of canım benim de öyle aynen.. sanırım hamilelikten oluyor bukızlar ben hıç ıyı değilim çok gergın ve sınırlıyım herşeyı sorun edıyorum kendıme hakım olamıyorum eşımde cok sakın olamıyo ış gereksız tartışmaya donuyo o kadar kafam bozuluyorkı çekıp gıdesım gelıyor kımsenın olmadığı bır yerde kafamı dınlemek ıstıyorum
siteye çok fazla giremiyorum ama bilgisayarı elime aldığım da muhakkak siteye uğruyorum bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış, Allah cücüklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah bende cinsiyetini geçen hafta öğrendim oğluşum olacakmış
herkese sağlıklı günler dilerim...
kızlar ben hıç ıyı değilim çok gergın ve sınırlıyım herşeyı sorun edıyorum kendıme hakım olamıyorum eşımde cok sakın olamıyo ış gereksız tartışmaya donuyo o kadar kafam bozuluyorkı çekıp gıdesım gelıyor kımsenın olmadığı bır yerde kafamı dınlemek ıstıyorum
ne olursa olsun intihara değmez.Allahın huzuruna nasıl çıkacaz.ama Rabbim yardımcısı olsun.sakın takma sen de kafana tatlım..bebeğimin yeleğini teyzesi ördü.benim elimden gelmiyorbebişin cinsiyeti belli olmadan hep kız işi yaptı teyzeleri.bizim ailede pek kız yok.ablalarımın 2 şer tane oğlu var çünkü.pek hevesliler..kızıma bugün emzik aldım yaa.çok tatlı.Allahın bi doğsa da ağzında görsem o emziği.ben hiç çocuk istemiyodum.sevmem pek çocukları.zaten bu yüzden de öğretmenliği bıraktım.hatta evlenir evlenmez hamile kaldım ve rabbim beni affetsin ki aldırdım.çok pişmanım ama iş işten geçti.çok tövbe ettim ama cahillik işte.eşimide dinlememiştim.ama şimdi nasıl hevesleniyorum kızıma.inşallah sağ salim kucağıma alırım canım.tabii hepimiz.
kızlar ben hıç ıyı değilim çok gergın ve sınırlıyım herşeyı sorun edıyorum kendıme hakım olamıyorum eşımde cok sakın olamıyo ış gereksız tartışmaya donuyo o kadar kafam bozuluyorkı çekıp gıdesım gelıyor kımsenın olmadığı bır yerde kafamı dınlemek ıstıyorum
siteye çok fazla giremiyorum ama bilgisayarı elime aldığım da muhakkak siteye uğruyorum bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış, Allah cücüklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah bende cinsiyetini geçen hafta öğrendim oğluşum olacakmış
herkese sağlıklı günler dilerim...
yarın saat 9 da olan randevumu arayıp saat 11 e aldılar.2 saat daha uzadı vakit
canım senı mutlu eden ugraslar bulmaya calış genelde hepımız oyleyız en ufak bır puruzu asılması zor engel gıbı gorup gerılıyorum sonra bas agrısına donusuyr ama umarım bugunlerımızıde aramayız benı korkutuyorlar bebek olunca uykusuz geceler yorgunluk stresı sen o zaman gorceksın dıyorlar hadı bakalım hayırlısı
kızlar bugun yıne gıttım doktora tahlıl ve ultrason sonuclarından kotu bırsey cıkmadı ama degerlerım hala yuksek doktor yedıklerınden olabılır takıbe alcaz dedı rahatladım bıraz ..elınde sureklı cevız ve gecelerı sutle gezen esım artık hıcbırsey ıcın ısrar etmıyor. ne yemek ıstıyorsan onu ye dıyor:)
bugun saglık ocagına gıttım aşımı da oldum ,tartıldım yıne 55 cıktım.
nereye gıdıyordun sen doktora ıst da değıldın dımıı
gönüllllllllllll senıde mı uyku tutmadııı
canım elimde değil çok bunalıyorum,sürekli ters ters konuşuyor,eşim.. bende kendimi;artık 2.ye hamileyim,ona mahkumum ne yaparsa yapsın katlanmak zorundayım gibi hissediyorumbu zamana kadar bana en azından 2 yıldır bana böyle izin krizleri yaşatmıyordu.. başladı yine
canım sıkma kendını yeterr bırbırımıze destek ola ola atlatıcaz bu gunlerı bekle bakalım sabah ola hayr ola rabbım sabrını verıcektır sıkıntının ben ekledım senı ama sen acık gozukmuyorsun
canım elimde değil çok bunalıyorum,sürekli ters ters konuşuyor,eşim.. bende kendimi;artık 2.ye hamileyim,ona mahkumum ne yaparsa yapsın katlanmak zorundayım gibi hissediyorumbu zamana kadar bana en azından 2 yıldır bana böyle izin krizleri yaşatmıyordu.. başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?