2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hem de nasıl :) ama Allahtan yalnızız ve eşim halimi anlıyo kayınvalidemler falan yakın olsa kesin kavga çıkardı

ben eşıme sınırlenmıyorum nedense benı sınır etmıyo edersede gülüp gecıyoruz evet eşlerımız ıyıkı var ıyıkı bızı anlıyolar canım ben sımdılık anneme kızıyorum oda bagırmıyorum ama sınırlenıyorum ona bellı etmıyorum alınmasın dıye kaynanam gelmıyo allahdan annem gıdınce hep gelır kesın karışmaya artık karıstırtmıycam bende kendıme kendı evımde oturuyorum ama onun düzenıyle duruyo ev ben degıstırsem o gelınce yıne degıstırıyo inada bınıyo ıs :)

evet canım benim cuam günü kontrolum.az kaldı evet.hadi sen önden sonra ben

zeynep sen halen evdemısın gıtmedınmı doktora ????????????

canım gidemiyorum eşimin götürmesi lazım.hastanenin yeri çok karışık kendim bulamam.yarın gideyim dedim hatta kadın doğum randevumu da yarın öğleden sonraya aldım.ama sıkışacaktık çok eşimin erkenden çıkması gerekiyordu işte.mecburen cumaya geri aldım randevumu ordan da kbb ye gidicem.

amin inşallah canım hayırlısı ile ona da nasip olur... senin de iki günün kaldı inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin cuma günü :)

ayy inşallah bitanem

kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa

ben de aynıyım canım ama çok biriktirdiğim konularla ilgili oluyor genelde

al benden de o kadar ne evde ne yolda hıç bıryerde hıç bır şeye sabrım kalmadı

bugün annemi aldım bostancıdan eve geliyorum temden geldim mecburen çok trafik vardı.senin dün geldiğin yollardan çıktım mecburen seni arayacaktım aynı sıkıntıları ben de yaşadım sinir oldum

canım kusura bakma ne olur.benim de canım çekmişti ama yapmadım hala.zaten çok yedim bi de onu yemeyim

Zeynepcim aldın mı anneni????

aldım canım sabahtan aldım trafikte kaldım bir süre stres sıkıntı neyse eve geldik.bi de sıkıştım ki

annenler varken eşine daha bağlı olursun zaten bana da öyle oluyo :) yalnız kalınca bir tek o kalıyo ona sarıyosun bu sefer... annenler varken kaynanandan uzak kaldın biraz sana da iyi gelmiştir. inşallah gittiklerinde de gelip senin canını sıkmaz. herşeye karışan insana ben de çok kızarım herkes kendi evinde düzenini bilsin kimseye karışmasın.

aldım canım sabahtan aldım trafikte kaldım bir süre stres sıkıntı neyse eve geldik.bi de sıkıştım ki

trafikte kalmanıza üzüldüm yaa evde olunca devmlı tuvaletteyiz zaten dışarda fazla kaınca ben de kendimi eve zor atıyorum sıkışıyorum çok. pazar günü dışarda dolaşırken ben de sıkıştım eşime dedim hadi eve dönelim sıkıştım diye tamam diyo hemen yetiştiriyorum seni :) Annen gelmiş aa artık daha rahat edersin inşallah...

eevet canım annemler yokken eşıme sataşıyodum :) kaynanamı sevmıyorum bunu onada soyledım oda benı sevmıyo bunu bende cok ıyı bılıyorum ben sorun cıkmasın dıye ses cıkarmıyorum evıme karısmasına oda yuz buluyo herseye bı laf soyluyo sinir edıyo benı eşıme dıyo bu hasta bunun psıkolojısı bozulmus hastaneye gotur bunu dıyo mıgdem bulanıyo dıyorum sana oyle gelıyo oyle sey yoktur nerden cıktı o dıyo kadın ınanmıyo dıyo bu sımdı benım oglumun karnınıda doyuramıyo ıyıce uyuşuk oldu bu dıyo kaynana gelıp bı tas corba yapmaz ama laf soyler :)

zeynep ağrın varmı kulağında acıl bırşey olursa haber ver ben senı gelır doktora gotururum kör sağır bırbırımızı ağarlarız artık

kızlar ultason resımlerımızden bahsetmışsınız hadı herkez ayarlasın koyalım yavaş yavaş en son kılerımı koysak albummu oluştursak :)))

ya zaten senini kaynana akla zarar bir kadın. çok çok ayıp etmiş bulantının neden çıktısı mı olurmuş merak etmesin oğlu ölmez açlıktan koca adam gerektiği zaman kendisi bile yapar ne var ki bunda. herkes akıl verir ama gelip destek olmaz madem oğunu o kadar çok düşünüyo yaptığı yemeklerden getirsin bir tas ancak laf yapsın dursun o fesat şey....

pfff... kızlarrr canım çıktıı... ütü yaptım ne sıkıcı şey şu ütü yaaa:95::95:

aynen canım ben de öyleyim.gece de kaç kere kalkıyorum.evet canım annem gelince daha rahatım en azından psikolojik destek olması yeter.

zeynep ağrın varmı kulağında acıl bırşey olursa haber ver ben senı gelır doktora gotururum kör sağır bırbırımızı ağarlarız artık

canım allaha şükür iyiyim bugün.zaten sanırım biraz da ondan rahatım.çok teşekkürler canım bi tanesin

kızlar göbüşler çıktı mı sizin? ben sitede eski yazışmalara baktım.. fotolarını fln koymuş bazıları.. benim gebelk haftamda(hatta önce) kocaman göbeği var milletin.. şaşırdım resmen. benimki onlarınkinin yarısı kadar:26:

sizinkiler ne alemde

benım cıktı karnım dar gıyınce anladım kucucuk top gıbı :)

ewet yaa bendede var top gbi tam göbek deliğime kadar yükselio.. hep idrarım var çok yedim fln diodum.. meğer her zamn varmış.. eşim de çıktı dio da.. annem yok çıkmadı dediğinden beri takıldım ben bu göbüş işine

cıkması lazım zaten cnım gobektr o cıkmıstr ben gobegıme bktıkca daha cok buyusun ıstıyorum

rabbim bebişlerinizi kucağınızda görmeyide nasip etsin arkadaşlar
bende
2010 ekim aşılama topiğindenim
maalesef o ay hiçbir arkadaşımızı buraya gönderemedik
şimdi 3 hamilemiz var çok şükür
rabbim sizin yavrularınızı size bağişlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…