2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bugün ablamlar geliyooorr...mutluyum.yeğenler enişteler.ohh kalabalığız.10 kişi olacaz evde.yemek yapıcam şimdi.dün temilik yapıldı yemeklerimin yarısını da yaptım.az şeyler kaldı...

Günaydın tüm bayanlara....

çatlak kremi olayını bende düşünüyorum iki gündür araştırıyorum hangi kremi alsam diye ama dediğin gibi genetik diyo ablam onca kilo aldı ama çatlağı yok krem de kullanmadım diyo. bir arkadaşım var düzenli olark krem kullandı gerçi o da biraz fazla kilo almıştı ama çok çatlak oluşmuş. anemde de hiç çatlak olmazmış bu ablam da her konuda anneme çekiyo ya ben de ona çekmiş olsam keşke bu konuda :)

kızlar göbek çatlağı neysede göğus ucu çok fena benımkılere şımdıden dokunamıyorum yarılcak gıbı duruyorlar ve ınanılmaz canımı acıtıyo emzırırken yandımmmm ayva çekırdeğı topluyorum onu kaynatıp ıçıne bıraz zeytınyağı çok ıyı gelıyormuş mutlaka tavsıye edıyorum bırde gamaston mu oyle bır krem var son aylara yakın meme uclarını hazırlamalıyız

zeynepçim iyi dileklerimli okudun dimi canım :)))

vee benım diş etlerım gunden gune kötu oluyor ıyıce çekıldı ağzımın ıçın kan tadıyo ve kokuyo damla damla kanıyo resmen kesılmış gıbı acıyo dışlerımın dıbı mumkun değil ısıramıyorum hıç bırşeyı hele bırde fırcalarken bır kanıyo sonrasında resmen ağzım doluyo bununla ılgılı kım bana yardımcı olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne yapabılırım???????????

günaydın kızlarr..malesef bugünde bi aksilkle karşı karşıyayım.ben ne kadar şansızım bilmiyorum,iş yerimiz küçülmeye gidiyormuş iki kişiyi işten çıkarıyorlar..biri de ben...tek üzüldüğüm doğum haklarından yararlanammak...

canım arkadaşım geçmış olsun uzulme elden gelen bırşey yok hamıleyken başka bır ışe gırme şansın da yok ne yazıkkı benım başımada aynısı geldı sayılır yenı gırmıştım ışe 2 ay sonra hamıle olduğumu oğrendım ben salak durustluk yapayım dedım hamıle olduğumu soyledım ertesı gun sıgortamı kesıp cıkardılar benı ışden sıgortam zaten 1 haftalıkdı o yuden hıç bır hak ıdda edemedım çok uzuldum en azından bırazda olsa para bırıktırcektım bırde evde uyuşum kalmıcaktım ssk konusunda allahtan eşımden faydalanıyorum o yuzden uzulmedım çok senın eşın ssk lı değilmı canım

slm kızlar günaydın demek için sanırım geç kaldım çok heyecanlıyım saat 13=40ta randevum var ,bebişimi göreceğim umarım cinsiyeti değişmezfursat bulusam bilgi veririm bulamazsam ... gece yazarım.. çoook öpüyorum

selam kıslarr gusel haberlrını beklıyoruz gönulcum ben dun yıne fenalastım ya hep kustum aksam kaynanamda falan ay kadın kustugum halde halsızım dıyorum bana dıyo al bunları doldur getır falan hıc acımıyo bana ya sımdıde kotuyum bıraz bı sıkışma var ıcımde nefes alamıyorum sankı diş etıne gelınce benımde kanıo ama fırcalayınca sonra kokuyo agzım sankı bazen agız kokumdan benım mıgdem bulanıyo gögus uclarına gelınce ben dokunamıyorum bıle bazen kasınıyo gogsum yalnıslıkla ucuna gelıyo elım cok acıyo dokunmayınca agrıyı hıssetmıyorum :) bıraz temızlık yaptık annemlerle pazaretsı gıdıyolar cunku ne yapcam bılmıyorum ya yıne hastalanırım dıye korkuyorum

