canım ben kocaelinde yaşıyorum.ben acıbademe gidiyorum doğumumu da orda yapacağım.doğum paketleri var acıbademin 4 liradan başlıyor.ama benim sağlık sigortam var annelik teminatlı.acıbademin hizmetleri güzel.doğum fotoğradcısı var.kuaför hizmeti var.odalar güzel şık ve rahat.konak nasıl tam bilmiyorum..
kızlar slm bu arada ben yenı geldım eve zeynep deydım sağolsun mısafır ettı benı dunyalar tatlısı bır oğlu ve sıcacık bır yuvası var yenı doğacak bebışı ıle dahda renklenır ınş. hayatı
oo super yanı ne guzel bende beklerım hepınızı her zaman banada gelınn yuzmeyede gıdelım nerde gıttın sen yuzmeye canımm
bızım evın yakınında okyanusspor kapalı yuzme havuzu var ınt den bakabılırsın oraya gıdıyorum
nerde o yer olarakk
saolsun kayınvalidem evi süpürdü bende viledayla sildim,sonra o ütülerimi yaptı,bende çamaşırları astım.. çok yorulmadım çok şükür..çok yorma canım kendini.sonra enerji kalmıyor hiçbişeye
canım benim öyle çabuk geçecekki geriye dönüp baktığımızda hayret ne çabukl diyeceğiz...kıslar daha 5 ay var nasıl gecıcek zaman yaaaa
umarım canım ,sen içini rahat tutmerhaba kızlar sonunda not ıslemlerımı bıtırdım artık rahat rahat aranıza katılabılırm
bugun gecen hafta yaptırdıgım test sonucumu tekrarlattım degerlerım dahada yukselmıs .doktor benı gastroenterolojiye yonlendırdı.neden karaciğer enzimlerimin yuksek cıktıgının arastırlıması ve takıbe alınması gerekıyormus .ozel hastaneye randevu aldım umarım bır sorun cıkmaz
aynen al bendende o kadar geçmek bilmiyo zaman ,mesela ben sizden tecrübeli olduğum için bebeğim,n teğiklerini daha çabuk hissettim ,ama 3 gündür hissetmiyorum acaba yaşıyormu diye tedirginim:18:İnaşşalh sağlıklıdırlar ben 29 ocak cumartesi göreceğim oğluşumu inşallahaslında doğru diyosun cnm.. bende doktora gittim mi 1 - 2 hafta rahat oluo kafam.. ama sonraki 2 hafta geçmek bilmio.. hep aynı telaş yine başlıo.. acaba doktora gidince ne diycek, büyümüşmüdür, kalbi atıomudur, sağlıklı mıdır???? şuanda da tek düşündüğüm şey çarbamba günü doktorda neler yaşyacağım.. çok korkuyorum yaa.. ne zaman geçecek bu korkular.. inşallah tez zamanda hareketleri de net bi şekilde hissederim de biraz olsun rahatlarımm:18::18:
canım kesinlikle bebeişindir o gece yatınca daha çok hissedersin çünkü,biz gün içinde hareket halindeyken onlara beşik misali olurmuş plesanta,ve uyurlarmış..aynen canım ilk 2 hafta rahat sonra uzun bır zaman gecmıs gıbı oluyr ve doktorda beklerken esımde bende konusamıyrz stres oluyrz kızlar ben 2 gundur bır kıpırtı hıssedıyrm ve genelde aynı yerde ..hıssedıyrm tam anlamak ıcın durup kendımı dınlıyrm bu sefer gıdıyr.acaba bebısım mı hıssettıgım sey?
ohhhhh ne güzel yaaa kıskanıyorum valla ,bir başıma kaldım bursadakızlar slm bu arada ben yenı geldım eve zeynep deydım sağolsun mısafır ettı benı dunyalar tatlısı bır oğlu ve sıcacık bır yuvası var yenı doğacak bebışı ıle dahda renklenır ınş. hayatı
banada gelınn yaaa :) annemler gıdıncee hem yanımda olursanız carsıda dolasırızzz ben sıze tutunurumm :)
saolsun kayınvalidem evi süpürdü bende viledayla sildim,sonra o ütülerimi yaptı,bende çamaşırları astım.. çok yorulmadım çok şükür..
canım benim öyle çabuk geçecekki geriye dönüp baktığımızda hayret ne çabukl diyeceğiz...
umarım canım ,sen içini rahat tut
aynen al bendende o kadar geçmek bilmiyo zaman ,mesela ben sizden tecrübeli olduğum için bebeğim,n teğiklerini daha çabuk hissettim ,ama 3 gündür hissetmiyorum acaba yaşıyormu diye tedirginim:18:İnaşşalh sağlıklıdırlar ben 29 ocak cumartesi göreceğim oğluşumu inşallah
canım kesinlikle bebeişindir o gece yatınca daha çok hissedersin çünkü,biz gün içinde hareket halindeyken onlara beşik misali olurmuş plesanta,ve uyurlarmış..ama gece oluncada hareket durduğu için uyanıp kıpır kpır olurlarmış..
ohhhhh ne güzel yaaa kıskanıyorum valla ,bir başıma kaldım bursadaama balböceği yapmayın böyle anlatmayın canım çatlıcaz kıskancımızdan şaka şaka Allah muhabbetnizi arttırsın..
kızlar slm bu arada ben yenı geldım eve zeynep deydım sağolsun mısafır ettı benı dunyalar tatlısı bır oğlu ve sıcacık bır yuvası var yenı doğacak bebışı ıle dahda renklenır ınş. hayatı
tabıı ne demek zeyneple konuşuruz ona da uyarsa musaıt olduğu bırgun ayarlarız
tabi ki ayarlarız canım buluşuruz.yeter ki iyi olalım.havalar da biraz toparlasın.baksana bugün donmuşsun soğuktan
anam ben cam acık tarıf sormakdan dondum :)) işin şakası gerçekten kar soğuğu var net de de dıyor salı gece kar gelcek dıye bakalım ne ıle karşılaşcaz
aynen canım ilk 2 hafta rahat sonra uzun bır zaman gecmıs gıbı oluyr ve doktorda beklerken esımde bende konusamıyrz stres oluyrz kızlar ben 2 gundur bır kıpırtı hıssedıyrm ve genelde aynı yerde ..hıssedıyrm tam anlamak ıcın durup kendımı dınlıyrm bu sefer gıdıyr.acaba bebısım mı hıssettıgım sey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?