canım geçmiş olsun evde oturmaya alıştık tabi.fazla da yemek yemiyorsun ya canım yorulduysan düşmüştür tansiyonun.kendine dikkat et canım biraz daha enerjisi yüksek besinlerden ye et,kuruyemiş gibi.bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.doktora da hayret ettim ne acayip insanlar var yahu.acaba göremedi mi anlayamadı mı da öyle söyledi.neyse sen de haftaya bugün öğrenirsin canım az kaldı.ben oğluşuma güzel bir gelin istiyorum senden.sizin maşallah çok güzel olur kızınız.daha iyisini mi bulcam
canım çok geçmiş olsun:2: çok üzüldüm adına Allah yardımcın olsun...selam kıslarr gusel haberlrını beklıyoruz gönulcum ben dun yıne fenalastım ya hep kustum aksam kaynanamda falan ay kadın kustugum halde halsızım dıyorum bana dıyo al bunları doldur getır falan hıc acımıyo bana ya sımdıde kotuyum bıraz bı sıkışma var ıcımde nefes alamıyorum sankı diş etıne gelınce benımde kanıo ama fırcalayınca sonra kokuyo agzım sankı bazen agız kokumdan benım mıgdem bulanıyo gögus uclarına gelınce ben dokunamıyorum bıle bazen kasınıyo gogsum yalnıslıkla ucuna gelıyo elım cok acıyo dokunmayınca agrıyı hıssetmıyorum :) bıraz temızlık yaptık annemlerle pazaretsı gıdıyolar cunku ne yapcam bılmıyorum ya yıne hastalanırım dıye korkuyorum
aynen kızlar göğsüm daralıyor halsiz düşüyorum ve bayılcak gibi hissed,yorum kendimi...o çarpıntı bendede var canım içim sıkısıyoo nefes zor alıyorum nedenıını hamılelıkten olsa gerek dıye dusunuyorum cunku hamılelıkte hersey normal gıbı gorunuyo :)
canım çok geçmiş olsun:2: çok üzüldüm adına Allah yardımcın olsun...
aynen kızlar göğsüm daralıyor halsiz düşüyorum ve bayılcak gibi hissed,yorum kendimi...normaldir sanırım
bu arada kızlar bebeği gördüm büyümüş 16 cm olmuş,çok hareketliydi maşallah...yalnız bebeiş yüzü koyu yatıyordu cinsiyetini tekrar göremedik..:18:cinsiyeti değişmez umarım 24 şubatta 3 boyutlu ultrasonla bakılacak ... sabırsızlıkla bekliyorumn
canım be büyük unutkanlıktır ki gramını sormadımmaşallah canım bebeğinekaç gr olmuş peki?? bana bugün bile doktorun teki 20 haftalık olmadan cinsiyet tahmini yapmıyorum yanılma payı yüzde elli demesin mi inşallah gönlüne göre olur...
canım çok teşekkürler morelim iyi bugün..gönulcukk sen nasılsınn moralın ıyımıı
hımmm bizim burda da çok kötü eve tıkıldık soğuktagunaydınn kıslarr burda hava cok kotu sokuk var yagmur var bende nezle oldum gece uyuyamadım nefes alamadım burnumdan burnum tıkalı sımdı bıraz ıhlamur ıcıyorum belkı yı gelır bırazdan gıdıyo annemler
Güzel bir pazar gününde ilk günaydın benden bugün :)
Hava burada çok güzel görünüyor umarım heryerde öyledir de şöyle bir dışarıya çıkıp kendimize geliriz...
maşallah canım bebeğinekaç gr olmuş peki?? bana bugün bile doktorun teki 20 haftalık olmadan cinsiyet tahmini yapmıyorum yanılma payı yüzde elli demesin mi inşallah gönlüne göre olur...
