2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

nazarlar değmesın formumuza sel gıbı akıp gıdıyo maşallah ..............

zeynebımmmm 3 erkek rabbım yardım etsın sana helekı ege gıbı yakışıklı bırı kardeş daha gelırse yandınnn hemde ne yandınnn kızlar peşını bırakmaz hele kı genç ve guzel bır anne senıde çekemıcek bu kızlar oy oy oyyy yazdım çızdım valaaa ışın şakası hayırlı olsun

KIZLARIMIZA DAMATLAR

1…gonulirem.....................................KIVANÇ ımız yolda ..........erkek

2...kızılcık...................................................erkek

3…özgüderya..............................................erkek

4…MHTPKRC.................................................ERKEK

5…FRECKLED.................................................ERKEK

6…ATOFİNA..................................................ERKEK

7...ZEYNEP.........................................................ERKEK

OĞULLARIMIZA GELİNLER

1…denizkızı1981.........................MELİSA .mız yoldaa.............kız

2…kayıtlım..................................................kız

3…gamze_özsahin........................................kız

4…aysozg...................................AYŞE miz yolda.........kız

5…kardelen3...............................................kız

6…palette..................................................kız

7… BALBOCEGİMMM................................KIZ ......AMA ÇOK AZ TAHMINLE :)

8….STAR0635..........................................KIZ

9... HALELA..................................KIZ[/COLOR]

süpermişş kesinlikle doktoruma sorup kullanıcam:)

şu durumda benımde erkek olcak demekkı cunku zeyneple doğum yılımız satımız hemen hemen aynı :))) erkeklerı koşturcaz desenıze

Anaaaa zeynebın ısım bulma derdı var şımdı kız olursa hazırdı ama erkek olursa ışım zor dıyordu hadı bakalım zeynep aramaya başlayında banada ılham olsun

dur canım naptın 3 değil ya 2 :)

KIZLAR

http://www.milupa.com.tr/hamileyim

UYE OLUN SIZE HEDIYELER GONDERIYORLARMIŞ HAMILEYKEN DOĞUMA YAKIN BIRDE DOĞUMDAN SONRA GALIBSA HOŞ AMAN AMAN ÇOK ŞEY DEĞİL AMA BIZ TURK MILLETI BEDAVA YI SEVER :)))

BANA GELDI NE VAR ICINDE BIR TANE POŞET EMZIRME ÇAYI KUÇUK PAKET ISLAK MENDIL EL KITABI BIRDE NIVEA NIN URUNLERI IÇIN INDIRIM KUPONU

Ay ne güzel 3 erkek ve hepis bir güzele aşık Balböceği bence senin güzel bir çiçeğin olur diyeceğim ama ne söylesem tersi oluyor.. Kızlar çok oldu 7ye 9 öndeler.. Erkek olsun seninkide Hayırlsı inş. Masalını yerim annesi ..... Bakalım bizim kıvanç napıyo acaba...

kıpır kıpır maymun tabi canı istediği zamnlarda,ozamn iyi diyorum içimden ve rahatlıyorum..allahım çok şükür bugünleri de gördük:)

napıyonuss kızlarr sımdı mısafrım var yaa uykum var uyumak ıstıyorumm ıkı tanede cocugu var yaramazlar koltukların tepelerındeler ya dur demekten daral geldı aksamda kaynanama gıtcem esımle mısafırı gelcekmıs gelde gorsunler dıyoo hıc nasıl oldun ıyılestınmı dıyen yok ya anca gel yap et dıyolar bu ınsanlar ne anlayışsızlar ya

kızlar 2.bebeğim de erkek olcakmış.içime doğan çıktı bu sefer de.çok mutluyum bebeğim sağlıklı allaha şükür.işlerim çok uzadı sgk işleri işe uğraştık saatlerce.biraz önce eve geldim sabahtan beri dışardayım.forumu da okuyamadım.sevilcim seni 2 kere aradım telin kapalıydı.

hayırlısı olsunn canım allah saglıklı bı sekılde dogmasını buyumeısnı nasıp etsın ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…