2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

o kadar dikkat ediyoruz biliyosun canım uykusuzluktan sonunda olacağı buydu zaten neyse ben daha iyiceyim Egeye göre.Annemin de bu hafta gelmesi çok iyi oldu sağolsun.aman ne olur dikakt edin kendinize

Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)

ayy ben yerim onu teyzesinin gülü tatlı kuşu

çok sağol canım.sen de dikkat et kendine çok yorma sonra acısı fena çıkıyor

evet büyümüştür inşallah sağlıkla... evet yaaa şirin şirin resimlerini de koyarız ne güzel olur ahhh ahhhh inşalahhhhh

evet canım uykusuzluk yorgunluk mahfetti seni iyice inşallah hafif atlatırsın Ege'ye de büyük geçmiş olsun kıyamam minicik bedeni şimdi nelerle boğuşuyo...

canım benim cuma günü çok daha güzel bir fotoğraf da senden bekliyoruz inşalah.... bayaa büyümüştür merak ediyoruz ne haldeler...

[/QUOTE]
valaa ben duğunde oynarken sancılandım ertesı gun test yaptım ıkı cızgı çıktı[/QUOTE]

bende ewdemi oynasam belki sancilanirimda 2 cizgi cikar ayyyy kafayi yiyecemmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugun doktora gıttım hanı karacığer enzımlerım yuksek cıkmıstı ya..ozel hastaneye gıttım burda tek o varmıs ama cok moralım bozuldu.ben sormadan hıcbırsey acıklamıyor bebege zararı var mı dıyorum neden olabılır dıyorum bakıcaz ıste dıyo..eve geldım kendımı temızlıge verdım otobuste aglamamak ıcın zor tuttum kendımı .bakalım yarın sonucları alcaz

telaşa verme canım kendını allahın ıznı ıle duzelcek herşey sen hangı ıldesın neden başka hastane doktor yok devlet yada araştırma hastanesı yokmu en ıyı sonucu onlar verıyor

canım benim üzme kendini herşey yolundadır eminim... sen ne istersen o olacak bun a emin ol..
kızlarr neler yapıyorsunuz bakalımm.... sizi gidi cimcime anneler siziiii
ben bugün 2 tane bebek gördüm,biri yan komşum biri kiracım biri erkek biri kız 6 günlük.. ne taonton bebiş,annesinin memesinden kopmuyor maşallahanneside yazık bunalıma girmişbende dedim ki senin kokunu alınca güvende hissediyor,ondan çok emiyor.. yanına üsütnden bir atlet çıkarıp sütünden de atlete sıkıp koy o zman senin yanında sanıp kendini uyuyacaktır ..bakalım yapacak inşallah fayda görür..
birde bugün kundak konusunda araştırma yaptım arkadaşlar,bebek anne karnında büklüm büklüm durduğundan doğumdan sonrası ilk 3 hafta bebebeğim kalça bölgesinde kas boyları kısa olduğundan bacakları kurbağa misali dururmuş,bunu aksini yapmaya (yani kundakla uzatmaya) çalışmak,onun kalça çıkığına ve kalçada şekil bozukluğu yaşamasına neden olabilrimiş
bunun yanında da bebeklerin uyku sırasın da aniden kollarını ikiyana açarak(moro refleksi)yaptığı hareket onun uykusunu bölebildiğinden bunu engellemek adın bebeğin iki elinin yüzüne yakın vaziyettehafif bir şekilde kundaklamak( sıkmadan ve sadece uyku için)ta tavsiye ediliyor..bilginize ..

güzel anneler , netten araştırıp araştırıp burada formda ,paylaşalım, ve bebeklerimiz doğduğunda onları en doğru şekilde büyütelim.. ve bize saçma sapan fikirler sunup eski kafalık yapan büyüklerimiede verecek mantıklı cevaplarımız olsun...