kıslar bulantısı kusması devam eden varmıı benımkı psıkolojık galıbaa annemlerın gıdecegını ogrenınce yıne kusmaya basladım :) gıdınce nasıl olurum acaba ya kımsede yok yanımda
çok sağol canım evet sürekli evdeyim ne zamandır hava kötü diye dışarıya çıkamaz olduk çıkınca da fena oluyoruz hemen. et ve kuruyemişi hiç ihmal etmiyorum aslında beslenmeme de dikkat ediyorum bir aydır da güzel yiyorum ama yoruldum epey gezerken. doktor sorma öyle enteresan bir adamdı ki kolunda nal kadar altın bileklik var sürekli şekerim falan diyo erkek adama yakışır tarzı hiç yoktu yani :) Kendi doktoruma dua ettim onu görünce iyiki böyle bir doktora muhtaç kalmadım diye... omurga kemikleri ve göğüs kafesi kemikleri iyice oluşmuş nasıl belliydi. bacak arasına da epey baktı ama anlaşılmıyo bu haftada belli olmaz dedi. ben de nasıl olur herkes bu haftada öğreniyo dedim onların yüzde elli yanılma payı oluyo diyo bana... neyse dedim içimden ne deem boş bu adama şimdi. Umarım haftaya doktor da böyle yapmaz yaa çok üzülürüm valla..... sağol cnaım benim sizinki gibi güzel olur inşallah bizimki de... ayy ben de sana diycektim kız olursa Ege'ye yaparız diye :) küçüğüne olmaz ama arada bir kaç yaş fark olmalı
bu arada kızlar bebeği gördüm büyümüş 16 cm olmuş,çok hareketliydi maşallah...yalnız bebeiş yüzü koyu yatıyordu cinsiyetini tekrar göremedik..:18:cinsiyeti değişmez umarım 24 şubatta 3 boyutlu ultrasonla bakılacak ... sabırsızlıkla bekliyorumn
gunaydınn kıslarr burda hava cok kotu sokuk var yagmur var bende nezle oldum gece uyuyamadım nefes alamadım burnumdan burnum tıkalı sımdı bıraz ıhlamur ıcıyorum belkı yı gelır bırazdan gıdıyo annemler
kıslar bulantısı kusması devam eden varmıı benımkı psıkolojık galıbaa annemlerın gıdecegını ogrenınce yıne kusmaya basladım :) gıdınce nasıl olurum acaba ya kımsede yok yanımda
sagolunn canlarım gıdıyo sımdı annemler yaaa
aaaaaaaaaa yeter kızz kendını uzduğun takma bu kadar kafana bak hepımız yalnızız benım annem ıstesede gelemıyo abımın oğluna ve anneaneme bakıyor ben hamıle kaldığımdan bu yana eşım harıç ayak basan olmadı :)) otumaya mısafırlığe gelen ayrıı uzme kendını bu kadar sen kendını toplara sonra bızı çağır bız gelırız sana oturmaya :)
kızlarr ne öruyonuzzz bız bu saat oldu bır markete cıkamadık uyuşukluğumz uzerımızde eşım grıp benım malum zaten yatıcak yer arıyorum yaaa ınanılmaz soğuk bırde püffffffff hıç çıkasım yok yaaaaa
melihaaaa sen ne yapıyorsun gıttılermı annenler
canım be büyük unutkanlıktır ki gramını sormadımsadece şunu biliyorum bebek hala sat'a göre geri gidiyor ,olsun sağlıklı yaa.. bebek şuanda 16+3 günlük sat ise 17+1 günlük. bende 20 haftada 3 boyutlu ultrasona girip cinsiyetini kesin öğreneceğim..
sanada günaydın şeker.... ohh ne güzel hava güzelmiş... bizim yerimizede gez olurmu
kızlar jelle doğumu sordum doktoruma ,çok mükemmel değil dedi,sadece doğumda bebeğin daha hızlı çıkmasını sağlıyor ,dikişi önlemiyor.. dedi...
uygulayan doktordanda mesaj geldi.. o da ilk doğumlarda 30 a yakın doğumu dikişsiz yaptım,dedi.. ama tabii doktorunuz ve sizin fiziki özlellikleriniz neyi destekliyorsa siz onu uygulayın.. dedi... yani gerek yok kızlar...
ben yıne bunalımlardayım annemler gıttıler 3de gıderken arkalarından bakamadım bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?