kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa
hem de nasıl :) ama Allahtan yalnızız ve eşim halimi anlıyo kayınvalidemler falan yakın olsa kesin kavga çıkardı
aaaah aaahhh...inşallah öğrencem yarın.. yaa en önemlisi sağlıklı olması. şimdi öğrenmesem de olur cinsiyetini. gelişimi güzel olsun da... gerçekten geçmek bilmio günler.. zeynepcim senin de cumaydı dimi.. hadi az kaldıı
zeynep sen halen evdemısın gıtmedınmı doktora ????????????
amin inşallah canım hayırlısı ile ona da nasip olur... senin de iki günün kaldı inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin cuma günü :)
kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa
al benden de o kadar ne evde ne yolda hıç bıryerde hıç bır şeye sabrım kalmadı
ewet cnm doğru diosun konusurken yoruluoruzz
bu arada zeynep şehriye çorbasından bahsetti yaa.. şimdi canım bi çekti ki sorma... gidip yapıcam
bolll limonlu ohhhhkızlar bu arada yapamıycaamız şeylerden sakın bahsetmeyelim haa baksanıza şehriye bile canımız çekiosa işimiz zorr..
Zeynepcim aldın mı anneni????
ben eşıme sınırlenmıyorum nedense benı sınır etmıyo edersede gülüp gecıyoruz evet eşlerımız ıyıkı var ıyıkı bızı anlıyolar canım ben sımdılık anneme kızıyorum oda bagırmıyorum ama sınırlenıyorum ona bellı etmıyorum alınmasın dıye kaynanam gelmıyo allahdan annem gıdınce hep gelır kesın karışmaya artık karıstırtmıycam bende kendıme kendı evımde oturuyorum ama onun düzenıyle duruyo ev ben degıstırsem o gelınce yıne degıstırıyo inada bınıyo ıs :)
aldım canım sabahtan aldım trafikte kaldım bir süre stres sıkıntı neyse eve geldik.bi de sıkıştım ki
annenler varken eşine daha bağlı olursun zaten bana da öyle oluyo :) yalnız kalınca bir tek o kalıyo ona sarıyosun bu sefer... annenler varken kaynanandan uzak kaldın biraz sana da iyi gelmiştir. inşallah gittiklerinde de gelip senin canını sıkmaz. herşeye karışan insana ben de çok kızarım herkes kendi evinde düzenini bilsin kimseye karışmasın.
eevet canım annemler yokken eşıme sataşıyodum :) kaynanamı sevmıyorum bunu onada soyledım oda benı sevmıyo bunu bende cok ıyı bılıyorum ben sorun cıkmasın dıye ses cıkarmıyorum evıme karısmasına oda yuz buluyo herseye bı laf soyluyo sinir edıyo benı eşıme dıyo bu hasta bunun psıkolojısı bozulmus hastaneye gotur bunu dıyo mıgdem bulanıyo dıyorum sana oyle gelıyo oyle sey yoktur nerden cıktı o dıyo kadın ınanmıyo dıyo bu sımdı benım oglumun karnınıda doyuramıyo ıyıce uyuşuk oldu bu dıyo kaynana gelıp bı tas corba yapmaz ama laf soyler :)
bende eylul hamisiiyimmmm
trafikte kalmanıza üzüldüm yaa evde olunca devmlı tuvaletteyiz zaten dışarda fazla kaınca ben de kendimi eve zor atıyorum sıkışıyorum çok. pazar günü dışarda dolaşırken ben de sıkıştım eşime dedim hadi eve dönelim sıkıştım diye tamam diyo hemen yetiştiriyorum seni :) Annen gelmiş aa artık daha rahat edersin inşallah...
zeynep ağrın varmı kulağında acıl bırşey olursa haber ver ben senı gelır doktora gotururum kör sağır bırbırımızı ağarlarız artık
kızlar göbüşler çıktı mı sizin? ben sitede eski yazışmalara baktım.. fotolarını fln koymuş bazıları.. benim gebelk haftamda(hatta önce) kocaman göbeği var milletin.. şaşırdım resmen. benimki onlarınkinin yarısı kadar:26:
sizinkiler ne alemde
ewet yaa bendede var top gbi tam göbek deliğime kadar yükselio.. hep idrarım var çok yedim fln diodum.. meğer her zamn varmış.. eşim de çıktı dio da.. annem yok çıkmadı dediğinden beri takıldım ben bu göbüş işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?