2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sorma canım etraftki insanlar öyle çok etkiliyolar ki oysaki biz anne olucaz cinsiyeti ne olursa olsun onlar bizim evlatlarımız olacak. ileride kardeşin için ne kadar iyi olacak birbirlerine çok daha yakın oluyo cinsiyeti aynı olan kardeşler.

sevgili kardelen,balböceğim,kayıtlıyım evet ne güzel forum iyice büyüyor. herkesin cinsiyeti belli olduktan sonra sıra isim işine girer artık..

kızlar bu arada benı azıcık bılgılendırsenıze 3 lu test nasıl yapılıyo ne yapıyorlar kan alıp sonra ultrasona mı sokucaklar bırde kafamı karıştıran ne bılıyormusunuz zeynep kamıl bırde mart 11 e doppler ıçın gun verdı acaba 3 lu testın ultrasonumu bu doppler dedığı yanı benden şımdıkı gıdışımde sadece kan alıp martın 11 ındemı ultasona sokucak yoksa bu doppler başka bırşeymı

ohhh yarasın bebışıne uykun .....

ahaaa ben senden once gıdıcem desene tabıı bakalım zeynep kamıl cınsıyet soylıcekmı ??

sağol canım benim.... senin perşembe günüydü dimi kontrolün iki gün arayla gidicez kısmetse biz de. senin bebeğin de gösterir inşallah bu sefer. o kadar anlattıktan sonra bu hastanede cinsiyet söyleyecekler mi onu ben de merak ediyorum.

hmmmm ben de bilmyorum valla sana cevap verirlerse ben de öğrenicem :) ikliyi yaptırdım biliyorum ama üçlüyü görücez daha...

sevgili balböceğim; ben şu an 16 hafta 5 günlük oldum..İzmitte yaşıyorum..32 yaşındayım.öğretmenm..
burada benim dr um ikili test iyi çıkması durumunda üçlü test yapmıyor ve 19 veya 20. haftada detaylı ultrasona gönderiyor.
ben ilk gebeliğimde üçlü test yaptırmıştım.yine ikili test gibi kan alınıp laboratuvar ortamında bilgisayar analiziyle değerlendiriliyor.bu testtede yaş önemli bir faktör tabi,yaş ilerledikçe risk oranı artıyor.ben ilk gebeliğimde 29 yaşındaydım ama ikili ve üçlü testim kötü çıkmıştı,amniyosentez olmuştum.
içini ferah tut.inşallah sonuç iyi çıkar..

Son düzenleme:
senden 3 luyu ıstedılermı ?? Ne zaman yaptırcaksın gunun gelmış olması lazım

üçlü hakkında bişey demedi ki canım ikli test sonuçlarını almaya bile gelmene gerek yok dedi doktor telefonla ara biz sana yorumlarız herhangi bir aksilik olmadıkça bundan sonra 5 şubatta gel dedi o kadar. test sonuçlarıma da telefonda iyi dediler gelmene gerek yok.... bakalım yapacaksa şimdi gittiğim zaman yaparlar herhalde. aç veya tok farketmediği için söylememiş olabilir diyorum kendimce...

canım benm öncelikle nasılsın,3 lü test te kan alınıyor yalzca ordaki değerlerden sonuçlar çıkıor.soraki dönemler de de 20 haftalardan sora,dopplere giriosun yani bebeğin kemik ölçümleri vs. bakılıor..

çok şükür sen bari hasta değilmişsin. bugün güzel bir haberini aldık darısı yarına :)

ayy canım inşallah valla annem benden heyecanlı görsen halini

aynı durumdayız canım.bana bir arkadaşım aynısını demişti ona da hep senin 2.kesin kız demişler.o da erkek çıkınca bi süre üzülmüş sonra da kendisine çok kızmış.bana küpe olmuştu bu ama insan işte istemeden edemiyor.

önümüzdeki cumartesi günü benim kontrolüm canım 8 gün kaldı gün sayıyorum valla :) senle konuştuktan sonra bir yattım bu saate kadar uymuşum :)

ohh canım senin de bişey kalmadı 10 gün sonra inşallah hepimiz biliyor olacağız

aynen cnaım yaaa annem de kontrol tarihlerimi önceden soruyo hastanedeyken 10 kere arıyo noldudiye :) hatta kalp atışı gideceğim zaman istanbuldaydım ya benimle birlikte geldi ben de merak ediyorum diye :) halbuki görse de bişey anlamyacak biliyorum ama neyse dedim mutlu olacaksen tamam birlikte gidelim.

evet canım inşallah kısa bir süre içinde hepimiz rahatlıycaz bilicez cinsiyetlerini.

hemen hemen aynı gundeyız ben ıst da yaşıyorum 29 yaşındayım memnun oldum ...

hele şukur nerelerdesın sen uzun zamandır yoksun yapmayın boyle ara ara gırın en azından aklımıza bınbır turlu şey gelıyor bu arada nasıl yanı ultrasona sokmuyorlarmı hanı 2 lı teste gıbı ense kalınlığı ölçmuyorlarmı

hemen bır bakayım

zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüor,şayet ikili test olmadıysan bile zaten her muayende gelişimine bakılıyor bebeğin.onun haricinde herhangi bi ölçüm yapılmıor canım.bu arada ben de bu ara kötü günler geçirdim.bebeğim gayet iyi allaha şükür ayrıntılı ultrasona da girdik ama sağ alt tarafımda ağrım oldu bi kaç defa ,doktora gittk idrar testnde kan çıktı.ultrasonlada baktılar apandisit dediler.eğer ağrın olursa ameliyat gerekebilir dediler.çok şükür şuan ağrım yok umarımda olmaz..

bak bak hıssetmışım demekkı zeynepe sordum en son gamze nerelerde bırşey yoktur ınş. dıye çok geçmış olsun canım dıkkat et kendıne oy oy bebışını buyuk ultasonda mı gormuş annesı anlat bakalım nasıldı ??

kızlar bu ayrıntılı ultrason dedıgınız renklı ultrasonmu oluyo 4 cı ayda cekılen ben 17 haftamda gıttım bı ay sonra gel dedı 21 haftalıkken oluyo bıde sabah uykumu alamadıgımda galıba aşırı sınırlı oluyorum dun dayımlar bızde kaldı sabahın körunde kalktılar bagıra bagıra konusuyolar uyandırdılr benı bıde cok uyuyosun bu ne boyle dıye laf cıkartıyolar ya sankı onlar hmıle olmadılar ınsanları hıc anlamıyorum ya çok sinirlenıyorum herseye he kadar kzın cok olmasının nedenıde bı erkege normalde 4 kadın düşüyomus onun ıcındır kızların cok olması :)

saol canm..çok güzel bi duygu her yerini gördük kuzumun..yüzünü 4 boyutluda gördük ama kimsye benzetemedim:)tabi biraz küçük normalde en iyi 22- 24 haftalar arası görüntülenirmiş.bu sebepten istisnai bi durum olarak tekrar bakıcak doktor 1-2 hafta sora.bakalım görücekmiyz yine o gül yüzünü kuzumun...

canlarım sız doktorunuza sordunuzmu ayrıntılı yanı renklı ultrasonu kaca cekıyolar dıye ben umranıye afıyete sordum kadın bı ay sonra gel demıstı ssk lıya 108 mılyon dedı ssk yoksa 120 dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…