gözün aydın canım.çok yorma kendini.kendimize dikkat etmemiz lazım

inşallah canım senin de ablan gibi hiç olmaz çatlağın

canım hayırlısı olsun hiç canını sıkma.böyle durumlarda malesef hamileleri çıkarıyolar işten.her şeyde bir hayır vardır bunu sakın unutma canım

hadi canım benim güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma

zeynepçim iyi dileklerimli okudun dimi canım :)))

okudum canım hatta cevap da yazdım ama karışık bir cevap oldu bir kaç kişiye yazınca yazılar karıştı istersen bir daha bak

aynen ya dişlerim çok fena benimde bide çok çarpıntım var bu neden acaba?

Merhaba kızlar bugün çorluya gezmeye gittik biraz fena oldum bayılacak gibi hissettim bir ara kendimi oturduk hemen bişeyler yedim daha iyi oldum tansiyon falan oynadı sanırım. bir de orada bir özel hastaneye gittik doktor ultrasonda baktı bebeğe kötü bişey yok normal dedi. kolunu bacağını kafa tasını falan ölçtü ama bir resmini bile vermedi bize... sonra eşim peki cinsyeti hakkında bişey diyebilir misiniz diye sordu ama doktor o kadar ketum bişey çıktı ki 20. haftadan önce cinsiyet tahmini yapmıyorum ben dedişok oldum resmen. neyse artık bir hafta sonra kendi doktoruma gidicem o söyler inşallah daha 13 haftamda bile yorum yapmıştı o cinsiyet hakkında. Ne acayip bir doktor yaa burada herkesin haftası hemen hemen aynı olmasına rağmen herkese cinsiyetini söyledi doktorlar bu neden böyle yapıyo anlayamadım.

canım geçmiş olsun evde oturmaya alıştık tabi.fazla da yemek yemiyorsun ya canım yorulduysan düşmüştür tansiyonun.kendine dikkat et canım biraz daha enerjisi yüksek besinlerden ye et,kuruyemiş gibi.bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.doktora da hayret ettim ne acayip insanlar var yahu.acaba göremedi mi anlayamadı mı da öyle söyledi.neyse sen de haftaya bugün öğrenirsin canım az kaldı.ben oğluşuma güzel bir gelin istiyorum senden.sizin maşallah çok güzel olur kızınız.daha iyisini mi bulcam

kıslar ben nezle oluyorum galıba burnum akıyo yavas yavas annemler pazartesı gıtcekelrdı sımdı dedıkı yarın gıdıcez dıye ben hasta olursam esım evde yarın yalnız kalmıyım dıye yarın gıdıyolarmıs sımdıden daral geldı bana kendımı ıyı hıssetmıyorum gece sabah olmaz bana kesın bundan sonra nasıl gecıcek zaman bılmıorummmm

geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah.annen çorba yaparsa iyi gelir ne çorbası olduğunu söylemeyim kendini kötü şartlama.muhakkak bir gün gideceklerdi.Allah razı olsun bak o kadar zaman seninle kaldılar.ona da şükür.doğuma kadar yine gelirler yeter ki sağlıklı olsunlar canım.belki de onlar gidicekler diye üzülüyorsun bağışıklık sistemin zayıfladı.bak biz varız burda.yalnız değiliz ki hiçbirimiz.

gıdıyolar dıye kızıyorum onlara cunku bosuna gıdıyolar gıtmelerı ıcın bı neden yok ama bırsuru bahane soyluyo ıste mıgdem bulanmaya basladı yıne bılıyorum ama onlar gıdınce kotu olurum ben cunku 4 duvar arasında kalcam tek dısarı cıkamıycam yıne eskısı gıbı olcam dıye korkuyorum kıms eyok cunku yanımda destegınız ıcın cok sagoll allah razı olsun ama kımsenın olmadıgını bılmek evın ıcınde zor zaman gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…