2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ok böyle düşümene sevindim keza bu sitedeki kimse art niyetli değil ,inan bana hepimizin amacı aynı ,duygularımızı paylaşıp ,kimseye sormadığımız sorulara burda yanıt bulabilmek ve varsa bizim le aynı sorun yaşayanlarla fikir alışverişinde bulunmak,bundan sonra bende daha dikkatli olurum .:92:

[Bcanlarım benim ben ilk defa sizden duydum şu aralar çok nar yiyordum artık korkumdan narda yiyememen iyisi bol bol mandalina portakal yiyelim hem portakalda folik asit te varmış sanırım..canım süt içmeyi çok sevmezdim ama 3 gündür günde bir bardak zorda olsa içiyorum...sansecim benim daha önceki gebeliklerimde çok mide bulantısı ve kusmam olurdu şuan 5+2 günlük oldum ama hiç midem bulanmıyo bende bi gariplikmi var diye düşünmüştüm ama çokta negatif düşünmeyelim pozitif düşünmekte fayda var[/B]

evet canım yaa.. haklısın,ben kendimi çok naza çekmiyorum ,herşeyi yiyorum ,her işi yapıyorum baktım kimse durumun vehametinde değil ,bugün dedimki belim ağrıyo ben cam silemem ,görümcen cam siliyodu laf attım geldi camlarımı sildi ,evi falanda süpüremem dedim ,düşük müşük olursa olan bana oluyo dedim evide eşim süpürdü baanada toz alma ve yemek yapma kaldıı...ne güzeeelll:)):81: aman şunu yiyim ,yok süt içiyim diyede uğraşmıyorum ama bu konuların üztüne düşmeyincede kimse seni kaale almıyo onuda anladım ,azcık seçiyorum yemeklerii..yaşasın hamileliiikk:)))

en iyisini yapmışsın canım bırak birazda çevrendekiler hizmet etsin sana zaten bebek olunca uykusuz geceler başlıcak en iyisi hamileliğin tadını çıkar biraz

bende gurbette olduğum için yardım etcek kimsem yok şuan yanımda ama Allah razı olsun eşimden hafta sonları evi süpürüyor bende yerleri silip tozları alıyom:92:

bende gurbette olduğum için yardım etcek kimsem yok şuan yanımda ama Allah razı olsun eşimden hafta sonları evi süpürüyor bende yerleri silip tozları alıyom:92:

benimde kadınımdan allah razı olsun valla:)ama eşim de sürekli etrafımda pervane.ne desem yapıp getiriyor alıyor ama benim canım istemiyor.sabahtan beri yediğim tek şey leblebi.sürekli kusuyorum.1 kilo vermişim 5 günde.benim de kimsem yok zormuş kızlar yaaa.ne zaman bitecek bu bulantılar sizce:84:

canım bende mide bulantısı yok şuanda ama duyduğuma göre 3.-4. aydan sonra geçiyomuş ,gerçi benim bi tanıdığım son ana kadar çektii

şuan kaç haftalıksın...büyük bir ihtimalle 12 haftadan sonra mide bulantıları geçiyor

gece yatmadan süt içiyorum genelde zararlı değil di mi bu?

:89:

kızlar mideniz bulanmıyo diye bi gariplik mi var diye düşünmeyin zaten herkeste olmazmış.bende yakınıp duruyodum niye mide bulantım yok diye başladı ve çok zor özellikle sabah ilk kalktığında ben çizi bisküvi yiyorum iyi geliyo aklınızda bulunsun eğer bulantınız olursa:) süt,yoğurt ve peynir çok önemliymiş hamilelikte yeteri kadar tüketmezsek bebişler bizdeki kalsiyumu çalıyolarmış hırsızlar :76: hatta hastanede bi kaç bayandan duydum süt ve süt ürünleri tüketmezmiş hamileliği boyunca 2 dişi çürümüş yine farklı bi bayanında 1 dişi çürümüş..ben sabah akşam içiyorum süt sevmiyosanız nesquikle deneyin ben öyle yapıyorum güzel oluyo öptüm sizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn :79:

kızlar benim mide bulantım başladı.dün geceden itibaren başladı çok zor inş sizlerde olmaz

canım 12. haftaya kadar sürer ama mide bulantısıda bebişinin varlığının bir göstergesi onlar için herşeye değer.kraker tarzı şeyler ye ve az az sık sık yemeye çalış birde kaç haftalık bebişin şuan?

mide bulantısı zor canım ama bi yandan da hamile olduğumu hissetirdi bana :) şu anda 5 haftalık cnm inş 12. haftada biter ablamda 9 ay boyunca devam etmişti hep serumlar takılıyodu inş bizlerde öyle olmaz sağlıklı bi şekilde tamamlarızda doğumumuzu gerçekleştiririz.dediğin gibi azar azar ve sık yiyorum çok kilo almayim diye aralarda meyve tüketiyorum daha çok

ayyyy canım ya 9 ay mide bulantısı çekmekte çok zor olsa gerek umarım senin öyle olmaz süt içebiliyorsan çok güzel bende zorlayarak 1 bardak süt içiyorum kızlarımın nesguikinden bendemi kullansam acaba gecen gün nesguikin mısır gevreğini yedim oda çok güzel oluyor

bende 5+2 oldum bugün çarşambaya doktora randevum var ama zaman geçmek bilmiyor sanki doktoruda ilk defa görecem umarım iyi biridir

bende 5+2 oldum bugün çarşambaya doktora randevum var ama zaman geçmek bilmiyor sanki doktoruda ilk defa görecem umarım iyi biridir

aynıyız hemen hemen.inş iyidir cnm dr çok önemli.bende bayramın 2. günü gidicem bebeğimin kalp atışını duyucam inş...ben bi an önce herşey gelişsin istiyorum cinsiyetini öğrenim alışveriş yapim falan duramıyorum yerimde yaa acaba ilk diye mi senin 3. bebeğin ya sende öylemisin cnm yoksa ilk bebekte mi böyle oluyo :26:

her hamileliğin ayrı bir heyecanı oluyor ama ilkler daha farklı çünkü ilk defa anne oluyorsun onun heyecanı bebeğini kucağına almanın heyecanı hepsi çok güzel duygular bende ilk bebeğimde biraz daha aceleci davrandım cinsiyetini öğrenince ufak tefek alışverişlere başlamıştım bunda son aylara doğru alışveriş yapmayı düşünüyorum canım

benim sormaya korktuğuuumm ,ama çoook merak ettiğim soruyu soruyum mademm..nasıl doğum yaptın??:95:

Allah o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.bizde artık aceleci davranırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…