2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben de bugün foruma yazacaktım gamze nerede diye.çalışıyorsun ya fazla bakamıyorsun bu ara diye düşünmüştüm.çok üzüldüm canım inşallah tekrarlamaz.hamileyken apandisit ameliyatı olunabiliyor muymuş peki nasıl oluyormuş.inşallah hiç gerek kalmaz.kendine çok dikkat et canım çok geçmiş olsun

canlarım sız doktorunuza sordunuzmu ayrıntılı yanı renklı ultrasonu kaca cekıyolar dıye ben umranıye afıyete sordum kadın bı ay sonra gel demıstı ssk lıya 108 mılyon dedı ssk yoksa 120 dedı

beni yarın yönlendirecek dr.um.arkadaşımı da bir prof.a yönlendirmiş geçen sene.sanırım beni de oraya yönlendirir.ben sana söylerim bilgi aldığımda ama sana verilen fiyat çok iyi haberin olsun

saol canm.evet olunabiliyormuş..çok görülen vakaymış hamilelikte..ama şanslıysan tekrarlamaz belki dedi doktor.umarım doğumdan sora çıkar ortaya...

çok yorulldum... kızlar evi süpürdüm kızı parka götrüdüm geldim şimdi yer siliyorum birde perdeleri makineye attım... onları takıcam .. yemekte yapıcam ,imdaattt....:84:

çok yorulldum... kızlar evi süpürdüm kızı parka götrüdüm geldim şimdi yer siliyorum birde perdeleri makineye attım... onları takıcam .. yemekte yapıcam ,imdaattt....:84:

ay ne hamaratsınız yaa benım ıslerımı sımdılık pazartesıye kadar annem yapıyo gıdınce bende sızın gıbı olurum boş durmam ınsallah :) yorma kendını canım ya yavas yavas acele yok

canım sen perdelere falan girişmişsin iyi cesaret vallahi.benim de yıkamam lazım gözümde büyüyor bütün işler.yorma kendini hemen yoruluyoruz zaten

çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir daha. ameliyet falan hamilelikte Allah göstemesin kimsenin başına vermesin inşallah...

canım sen perdelere falan girişmişsin iyi cesaret vallahi.benim de yıkamam lazım gözümde büyüyor bütün işler.yorma kendini hemen yoruluyoruz zaten
valla nasıl cesaretlendim bilemiyorum,evdeki balık kokusu beni çok rahatsıuz etti,kokuyu tamamiyle yok etmek için temilik yaptım ama çok yorgunum...
ay ne hamaratsınız yaa benım ıslerımı sımdılık pazartesıye kadar annem yapıyo gıdınce bende sızın gıbı olurum boş durmam ınsallah :) yorma kendını canım ya yavas yavas acele yok

ohh ne güzel geçen haftada benim kayınvalide yapıyordu , şimdi hepsi bana bakıyor... ama perdeler biraz zorladı:Stavsiye etmiyorum ... şimdide yemek yapıyorum dineleneyim diye oturdum..

perdeyı yıkamak utulemek kolayda asmak zor canım ben yukarı bakınca oyle tansıyon asagı dusuyo :)

sevgili kardelen,balböceğim,kayıtlıyım evet ne güzel forum iyice büyüyor. herkesin cinsiyeti belli olduktan sonra sıra isim işine girer artık..

öncelikle sayfamıza hoşgeldin.bebişinde hayırlı uğurlu olur inşallah.ben de izmitte yaşıyorum öğretmenim ama çalışmıyorum canım.plajyolunda oturuyorum.benim de kızım olacak Rabbimin izniyle.istanbuldaki arkadaşlar buluşuyolardı.ben de kendi şehrimde buldum ohh:)sayfamıza takıl.kızların hepsi çok tatlı..

zeynepcim ohh annen yanında.ama benim de cumartesi ablalarım geliyor.yeğenler enişteler derken evde 10 kişi olacağız 1 hafta.yoğun olacağız yani.ama güzel olacak.hazırlık yapıyorum ben de ama yemek yapmak hala işkence.ilk defa etle uğraştım uzun bir aradan sonra şuan çok kötüyüm.kırmızı etten çok tiksindim.inşallah geçer.ne yemekler yapsam kızlar.pratik kolay güzel tarifler verin bana.yarın evde temizlik var.ben de perde yıkıycam ama bana zor gelmiyo perde işi.

