- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
inanmıyorum yaaa nasıl oldu bu canım, çok geçmiş olsun... Annen iyi bakar size hemen toparlarsın inşallah. benim soğuklardan ödüm kopuyo ancak balkona çıkıp hemen giriyorum içeriye. nolur sen de dikkat et kendine.
Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)
gecmıs olsun canım dıkkat edın üşütmeyın daha fazla bende bıraz evı havalandırıyorum bugun cok yogunum burdakı hamıle arkadsım gelcek ablam gelıyo yolda sımdı kayımın kızı eşi gelıyo e kaynanamda gelcekmıs bugun durulmaz bızım evde hazılrıklar yaptık annemle ancA BAKABILIYORUM SAYFALARA merak edıyorum starın falan cınsıyetını ne olcak bakalım hayırlısıyla
oy oy oyyy kocaman olmuştur şımdı bır ay geçtı ıse ustunden rabbım renklı renklı resımlerını de koymayı nasıp etsın
ışşşş kıyamam sızeee çok geçmış olsun annen hemen gıtmez ınş. ıkınızıde ayağa kaldırır once
valaa ben duğunde oynarken sancılandım ertesı gun test yaptım ıkı cızgı çıktı
o kadar dikkat ediyoruz biliyosun canım uykusuzluktan sonunda olacağı buydu zatenneyse ben daha iyiceyim Egeye göre.Annemin de bu hafta gelmesi çok iyi oldu sağolsun.aman ne olur dikakt edin kendinize
ayy ben yerim onuteyzesinin gülü tatlı kuşu
çok sağol canım.sen de dikkat et kendine çok yorma sonra acısı fena çıkıyor
valaa ben duğunde oynarken sancılandım ertesı gun test yaptım ıkı cızgı çıktı
Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)
kızlar bugun doktora gıttım hanı karacığer enzımlerım yuksek cıkmıstı ya..ozel hastaneye gıttım burda tek o varmıs ama cok moralım bozuldu.ben sormadan hıcbırsey acıklamıyor bebege zararı var mı dıyorum neden olabılır dıyorum bakıcaz ıste dıyo..eve geldım kendımı temızlıge verdım otobuste aglamamak ıcın zor tuttum kendımı .bakalım yarın sonucları alcaz
canım benim üzme kendini herşey yolundadır eminim... sen ne istersen o olacak bun a emin ol..ozgurderya
kızlar bugun doktora gıttım hanı karacığer enzımlerım yuksek cıkmıstı ya..ozel hastaneye gıttım burda tek o varmıs ama cok moralım bozuldu.ben sormadan hıcbırsey acıklamıyor bebege zararı var mı dıyorum neden olabılır dıyorum bakıcaz ıste dıyo..eve geldım kendımı temızlıge verdım otobuste aglamamak ıcın zor tuttum kendımı .bakalım yarın sonucları alcaz
bakın bu da benim bebeiş 11+6 iken hali oğluşumun sırt üstü yatıyor elleri ve ayakları havadaEki Görüntüle 133173 Eki Görüntüle 133172 bu da göbüşş:)çıkmaya başladı
bu hafta sonu 29 ocakta doktora gideyim yeni foto koyarım:82:
evet canım uykusuzluk yorgunluk mahfetti seni iyice inşallah hafif atlatırsın Ege'ye de büyük geçmiş olsun kıyamam minicik bedeni şimdi nelerle boğuşuyo...
canım benim cuma günü çok daha güzel bir fotoğraf da senden bekliyoruz inşalah.... bayaa büyümüştür merak ediyoruz ne haldeler...
bakın bu da benim bebeiş 11+6 iken hali oğluşumun sırt üstü yatıyor elleri ve ayakları havadaEki Görüntüle 133173 Eki Görüntüle 133172 bu da göbüşş:)çıkmaya başladı
maşallah çok şekermiş annesi
canım benim üzme kendini herşey yolundadır eminim... sen ne istersen o olacak bun a emin ol..
kızlarr neler yapıyorsunuz bakalımm.... sizi gidi cimcime anneler siziiii
ben bugün 2 tane bebek gördüm,biri yan komşum biri kiracım biri erkek biri kız 6 günlük.. ne taonton bebiş,annesinin memesinden kopmuyor maşallahanneside yazık bunalıma girmiş bende dedim ki senin kokunu alınca güvende hissediyor,ondan çok emiyor.. yanına üsütnden bir atlet çıkarıp sütünden de atlete sıkıp koy o zman senin yanında sanıp kendini uyuyacaktır .. bakalım yapacak inşallah fayda görür..
birde bugün kundak konusunda araştırma yaptım arkadaşlar,bebek anne karnında büklüm büklüm durduğundan doğumdan sonrası ilk 3 hafta bebebeğim kalça bölgesinde kas boyları kısa olduğundan bacakları kurbağa misali dururmuş,bunu aksini yapmaya (yani kundakla uzatmaya) çalışmak,onun kalça çıkığına ve kalçada şekil bozukluğu yaşamasına neden olabilrimiş
bunun yanında da bebeklerin uyku sırasın da aniden kollarını ikiyana açarak(moro refleksi)yaptığı hareket onun uykusunu bölebildiğinden bunu engellemek adın bebeğin iki elinin yüzüne yakın vaziyettehafif bir şekilde kundaklamak( sıkmadan ve sadece uyku için)ta tavsiye ediliyor..bilginize ..
koymam mı hele güzel haberlerle geleyim de bir bitanem.çok sağol canım inşallah bir an önce geçer hasta olunca huysuz da oluyor çocuklar yeğenlerinden bilirsin canım
evet şekerim ufak ama kendini belli ediyorlar artık bebişler...ayy gönül göbüşün çok tatlı.boyle benım gıbı ufak göbeklerı gorunce sevınıyorum .hergun cıkmıs mı dıye bakıyorum,demek kı bundan sonra yavas yavas cıkacak bebegın de neguzel tam poz vermıs Allah mınıklerımızı sagsalım kucagımızada almayı nasıp etsın ve o hallerınıde burada paylasalım
nedemek tontişim siz sorun ben cevaplayayım...canım çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığın yararlı bilgiler için.
evet canım pazartesi yeni fotosunu koyarımcanım maşallah oğluşuna ve sanayeni fotolar bekliyoruz canım senden.
evet evet canm o son kontrol geçtiğimiz ayın 29 ndaydı.şimdi dahada büymüştür eminim evet o zman pipisini görmüşütkcanım yaaa çok güzel bu ultrason fotoğrafları... bu son kontrolündeki resmin değil mi o zaman öğrenmiştin sen cinsiyetini de... evet artık göbekler ilerliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?