2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

siteye çok fazla giremiyorum ama bilgisayarı elime aldığım da muhakkak siteye uğruyorum bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış, Allah cücüklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah bende cinsiyetini geçen hafta öğrendim oğluşum olacakmış
herkese sağlıklı günler dilerim...

of canım benim de öyle aynen.. sanırım hamilelikten oluyor bu

Allah hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin inşallah...

canım dönem dönem bu gerginlikleri hepimiz yaşıyoruz inan.ve aynen kafamı alıp gidesim geliyor ama nereye:)şunu düşün eşlerimiz gün boyu yoğun bir şekilde çalışıyor eve geldiklerinde huzurlu sorunsuz bir ev isitiyolar.ve biz de başlayınca sakinliklerini kaybediyolar.ama bence sorun etme.o zaman inan sıkıntı bitmiyor.daha dün gece yatakda saçma sapan şeyler yüzünden tartıştık.sonuç ne o uyudu ben sinir oldum:)ama geldi geçti.bebeğine kanalize ol.onu hayal et.hem yazık annesi,biz böyle yaparsak onlar daha çok üzülür...ben çok sinirlenince YASİN okuyorum ya da KURAN ın türkçesini pek iyi geliyorr..tavsiye ederim

canım insan hayatında yanlışlar yapabiliyor.önemli olan sonradan bunu anlayıp değerini bilmek.inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

canım benim aynı durumdayız.ben de bulantılarım geçti ama yine de psikolojim düzelemedi.günde 1-2 kere çıldırma nortasına gelebiliyorum bağırıp çağırıyorum.herkes şok oluyor bir an önce eskisi gibi tahammüllü birisi olmak istiyorum ama elimden gelmiyor bu hormonlar beni mahvediyor.

yarın saat 9 da olan randevumu arayıp saat 11 e aldılar.2 saat daha uzadı vakit

Son düzenleme:

yarın saat 9 da olan randevumu arayıp saat 11 e aldılar.2 saat daha uzadı vakit

bende randevun kaçta dıye akşam arıcaktım senı :)

canım senı mutlu eden ugraslar bulmaya calış genelde hepımız oyleyız en ufak bır puruzu asılması zor engel gıbı gorup gerılıyorum sonra bas agrısına donusuyr ama umarım bugunlerımızıde aramayız benı korkutuyorlar bebek olunca uykusuz geceler yorgunluk stresı sen o zaman gorceksın dıyorlar hadı bakalım hayırlısı

valaa benımkını baş ağrısını bıraz aşıyo mıgrenle başlayıp tansıyon yukselmesı ıle devam edıyor ((

kızlar bugun yıne gıttım doktora tahlıl ve ultrason sonuclarından kotu bırsey cıkmadı ama degerlerım hala yuksek doktor yedıklerınden olabılır takıbe alcaz dedı rahatladım bıraz ..elınde sureklı cevız ve gecelerı sutle gezen esım artık hıcbırsey ıcın ısrar etmıyor. ne yemek ıstıyorsan onu ye dıyor:)
bugun saglık ocagına gıttım aşımı da oldum ,tartıldım yıne 55 cıktım.

nereye gıdıyordun sen doktora ıst da değıldın dımıı

iyi geceler fıstıklar...

çok sinirlerim bozuk arkadaşlar,içime atıp atıp ağlamaktan gına geldi ve dertleşmek istedim...
tam 4 gündür üst üste her akşam işten gelir gelmez eşim tartışıyoruz,hep kavga gürültü sebebler saçma ,ama tartışma büyük.. beni kıracak laflar söylüyor mesela ilkinden başlayayım,biliyorsunuz kundak konusunda ne kadar hassas olduğumu.. eşimle netten bebek gelişimi adlı video izledik.. neyse eşim dediki ahh kıyamam nasılda büzülmüş.. evet böyle büzüldükleri için canım doğduklarında kundak yapmak çok yanlışmış... ve arkadaşlar eşim biyolog.. sağlıkkçı ,herşeyi bilen biri olarak bana dediki;aman canım her söyleneni yapıyormusun sanki.. kundaklanacak diyorsa annem bebek kundaklanır.. Saçömalama dedim ,yanlış olan bişeye nasıl olurda sırf annenin dediği olsun diye göz yumabiliyorsun.. bana nedese beğenrisiniz,çekmiyorsan kapı orda!! sinirlierim çok bozuldu.. hep annesnin ailesinin tarafını tutuyor.. beni bunaltmak için elinden geleni yapıyor.. neyse bende dedim ben artık insanları pışpışlamayacağım gerekirse kalp kırcağım...
gelelim diğer mevzuya.. bizim blokta daireler çift çift ,dün akşam komşumun eşi evde olmadığı için beni kahve içmye çağırdı.. bende akşam yemeğimizi yedikten sonra,hazırlandım geçicem komşuya eşime dedimki ben karşıya geçiyorum,bana nedesin;''benden izin aldınmı nereye gidiyorsun'',dedim saçamalama karşıya geçiyorum,izinmi alacağım evet alacaksın sıkıyosa git bakalım.. dedi.. ve beni göndermedi ve komşum sırdaşımdır.. ona açık açık söyledim..ve bu gün de diğer iki komşuma söyledim. akşama böyle böyle oldu diye.. onlarda şakınlıkla güldüler... akşam oluncada eşim dün akşamki konuyu açtı ve bende yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlasın diye,ona ,komşulara anlattığımı ve güldüklerini söyledim,bozuldu.. beni çok sıkıyor kızlar çok bbunalıyorum... inanın bbu bebek kaza oldu ,ben oysaki iş bulup ,boşanma planları kuruyordum.. eşimin ne aile yaşantısı ,ne görüşleri,ne tavırları bana uymuyor ben çağdaş modern bir ailede yetiştim,baştan eşim bana modern geldi ama... çok sorun yaşıyorum.. inanın bu bebek ölsse benim kurtuluşum olacak,hemen boşanacağım..Bu kadar kıskançlık geri kafalılığı kaldıramıyorum...ne olur bana akıl verin,aklım çok karıştı ,hep eşimden farklı odlarda zaman geçiriyorum,hatta yanında uyumak bile gelmiyor içimden..nasıl davranmalıyım acaba...

Son düzenleme:
canım gonulumm sıkma kendını yarın bol bol dertleşırız ınş. kuran oku bıraz sonrada uyu fevrı davranma sakın sakınleş once kıyamam ben senın gözyaşlarına hem bak sen ağlarken bebışınde senle ağlıyor yapma sakın annesı kıyma ona uzmee

canım elimde değil çok bunalıyorum,sürekli ters ters konuşuyor,eşim.. bende kendimi;artık 2.ye hamileyim,ona mahkumum ne yaparsa yapsın katlanmak zorundayım gibi hissediyorumbu zamana kadar bana en azından 2 yıldır bana böyle izin krizleri yaşatmıyordu.. başladı yine

canım sıkma kendını yeterr bırbırımıze destek ola ola atlatıcaz bu gunlerı bekle bakalım sabah ola hayr ola rabbım sabrını verıcektır sıkıntının ben ekledım senı ama sen acık gozukmuyorsun

canım benim Allah razı olsun.. ilaç gibi geldin bana... bu arada ben normal msn kullanmıyorum messenger fx kullanıyorum bende şuan seni göremedim bir daha gçıkıp gireyim:S

canım ben yatıyorum başaramadık yarın bakarız hadı canım sende kalk gıt yatağına yat uyumaya çalış sabah olsun konuşuruz gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…