2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

adım sevıl canım soylemeyı unuttum sana sanırım bu arada aşk olsun kıskandığın arkadaşlığımız olsun bursa sankı dunyanın bır uçu gelırız gelırsın ne olcak :))

ahh canımmm keşkee ama benim gelebilmem zor ihtimal

aman kızlar dikkat sakın hasta olmayın anladığınız anda dayarım çay bardağı ılık suya biraz limon sıkıp için .. çok iyi gelicek.. benimde grip kapımdan içeri girdi,eşim reprezant,olduğu iç,in bütün gün hastane eczane dolaşıyor dolayısıyla da bulaşabilyor.. şuanda hasta :18:umarım bana ve kızıma bulaşmaz...

canım detayların senı tatmın edıcı olmasına sevındım ıyıkı boyle bır hastane var yoksa çok zorlanırdın

canım benim detaydan ziyade benim için bunların pek bi önemi yok aslında.kocaelinde gidecek fazla hastane yok.bir de acıbademde çalışan doktoru bana tavsiye etmişlerdi bebiş yokken.bebiş oluncada hazır annelik teminatım va ve parada vermezken bari buraya gideyim dedim.önemli olan sağlıkla kucağa almak anlayacağın..

boyle duşunmene sevındım çunku hepımız aynı fıkırdeyız

Kızlar ıçımızdekı mınığın hafta hafta gelışımı dıye yenı bır konu açtım ben çok beğendım ve sızınle paylaşmak ıstedım okursanız sevınırım

boyle duşunmene sevındım çunku hepımız aynı fıkırdeyız

bunun aksini hangi anne adayı düşünür kii...amacımız ortamın da temiz ve nezih olması olmasa neden hepimiz özel hastaneye gidiyoruz peki,üstelik özele gidip devlettende şikayet ediyoruz.hastanenin hizmetide önemli demekki hepimiz için sevil.ben zaten profosyenel doğum fotoğrafcısını çok isityodum yaptıran arkadaşlarımdan gördüm çok hoş şeyler hastane yapmasa da araştırmıştım zaten.bunlar detay tabii ama yine de güzel...

herkese bizden de günaydın...bugün biraz işlerimiz var evde.sonra da inşallah anneannemizi almaya gidicez.hepinizi kocaman öpüyorumm

canım aman dikkat edin kendinize.bizim de eve hastalıkları genelde eşim getiriyor.onlar da napsınlar çalıştıkları ortamdan alıyorlar.çok dikkat etmeye çalışıyoruz ama bakıyorum da herkes öksürüyor burnu akıyor.ister istemez alıyorsun mikrobu.sen yine de şehriyeli bir tavuk suyu çorbası yap istersen limonlu ayyyyyy canım çekti sabah saban

kızlarrr saatlerdir girmedim.. ananem almanyaya gidio onun yanındaydık.. bu kadarcık mı muhabbet olmuş.. biraz eğlence katalım şuraya.. ndn ultrason fotolarını koymuyoruzz kiii

canım allah kavuştursun.evet canım bence de koysak süper olur bebeklerimizi tanımış oluruz

Merhaba arkadaşlar..Üçlü test sonuçlarımı aldım gayet normal sınırlardaymış çok şükür.Darısı başınıza inşallah.Küçük pıtırcığımın hareketlerini artık çok net hissediyorum.Küçücük haliyle öyle güçlü ki ..Özellikle sabahları ve akşamları sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum.Mükemmel bi duygu..Rabbime heran şükrediyorum bu duygudan yoksun bırakmadığı kullarından olduğum için..Bu hissi yaşamak için ömrünü vermeye hazır nice insanlar var.Bi tanesiyle aynı apartmandayız 10 yıllık evliler ama Allah çocuk vermemiş pek ona görünmemeye çalışıyorum veya içgüdüsel olarak sanırım karnımı saklıyorum.İçin için üzülür diye..Allahım nerde isteyen varsa nasip etsin çok zor....

sonuçlarının güzel olmasına sevindim canım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. doğru diyorsun Allah'a çok şükretmeliyiz bize bunu nasip ettiği için. sen yine aynı apartman benim ise kardeşimin olmuyor 1.5 yıl oldu... beni arıyor bebiş nasıl falan diyor ya inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım ona da en kısade nasip etsin inşallah diyorum, tüm steyenlere nasip etsin....

