kızlar geldım ben kadından cok memnun kaldım bebegımın boyu 18 haftalıkmıs boyu uzun olcak kesın kız dedı 7/24 uzman kadın dogum var gece bısye olursa gelırsın dedı tek kısılık oda normal dogum 400 dedı sezeryan tek kısılık oda 575 dedı normal geldı fıyat ben tek kısılık oda ıstıyorum ınsallah zatende bakalım hayırlısı oncelıkle kıslar bı ay sonra renkılı ultrason cekıcez dedı hersey normal bebek saglıklı guzel dedı
merhaba kızlar sonunda not ıslemlerımı bıtırdım artık rahat rahat aranıza katılabılırm
bugun gecen hafta yaptırdıgım test sonucumu tekrarlattım degerlerım dahada yukselmıs .doktor benı gastroenterolojiye yonlendırdı.neden karaciğer enzimlerimin yuksek cıktıgının arastırlıması ve takıbe alınması gerekıyormus .ozel hastaneye randevu aldım umarım bır sorun cıkmaz
hadi gözün aydın canım buldun sonunda sen de doktorunu :) bebeğinin sağlıklı olmasına da sevindim. sata göre 16+5 haftalık ama ultrasonda 18 haftalık çıktı öyle mi? fiyatları da iyiymiş, bu sefer ki kontrolümde ben de soracağım doğum fiyatlarını daha önce hiç aklıma gelmedi sormak. bu sefer doktor bir ay sonraya randevu verdi sana da anlaşılan
boyu 18 haftalık hafası gunune denk cıktı boyu uzun olcak galıba dedı bı ay sonra gel dedı renklı ultrason ıcın hersey normalde allaha sukur ınsallah sorunsuz olur canım
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun neden yüksek ki acaba inşallah kötü bişey yoktur herşey yolunda gider...
boyu 18 haftalık hafası gunune denk cıktı boyu uzun olcak galıba dedı bı ay sonra gel dedı renklı ultrason ıcın hersey normalde allaha sukur ınsallah sorunsuz olur canım
insallah canım ozelden randevu aldım ama carsamba gunu bosmus o zamana kadar beklemek gerekıyor ...bende bır rahatsızlık herhangı bır belırtı yok ama degerlerım resmen 2 katına cıkmıs doktora sordum bebek ıcın bır rıskı var mı dıye..oyuzden senı ona yonlendırdım nedenı bulunup takıbe alacak dedı ...
daha hiç renkli ultrason vermedi mi?
renklıyı 5 cı ayda verıyolar canım hemen yapmıyolar o yuzden bı ay sonra gel dedı kadın
anladım cnmm.. şimdi senin de günler geçmek bilmiodur..pff
evet gecmek bılmyo ama bı rahatlık var ıcımde doktordanmıdır nedır bılmıyorum canım
aslında doğru diyosun cnm.. bende doktora gittim mi 1 - 2 hafta rahat oluo kafam.. ama sonraki 2 hafta geçmek bilmio.. hep aynı telaş yine başlıo.. acaba doktora gidince ne diycek, büyümüşmüdür, kalbi atıomudur, sağlıklı mıdır???? şuanda da tek düşündüğüm şey çarbamba günü doktorda neler yaşyacağım.. çok korkuyorum yaa.. ne zaman geçecek bu korkular.. inşallah tez zamanda hareketleri de net bi şekilde hissederim de biraz olsun rahatlarımm:18::18:
aslında doğru diyosun cnm.. bende doktora gittim mi 1 - 2 hafta rahat oluo kafam.. ama sonraki 2 hafta geçmek bilmio.. hep aynı telaş yine başlıo.. acaba doktora gidince ne diycek, büyümüşmüdür, kalbi atıomudur, sağlıklı mıdır???? şuanda da tek düşündüğüm şey çarbamba günü doktorda neler yaşyacağım.. çok korkuyorum yaa.. ne zaman geçecek bu korkular.. inşallah tez zamanda hareketleri de net bi şekilde hissederim de biraz olsun rahatlarımm:18::18:
aynı korkuları yaşıyorum ben de canım ama inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarıma alırız da güzel güzel büyütürüz... hareketlerini hissedebilmeyi ben de çok istiyorum
istanbulda herlde o hastane.. hiç duymamıştım.. gerçekten fiyatları çok iyiymiş..ama bana kocaeli civarında hastane lazım.. ben özel konak hastanesini düşünüyorum.. doğuma eşinde girebiliomuymuşş hiç bilgin var mı?
oda olcak ınsallah canım hayırlısıyla sorun cıkmaz canım bıde şekere dıkkat etmek lazım hamılelerde genelde şeker cıkıyo benım arkadasımdada cıktı diyet vermısler ona hep onu uygulıycakmıs ınsallah baska seyelr cıkmaz anam doguncada bıde ne zaman buyuycek aman hasta olmasın aman kımse öpmesın kucaklamasın dıye telaş yapıcaz :)
aynı korkuları yaşıyorum ben de canım ama inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarıma alırız da güzel güzel büyütürüz... hareketlerini hissedebilmeyi ben de çok istiyorum
canım ben kocaelinde yaşıyorum.ben acıbademe gidiyorum doğumumu da orda yapacağım.doğum paketleri var acıbademin 4 liradan başlıyor.ama benim sağlık sigortam var annelik teminatlı.acıbademin hizmetleri güzel.doğum fotoğradcısı var.kuaför hizmeti var.odalar güzel şık ve rahat.konak nasıl tam bilmiyorum..
ben bılmıyorum canım keske girebılse eşlerde ben ısterım gırsın ama benım esım düşüp bayılır orda :)
aynen canım ilk 2 hafta rahat sonra uzun bır zaman gecmıs gıbı oluyr ve doktorda beklerken esımde bende konusamıyrz stres oluyrz kızlar ben 2 gundur bır kıpırtı hıssedıyrm ve genelde aynı yerde ..hıssedıyrm tam anlamak ıcın durup kendımı dınlıyrm bu sefer gıdıyr.acaba bebısım mı hıssettıgım sey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?