içime yıne sıkıntı geldı ya esnemekten zor duruyorum arasıra gelıyolar bana yıne :)
bana uyku demeyin çok fenayım akşam erkenden uyuyorum sabah olmadan da uyanıyorum
gıdıyorum kıslar doktora bakıyım memnun kalırım ınsallah kaca dogum yapıyomus hepsını sorayım
istanbul bahçelievler medicanada sezaryan doğum 2100 müş çok ya bu fiyatlar mecbur sezaryan olucam bide(
anlaşmalı fiyatı mı canım bu?
evet ssk anlaşmalı normal doğumda 1100
kızlar geldım ben kadından cok memnun kaldım bebegımın boyu 18 haftalıkmıs boyu uzun olcak kesın kız dedı 7/24 uzman kadın dogum var gece bısye olursa gelırsın dedı tek kısılık oda normal dogum 400 dedı sezeryan tek kısılık oda 575 dedı normal geldı fıyat ben tek kısılık oda ıstıyorum ınsallah zatende bakalım hayırlısı oncelıkle kıslar bı ay sonra renkılı ultrason cekıcez dedı hersey normal bebek saglıklı guzel dedı
maşallah ...hangi hastaneye gittin sen
afıyet hastanesıne gıttım fazılet hanıma kadın cok sevecen cok hosuma gıttı ya nuayne ucretıde 32 mılyon eşımde gordu bebegı sonunda tabıkı tam ne oldugunu anlamadı o :)
merhaba kızlar sonunda not ıslemlerımı bıtırdım artık rahat rahat aranıza katılabılırm
bugun gecen hafta yaptırdıgım test sonucumu tekrarlattım degerlerım dahada yukselmıs .doktor benı gastroenterolojiye yonlendırdı.neden karaciğer enzimlerimin yuksek cıktıgının arastırlıması ve takıbe alınması gerekıyormus .ozel hastaneye randevu aldım umarım bır sorun cıkmaz
kızlar geldım ben kadından cok memnun kaldım bebegımın boyu 18 haftalıkmıs boyu uzun olcak kesın kız dedı 7/24 uzman kadın dogum var gece bısye olursa gelırsın dedı tek kısılık oda normal dogum 400 dedı sezeryan tek kısılık oda 575 dedı normal geldı fıyat ben tek kısılık oda ıstıyorum ınsallah zatende bakalım hayırlısı oncelıkle kıslar bı ay sonra renkılı ultrason cekıcez dedı hersey normal bebek saglıklı guzel dedı
canım cok sevındım doktor cok onemlı özellıklede ıcının rahat etmesı .fiyatları da cok uygun. sen nasıl oldun? bulantıların nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?