2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ınsallah gorursun canım hayırlısıyla sımdı yarın olmaz sana :)

hadi canım 1 güncük kaldı demek.ne güzel inşallah en güzel haberlerle gelirsin.cinsiyetini de öğrenicen hayırlısıyla
.

aaaah aaahhh...inşallah öğrencem yarın.. yaa en önemlisi sağlıklı olması. şimdi öğrenmesem de olur cinsiyetini. gelişimi güzel olsun da... gerçekten geçmek bilmio günler.. zeynepcim senin de cumaydı dimi.. hadi az kaldıı

haklısın o ne verirse en hayırlısını verir... şimdilik bir sıkıntı yok benim de sağol, ama henüz kıpırtı falan hissetmiyorum hiç o yüzden hissdenleri biraz kıskanıyorum :) 5 şubatta kontrolüm var bakalaım heyecanla o günün gelmesini bekliyorum. cinsiyetini de o zaman öğreneceğim inşallah...

sağol cnaım benim amin inşallah. ama doğru diyorsun Allah hakkımızda ne nasip ettiyse hayırlısı odur muhakkak ki.

benım ablamda 10 senelık evlı ama onunda cocugu olmuyo doktor olur demıs ama olmadı ben ona ılk basta demedım hamıleyım dıye annemde soyleyemedı 2.5 aylıkken anca soyledık zor vvalla allah ısteyen herkeze nasıp eder ınsallah

aminn inşallah... nazar duası bol bol okumak lazım..

kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa

ben her zaman sinirli olduğum içinn aama bu aralar sinirlendiğimde kasıklarıma hafif bi sancı vuruo, sinirlenmememiz lazıııım

ben her zaman sinirli olduğum içinn aama bu aralar sinirlendiğimde kasıklarıma hafif bi sancı vuruo, sinirlenmememiz lazıııım

oyle ama ınsanınelınde olmuyo sınırlenıyorm gece yatarken ben uyurken ne ses ne ışık hıc bısey olmıycak olursa hemen sınırlenıyorum babam sesını acıyo oyle ızlıyo ısıkları acıkıyo falan bız yatarken bıseyde dıyemıyorum kendı kendıme sınırlenıyorum sınırden eşımıde uyutmuyorum :)

kızlar bu arada hızlı yürüyünce, üşütünce, ani hareket yapınca ve kızınca hiç sızı oluomu karnınızda... sanki hafiften adet sancısı gibi???

kızlar bu arada hızlı yürüyünce, üşütünce, ani hareket yapınca ve kızınca hiç sızı oluomu karnınızda... sanki hafiften adet sancısı gibi???

bazen bend eoluyo ama ben hızlı bısey yapınca hemen yoruluyorumm nefes nefese kalıyorum o cok kotu oluyo bazen bu yuzden tansıyonum dusuyo bana yatarken oluyo bazen durup duruken bırden sancı sankı kasıklarımda ama bunların hepsı normal galıba canım

ilk başlarda daha sık oluodu.. korktum ve doktoruma dedim.. gayet normal dedi... sonra hafifledi baya.. şimdi mesela karnımı sıkıştırıp oturduğum zaman uzun süre oluo, yorulunca oluo, kızınca falan.. inşallah normaldir.. yarın onu da sorayımm.. liste yapıorum da
ben de nefes nefese kalıyorum.. dün namaz kıldım, eşimin yanına gittim bişey anlatıodum.. eşim ne oldu neden nefes nefesesin die sordu.. düşün yanii sadece namaz kıldım.. son aylarımda nolcak hiç bilmiorum benn:26:

ben konusurken bıle yoruldugum oluyo :) bı dogursk yanıı rahatlıcaz

ben konusurken bıle yoruldugum oluyo :) bı dogursk yanıı rahatlıcaz

ewet cnm doğru diosun konusurken yoruluoruzz

bu arada zeynep şehriye çorbasından bahsetti yaa.. şimdi canım bi çekti ki sorma... gidip yapıcam
bolll limonlu ohhhh kızlar bu arada yapamıycaamız şeylerden sakın bahsetmeyelim haa baksanıza şehriye bile canımız çekiosa işimiz zorr..

ben aglıyorum ya yaprak dokumunun eskı bolumunu ızlıyodum necla oguzla kacıyo leyla delırıyo ben ızlememıstım bunu cok kotu oldum ya evet bencede kolay bulunan yapılan seylerden bısey olmaz ama bıde bulunmayan yada zor bulunanlar kotu bızım ıcın yanı tv de bıle gorunc ebenım canım cekıyo :)

Allah iyiliğini versin kız hormonlar demekki böyyle yapıo hem zaten merak etme bak görürsün oğuz leylaya döner hahaha

geçen gece bişey çıktı tv de gece vakti cnm çekmesin diye değiştirdim kanalı.. gece uykumdan uyandım resmen öyle bi aşeriyorum ki... eşim gidip alıyım dedi ama imkanı yok o saatte açık dükkan bulamazdı.. zor ettim ertesi günü..Allah razı olsun hemen götürdü beni kocişim yedirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…