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evlat verir Allahım kardeşinede.Senin durum daha zor haklısın insan ne diyeceğini şaşırır..Hayat böyle denge böyle ne yapalım.O ne verirse kabulumuz..Senin nasıl gidiyor canım yok inşallah bi sıkıntı?

ohh çok sevindim canım.doktor bana 3 lü test yapmak istemedi.2li testi iyi çıkanlara yapmıyorum dedi.ama 10 şubatta ayrıntılı ultrasonum var.ben senin kadar hissetmiyorumkaçıncı haftandasın şuan?benim 18 bitmek üzere 17+5 olduk.aynen her gün şükrediyorum yaratana.şanslı kullarındayız hamd olsun.

herkese merhaba kızlar.. bizim için yarın büyük gün.. inşallah herşey ylundadır.. zaman geçmio gerçekten de..

çok şükür canım.. inşallah bizim de herşey yoluna girer.. ayyy ben de o kadar istiyorum ki o hareketleri net bi şekilde hissetmeyi.. bu arada nasıl bir şey anlatabilir misin? bağırsak hareketi gibi mi oluo ?

bu arada bnm de apartmanımda bir arkadasım var..buraya taşınalım diye 40 takla attılar, kayınvaldem de bebek istediğimizi bildiginden "taşının hamile kalırsan aşerdiğin zamanlarda bi çorba verenin olur bu evde kimsen yok, yakın birinin olması iyi" dedi.. şartlar da uygun olunca taşındık.. neys taşınır taşınmaz da hamile kaldım.. çok zor günler geçirdim,eve bile giremedim bazen.. hatta şuan gribim, birkaçgün önce bi çorba bile yapacak halim yoktu.. şuana kadar 1 kere bile kapımı çalmadı.. hamilesin bişey istermisin diye sormadı hiç.. kendisi de 3 yıllık evli ama çocukları olmuyor.. tüp bebek yapıcaklarmış geçen öyle diyodu... ben de çok hassasım böyle konularda.. o hamile olsaydı ben hiç bırakmazdım onu, ama ne yazık ki bazılarımız biraz düşüncesiz.. ne diyim Allah onlara da versin tez vakitte inşallah

canım senin eşindemi sağlıkçı ?canım çekti dediğin çorbadan yapmaya karar verdim
canım ne mutlu sağlıklı bir bebiş taşıyorsun..benimde etrfaımda bir kaç arkadaşım var, çok üzülüyorumm onlara.. bana telde yada realde ilk sordukları bebiş nasıl oluyor,iyi nolsun diyerek geçiştiriyorum üzerine konuşmayalım istiyorum ama benim olduğum ortamda 2. gebeliğimi yaşadğımdan olsa gerek hemen hamilelikle ilgili konular açılıyor..Allah isteyen herkeze versin inş.

Allah kardeşine de nasip etsin inşallah rabbimin bir bildiği vardır mutlaka hiç bir şey sebesiz değil..

canım sonuçlarına çok sevindim.maşallah pıtırcığa ben de sürekli şükrediyorum.sen arkadaşın için bol bol dua et canım Allah inşallah en kısa zamanda onlara da nasip etsin

canım inşallah Allah kardeşine de en kısa zamanda nasip etsin

herkese merhaba kızlar.. bizim için yarın büyük gün.. inşallah herşey ylundadır.. zaman geçmio gerçekten de..

hadi canım 1 güncük kaldı demek.ne güzel inşallah en güzel haberlerle gelirsin.cinsiyetini de öğrenicen hayırlısıyla

canım senin eşindemi sağlıkçı ?canım çekti dediğin çorbadan yapmaya karar verdim

:

yok canım sağlık sektöründe değil medya sektöründe çalışıyor o da genelde dışarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…