2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ayy canım kızımın ilk yeleğini yayınlamışın benim yapamadığımı teyzesiyapmış.çok sağol.ayrıntılı ultrason beni hem heyecanlandırıyor hem korkutuyor.insan her yeni tetkikde stres oluyor.zormuş valla gebelik.ikinciyi zor yaparım ben:)zaten çoğunuzla aynı yaştayım maşallah siz ikincilere hamilesiniz...

canım semih beyi duymuştum bende izmitte.zaten semih bey bazı günlerde benim gittiğim acıbademde çalışıyor ama ben acıbademde başka bir doktora gidiyorum.profosör değil ama doçent o da.semih beyin muayenesine migideceksin.sonra bana fiyatı hakkında bilgi verirsen ve muayene yeri hakkında da bilgilendirirsen sevinirim.ona da gözükmek istiyorum çünkü.ama hastanede yaparsam benim doktorum anlar o yüzden muayenesine gideyim diyorum.doktorumdan çok memnunum ama semih bey izmitte çok ünlüymüş.o yüzden yönlendirmiştir.izmite geldiğinde beklerim bana canım valla çok ciddiyim.benim doktorumda 21.haftada istedi.demekki bir bildikleri var..ama 3lü istemedi..2lin nasıl çıkmıştı.sonuçlar kaçtı canım..

Selam canım.İçini rahat tut güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah sonuçların temiz çıkacak..

Zeynepcim çok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah hemen atlatırsınız..Öyle yaygın ki bu ara dikkat etmek lazım..dinlenmeye çalış annen varken en önemlisi istirahat..

hadi hayırlısı olsun ,ALlah gönlüne göre veriyor maşallah

ne demek canımmm Eki Görüntüle 133524
bak yine ekledim:) evet tetkikler stres yaratıyor.. ben dün gece bebeğin yaşadığından emin olmak için naptım :) steteskopla karnımı dinledimtıkır tıkır sesler geliyordu kulağıma ,hatta heyecanlandım eşimi bile uyandırdım,o da yazık kulağına koyamadan uyuya kaldı yani insan korkuyor sağmı diye...bende 29 ocak cumartesiyi iple çekiyorum.......

zeynepçim ben bu gece senin oğlanı gördüm rüyamda ,sarıldık birbirmize ne tonton maşallah .. adı yalnız yaman dı:) sonra rüyam ilerledi benim doğumunu bile hatırlamadığım bir oğlum varmış,çok tatlıydı .. adı yaman dıkumral beyaz tenli ,tombik bir oğlan dı acab gerçekteki oğlum böyle mi olacak..

dün akşam arkadaşlar oturduğum sitede ,az kalsın kadının biri kendini 12. kattan aşağı atıyordu,yazık kadın çocuklarımı istiyorum diye bağırıyordu,neyse ambulans falan geldi,polis de tabii.. İkna ettiler bir şekilde kadını indi,ama inanın o sahneye şahit olacağım ve kadına birşey olucak diye çok ama çok korktum,bir insanın ne derdi olurda ,insan canından geçebilir Allah yardımcıları olsun...

canım güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninle

Zeynepcim çok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah hemen atlatırsınız..Öyle yaygın ki bu ara dikkat etmek lazım..dinlenmeye çalış annen varken en önemlisi istirahat..

evet canım sizler de dikkat edin kendinize.ben iyiyim allaha şükür.dinlenmek biraz zor tabi çocukla ama annem var sağolsun

çok teşekkürler canım benim maşallah senin kızın da çok tatlı yamandır biraz kendileri yanlış görmemişsin.haa bu arada belki 2.de erkek olcak ona mı yorsak ne inşallah canım allah da sana istediğin gibi sağlıklı bir erkek evlat nasip eder.

bu arad kimbilir neler yaşıyor da kadıncağız canından bezmiştir.yazık neler yaşayanlar var halimize şükretmeliyiz

Merhaba sevgili ekim hamişleri;
bende şu an 2. bebeğime hamileyim.35 aylık bir oğlum var. adı Kerem. kısmetse bir oğlumuz daha olacakmış..sağlıklı ve hayırlı olsun yeterki..ilk bebeğimdede forumlardan çok şey öğrenmiştim..aynı durumu yaşayan insanlarla birlikte konuşmak gibisi yok gerçekten..hepimize iyi paylaşımlar diliyorum..
sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inşallah...

hoşgeldin canım aramıza.benim de 2.hamileliğim.39 aylık bir oğlum var Ege isminde.ben de yarın öğrenicem kısmetse cinsiyetini.içime benim de hep erkekmiş gibi doğuyor.

İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Hayırlı olsun

evet canım ona mı yormak gerek maviş gözleri olsun çok istiyorum..hayırlısı olsun...

Allaha çok şükür....

çok şükür sen bari hasta değilmişsin. bugün güzel bir haberini aldık darısı yarına :)

bugün de seninle canım dualarımız ayy hergün biri cinsiyetini öğreniyor ben burda heyecanla akşamı zor ediyorum. hastaneden döner dönmez yaz bize lütfeeeeennn.....

hayırlara çıksın inşallah....

ay çok kötü ir duruma şahit olmuşsun Allahtan daha kötüsü yaşanmamış ama o anladı düşünmek bile insanı çok gerio. yazık kadın inşallah düzelir tüm dertleri.

hoşgeldın canım aramıza ıkıncı bebışınde de bızımle beraber ol bızde burda guzel şeyler paylaşıyoruz

hoşgeldin canım aramıza.benim de 2.hamileliğim.39 aylık bir oğlum var Ege isminde.ben de yarın öğrenicem kısmetse cinsiyetini.içime benim de hep erkekmiş gibi doğuyor.

kızz hele bır dur taktın erkek dıyee

sen de aramıza hoşgeldin canım forumumuz genişliyor ne güzel :) aynı ablam gibi ilk çocuğu erkek adı kerem ikinci de erkek onund adını da ege koydular bakalım sen ne koyacaksın :)

sevgili zeynep; bu hamileliğimde çevremdeki herkes başından beri inşallah kızın olur diye söyledi bana bende kendimi biraz kaptırmışım herhalde ultrasonda dr umun hep kız diyeceğini zannettim,hatta erkek kesin dediğinde şaşırdım ve de kendime kızdım,sağlıklı olsun ve hayırlı olsun yeterki dedim..
hadi bakalım seninkini bekliyoruz şimdi..inşaalah gösterir bebeğin...

önümüzdeki cumartesi günü benim kontrolüm canım 8 gün kaldı gün sayıyorum valla :) senle konuştuktan sonra bir yattım bu saate kadar uymuşum :)

ohhh yarasın bebışıne uykun .....

ahaaa ben senden once gıdıcem desene tabıı bakalım zeynep kamıl cınsıyet soylıcekmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…