribim zor nefes alıyorum.. kalktım 23.30 da 3 gibi yattım.ama yatakta da dön sağa dön sola 1 saat uyuyamadım.. sonra zorla dalmışım.. belkide öncesinde yeterince uyuyup doldurdum kesemi

istanbul bahçelievler medicanada sezaryan doğum 2100 müş çok ya bu fiyatlar mecbur sezaryan olucam bide(

kızlar geldım ben kadından cok memnun kaldım bebegımın boyu 18 haftalıkmıs boyu uzun olcak kesın kız dedı 7/24 uzman kadın dogum var gece bısye olursa gelırsın dedı tek kısılık oda normal dogum 400 dedı sezeryan tek kısılık oda 575 dedı normal geldı fıyat ben tek kısılık oda ıstıyorum ınsallah zatende bakalım hayırlısı oncelıkle kıslar bı ay sonra renkılı ultrason cekıcez dedı hersey normal bebek saglıklı guzel dedı

maşallah ... hangi hastaneye gittin sen

merhaba kızlar sonunda not ıslemlerımı bıtırdım artık rahat rahat aranıza katılabılırm
bugun gecen hafta yaptırdıgım test sonucumu tekrarlattım degerlerım dahada yukselmıs .doktor benı gastroenterolojiye yonlendırdı.neden karaciğer enzimlerimin yuksek cıktıgının arastırlıması ve takıbe alınması gerekıyormus .ozel hastaneye randevu aldım umarım bır sorun cıkmaz

afıyet hastanesıne gıttım fazılet hanıma kadın cok sevecen cok hosuma gıttı ya nuayne ucretıde 32 mılyon eşımde gordu bebegı sonunda tabıkı tam ne oldugunu anlamadı o :)

istanbulda herlde o hastane.. hiç duymamıştım.. gerçekten fiyatları çok iyiymiş..ama bana kocaeli civarında hastane lazım.. ben özel konak hastanesini düşünüyorum.. doğuma eşinde girebiliomuymuşş hiç bilgin var mı?

ıyı dusun temız cıkar canım bısey olmaz ınsallah hayırlısıyla

canım cok sevındım doktor cok onemlı özellıklede ıcının rahat etmesı .fiyatları da cok uygun. sen nasıl oldun? bulantıların nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…