2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

netten bulduğum kadarıyla bu .. çok mantıklı geldi bana .. ama nasıl olacak bu.. bu jeli nasıl buluruz doktorumuz biliyormudur acaba... bakalım kızlar bu tekniği kullana kadın doğumcuyu doktorlar sitesinden buldum ve ona mesaj attım,bakalım bize ne cevap verecek belki bizde jelli doğum yaparız ne dersiniz::86:

Gönülcüm yazdıklarını hayretle okudum ve o kadar çok üzüldüm ki ben bile tutamadım gözyaşlarımı okurken. Allah sabır versin inşallah sana ve eşine de bolca anlayış. Senin gibi aklıbaşında birine bunlar yapılmamalı asla.... bazen etrafımda görüyorum çok boş umursuz insanlar ver, ama seni herşeyin en iyisini en doğrusunu yapmaya geyret eden biri olarak tanıdım ben. Belli ouyor inan ailenin seni nasıl yetiştirdiği. eşine gelince bu devirde hala böyle düşüncede insanların var olması üzücü bişey belki diyorum bu bebek Allah tarafından boşanmamanız için bir işarettir. Tabi Allah'ım herşeyin en doğrusunu bilir. Yaşadıkların çok ağır farkındayım ne desek boş onu da biliyorum ama keşke elde bişey gelse. Ben daha yeni evliyim ve başıma bu tür olayların gelmeyeceğini asla bilemem kendimi senin yerine koyup düşünmeye çalışıyorum ne yapardım diye ama öfkeyle karar verme biraz ortalığın yatışmasını bekle bence. bu sürede annesi ve eilesi hakkında hiç bir düşünce söyleme eşine belki onları yanlış anlayıp biriktriyordur ve saa tepkileri bu yüzden bu kadar serttir (gerçi bu kadarını asla haketmiyorsun) Şimdi çok daha iyi anlayabiliorum kayınvalidenin karşısında neden biraz daha pasif kalmak zorunda olduğunu. Eşin böyle yaparsa elin mahkum kalıyo bir yerde. Ama biraz sabır ve dua edelim İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER VE EŞİN DE HATALARINI ANLAR.

bu jel olayını ben de geçenlerde haberlerde izledim doktoruma da söyliycem haftaya bakalım ne diycek eğer imkanımız varsa güzl bişeye benziyo.

Zeynepim günaydın canım, inan senin heyecanından uyku bile tutmadı geldim bilgisayarı açtım. senin ve bebeğin içn dua ediyorum inşallah bugün herşey yolunda gider bebeğinin sağlık ve cinsiyet haberlerini alırız hayılısı ile....

ohhh bızım formun marıfetlı gebeşlerı çokdan uyanmışdaa gunaydınlar dılemışşş sızede hayırlı sabahlar veeeeeee zeynep ıçın gerı sayım başladı .....11 10 9 8

anlatın bakem kızlar nasılsınız bu sabah zeynebı tahmın edebılıyorum az cok telaşında şuan sen nasılsın kardelen neler yapıyorsun ettınmı kahvaltını

anlatın bakem kızlar nasılsınız bu sabah zeynebı tahmın edebılıyorum az cok telaşında şuan sen nasılsın kardelen neler yapıyorsun ettınmı kahvaltını

Günaydın canım, iyiyim ben de eşimi yolcu ettim yine bir cuma sabahı hayırlı bir gün ve hayırlı haberler bekliyoruz işte :) ettim kahvaltımı evet sabahları erken kahvaltı ediyorum ben 8 gibi mtlaka kahvaltımı ederim uyuyacaksam sonra yine uyurum. Sen nasılsın sanırım kahvaltı etmedin daha dün epey geç ettin deeee..... bence erken daha iyi oluyo ama sen bilirsin.

edıyorum canım suan buyur gel ..... yok yok dun mıymıydım o yuzden kalkınca hemen etmedım normalde eşıme hazırlıyorum o sadece çay ıçıyo ben kahvaltı edıyorum:=)

heyecandan uyuyamadım gece yerimde duramıyorum 1 saate kadar çıkıcaz evden.11e aldılar randevumu neyse geç olsun güç olmasın.dualarını esirgeme canım benden

ohhh bızım formun marıfetlı gebeşlerı çokdan uyanmışdaa gunaydınlar dılemışşş sızede hayırlı sabahlar veeeeeee zeynep ıçın gerı sayım başladı .....11 10 9 8

günaydın bitanem benim.geri sayım başladı 2 saat kaldı hayırlısıyla

yerimde duramıyorum resmen

Gönülcüm yazdıklarını okudum çok etkilendim canım.ben de senin gibi 2.yi istemiyordum ama hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim.aynı duyguları ben de yaşadım.ne olur kendini üzme.ayrıntılı bir şekilde seninle konuşmayı çok istiyorum canım benim

bebışımız gosterırı ınş. cınsıyetını AMA HERŞEYDEN ÖNEMLISI SAĞLIKLI HABERLERI IE GELIRSIN INŞ.

canım beniimm..sıkıntını inan içimde hissettim ve çok üzüldüm ve bol bol dua ettim sana.öncelikle şunu demek isterim.boşansan bile o bebiş senin canının parçası sakın ondan vazgeçme ve ölmesini kurtuluş olarak görme.belki de doğması senin için en büyük umut olacaktır.eşin sana inat yapmışbence.sen hiç ailesi ile olumsuz bir laf etme.bildiğim kadarıyla yoğun bir iş hayatı vardır.sabah çıkıp gidecek yanında durmayacak.sen kayınvalidene asla bebeğin kundaklanmasını istemediğini bebek doğunca eşin evde yooken diyeceksin.onun yanında tek laf söyleme.ve annesinede eğer böyle devam edersen bizim aramız açılıyor oğlunla boşanmamızı istemezsin heralde diyerek tehdit et kayınvalideni.çok zor.ben şimdiye kadar kayınvalidemle sorun yaşamamıştım hatta çok severdim ve çok iyilerde ama 2 ay önce bir sorun yaşadık ve o huzursuzluğu bilirim.eşine laf söylemek yerine bazı ambargolar koy.çok düzenli yemek yapma.kızın ve kendin için yap sadece.ütüsüyle ilgilenme.ona olan ilginin azalmasından anlasın seni incittiğini.ama aşırayada kaçma.o güzel kızınada yazık yavrum benim.halbuki mümessiller ne kadar modern olur.sanırım eşin bu konuda tabularını yıkamamış.ona ne çok kırıldığını mektupla anlatmaya çalış.ve profosyenel bir yardım alsanız keşke.ya da aile büyüğünden birine anlat.off çare gelmiyor aklıma.Rabime sığın.dua et bol bol.benim dualarım seninle canım.faceden de özel msj atabilirsin tatlım her zaman..

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzz tatllıımm.merakta bırakma biziii

ışte bu yuzden kahvaltı etmek ıstemıyorum kahvaltı edınce oyle tatlı bır uykum gelıyorkı mayıştım resmennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…