2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

maşallah canım inşallah aşırı kilo almadan tamamlarız hamillik dönemimizi sağlıkla İNŞALLAH.......

bugün kontrole giden arkadaşlar neredesiniz merakla sizi bekliyorm sabahtan beri sürekli açıp okuyorum ama yoook.... hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

arkadaşlar ancak zaman bulabildim yazmak için.ayrıntılı ultrasona Eyüp Ekici ye gittm.gerçekten işinin ustası.bebişim de gayet sağlıklıymış.cinsiyeti de kesin kız dedi:))bu arada benim cuma günü 19 hafta olacak.benim doktorum 18. hafta içerisnde ayrıntılı ultrason önerdi.

kızlar benim gibi sürekli dişetleriniz kanıyor mu?

kanıyor tatlım kanamaz mıı..burnum da kanıyor ama havası kuru olan yerlerde.kocaelide sorun yok.ama diş etlerim fena.günde 2 kere mutlaka fırçalıyorum ama..hadi az kaldı senin kontrole.benim daha ççookkk..

canım ayrıntılı ultrason nasıl bişey biraz daha anlatsana.benimde 10 şubatta ama ben o zamana kadar 20.haftamı bitirmiş oluyorum.doktorum öyle uygun gördü..

canım benim ayrıntılı ultrason Doppler ultrason,yani bebeğin organlarına ,kan akışına damar yapısına kapl yapısına bakılıyor.. meraklanma sen içini rahat tut doktorun mutlaka sana doğru tarihi vermiştir.. benim sanırım ilk gebeliğimde 20. haftadan sonra bakılmıştı..

bu arada bende resim tarayıcı olmadığı için ultrason kağıdını yarım kol mesafesinde uzalkıktan makinayla çekip,sonra o şekilde pc ye attım. Daha sonra sol tıklayıp,birlikte açtan microsoft office picture u seçip açıtım,orada da sağ üstte resmi düzenleye tıklayıp,önce kırptım,sonra parlaklık ,karşıtlık ayarlarından görünürlüğünü netleştirip,en son olarakta,resmi sıkıştır,seçeneğine gelip web sayfalarını seçerek,sıkıştırdım... sonrada mesaj yazma ekranına gelipataç işaretine tıklayıp ekledimçok uzun oldu sanrım
buda aysozgun bebişinin ilk yeleği

bayanlar merhabalar...
bebisimle ben geldk...cinsiyetimiz kesinlesti.kiz insallah..sagligi da guzelnis masallah..internetim bozuk,nete grmyrm..telden baglandim..bu saatte uyku tutmadi.aklima bi suru sey takildi esim sayesinde...ama bu sayfadaki okuduklarim icime su serpti hamdolsun..doktor21.haftada ayrintili ultrason istedi..prof.dr.semih özeren beye..yarin da 3lü test yaptir dedi,ben istemdgm halde yaptirirsan güzl olur bnc dedi..esim de evde ndn acaba bi profesöre ynlndrdi,bi problem mi var diyince bnmde aklima takildi..ama anladigim kadariyla ayrintili ultrason öyle her ultrasonla cekilemio..damarlar fln inceleniyormus..birde herkesten isteniyo galiba ayrintili ultrason..ben bitek benden isteniyo sandim korktum...bilgisi olan varsa beni aydinlatsin hatunlar...opyrm hepinizi.umarim net duzelir de katilirim araniza(bgn de kan vermeye gdcm 3lu icin,,insallah bunlarda gzl cikar)

hadi gözün aydın canım çok sevindim bir kızımız daha geliyor demek kızlar dengeleri değiştirdi valla öne geçtiler nerdeydi bizim liste :)))

canım güzel haberlerine çok sevindim.kız bebişler artmakta ohh ohh siz benim önümü açın bakalım yarın da ben güzel haberlerle geleyim inşallah.

ayy bir tane daha kız bebiş ohh ohhh maşallah çok güzel canım ayrıntılı ultrasonu herkesten istiyolarlar.bizim gittiğimiz dr.lardaki makineler ayrıntılı tarama için yetersiz çünkü.ayrıntılıda detaylı bir şekilde her şeyine bakılıyor bebeğin.özellikle de prof.tarafından olması çok güzel.hayırlı haberlerine çok sevindim tatlım kocaman öptüm anne kızı

canım yaaa gözün aydın bebein sağlıklı böyle herşeyi takma kafana normal şeyler bunlar herkesten isteniyor işte bek... ne güzel artık kesin öğrendin cinsiyetini de :) ilk başta da kız diye tahmin etmişti doktor değil mi??? bakalım yarın zeynep, cumartesi de gönül öğrenecek cinsiyetini en sona seville ikimiz kaldık yine :) ben de önümüzdeki cumartesi iinşallah...

canım hamile arkadaşlarım hepinize günaydın.yerimde duramıyorum yahu yarına kadar nasıl dayanıcam ben herkes cinsiyet soruyor ben meraktan çatlıyorum sağlıklı olsun bebişim tabi öncelikle de artık 2-3 kişi kaldık öğrenemeyen.ben bugün kendimi biraz evişine vericem zaman hızlı geçsin diye yavaş yavaş yapabiliğim kadar tabi.oğlum da hasta inanılmaz sinirli görseniz gülmekten ölürsünüz her şeye ağlıyor öpüyorum hepinizi güzel aydınlık sağlıklı bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…