canım benim ayrıntılı ultrason Doppler ultrason,yani bebeğin organlarına ,kan akışına damar yapısına kapl yapısına bakılıyor.. meraklanma sen içini rahat tut doktorun mutlaka sana doğru tarihi vermiştir.. benim sanırım ilk gebeliğimde 20. haftadan sonra bakılmıştı..
bu arada bende resim tarayıcı olmadığı için ultrason kağıdını yarım kol mesafesinde uzalkıktan makinayla çekip,sonra o şekilde pc ye attım. Daha sonra sol tıklayıp,birlikte açtan microsoft office picture u seçip açıtım,orada da sağ üstte resmi düzenleye tıklayıp,önce kırptım,sonra parlaklık ,karşıtlık ayarlarından görünürlüğünü netleştirip,en son olarakta,resmi sıkıştır,seçeneğine gelip web sayfalarını seçerek,sıkıştırdım... sonrada mesaj yazma ekranına gelipataç işaretine tıklayıp ekledimçok uzun oldu sanrım
Eki Görüntüle 133415 buda aysozgun bebişinin ilk yeleği
canım semih beyi duymuştum bende izmitte.zaten semih bey bazı günlerde benim gittiğim acıbademde çalışıyor ama ben acıbademde başka bir doktora gidiyorum.profosör değil ama doçent o da.semih beyin muayenesine migideceksin.sonra bana fiyatı hakkında bilgi verirsen ve muayene yeri hakkında da bilgilendirirsen sevinirim.ona da gözükmek istiyorum çünkü.ama hastanede yaparsam benim doktorum anlar o yüzden muayenesine gideyim diyorum.doktorumdan çok memnunum ama semih bey izmitte çok ünlüymüş.o yüzden yönlendirmiştir.izmite geldiğinde beklerim bana canım valla çok ciddiyim.benim doktorumda 21.haftada istedi.demekki bir bildikleri var..ama 3lü istemedi..2lin nasıl çıkmıştı.sonuçlar kaçtı canım..
bayanlar merhabalar...
bebisimle ben geldk...cinsiyetimiz kesinlesti.kiz insallah..sagligi da guzelnis masallah..internetim bozuk,nete grmyrm..telden baglandim..bu saatte uyku tutmadi.aklima bi suru sey takildi esim sayesinde...ama bu sayfadaki okuduklarim icime su serpti hamdolsun..doktor21.haftada ayrintili ultrason istedi..prof.dr.semih özeren beye..yarin da 3lü test yaptir dedi,ben istemdgm halde yaptirirsan güzl olur bnc dedi..esim de evde ndn acaba bi profesöre ynlndrdi,bi problem mi var diyince bnmde aklima takildi..ama anladigim kadariyla ayrintili ultrason öyle her ultrasonla cekilemio..damarlar fln inceleniyormus..birde herkesten isteniyo galiba ayrintili ultrason..ben bitek benden isteniyo sandim korktum...bilgisi olan varsa beni aydinlatsin hatunlar...opyrm hepinizi.umarim net duzelir de katilirim araniza(bgn de kan vermeye gdcm 3lu icin,,insallah bunlarda gzl cikar)
kızlar bugun doktora gıttım hanı karacığer enzımlerım yuksek cıkmıstı ya..ozel hastaneye gıttım burda tek o varmıs ama cok moralım bozuldu.ben sormadan hıcbırsey acıklamıyor bebege zararı var mı dıyorum neden olabılır dıyorum bakıcaz ıste dıyo..eve geldım kendımı temızlıge verdım otobuste aglamamak ıcın zor tuttum kendımı .bakalım yarın sonucları alcaz
inşallah canım benim inşallah
canım ben hasta değilmişim.boğazım ağrıyordu dün sanırım biraz bağırmaktanama inşallah geçmez bana egeden.işler birikti canım biraz onları halledeyim zaten annem de yardım ediyor sağolsun
ay canım ben de nasıl bekliyorum yarını inşallah su gibi geçer bugün.sonra sırada siz varsınız kardelenle.bu arada liste için ellerine sağlık inşallah ben de eklenicem o listeye yarın
hadi hayırlısı olsun ,ALlah gönlüne göre veriyor maşallahEvet arkadaşlar lıstemızı duzelttım kendımı de ekledım ama çok çok az bır ıhtımal doktor kendı kendıne mırıldandı çunku bu arada kocaman bır gunaydın geçmışı bır okuyayım hemen donuyorum aranıza
ne demek canımmm Eki Görüntüle 133524ayy canım kızımın ilk yeleğini yayınlamışın benim yapamadığımı teyzesiyapmış.çok sağol.ayrıntılı ultrason beni hem heyecanlandırıyor hem korkutuyor.insan her yeni tetkikde stres oluyor.zormuş valla gebelik.ikinciyi zor yaparım ben:)zaten çoğunuzla aynı yaştayım maşallah siz ikincilere hamilesiniz...