evet kızlarr nurten arkadaşımız çok guzel bır fıkır verdı ısım ışıne başlayabılırız gercı erken ama hepımıze fıkır olur adaş olsalar ne olcak hadı bakalım aklında ısım olan varsa paylaşalım lıstenın yanına eklıyeyım fıkırler değişdıkce değişiklık yaparız ne olcak :)

gonul allah senı bıldığı gıbı yapsın emııı hepsını ne dıye aynı gune sokuyorsun canına kastınmı var

ne olursa olsun intihara değmez.Allahın huzuruna nasıl çıkacaz.ama Rabbim yardımcısı olsun.sakın takma sen de kafana tatlım..bebeğimin yeleğini teyzesi ördü.benim elimden gelmiyor bebişin cinsiyeti belli olmadan hep kız işi yaptı teyzeleri.bizim ailede pek kız yok.ablalarımın 2 şer tane oğlu var çünkü.pek hevesliler..kızıma bugün emzik aldım yaa.çok tatlı.Allahın bi doğsa da ağzında görsem o emziği.ben hiç çocuk istemiyodum.sevmem pek çocukları.zaten bu yüzden de öğretmenliği bıraktım.hatta evlenir evlenmez hamile kaldım ve rabbim beni affetsin ki aldırdım.çok pişmanım ama iş işten geçti.çok tövbe ettim ama cahillik işte.eşimide dinlememiştim.ama şimdi nasıl hevesleniyorum kızıma.inşallah sağ salim kucağıma alırım canım.tabii hepimiz.

listeye ilk isim benden o zaman balböceği.kızımın adı ALLAH nasip ederse AYŞE olacak.maneviyatı ve doğal bir isim olması ve eşimin çok sevmesi sonucu karar verdik.ve kızım olacağını duyan herkes AYŞE koy diyince sanki adıyla geldi kızım..

KIZLARIMIZA DAMATLAR

1…gonulirem.....................................KIVANÇ ımız yolda ..........erkek

2...kızılcık...................................................erkek

3…özgüderya..............................................erkek

4…MHTPKRC.................................................ERKEK

5…FRECKLED.................................................ERKEK

6…ATOFİNA..................................................ERKEK

OĞULLARIMIZA GELİNLER

1…denizkızı1981...........................................kız

2…kayıtlım..................................................kız

3…gamze_özsahin........................................kız

4…aysozg...................................AYŞE miz yolda.........kız

5…kardelen3...............................................kız

6…palette..................................................kız

7… BALBOCEGİMMM................................KIZ ......AMA ÇOK AZ TAHMINLE :)

8…STAR0635..........................................KIZ

Son düzenleme:
gonul allah senı bıldığı gıbı yapsın emııı hepsını ne dıye aynı gune sokuyorsun canına kastınmı var
ah canım yaa hakkaten şu anda acayip bir bibiçmde bacaklarım ağrıyor..ve başım dönüyor ,benim tüllerim ingiliz gipürü Allahtan ütü istemiyorlaryıkayıp astım ama mahfoldum hava kararmasaydı bide balkon yıkayacaktım,çıldırmış olmalıyım...
tabiki de canım,değmez.. Artık çocukları sevmek zorundasın canım zaten anne adayı olduğun için artık çcukara farklı bri gözle bakacaksın,onların hangi şartlardan geçipte bu yaşa geldiklerini düşünüp onlara daha sevgi ve şefkatle yaklaşacaksın,bugünün çocukları ama yarının yoldaşları onlar bize.. umarım yavrunu emziğiyle görmek kısmet olur.. İnsan bazen geri dönülmeyecek hatalr yapıyor,Rabbim inşallah affetmiştirde mükafat olarak sana bu bebişi vermiştir...

benim oğluşumun adı büyük ihtmalle KIVANÇ olacak.. babası öyle diyor.. benimde aklıma yatmadı değil hani..

kızlar ben hıç ıyı değilim çok gergın ve sınırlıyım herşeyı sorun edıyorum kendıme hakım olamıyorum eşımde cok sakın olamıyo ış gereksız tartışmaya donuyo o kadar kafam bozuluyorkı çekıp gıdesım gelıyor kımsenın olmadığı bır yerde kafamı dınlemek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…