canım ben yatıyorum başaramadık yarın bakarız hadı canım sende kalk gıt yatağına yat uyumaya çalış sabah olsun konuşuruz gene
netten bulduğum kadarıyla bu .. çok mantıklı geldi bana .. ama nasıl olacak bu.. bu jeli nasıl buluruz doktorumuz biliyormudur acaba... bakalım kızlar bu tekniği kullana kadın doğumcuyu doktorlar sitesinden buldum ve ona mesaj attım,bakalım bize ne cevap verecek belki bizde jelli doğum yaparız ne dersiniz::86:JELLİ DOĞUM SEZERYANI RTADAN KALDIRACAK..
İsviçre'de icat edilen bu jel normal doğumu kolaylaştırıp ağrıyı önlüyor. Dikişe ihtiyaç kalmıyor. Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde var. Hiçbir yan etkisi yok. Jelin içinde glikoz, selüloz, karbomer ve su bulunuyor. Doğum anında jel sürtünmeyi ortadan kaldırıyor ve doğumu kolaylaştırıyor."
netten bulduğum kadarıyla bu .. çok mantıklı geldi bana .. ama nasıl olacak bu.. bu jeli nasıl buluruz doktorumuz biliyormudur acaba... bakalım kızlar bu tekniği kullana kadın doğumcuyu doktorlar sitesinden buldum ve ona mesaj attım,bakalım bize ne cevap verecek belki bizde jelli doğum yaparız ne dersiniz::86:
anlatın bakem kızlar nasılsınız bu sabah zeynebı tahmın edebılıyorum az cok telaşında şuan sen nasılsın kardelen neler yapıyorsun ettınmı kahvaltını
Günaydın canım, iyiyim ben de eşimi yolcu ettim yine bir cuma sabahı hayırlı bir gün ve hayırlı haberler bekliyoruz işte :) ettim kahvaltımı evet sabahları erken kahvaltı ediyorum ben 8 gibi mtlaka kahvaltımı ederim uyuyacaksam sonra yine uyurum. Sen nasılsın sanırım kahvaltı etmedin daha dün epey geç ettin deeee..... bence erken daha iyi oluyo ama sen bilirsin.
edıyorum canım suan buyur gel ..... yok yok dun mıymıydım o yuzden kalkınca hemen etmedım normalde eşıme hazırlıyorum o sadece çay ıçıyo ben kahvaltı edıyorum:=)
afiyet şeker olsun canım, benimki de sabah evde kahvaltı etmez yanına paket ister :)
aynennnn bıde benı ızler sabah sabah nasıl yıyorsun dıye
Zeynepim günaydın canım, inan senin heyecanından uyku bile tutmadı geldim bilgisayarı açtım. senin ve bebeğin içn dua ediyorum inşallah bugün herşey yolunda gider bebeğinin sağlık ve cinsiyet haberlerini alırız hayılısı ile....
ohhh bızım formun marıfetlı gebeşlerı çokdan uyanmışdaa gunaydınlar dılemışşş sızede hayırlı sabahlar veeeeeee zeynep ıçın gerı sayım başladı .....11 10 9 8
anlatın bakem kızlar nasılsınız bu sabah zeynebı tahmın edebılıyorum az cok telaşında şuan sen nasılsın kardelen neler yapıyorsun ettınmı kahvaltını
canım beniimm..sıkıntını inan içimde hissettim ve çok üzüldüm ve bol bol dua ettim sana.öncelikle şunu demek isterim.boşansan bile o bebiş senin canının parçası sakın ondan vazgeçme ve ölmesini kurtuluş olarak görme.belki de doğması senin için en büyük umut olacaktır.eşin sana inat yapmışbence.sen hiç ailesi ile olumsuz bir laf etme.bildiğim kadarıyla yoğun bir iş hayatı vardır.sabah çıkıp gidecek yanında durmayacak.sen kayınvalidene asla bebeğin kundaklanmasını istemediğini bebek doğunca eşin evde yooken diyeceksin.onun yanında tek laf söyleme.ve annesinede eğer böyle devam edersen bizim aramız açılıyor oğlunla boşanmamızı istemezsin heralde diyerek tehdit et kayınvalideni.çok zor.ben şimdiye kadar kayınvalidemle sorun yaşamamıştım hatta çok severdim ve çok iyilerde ama 2 ay önce bir sorun yaşadık ve o huzursuzluğu bilirim.eşine laf söylemek yerine bazı ambargolar koy.çok düzenli yemek yapma.kızın ve kendin için yap sadece.ütüsüyle ilgilenme.ona olan ilginin azalmasından anlasın seni incittiğini.ama aşırayada kaçma.o güzel kızınada yazık yavrum benim.halbuki mümessiller ne kadar modern olur.sanırım eşin bu konuda tabularını yıkamamış.ona ne çok kırıldığını mektupla anlatmaya çalış.ve profosyenel bir yardım alsanız keşke.ya da aile büyüğünden birine anlat.off çare gelmiyor aklıma.Rabime sığın.dua et bol bol.benim dualarım seninle canım.faceden de özel msj atabilirsin tatlım her zaman..iyi geceler fıstıklar...
