sevgili zeynep; bu hamileliğimde çevremdeki herkes başından beri inşallah kızın olur diye söyledi bana bende kendimi biraz kaptırmışım herhalde ultrasonda dr umun hep kız diyeceğini zannettim,hatta erkek kesin dediğinde şaşırdım ve de kendime kızdım,sağlıklı olsun ve hayırlı olsun yeterki dedim..
hadi bakalım seninkini bekliyoruz şimdi..inşaalah gösterir bebeğin...
ohhh yarasın bebışıne uykun .....
ahaaa ben senden once gıdıcem desene tabıı bakalım zeynep kamıl cınsıyet soylıcekmı ??
kızlar bu arada benı azıcık bılgılendırsenıze 3 lu test nasıl yapılıyo ne yapıyorlar kan alıp sonra ultrasona mı sokucaklar bırde kafamı karıştıran ne bılıyormusunuz zeynep kamıl bırde mart 11 e doppler ıçın gun verdı acaba 3 lu testın ultrasonumu bu doppler dedığı yanı benden şımdıkı gıdışımde sadece kan alıp martın 11 ındemı ultasona sokucak yoksa bu doppler başka bırşeymı
hmmmm ben de bilmyorum valla sana cevap verirlerse ben de öğrenicem :) ikliyi yaptırdım biliyorum ama üçlüyü görücez daha...
senden 3 luyu ıstedılermı ?? Ne zaman yaptırcaksın gunun gelmış olması lazım
kızlar bu arada benı azıcık bılgılendırsenıze 3 lu test nasıl yapılıyo ne yapıyorlar kan alıp sonra ultrasona mı sokucaklar bırde kafamı karıştıran ne bılıyormusunuz zeynep kamıl bırde mart 11 e doppler ıçın gun verdı acaba 3 lu testın ultrasonumu bu doppler dedığı yanı benden şımdıkı gıdışımde sadece kan alıp martın 11 ındemı ultasona sokucak yoksa bu doppler başka bırşeymı
çok şükür sen bari hasta değilmişsin. bugün güzel bir haberini aldık darısı yarına :)
sevgili zeynep; bu hamileliğimde çevremdeki herkes başından beri inşallah kızın olur diye söyledi bana bende kendimi biraz kaptırmışım herhalde ultrasonda dr umun hep kız diyeceğini zannettim,hatta erkek kesin dediğinde şaşırdım ve de kendime kızdım,sağlıklı olsun ve hayırlı olsun yeterki dedim..
hadi bakalım seninkini bekliyoruz şimdi..inşaalah gösterir bebeğin...
önümüzdeki cumartesi günü benim kontrolüm canım 8 gün kaldı gün sayıyorum valla :) senle konuştuktan sonra bir yattım bu saate kadar uymuşum :)
ayy canım inşallah valla annem benden heyecanlı görsen halini
aynı durumdayız canım.bana bir arkadaşım aynısını demişti ona da hep senin 2.kesin kız demişler.o da erkek çıkınca bi süre üzülmüş sonra da kendisine çok kızmış.bana küpe olmuştu bu ama insan işte istemeden edemiyor.
ohh canım senin de bişey kalmadı 10 gün sonra inşallah hepimiz biliyor olacağız
sevgili balböceğim; ben şu an 16 hafta 5 günlük oldum..İzmitte yaşıyorum..32 yaşındayım.öğretmenm..
burada benim dr um ikili test iyi çıkması durumunda üçlü test yapmıyor ve 19 veya 20. haftada detaylı ultrasona gönderiyor.
ben ilk gebeliğimde üçlü test yaptırmıştım.yine ikili test gibi kan alınıp laboratuvar ortamında bilgisayar analiziyle değerlendiriliyor.bu testtede yaş önemli bir faktör tabi,yaş ilerledikçe risk oranı artıyor.ben ilk gebeliğimde 29 yaşındaydım ama ikili ve üçlü testim kötü çıkmıştı,amniyosentez olmuştum.
içini ferah tut.inşallah sonuç iyi çıkar..
canım benm öncelikle nasılsın,3 lü test te kan alınıyor yalzca ordaki değerlerden sonuçlar çıkıor.soraki dönemler de de 20 haftalardan sora,dopplere giriosun yani bebeğin kemik ölçümleri vs. bakılıor..
zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüor,şayet ikili test olmadıysan bile zaten her muayende gelişimine bakılıyor bebeğin.onun haricinde herhangi bi ölçüm yapılmıor canım.bu arada ben de bu ara kötü günler geçirdim.bebeğim gayet iyi allaha şükür ayrıntılı ultrasona da girdik ama sağ alt tarafımda ağrım oldu bi kaç defa ,doktora gittk idrar testnde kan çıktı.ultrasonlada baktılar apandisit dediler.eğer ağrın olursa ameliyat gerekebilir dediler.çok şükür şuan ağrım yok umarımda olmaz..
bak bak hıssetmışım demekkı zeynepe sordum en son gamze nerelerde bırşey yoktur ınş. dıye çok geçmış olsun canım dıkkat et kendıne oy oy bebışını buyuk ultasonda mı gormuş annesı anlat bakalım nasıldı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?