- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüor,şayet ikili test olmadıysan bile zaten her muayende gelişimine bakılıyor bebeğin.onun haricinde herhangi bi ölçüm yapılmıor canım.bu arada ben de bu ara kötü günler geçirdim.bebeğim gayet iyi allaha şükür ayrıntılı ultrasona da girdik ama sağ alt tarafımda ağrım oldu bi kaç defa ,doktora gittk idrar testnde kan çıktı.ultrasonlada baktılar apandisit dediler.eğer ağrın olursa ameliyat gerekebilir dediler.çok şükür şuan ağrım yok umarımda olmaz..
canlarım sız doktorunuza sordunuzmu ayrıntılı yanı renklı ultrasonu kaca cekıyolar dıye ben umranıye afıyete sordum kadın bı ay sonra gel demıstı ssk lıya 108 mılyon dedı ssk yoksa 120 dedı
ben de bugün foruma yazacaktım gamze nerede diye.çalışıyorsun ya fazla bakamıyorsun bu ara diye düşünmüştüm.çok üzüldüm canım inşallah tekrarlamaz.hamileyken apandisit ameliyatı olunabiliyor muymuş peki nasıl oluyormuş.inşallah hiç gerek kalmaz.kendine çok dikkat et canım çok geçmiş olsun
saol canm.evet olunabiliyormuş..çok görülen vakaymış hamilelikte..ama şanslıysan tekrarlamaz belki dedi doktor.umarım doğumdan sora çıkar ortaya...
canım inşallah tekrarlamaz tekrar geçmiş olsun
çok yorulldum... kızlar evi süpürdüm kızı parka götrüdüm geldim şimdi yer siliyorum birde perdeleri makineye attım... onları takıcam .. yemekte yapıcam ,imdaattt....:84:
çok yorulldum... kızlar evi süpürdüm kızı parka götrüdüm geldim şimdi yer siliyorum birde perdeleri makineye attım... onları takıcam .. yemekte yapıcam ,imdaattt....:84:
zaten ikili testte ense kalınlığı ölçülüor,şayet ikili test olmadıysan bile zaten her muayende gelişimine bakılıyor bebeğin.onun haricinde herhangi bi ölçüm yapılmıor canım.bu arada ben de bu ara kötü günler geçirdim.bebeğim gayet iyi allaha şükür ayrıntılı ultrasona da girdik ama sağ alt tarafımda ağrım oldu bi kaç defa ,doktora gittk idrar testnde kan çıktı.ultrasonlada baktılar apandisit dediler.eğer ağrın olursa ameliyat gerekebilir dediler.çok şükür şuan ağrım yok umarımda olmaz..
valla nasıl cesaretlendim bilemiyorum,evdeki balık kokusu beni çok rahatsıuz etti,kokuyu tamamiyle yok etmek için temilik yaptım ama çok yorgunum...canım sen perdelere falan girişmişsin iyi cesaret vallahi.benim de yıkamam lazım gözümde büyüyor bütün işler.yorma kendini hemen yoruluyoruz zaten
ay ne hamaratsınız yaa benım ıslerımı sımdılık pazartesıye kadar annem yapıyo gıdınce bende sızın gıbı olurum boş durmam ınsallah :) yorma kendını canım ya yavas yavas acele yok
valla nasıl cesaretlendim bilemiyorum,evdeki balık kokusu beni çok rahatsıuz etti,kokuyu tamamiyle yok etmek için temilik yaptım ama çok yorgunum...
ohh ne güzel geçen haftada benim kayınvalide yapıyordu , şimdi hepsi bana bakıyor... ama perdeler biraz zorladı:Stavsiye etmiyorum ...şimdide yemek yapıyorum dineleneyim diye oturdum..
sevgili kardelen,balböceğim,kayıtlıyım evet ne güzel forum iyice büyüyor. herkesin cinsiyeti belli olduktan sonra sıra isim işine girer artık..