çok sinirlerim bozuk arkadaşlar,içime atıp atıp ağlamaktan gına geldi ve dertleşmek istedim...
tam 4 gündür üst üste her akşam işten gelir gelmez eşim tartışıyoruz,hep kavga gürültüsebebler saçma ,ama tartışma büyük.. beni kıracak laflar söylüyor mesela ilkinden başlayayım,biliyorsunuz kundak konusunda ne kadar hassas olduğumu.. eşimle netten bebek gelişimi adlı video izledik.. neyse eşim dediki ahh kıyamam nasılda büzülmüş.. evet böyle büzüldükleri için canım doğduklarında kundak yapmak çok yanlışmış... ve arkadaşlar eşim biyolog.. sağlıkkçı ,herşeyi bilen biri olarak bana dediki;aman canım her söyleneni yapıyormusun sanki.. kundaklanacak diyorsa annem bebek kundaklanır.. Saçömalama dedim ,yanlış olan bişeye nasıl olurda sırf annenin dediği olsun diye göz yumabiliyorsun.. bana nedese beğenrisiniz,çekmiyorsan kapı orda!! sinirlierim çok bozuldu.. hep annesnin ailesinin tarafını tutuyor.. beni bunaltmak için elinden geleni yapıyor.. neyse bende dedim ben artık insanları pışpışlamayacağım gerekirse kalp kırcağım...
gelelim diğer mevzuya.. bizim blokta daireler çift çift ,dün akşam komşumun eşi evde olmadığı için beni kahve içmye çağırdı.. bende akşam yemeğimizi yedikten sonra,hazırlandım geçicem komşuya eşime dedimki ben karşıya geçiyorum,bana nedesin;''benden izin aldınmı nereye gidiyorsun'',dedim saçamalama karşıya geçiyorum,izinmi alacağım evet alacaksın sıkıyosa git bakalım.. dedi.. ve beni göndermedi ve komşum sırdaşımdır.. ona açık açık söyledim..ve bu gün de diğer iki komşuma söyledim. akşama böyle böyle oldu diye.. onlarda şakınlıkla güldüler... akşam oluncada eşim dün akşamki konuyu açtı ve bende yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlasın diye,ona ,komşulara anlattığımı ve güldüklerini söyledim,bozuldu.. beni çok sıkıyor kızlar çok bbunalıyorum... inanın bbu bebek kaza oldu ,ben oysaki iş bulup ,boşanma planları kuruyordum.. eşimin ne aile yaşantısı ,ne görüşleri,ne tavırları bana uymuyor ben çağdaş modern bir ailede yetiştim,baştan eşim bana modern geldi ama... çok sorun yaşıyorum.. inanın bu bebek ölsse benim kurtuluşum olacak,hemen boşanacağım..Bu kadar kıskançlık geri kafalılığı kaldıramıyorum...ne olur bana akıl verin,aklım çok karıştı ,hep eşimden farklı odlarda zaman geçiriyorum,hatta yanında uyumak bile gelmiyor içimden..nasıl davranmalıyım acaba...
Gönülcüm yazdıklarını okudum çok etkilendim canım.ben de senin gibi 2.yi istemiyordum ama hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim.aynı duyguları ben de yaşadım.ne olur kendini üzme.ayrıntılı bir şekilde seninle konuşmayı çok istiyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?