adım sevıl canım soylemeyı unuttum sana sanırım bu arada aşk olsun kıskandığın arkadaşlığımız olsun bursa sankı dunyanın bır uçu gelırız gelırsın ne olcak :))
canım detayların senı tatmın edıcı olmasına sevındım ıyıkı boyle bır hastane var yoksa çok zorlanırdın
canım benim detaydan ziyade benim için bunların pek bi önemi yok aslında.kocaelinde gidecek fazla hastane yok.bir de acıbademde çalışan doktoru bana tavsiye etmişlerdi bebiş yokken.bebiş oluncada hazır annelik teminatım va ve parada vermezken bari buraya gideyim dedim.önemli olan sağlıkla kucağa almak anlayacağın..
boyle duşunmene sevındım çunku hepımız aynı fıkırdeyız
ahh canımmm keşkee ama benim gelebilmem zor ihtimal
aman kızlar dikkat sakın hasta olmayın anladığınız anda dayarım çay bardağı ılık suya biraz limon sıkıp için .. çok iyi gelicek.. benimde grip kapımdan içeri girdi,eşim reprezant,olduğu iç,in bütün gün hastane eczane dolaşıyor dolayısıyla da bulaşabilyor.. şuanda hasta :18:umarım bana ve kızıma bulaşmaz...
kızlarrr saatlerdir girmedim.. ananem almanyaya gidio onun yanındaydık.. bu kadarcık mı muhabbet olmuş.. biraz eğlence katalım şuraya.. ndn ultrason fotolarını koymuyoruzz kiii
Kızlar ıçımızdekı mınığın hafta hafta gelışımı dıye yenı bır konu açtım ben çok beğendım ve sızınle paylaşmak ıstedım okursanız sevınırım
Merhaba arkadaşlar..Üçlü test sonuçlarımı aldım gayet normal sınırlardaymış çok şükür.Darısı başınıza inşallah.Küçük pıtırcığımın hareketlerini artık çok net hissediyorum.Küçücük haliyle öyle güçlü ki ..Özellikle sabahları ve akşamları sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum.Mükemmel bi duygu..Rabbime heran şükrediyorum bu duygudan yoksun bırakmadığı kullarından olduğum için..Bu hissi yaşamak için ömrünü vermeye hazır nice insanlar var.Bi tanesiyle aynı apartmandayız 10 yıllık evliler ama Allah çocuk vermemiş pek ona görünmemeye çalışıyorum veya içgüdüsel olarak sanırım karnımı saklıyorum.İçin için üzülür diye..Allahım nerde isteyen varsa nasip etsin çok zor....
sonuçlarının güzel olmasına sevindim canım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. doğru diyorsun Allah'a çok şükretmeliyiz bize bunu nasip ettiği için. sen yine aynı apartman benim ise kardeşimin olmuyor 1.5 yıl oldu... beni arıyor bebiş nasıl falan diyor ya inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım ona da en kısade nasip etsin inşallah diyorum, tüm steyenlere nasip etsin....
Merhaba arkadaşlar..Üçlü test sonuçlarımı aldım gayet normal sınırlardaymış çok şükür.Darısı başınıza inşallah.Küçük pıtırcığımın hareketlerini artık çok net hissediyorum.Küçücük haliyle öyle güçlü ki ..Özellikle sabahları ve akşamları sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum.Mükemmel bi duygu..Rabbime heran şükrediyorum bu duygudan yoksun bırakmadığı kullarından olduğum için..Bu hissi yaşamak için ömrünü vermeye hazır nice insanlar var.Bi tanesiyle aynı apartmandayız 10 yıllık evliler ama Allah çocuk vermemiş pek ona görünmemeye çalışıyorum veya içgüdüsel olarak sanırım karnımı saklıyorum.İçin için üzülür diye..Allahım nerde isteyen varsa nasip etsin çok zor....
herkese merhaba kızlar.. bizim için yarın büyük gün.. inşallah herşey ylundadır.. zaman geçmio gerçekten de..
canım senin eşindemi sağlıkçı ?canım çekti dediğin çorbadan yapmaya karar verdimcanım aman dikkat edin kendinize.bizim de eve hastalıkları genelde eşim getiriyor.onlar da napsınlar çalıştıkları ortamdan alıyorlar.çok dikkat etmeye çalışıyoruz ama bakıyorum da herkes öksürüyor burnu akıyor.ister istemez alıyorsun mikrobu.sen yine de şehriyeli bir tavuk suyu çorbası yap istersen limonlu ayyyyyy canım çekti sabah saban
canım ne mutlu sağlıklı bir bebiş taşıyorsun..Merhaba arkadaşlar..Üçlü test sonuçlarımı aldım gayet normal sınırlardaymış çok şükür.Darısı başınıza inşallah.Küçük pıtırcığımın hareketlerini artık çok net hissediyorum.Küçücük haliyle öyle güçlü ki ..Özellikle sabahları ve akşamları sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum.Mükemmel bi duygu..Rabbime heran şükrediyorum bu duygudan yoksun bırakmadığı kullarından olduğum için..Bu hissi yaşamak için ömrünü vermeye hazır nice insanlar var.Bi tanesiyle aynı apartmandayız 10 yıllık evliler ama Allah çocuk vermemiş pek ona görünmemeye çalışıyorum veya içgüdüsel olarak sanırım karnımı saklıyorum.İçin için üzülür diye..Allahım nerde isteyen varsa nasip etsin çok zor....
sonuçlarının güzel olmasına sevindim canım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. doğru diyorsun Allah'a çok şükretmeliyiz bize bunu nasip ettiği için. sen yine aynı apartman benim ise kardeşimin olmuyor 1.5 yıl oldu... beni arıyor bebiş nasıl falan diyor ya inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım ona da en kısade nasip etsin inşallah diyorum, tüm steyenlere nasip etsin....
yarın doktoramı gıtcen cnım sen cınsyetı ogrenmısmıydınn unuttum ben yıne :)
yok hayatım 12+5 günlükken gittiğimde arkası dönük olduğu için görememişti doktor.. bakalım yarın onu da öğreniriz inşallaah
herkese merhaba kızlar.. bizim için yarın büyük gün.. inşallah herşey ylundadır.. zaman geçmio gerçekten de..
canım senin eşindemi sağlıkçı ?canım çekti dediğin çorbadan yapmaya karar verdim
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?