zeynepcim ohh annen yanında.ama benim de cumartesi ablalarım geliyor.yeğenler enişteler derken evde 10 kişi olacağız 1 hafta.yoğun olacağız yani.ama güzel olacak.hazırlık yapıyorum ben de ama yemek yapmak hala işkence.ilk defa etle uğraştım uzun bir aradan sonra şuan çok kötüyüm.kırmızı etten çok tiksindim.inşallah geçer.ne yemekler yapsam kızlar.pratik kolay güzel tarifler verin bana.yarın evde temizlik var.ben de perde yıkıycam ama bana zor gelmiyo perde işi.ben de bugün foruma yazacaktım gamze nerede diye.çalışıyorsun ya fazla bakamıyorsun bu ara diye düşünmüştüm.çok üzüldüm canım inşallah tekrarlamaz.hamileyken apandisit ameliyatı olunabiliyor muymuş peki nasıl oluyormuş.inşallah hiç gerek kalmaz.kendine çok dikkat et canım çok geçmiş olsun
ne olursa olsun intihara değmez.Allahın huzuruna nasıl çıkacaz.ama Rabbim yardımcısı olsun.sakın takma sen de kafana tatlım..bebeğimin yeleğini teyzesi ördü.benim elimden gelmiyorzeynepçim ben bu gece senin oğlanı gördüm rüyamda ,sarıldık birbirmize ne tonton maşallah .. adı yalnız yaman dı:) sonra rüyam ilerledi benim doğumunu bile hatırlamadığım bir oğlum varmış,çok tatlıydı .. adı yaman dıkumral beyaz tenli ,tombik bir oğlan dı acab gerçekteki oğlum böyle mi olacak..
dün akşam arkadaşlar oturduğum sitede ,az kalsın kadının biri kendini 12. kattan aşağı atıyordu,yazık kadın çocuklarımı istiyorum diye bağırıyordu,neyse ambulans falan geldi,polis de tabii.. İkna ettiler bir şekilde kadını indi,ama inanın o sahneye şahit olacağım ve kadına birşey olucak diye çok ama çok korktum,bir insanın ne derdi olurda ,insan canından geçebilir Allah yardımcıları olsun...
evet kızlarr nurten arkadaşımız çok guzel bır fıkır verdı ısım ışıne başlayabılırız gercı erken ama hepımıze fıkır olur adaş olsalar ne olcak hadı bakalım aklında ısım olan varsa paylaşalım lıstenın yanına eklıyeyım fıkırler değişdıkce değişiklık yaparız ne olcak :)
ah canım yaa hakkaten şu anda acayip bir bibiçmde bacaklarım ağrıyor..gonul allah senı bıldığı gıbı yapsın emııı hepsını ne dıye aynı gune sokuyorsun canına kastınmı var
tabiki de canım,değmez.. Artık çocukları sevmek zorundasın canım zaten anne adayı olduğun için artık çcukara farklı bri gözle bakacaksın,onların hangi şartlardan geçipte bu yaşa geldiklerini düşünüp onlara daha sevgi ve şefkatle yaklaşacaksın,bugünün çocukları ama yarının yoldaşları onlar bize.. umarım yavrunu emziğiyle görmek kısmet olur.. İnsan bazen geri dönülmeyecek hatalr yapıyor,Rabbim inşallah affetmiştirde mükafat olarak sana bu bebişi vermiştir...ne olursa olsun intihara değmez.Allahın huzuruna nasıl çıkacaz.ama Rabbim yardımcısı olsun.sakın takma sen de kafana tatlım..bebeğimin yeleğini teyzesi ördü.benim elimden gelmiyorbebişin cinsiyeti belli olmadan hep kız işi yaptı teyzeleri.bizim ailede pek kız yok.ablalarımın 2 şer tane oğlu var çünkü.pek hevesliler..kızıma bugün emzik aldım yaa.çok tatlı.Allahın bi doğsa da ağzında görsem o emziği.ben hiç çocuk istemiyodum.sevmem pek çocukları.zaten bu yüzden de öğretmenliği bıraktım.hatta evlenir evlenmez hamile kaldım ve rabbim beni affetsin ki aldırdım.çok pişmanım ama iş işten geçti.çok tövbe ettim ama cahillik işte.eşimide dinlememiştim.ama şimdi nasıl hevesleniyorum kızıma.inşallah sağ salim kucağıma alırım canım.tabii hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?