ok böyle düşümene sevindim keza bu sitedeki kimse art niyetli değil ,inan bana hepimizin amacı aynı ,duygularımızı paylaşıp ,kimseye sormadığımız sorulara burda yanıt bulabilmek ve varsa bizim le aynı sorun yaşayanlarla fikir alışverişinde bulunmak,bundan sonra bende daha dikkatli olurum .tabiki gördüm.ben soru sormadım zaten,bu yüzden cevap beklemiyorum.sadece yaşadığım duyguları sizinle paylaşıyorum.aslında tam olarak ne söylemek istediğimi ifade edemedim sanırım.amacım polemik yaratmak yada tartışma içine girmek değil.
evet canım onu bende duydum hatta abimin eşiyle hemen hemen aynı hamileliklerimi ,onada söylemiştim yeme diye ,yemiş kendileri kocaman bir narrr,sonrada birazcık işfalan yapmış ,kanaması gelmiş ,doktora gitmişler eşkesesi yırtılmış demiş ,ilaç falan vermiş ,düşük riski oluşmuş fazlasıylaa..dikkat edin kızlarr ...bide gece yatmadanda süt içiyomusunuz kızlarrr???
[Bcanlarım benim ben ilk defa sizden duydum şu aralar çok nar yiyordum artık korkumdan narda yiyememen iyisi bol bol mandalina portakal yiyelim hem portakalda folik asit te varmış sanırım..canım süt içmeyi çok sevmezdim ama 3 gündür günde bir bardak zorda olsa içiyorum...sansecim benim daha önceki gebeliklerimde çok mide bulantısı ve kusmam olurdu şuan 5+2 günlük oldum ama hiç midem bulanmıyo bende bi gariplikmi var diye düşünmüştüm ama çokta negatif düşünmeyelim pozitif düşünmekte fayda var [/B]
evet canım yaa.. haklısın,ben kendimi çok naza çekmiyorum ,herşeyi yiyorum ,her işi yapıyorum baktım kimse durumun vehametinde değil ,bugün dedimki belim ağrıyo ben cam silemem ,görümcen cam siliyodu laf attım geldi camlarımı sildi ,evi falanda süpüremem dedim ,düşük müşük olursa olan bana oluyo dedim evide eşim süpürdü baanada toz alma ve yemek yapma kaldıı...ne güzeeelll:)):81: aman şunu yiyim ,yok süt içiyim diyede uğraşmıyorum ama bu konuların üztüne düşmeyincede kimse seni kaale almıyo onuda anladım ,azcık seçiyorum yemeklerii..yaşasın hamileliiikk:)))
bende gurbette olduğum için yardım etcek kimsem yok şuan yanımda ama Allah razı olsun eşimden hafta sonları evi süpürüyor bende yerleri silip tozları alıyom:92:
benimde kadınımdan allah razı olsun valla:)ama eşim de sürekli etrafımda pervane.ne desem yapıp getiriyor alıyor ama benim canım istemiyor.sabahtan beri yediğim tek şey leblebi.sürekli kusuyorum.1 kilo vermişim 5 günde.benim de kimsem yokzormuş kızlar yaaa.ne zaman bitecek bu bulantılar sizce:84:
benimde kadınımdan allah razı olsun valla:)ama eşim de sürekli etrafımda pervane.ne desem yapıp getiriyor alıyor ama benim canım istemiyor.sabahtan beri yediğim tek şey leblebi.sürekli kusuyorum.1 kilo vermişim 5 günde.benim de kimsem yokzormuş kızlar yaaa.ne zaman bitecek bu bulantılar sizce:84:
evet canım onu bende duydum hatta abimin eşiyle hemen hemen aynı hamileliklerimi ,onada söylemiştim yeme diye ,yemiş kendileri kocaman bir narrr,sonrada birazcık işfalan yapmış ,kanaması gelmiş ,doktora gitmişler eşkesesi yırtılmış demiş ,ilaç falan vermiş ,düşük riski oluşmuş fazlasıylaa..dikkat edin kızlarr ...bide gece yatmadanda süt içiyomusunuz kızlarrr???
gece yatmadan süt içiyorum genelde zararlı değil di mi bu?
:89:
kızlar benim mide bulantım başladı.dün geceden itibaren başladı çok zorinş sizlerde olmaz
canım 12. haftaya kadar sürer ama mide bulantısıda bebişinin varlığının bir göstergesi onlar için herşeye değer.kraker tarzı şeyler ye ve az az sık sık yemeye çalış birde kaç haftalık bebişin şuan?
mide bulantısı zor canım ama bi yandan da hamile olduğumu hissetirdi bana :) şu anda 5 haftalık cnm inş 12. haftada biter ablamda 9 ay boyunca devam etmişti hep serumlar takılıyodu inş bizlerde öyle olmaz sağlıklı bi şekilde tamamlarızda doğumumuzu gerçekleştiririz.dediğin gibi azar azar ve sık yiyorum çok kilo almayim diye aralarda meyve tüketiyorum daha çok
bende 5+2 oldum bugün çarşambaya doktora randevum var ama zaman geçmek bilmiyor sanki doktoruda ilk defa görecem umarım iyi biridir
aynıyız hemen hemen.inş iyidir cnm dr çok önemli.bende bayramın 2. günü gidicem bebeğimin kalp atışını duyucam inş...ben bi an önce herşey gelişsin istiyorum cinsiyetini öğrenim alışveriş yapim falan duramıyorum yerimde yaa acaba ilk diye misenin 3. bebeğin ya sende öylemisin cnm yoksa ilk bebekte mi böyle oluyo :26:
gece yatmadan süt içiyorum genelde zararlı değil di mi bu?
:89:
her hamileliğin ayrı bir heyecanı oluyor ama ilkler daha farklı çünkü ilk defa anne oluyorsun onun heyecanı bebeğini kucağına almanın heyecanı hepsi çok güzel duygular bende ilk bebeğimde biraz daha aceleci davrandım cinsiyetini öğrenince ufak tefek alışverişlere başlamıştım bunda son aylara doğru alışveriş yapmayı düşünüyorum canım
her hamileliğin ayrı bir heyecanı oluyor ama ilkler daha farklı çünkü ilk defa anne oluyorsun onun heyecanı bebeğini kucağına almanın heyecanı hepsi çok güzel duygular bende ilk bebeğimde biraz daha aceleci davrandım cinsiyetini öğrenince ufak tefek alışverişlere başlamıştım bunda son aylara doğru alışveriş yapmayı düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?