2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar son anda atak yaptılar canım hadi şimdi sıra sende inşallah.... sen de yarın gel böyle haberlerle sevindir bizi :)

bak şimdi yaaaa canım benim sen de hasta değil miydin???? yormasana kendini bak kızıcam ama şimdi iyileştin mi yoksa hemencik....

gonulirem...............................................erkek

denizkızı1981...........................................kız

kızılcık...................................................erkek

kayıtlım..................................................kız

özgüderya..............................................erkek

gamze_özsahin........................................kız

aysozg...................................................kız

kardelen3...............................................kız

palette..................................................kız

MHTPKRC.................................................ERKEK

FRECKLED.................................................ERKEK

ATOFİNA..................................................ERKEK

BALBOCEGİMMM................................KIZ ......AMA ÇOK AZ TAHMINLE :)

STAR0635..........................................KIZ

PALETTE .........................................KIZ

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar lıstemızı duzelttım kendımı de ekledım ama çok çok az bır ıhtımal doktor kendı kendıne mırıldandı çunku bu arada kocaman bır gunaydın geçmışı bır okuyayım hemen donuyorum aranıza

canım benim eline sağlık böyle iyi oluyo herkese bir anda bakabilme :) ama bir sonraki liste revizyonunda kızlarla erkekleri altalta gelecek şekilde gruplayıp yazsan sanki sayması daha kolay olacak gibi :):): ben de buldum daaaa........ afedersin....

Tamam dır kardelen ılk fırstta duzlenlemeye gırcem paletteyı bakmadan ekledım hemen:)

zeynepım hadı ha gayret hepımız yarını beklıyoruz senın ıçın kalbımız senınle bu arada kardelen bızımkınede az kaldı ayyy çok heyecanlıyım yaaaa

ben de çok heycanlıyım yaa hatta randevu tarihimi bu cumartesi gününe değiştirmeyi düşünmüştüm ama sonra doktor ne diyosa öyle yapayım belki bir bildiği vardır dedim. aslında benim bu hafta sata göre 18. haftam ama ultrasona göre çağırıyor ya doktor benim de en son ultrasonda 10 gün kadar küçük çıkmıştı sata göre. hayırlısı inşallah bakalım ....

KIZLARIMIZA DAMATLAR

1…gonulirem...............................................erkek

2...kızılcık...................................................erkek

3…özgüderya..............................................erkek

4…MHTPKRC.................................................ERKEK

5…FRECKLED.................................................ERKEK

6…ATOFİNA..................................................ERKEK

OĞULLARIMIZA GELİNLER

1…denizkızı1981...........................................kız

2…kayıtlım..................................................kız

3…gamze_özsahin........................................kız

4…aysozg...................................................kız

5…kardelen3...............................................kız

6…palette..................................................kız

7… BALBOCEGİMMM................................KIZ ......AMA ÇOK AZ TAHMINLE :)

8…STAR0635..........................................KIZ

Çok güzel olmuş Sevil teşekkür ederiz :) ben de tickerımı değiştirdim son adet tarihime göre yaptım. ilk başta ultrason tarihine göre yapmıştım ama o da sürekli değişiyo değişmeyen ise sat olduğundan onu yapmaya karar verdim en son :) canım bence sen de buradan değiştirebilirsin yeniden bir dene bak kesin olacak bu sefer Lilypie - Pregnancy ticker details

Yaptım bu sefer olmuştur sanırım çizelgem gerçi en son ultrasonra gırdığıme gore bugun 16 hafta 4 gun olması gerekıyo bakalım ayın 3 unde kı doktorun soyldedığıne gore değiştırım

Kardelen en başta hangı kategorıyı sectın ve en on olarak neyı nereye kopyaladın ???

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bu linke tıkla sonra Maternity & Pregnancy seç, days and weeks seç, sonra istediğin tickeri ve bebeği seçtikten snra çıkan adımda yukarıya beklenen doğum tarihini alta son adet tarihini yaz, next dedikten sonra çıkan pencereden image url yi tıkla altta çıkan the ticker url yazan kısmı kopyala profilindeki çizelgeye yapıştır. aynen sana tarif ederken yaptım ben de yeniden :)

olmuş canım süper olmuş bence direk son adet tarihin kalsın doktora gittikçe ticker mı değiştrcez... ben de başta öyle yaptım ama sonra vazgeçip son adet tarihimi yazdım gittiiiii.....

olmuş canım süper olmuş bence direk son adet tarihin kalsın doktora gittikçe ticker mı değiştrcez... Ben de başta öyle yaptım ama sonra vazgeçip son adet tarihimi yazdım gittiiiii.....

ohoooon benım son adet tarıhım 30 ağustos :))) onu yazarsam doğuma ne kalır şurda

kızlar son anda atak yaptılar canım hadi şimdi sıra sende inşallah.... sen de yarın gel böyle haberlerle sevindir bizi :)

inşallah canım benim inşallah

bak şimdi yaaaa canım benim sen de hasta değil miydin???? yormasana kendini bak kızıcam ama şimdi iyileştin mi yoksa hemencik....

canım ben hasta değilmişim.boğazım ağrıyordu dün sanırım biraz bağırmaktan ama inşallah geçmez bana egeden.işler birikti canım biraz onları halledeyim zaten annem de yardım ediyor sağolsun

ay canım ben de nasıl bekliyorum yarını inşallah su gibi geçer bugün.sonra sırada siz varsınız kardelenle.bu arada liste için ellerine sağlık inşallah ben de eklenicem o listeye yarın

Herkese günaydın. Ben de bugün öğrenicem inşallah 17 haftamız bitti. Gösterirse vakıf olucaz cinsiyetine bebeğimizin. Öğleden sonra randevum, haber vericem kızlar. Hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…