2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

soruma cevap bekliyorum arkadaşlar hiç bilen yok mu aranızda??

canım normal şartlarda hamilelikte kan oranımız artıyor ,ama balböceğin,in dediği gibi bir nedene bağlı olarakta verilebilir,sonuçta yararlı bir kullanım.. normalde kansızlık sorunu yaşamışmıydın hiç..

kansızlık sorunum hiç olmadı.1 ay önce doktor baktı kan değerlerime gayet ii dedi.sadece elevit verdi.

evet canım sen aklımdan geçtin zaten

canım zor günler geçirdiğin için belki hissetmiyorsundur.ben de gergin olduğum günler nerdeyse hiç hissetmiyorum.kötü şöyler düşünme sakın.ben de oğlum adına çok sevindim ileride daha yakın olcaklar birbirlerine.bir de kıyafet masrafım fazla olmayacak

evet kızlar yıne bır hafta bıttı bır hafta sonuna gırmek uzereyız dılerım hepımız ıcın sorunsuz ve guzel bır hafta sonu beklıyordur

inşallah canım

doğru söylüyosun tabi güzel yanları da var.çok teşekkür ederim canım iltifatın için

yok canım iltifat falan değil gerçekleri söyledim ben. bu arada benim sana sormak istediğim bazı şeyler vardı msn açarsın diye bekledim ama denk gelmedi hiç. bebeğin nasıl bir poz verdi ne yapıyordu bu sefer de uyumuyordu inşallah... resmini bekliyorum bak unutma olur mu. bir de ultrasonda haftası ne kadar çıktı bebeğin boyu kilosu ne kadar olmuş???

canım hiç msn açamadım.bu kez de uyuyordu canım ama dr.rahatlıkla gördü bu sefer ayrıntılı bir şekilde inceledi.haftasıyla uyumlu canım gelişimi.17 haftalık gösteriyordu.resim koyamıcam çünkü baş resmi karın çevresi ve bacak resmi var ayrı ayrı;bebek resmi gibi değil.ben sana yine de yollarım cinsiyeti de kesin dedi.çok net gösterdi hepimiz gördük edepsizi kilosu 178 gr.mış

Senin de kaderin böyle demek ki hep uyurlarken denk geliyo kontroller :) Maşallah canım sağlıklı olsun daa.... hmm demek bu haftada ultrason daha detaylı oluyor. sen yine de yolla evet ben çok merak ediyorum. göstersin tabi ya onca merakla beklerken göstermese insan çok üzülür.

evet canım Ege de hep uyurdu kontrollerde.doğunca acısını çıkardı hadi bi Sevil bi sen kaldınız hayırlısıyla.sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

ben gıttım kayıt yaptırdım mesela ve benı daha sonra aradılar , 2 gun once ben ılk tetenoz asımı yaptırdım,korkulacak bırsey yok kızlar

zeynep hayırlı olsun canım..ne guzel ıste ogluna arkadas gelıyor herseyın yolunda olmasınada cok sevındım

kızlar catlaklar ıcın herhangı bırsey kullanmaya basladınız mı?netten baktım badem yagı ıı dıyor ama sanırım o da kıllanma yapıyormus ben banyodan sonra bebek yagı suruyorum ama yıne karnımın yan kısmı ve bacaklarım kupkuru ,pul pul olmus sız neler yapıyorsunuz

balböceği isim ve dıger konularda verdıgın bılgıler ıcın thankssssssss umarım bu konudada detaylı bır bılgı vardır

valaa ısım konusunda detaylı bılgım yok bır alıntıyı paylaştım sızınle aksı hakkında fıkrı olan varsa belırtsın ıçınde benımde çok beğendığım ısımer var ama bu yazıyı okuyunca tereddutte kaldım varsa yanlış olduğundan emın olan paylaşsınkı bılgılenelım ????

benım yazdıgımı yanlış mı anladın bana mı oyle geldı genelde bılgılerını bızımle paylasıyorsun mılupayı yazmıssın daha once zeytınyağıyla ilgılı paylasmıstın tesekkur etmek ıstedım

yok yokkkkkkkk yanlış anlamadım zeytınyağı ortada zaten mantıklı herkez faydalansın ıstedım mılupa uye olmuştum bugun paket elıme geçtı ısım konusunda yazıcaktım unuttum senın hatırlatman ıyı oldu bılerek ekledımkıı gercekmı değilmı bılgısı olan varsa bu konuyu tartışalım dıye çunku ben hep tam tersını bılıyordum uzuldum acıkcası ısımlerın bıldığımız gıbı olmadığına yada burdakı yazılanlar yanlış bakalım bılgısı olan varsa yazar zaten

çatlaklar ıçın çok kışı başka şeyler soyluyo ama genede bana kalırsa saf zeytınyağı :))

ohh boyle olmasına sevındım bır anda yanlış mı anlasıldım acaba dedım o isimleri ıcnde bızım sectıklerımız var mı dıye baktım neysekı yoktu gercı daha ısım konusunda karasızım ama esım yağız istyr bakalım daha cok var kararlarımız degısır elbet

eeee madem kapanışı yaptık açılışı da yapalım dımııııı

yuzu guzel gonlu guzel anneler bebışlerınıe kocaman opucukler burdan veeee annelerıne kocamann bır gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

zeynep hayırlı olsun canım..ne guzel ıste ogluna arkadas gelıyor herseyın yolunda olmasınada cok sevındım

çok teşekkür ederim canım evet oğluma küçücük bir arkadaş gelecek inşallah

eeee madem kapanışı yaptık açılışı da yapalım dımııııı

yuzu guzel gonlu guzel anneler bebışlerınıe kocaman opucukler burdan veeee annelerıne kocamann bır gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

sana da günaydın Sevilcim ne güzel şeyler yazmışsın

canım ben Egeye hamileliğimde lierac isimli bir jel kullanmıştım dünya da bir para o jel.düzenli kullanmama ve 9-10 kg almama rağmen çatlaklarım oldu karnımda ve göğsümde.çatlak olayına genetik diyorlar.hiç krem kullanmayıp da çatlamayan insanlar var.bunda extradan bişey kullanmıyorum günlük nemlendirici sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…