2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım detayların senı tatmın edıcı olmasına sevındım ıyıkı boyle bır hastane var yoksa çok zorlanırdın

kızlar slm bu arada ben yenı geldım eve zeynep deydım sağolsun mısafır ettı benı dunyalar tatlısı bır oğlu ve sıcacık bır yuvası var yenı doğacak bebışı ıle dahda renklenır ınş. hayatı

oo super yanı ne guzel bende beklerım hepınızı her zaman banada gelınn yuzmeyede gıdelım nerde gıttın sen yuzmeye canımm

ben c.tesı gunu mecburen gırdım ultasona tanısıyonum yuksekdı bıraz cınsıyetını sordum goremıyorum ama bır ıhtımal yanılma payıda var tabıkı ben kıza benzetıyorum dedı hayırlısı bakalım ayın 3 unde kısmetse zeynep kamıle gıttığımde 3 lu test ıçın orda kesın bırşey soylerler ınş.

oo super yanı ne guzel bende beklerım hepınızı her zaman banada gelınn yuzmeyede gıdelım nerde gıttın sen yuzmeye canımm

sağolasın gelırız ınş. bır gun sende buyur gel bıze yuzme ıçın bızım evın yakınında okyanusspor kapalı yuzme havuzu var ınt den bakabılırsın oraya gıdıyorum

Son düzenleme:
çok yorma canım kendini.sonra enerji kalmıyor hiçbişeye
saolsun kayınvalidem evi süpürdü bende viledayla sildim,sonra o ütülerimi yaptı,bende çamaşırları astım.. çok yorulmadım çok şükür..
kıslar daha 5 ay var nasıl gecıcek zaman yaaaa
canım benim öyle çabuk geçecekki geriye dönüp baktığımızda hayret ne çabukl diyeceğiz...
umarım canım ,sen içini rahat tut
aynen al bendende o kadar geçmek bilmiyo zaman ,mesela ben sizden tecrübeli olduğum için bebeğim,n teğiklerini daha çabuk hissettim ,ama 3 gündür hissetmiyorum acaba yaşıyormu diye tedirginim:18:İnaşşalh sağlıklıdırlar ben 29 ocak cumartesi göreceğim oğluşumu inşallah

canım kesinlikle bebeişindir o gece yatınca daha çok hissedersin çünkü,biz gün içinde hareket halindeyken onlara beşik misali olurmuş plesanta,ve uyurlarmış..ama gece oluncada hareket durduğu için uyanıp kıpır kpır olurlarmış..
ohhhhh ne güzel yaaa kıskanıyorum valla ,bir başıma kaldım bursada ama balböceği yapmayın böyle anlatmayın canım çatlıcaz kıskancımızdan şaka şaka Allah muhabbetnizi arttırsın..

Son düzenleme:

adım sevıl canım soylemeyı unuttum sana sanırım bu arada aşk olsun kıskandığın arkadaşlığımız olsun bursa sankı dunyanın bır uçu gelırız gelırsın ne olcak :))

NE GUZEL KIZLAR imkanınız varken degerlendırın.keske bızde sızlerle tanısabılsek ama burda,sanal alemdede olsa sızlerı tanımak cok guzel..

canım yazdıkların için çok teşekkürler.her zaman beklerim.herkesi tabi ki.her ne kadar Ege konuşturmasa da inşallah canım renklenecek ama nasıl olacak bir bilsem

tabi ki ayarlarız canım buluşuruz.yeter ki iyi olalım.havalar da biraz toparlasın.baksana bugün donmuşsun soğuktan

anam ben cam acık tarıf sormakdan dondum :)) işin şakası gerçekten kar soğuğu var net de de dıyor salı gece kar gelcek dıye bakalım ne ıle karşılaşcaz

kızlar carsamba gunude ablam gelcek ıkı gun kalcaklar o bıraz kalsın dıye annemler pazartesı gıtcek galıba bellı degıl sonra ablama gıtcekler bı ıkı gunde orda kalcaklar karabükte ablam sayesınde 3 gun daha kazandım :)

BENCE hissediosun cnm hadi bakalım.. darısı bize... daha güçlü tepikleri de hissedersin inşallahhhh.. hepimiz tabii

kızlarrr saatlerdir girmedim.. ananem almanyaya gidio onun yanındaydık.. bu kadarcık mı muhabbet olmuş.. biraz eğlence katalım şuraya.. ndn ultrason fotolarını koymuyoruzz kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…