ben mesela şunu da paylaşayım,lousa şerbeti sütün artmasında birebir .. herşeyi geçin anne sütünün %80i sudan oluşuyor,dolayısıyla,yok tatlı ye yok onu ye bunu ye diyen büyüklerimize aldanıpta abartmayalım.. sadece 1 tatlı kaşığı pekmez günlük tatlı ihtiyacımızı yeterice karşılayacaktır..ve günde 2,5 litre su mutlaka tüketilmeli..ve arkadaşlar şuanda olduğu gibi emzirme dönemindede protein,calsiyum ağırlıklı beslenirsek hem emiziriken kilo vermiş hemde bebeğe saplıklı süt hazırlamış oluruz,en iyi kilo emzirme döneminde veriliyor arkadaşlar..ben veremedim o ayrı çünkü sadece3 ay emdi..

bakın bu da benim bebeiş 11+6 iken hali oğluşumun sırt üstü yatıyor elleri ve ayakları havada bu da göbüşş:)çıkmaya başladı
bu hafta sonu 29 ocakta doktora gideyim yeni foto koyarım:82:

ayy gönül göbüşün çok tatlı.boyle benım gıbı ufak göbeklerı gorunce sevınıyorum .hergun cıkmıs mı dıye bakıyorum,demek kı bundan sonra yavas yavas cıkacak bebegın de neguzel tam poz vermıs Allah mınıklerımızı sagsalım kucagımızada almayı nasıp etsın ve o hallerınıde burada paylasalım

slm kızlar bayadır gelemedikkk internet kesilmişti nasılsınız cinsiyetler belli oldumu ben bebeğimi hissediyorum artık sizde hissediyormusunuz kızlar? buarada ŞAFAK 195

koymam mı hele güzel haberlerle geleyim de bir bitanem.çok sağol canım inşallah bir an önce geçer hasta olunca huysuz da oluyor çocuklar yeğenlerinden bilirsin canım

canım inşallah yarın güzel haberler alırsın ne olur kötü düşünme iyi düşün ki her şey iyi olsun.dr.lar genelde öyle be canım ağızlarından zor laf alınıyor kerpetenle alıyoruz sanki.

canım maşallah oğluşuna ve sana yeni fotolar bekliyoruz canım senden.

sıkma sen canını, inşallah sonuçlar iyi çıkacak. dua edelim hepimiz.

canım çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığın yararlı bilgiler için.

canım yaaa çok güzel bu ultrason fotoğrafları... bu son kontrolündeki resmin değil mi o zaman öğrenmiştin sen cinsiyetini de... evet artık göbekler ilerliyor valla

koymam mı hele güzel haberlerle geleyim de bir bitanem.çok sağol canım inşallah bir an önce geçer hasta olunca huysuz da oluyor çocuklar yeğenlerinden bilirsin canım

inşallah çok güzel haberler vereceksin canım bize ben öyle inanıyorum herşey gönlünce olacak Allahın da izni ile... bilmem mi tüm huyları değişiyor sanki başka bi çocuk haline geliyolar. umarım hemen iyileşir miniğim yaaa....

evet şekerim ufak ama kendini belli ediyorlar artık bebişler...evet ogün çok hareketliydi çünkü çikolata yiyerek gitmiştim

canım çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığın yararlı bilgiler için.
nedemek tontişim siz sorun ben cevaplayayım...
canım maşallah oğluşuna ve sana yeni fotolar bekliyoruz canım senden.
evet canım pazartesi yeni fotosunu koyarımsende cuma koyarsın artık

canım yaaa çok güzel bu ultrason fotoğrafları... bu son kontrolündeki resmin değil mi o zaman öğrenmiştin sen cinsiyetini de... evet artık göbekler ilerliyor valla
evet evet canm o son kontrol geçtiğimiz ayın 29 ndaydı.şimdi dahada büymüştür eminim evet o zman pipisini görmüşütkyavşa yavaş şişeceğiz.. ay hiç kilo almadım şimdiye kadar ama hala aynı kilodayım ve 4. ayı tamamlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…