kızlar 2.bebeğim de erkek olcakmış.içime doğan çıktı bu sefer de.çok mutluyum bebeğim sağlıklı allaha şükür.işlerim çok uzadı sgk işleri işe uğraştık saatlerce.biraz önce eve geldim sabahtan beri dışardayım.forumu da okuyamadım.sevilcim seni 2 kere aradım telin kapalıydı.
canım ben Egeye hamileliğimde lierac isimli bir jel kullanmıştım dünya da bir para o jel.düzenli kullanmama ve 9-10 kg almama rağmen çatlaklarım oldu karnımda ve göğsümde.çatlak olayına genetik diyorlar.hiç krem kullanmayıp da çatlamayan insanlar var.bunda extradan bişey kullanmıyorum günlük nemlendirici sadece.
canım ben Egeye hamileliğimde lierac isimli bir jel kullanmıştım dünya da bir para o jel.düzenli kullanmama ve 9-10 kg almama rağmen çatlaklarım oldu karnımda ve göğsümde.çatlak olayına genetik diyorlar.hiç krem kullanmayıp da çatlamayan insanlar var.bunda extradan bişey kullanmıyorum günlük nemlendirici sadece.
günaydın kızlarr..malesef bugünde bi aksilkle karşı karşıyayım.ben ne kadar şansızım bilmiyorum,iş yerimiz küçülmeye gidiyormuş iki kişiyi işten çıkarıyorlar..biri de ben...tek üzüldüğüm doğum haklarından yararlanammak...
canım hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bugün ablamlar geliyooorr...mutluyum.yeğenler enişteler.ohh kalabalığız.10 kişi olacaz evde.yemek yapıcam şimdi.dün temilik yapıldı yemeklerimin yarısını da yaptım.az şeyler kaldı...
Günaydın tüm bayanlara....
çatlak kremi olayını bende düşünüyorum iki gündür araştırıyorum hangi kremi alsam diye ama dediğin gibi genetik diyo ablam onca kilo aldı ama çatlağı yok krem de kullanmadım diyo. bir arkadaşım var düzenli olark krem kullandı gerçi o da biraz fazla kilo almıştı ama çok çatlak oluşmuş. anemde de hiç çatlak olmazmış bu ablam da her konuda anneme çekiyo ya ben de ona çekmiş olsam keşke bu konuda :)
günaydın kızlarr..malesef bugünde bi aksilkle karşı karşıyayım.ben ne kadar şansızım bilmiyorum,iş yerimiz küçülmeye gidiyormuş iki kişiyi işten çıkarıyorlar..biri de ben...tek üzüldüğüm doğum haklarından yararlanammak...
slm kızlar günaydın demek için sanırım geç kaldım çok heyecanlıyım saat 13=40ta randevum var ,bebişimi göreceğimumarım cinsiyeti değişmez fursat bulusam bilgi veririm bulamazsam ... gece yazarım.. çoook öpüyorum
zeynepçim iyi dileklerimli okudun dimi canım :)))
vee benım diş etlerım gunden gune kötu oluyor ıyıce çekıldı ağzımın ıçın kan tadıyo ve kokuyo damla damla kanıyo resmen kesılmış gıbı acıyo dışlerımın dıbı mumkun değil ısıramıyorum hıç bırşeyı hele bırde fırcalarken bır kanıyo sonrasında resmen ağzım doluyo bununla ılgılı kım bana yardımcı olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne yapabılırım???????????
aynen ya dişlerim çok fena benimde bide çok çarpıntım var bu neden acaba?
o çarpıntı bendede var canım içim sıkısıyoo nefes zor alıyorum nedenıını hamılelıkten olsa gerek dıye dusunuyorum cunku hamılelıkte hersey normal gıbı gorunuyo :)
gece yatarken oluyo nefes almam zorlaşıyor bazen korkuyorum
gece yatarken oluyo nefes almam zorlaşıyor bazen korkuyorum
Merhaba kızlar bugün çorluya gezmeye gittik biraz fena oldum bayılacak gibi hissettim bir ara kendimi oturduk hemen bişeyler yedim daha iyi oldum tansiyon falan oynadı sanırım. bir de orada bir özel hastaneye gittik doktor ultrasonda baktı bebeğe kötü bişey yok normal dedi. kolunu bacağını kafa tasını falan ölçtü ama bir resmini bile vermedi bize... sonra eşim peki cinsyeti hakkında bişey diyebilir misiniz diye sordu ama doktor o kadar ketum bişey çıktı ki 20. haftadan önce cinsiyet tahmini yapmıyorum ben dedişok oldum resmen. neyse artık bir hafta sonra kendi doktoruma gidicem o söyler inşallah daha 13 haftamda bile yorum yapmıştı o cinsiyet hakkında. Ne acayip bir doktor yaa burada herkesin haftası hemen hemen aynı olmasına rağmen herkese cinsiyetini söyledi doktorlar bu neden böyle yapıyo anlayamadım.
kıslar ben nezle oluyorum galıba burnum akıyo yavas yavas annemler pazartesı gıtcekelrdı sımdı dedıkı yarın gıdıcez dıye ben hasta olursam esım evde yarın yalnız kalmıyım dıye yarın gıdıyolarmıs sımdıden daral geldı bana kendımı ıyı hıssetmıyorum gece sabah olmaz bana kesın bundan sonra nasıl gecıcek zaman bılmıorummmm
geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah.annen çorba yaparsa iyi gelir ne çorbası olduğunu söylemeyimkendini kötü şartlama.muhakkak bir gün gideceklerdi.Allah razı olsun bak o kadar zaman seninle kaldılar.ona da şükür.doğuma kadar yine gelirler yeter ki sağlıklı olsunlar canım.belki de onlar gidicekler diye üzülüyorsun bağışıklık sistemin zayıfladı.bak biz varız burda.yalnız değiliz ki hiçbirimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?