soruma cevap bekliyorum arkadaşlar hiç bilen yok mu aranızda??
canım normal şartlarda hamilelikte kan oranımız artıyor ,ama balböceğin,in dediği gibi bir nedene bağlı olarakta verilebilir,sonuçta yararlı bir kullanım.. normalde kansızlık sorunu yaşamışmıydın hiç..
nereye gidiyo muyuz canım? unuttum ben
YOGA
tamamen unutmuşum.canım ben yarın gelemem annemi bırakıcaz alışverişe gidicez başka sefere inşallah
[QUOTE
ikimizinde aynı oldu iki erkek annesi olucaz hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım Allah tamamına erdirsin
ay ne güzel ben hissetmiyorum bebeğimi baştan hissediyor gibiydim ama artık hissetmiyorum umarım,yaşıyordur.. maşallah size...
hadi bakalım hunili hanım:) ama şu var hepsinin ilk göz ağrısı ilk aşkları sen olacaksın ege adına ayrıca sevindim,ona arkadaş geliyor..
bende yarını iple çekiyorum inşallah herşey yolundadır...
evet kızlar yıne bır hafta bıttı bır hafta sonuna gırmek uzereyız dılerım hepımız ıcın sorunsuz ve guzel bır hafta sonu beklıyordur
doğru söylüyosun tabi güzel yanları da var.çok teşekkür ederim canım iltifatın için
yok canım iltifat falan değil gerçekleri söyledim ben. bu arada benim sana sormak istediğim bazı şeyler vardı msn açarsın diye bekledim ama denk gelmedi hiç. bebeğin nasıl bir poz verdi ne yapıyordu bu sefer de uyumuyordu inşallah... resmini bekliyorum bak unutma olur mu. bir de ultrasonda haftası ne kadar çıktı bebeğin boyu kilosu ne kadar olmuş???
canım hiç msn açamadım.bu kez de uyuyordu canımama dr.rahatlıkla gördü bu sefer ayrıntılı bir şekilde inceledi.haftasıyla uyumlu canım gelişimi.17 haftalık gösteriyordu.resim koyamıcam çünkü baş resmi karın çevresi ve bacak resmi var ayrı ayrı;bebek resmi gibi değil.ben sana yine de yollarım cinsiyeti de kesin dedi.çok net gösterdi hepimiz gördük edepsizi kilosu 178 gr.mış
Senin de kaderin böyle demek ki hep uyurlarken denk geliyo kontroller :) Maşallah canım sağlıklı olsun daa.... hmm demek bu haftada ultrason daha detaylı oluyor. sen yine de yolla evet ben çok merak ediyorum. göstersin tabi ya onca merakla beklerken göstermese insan çok üzülür.
bende duydum saglık ocagına kayıt yaptırmak gerekıyomus dıye gıttım dedım kayıt yaptırcam hamıleyım dıye oyle bısey yok dedı kıme sorcam ben nasıl yapcam doktorda tetenoz aşısıya ılgılı bısey demedı bende bılmıyorum bu arada nereye aktıvasyon yaptırmak gerekıyomus
kızlar 2.bebeğim de erkek olcakmış.içime doğan çıktı bu sefer de.çok mutluyum bebeğim sağlıklı allaha şükür.işlerim çok uzadı sgk işleri işe uğraştık saatlerce.biraz önce eve geldim sabahtan beri dışardayım.forumu da okuyamadım.sevilcim seni 2 kere aradım telin kapalıydı.
kızlar catlaklar ıcın herhangı bırsey kullanmaya basladınız mı?netten baktım badem yagı ıı dıyor ama sanırım o da kıllanma yapıyormus ben banyodan sonra bebek yagı suruyorum ama yıne karnımın yan kısmı ve bacaklarım kupkuru ,pul pul olmus sız neler yapıyorsunuz
balböceği isim ve dıger konularda verdıgın bılgıler ıcın thankssssssss umarım bu konudada detaylı bır bılgı vardır
valaa ısım konusunda detaylı bılgım yok bır alıntıyı paylaştım sızınle aksı hakkında fıkrı olan varsa belırtsın ıçınde benımde çok beğendığım ısımer var ama bu yazıyı okuyunca tereddutte kaldım varsa yanlış olduğundan emın olan paylaşsınkı bılgılenelım ????
benım yazdıgımı yanlış mı anladın bana mı oyle geldı genelde bılgılerını bızımle paylasıyorsun mılupayı yazmıssın daha once zeytınyağıyla ilgılı paylasmıstın tesekkur etmek ıstedım
kızlar catlaklar ıcın herhangı bırsey kullanmaya basladınız mı?netten baktım badem yagı ıı dıyor ama sanırım o da kıllanma yapıyormus ben banyodan sonra bebek yagı suruyorum ama yıne karnımın yan kısmı ve bacaklarım kupkuru ,pul pul olmus sız neler yapıyorsunuz
balböceği isim ve dıger konularda verdıgın bılgıler ıcın thankssssssss umarım bu konudada detaylı bır bılgı vardır
yok yokkkkkkkk yanlış anlamadım zeytınyağı ortada zaten mantıklı herkez faydalansın ıstedım mılupa uye olmuştum bugun paket elıme geçtı ısım konusunda yazıcaktım unuttum senın hatırlatman ıyı oldu bılerek ekledımkıı gercekmı değilmı bılgısı olan varsa bu konuyu tartışalım dıye çunku ben hep tam tersını bılıyordum uzuldum acıkcası ısımlerın bıldığımız gıbı olmadığına yada burdakı yazılanlar yanlış bakalım bılgısı olan varsa yazar zaten
balböceğiiii senle ben varız sadece sanırım ...bende cıkıyorum artık ıı geceler tatlı ruyalar
zeynep hayırlı olsun canım..ne guzel ıste ogluna arkadas gelıyor herseyın yolunda olmasınada cok sevındım
eeee madem kapanışı yaptık açılışı da yapalım dımııııı
yuzu guzel gonlu guzel anneler bebışlerınıe kocaman opucukler burdan veeee annelerıne kocamann bır gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?