- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
bu arada kızlar 3lü testimi de yaptırdım.daha önceden belirttiğim gibi sadece afpye baktı doktorum zaten ikili testte diğerlerine bakıyoruz gerek yok dedi.halsizliğimi söyledim bol su içmemi söyledi.bir de kan hapını ihmal etme dedi.bu haftalardan sonra halsizliğin geçmesi gerek dedi.hepatit b 2.dozumu da oldum.sağlık ocağına da uğradım aşı için.gebelik takibini de başlattılar ordan.1 ay sonra gidicem tetanoz aşısı olucam.bu arada kızlar eşi üzerinden sgklı olanlar aktivasyon yaptırmaları gerekiyormuş.haberi olan var mıydı?
Anaaaa zeynebın ısım bulma derdı var şımdı kız olursa hazırdı ama erkek olursa ışım zor dıyordu hadı bakalım zeynep aramaya başlayında banada ılham olsun
hahahaaa.... dimi onu ben hiç saymıyorum ama evde tüm erkekler ona aşık durumda olacaklar o da süper bir duygudur....
Ay ne güzel 3 erkek ve hepis bir güzele aşıkBalböceği bence senin güzel bir çiçeğin olur diyeceğim ama ne söylesem tersi oluyor.. Kızlar çok oldu 7ye 9 öndeler.. Erkek olsun seninkide Hayırlsı inş. Masalını yerim annesi ..... Bakalım bizim kıvanç napıyo acaba...
eşıme soyledım bakbalım araştırıcak ama onunda kafası yatmadı c.tesı gunu sgk lı muayene oldum bu devlet ışlerıne akıl sır ermıyor
bu arada kızlar 3lü testimi de yaptırdım.daha önceden belirttiğim gibi sadece afpye baktı doktorum zaten ikili testte diğerlerine bakıyoruz gerek yok dedi.halsizliğimi söyledim bol su içmemi söyledi.bir de kan hapını ihmal etme dedi.bu haftalardan sonra halsizliğin geçmesi gerek dedi.hepatit b 2.dozumu da oldum.sağlık ocağına da uğradım aşı için.gebelik takibini de başlattılar ordan.1 ay sonra gidicem tetanoz aşısı olucam.bu arada kızlar eşi üzerinden sgklı olanlar aktivasyon yaptırmaları gerekiyormuş.haberi olan var mıydı?
yaa 3 tane erkek 1 tane bayan ne güzel tam curcuna olcak ben de evde başımda huniyle dolaşırım artık.
bende duydum saglık ocagına kayıt yaptırmak gerekıyomus dıye gıttım dedım kayıt yaptırcam hamıleyım dıye oyle bısey yok dedı kıme sorcam ben nasıl yapcam doktorda tetenoz aşısıya ılgılı bısey demedı bende bılmıyorum bu arada nereye aktıvasyon yaptırmak gerekıyomus
Benımde gıtmem lazım sağlık ocağına kaydımı yaptırıp tetanoz aşımı olmam lazım( çok korkuyorum ben aşıdan yaaa
kızz zeynep bız yarın gıdıcekmıyız benım hıç kımıldayasım yok
öyle deme canı ya güzel düşün. Tabi zorlukları da çok olacaktır evde tek bayan olmanın ama güzel yanları da var güzeller güzeli bir eş ve anne herkesi çatlatırsınız valla :)
bende duydum saglık ocagına kayıt yaptırmak gerekıyomus dıye gıttım dedım kayıt yaptırcam hamıleyım dıye oyle bısey yok dedı kıme sorcam ben nasıl yapcam doktorda tetenoz aşısıya ılgılı bısey demedı bende bılmıyorum bu arada nereye aktıvasyon yaptırmak gerekıyomus
nereye gidiyo muyuz canım? unuttum ben
YOGA
kızlar 2.bebeğim de erkek olcakmış.içime doğan çıktı bu sefer de.çok mutluyum bebeğim sağlıklı allaha şükür.işlerim çok uzadı sgk işleri işe uğraştık saatlerce.biraz önce eve geldim sabahtan beri dışardayım.forumu da okuyamadım.sevilcim seni 2 kere aradım telin kapalıydı.[/QUOTE
ikimizinde aynı oldu iki erkek annesi olucaz hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım Allah tamamına erdirsin
ay ne güzel ben hissetmiyorum bebeğimi baştan hissediyor gibiydim ama artık hissetmiyorum umarım,yaşıyordur.. maşallah size...kıpır kıpır maymun tabi canı istediği zamnlarda,ozamn iyi diyorum içimden ve rahatlıyorum..allahım çok şükür bugünleri de gördük:)
off canım çok zor öyelsi Allah kolaylık versin sana:Snapıyonuss kızlarr sımdı mısafrım var yaa uykum var uyumak ıstıyorumm ıkı tanede cocugu var yaramazlar koltukların tepelerındeler ya dur demekten daral geldı aksamda kaynanama gıtcem esımle mısafırı gelcekmıs gelde gorsunler dıyoo hıc nasıl oldun ıyılestınmı dıyen yok ya anca gel yap et dıyolar bu ınsanlar ne anlayışsızlar ya
hadi bakalım güzel anne onların hurisi oldun sen... çok güzel olsun herşeykızlar 2.bebeğim de erkek olcakmış.içime doğan çıktı bu sefer de.çok mutluyum bebeğim sağlıklı allaha şükür.işlerim çok uzadı sgk işleri işe uğraştık saatlerce.biraz önce eve geldim sabahtan beri dışardayım.forumu da okuyamadım.sevilcim seni 2 kere aradım telin kapalıydı.
hadi bakalım hunili hanımyaa 3 tane erkek 1 tane bayan ne güzel tam curcuna olcak ben de evde başımda huniyle dolaşırım artık
canım yarın da senin güzel haberlerini bekliyoruz.
arkadaşlar kan hapı tüm hamilelere verilir mi??benim kanıma bakmıştı doktor 1 ay önce falan gayet ii demişti.bugün doktora gittim ayrıntılı ultrason sonuçlarını göstermeye.o an doktora sormayı unuuttum.o da bişey sölemedi.4 hafta sonra kontrole çağırdı.illaki gerekli mi kan hapı??
benım bıldığım kan hapı doğumda kan kaybedıceğın ıçın takvıye kan ve demır almanı sağlıyo ve senı daha dınç tutuyo ama sana en ıyı yardımcı olucak olan kendı doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?