Herkese günaydın. Ben de bugün öğrenicem inşallah 17 haftamız bitti. Gösterirse vakıf olucaz cinsiyetine bebeğimizin. Öğleden sonra randevum, haber vericem kızlar. Hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Zeynepcim çok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah hemen atlatırsınız..Öyle yaygın ki bu ara dikkat etmek lazım..dinlenmeye çalış annen varken en önemlisi istirahat..
zeynepçim ben bu gece senin oğlanı gördüm rüyamda ,sarıldık birbirmize ne tonton maşallah .. adı yalnız yaman dı:) sonra rüyam ilerledi benim doğumunu bile hatırlamadığım bir oğlum varmış,çok tatlıydı .. adı yaman dıkumral beyaz tenli ,tombik bir oğlan dı acab gerçekteki oğlum böyle mi olacak..
dün akşam arkadaşlar oturduğum sitede ,az kalsın kadının biri kendini 12. kattan aşağı atıyordu,yazık kadın çocuklarımı istiyorum diye bağırıyordu,neyse ambulans falan geldi,polis de tabii.. İkna ettiler bir şekilde kadını indi,ama inanın o sahneye şahit olacağım ve kadına birşey olucak diye çok ama çok korktum,bir insanın ne derdi olurda ,insan canından geçebilir Allah yardımcıları olsun...
Merhaba sevgili ekim hamişleri;
bende şu an 2. bebeğime hamileyim.35 aylık bir oğlum var. adı Kerem. kısmetse bir oğlumuz daha olacakmış..sağlıklı ve hayırlı olsun yeterki..ilk bebeğimdede forumlardan çok şey öğrenmiştim..aynı durumu yaşayan insanlarla birlikte konuşmak gibisi yok gerçekten..hepimize iyi paylaşımlar diliyorum..
sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inşallah...
bende şu an 2. bebeğime hamileyim.35 aylık bir oğlum var. adı Kerem. kısmetse bir oğlumuz daha olacakmış..sağlıklı ve hayırlı olsun yeterki..ilk bebeğimdede forumlardan çok şey öğrenmiştim..aynı durumu yaşayan insanlarla birlikte konuşmak gibisi yok gerçekten..hepimize iyi paylaşımlar diliyorum..
çok teşekkürler canım benim maşallah senin kızın da çok tatlı yamandır biraz kendileri yanlış görmemişsin.haa bu arada belki 2.de erkek olcak ona mı yorsak ne inşallah canım allah da sana istediğin gibi sağlıklı bir erkek evlat nasip eder.
bu arad kimbilir neler yaşıyor da kadıncağız canından bezmiştir.yazık neler yaşayanlar var halimize şükretmeliyiz
inşallah canım benim inşallah
canım ben hasta değilmişim.boğazım ağrıyordu dün sanırım biraz bağırmaktanama inşallah geçmez bana egeden.işler birikti canım biraz onları halledeyim zaten annem de yardım ediyor sağolsun
Herkese günaydın. Ben de bugün öğrenicem inşallah 17 haftamız bitti. Gösterirse vakıf olucaz cinsiyetine bebeğimizin. Öğleden sonra randevum, haber vericem kızlar. Hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
zeynepçim ben bu gece senin oğlanı gördüm rüyamda ,sarıldık birbirmize ne tonton maşallah .. adı yalnız yaman dı:) sonra rüyam ilerledi benim doğumunu bile hatırlamadığım bir oğlum varmış,çok tatlıydı .. adı yaman dıkumral beyaz tenli ,tombik bir oğlan dı acab gerçekteki oğlum böyle mi olacak..
dün akşam arkadaşlar oturduğum sitede ,az kalsın kadının biri kendini 12. kattan aşağı atıyordu,yazık kadın çocuklarımı istiyorum diye bağırıyordu,neyse ambulans falan geldi,polis de tabii.. İkna ettiler bir şekilde kadını indi,ama inanın o sahneye şahit olacağım ve kadına birşey olucak diye çok ama çok korktum,bir insanın ne derdi olurda ,insan canından geçebilir Allah yardımcıları olsun...
hoşgeldin canım aramıza.benim de 2.hamileliğim.39 aylık bir oğlum var Ege isminde.ben de yarın öğrenicem kısmetse cinsiyetini.içime benim de hep erkekmiş gibi doğuyor.
bugün de seninle canım dualarımız ayy hergün biri cinsiyetini öğreniyor ben burda heyecanla akşamı zor ediyorum. hastaneden döner dönmez yaz bize lütfeeeeennn.....
hoşgeldin canım aramıza.benim de 2.hamileliğim.39 aylık bir oğlum var Ege isminde.ben de yarın öğrenicem kısmetse cinsiyetini.içime benim de hep erkekmiş gibi doğuyor.
he yaaa sormaaa bız burda hep beklıyozzzz bu arada senın ne zamandı randevun
önümüzdeki cumartesi günü benim kontrolüm canım 8 gün kaldı gün sayıyorum valla :) senle konuştuktan sonra bir yattım bu saate kadar uymuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?