2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar sımdı haberlerde okudum anne karından sıvı almıslar bebeı dovn sendromlu olmasın dıye galıba 4.5 aylık bebekmıs 5 kere ıgne yapmıslar zor almıslar sıvıyı ve kadını gece yarısı hastanede yatıcak yer yok dıye eve gondermısler evdede fenalasmıs bebek ölmuş ay allah koruusn ya kadında ölmuş 29 gun sonra ay doktorlara dıkkat edın canlarım gıdın imkanınız varsa özele gıdın ya bunları duydukca korkar olduk allah kotu seylerden korusun bızlerıı

çok sağol canım evet sürekli evdeyim ne zamandır hava kötü diye dışarıya çıkamaz olduk çıkınca da fena oluyoruz hemen. et ve kuruyemişi hiç ihmal etmiyorum aslında beslenmeme de dikkat ediyorum bir aydır da güzel yiyorum ama yoruldum epey gezerken. doktor sorma öyle enteresan bir adamdı ki kolunda nal kadar altın bileklik var sürekli şekerim falan diyo erkek adama yakışır tarzı hiç yoktu yani :) Kendi doktoruma dua ettim onu görünce iyiki böyle bir doktora muhtaç kalmadım diye... omurga kemikleri ve göğüs kafesi kemikleri iyice oluşmuş nasıl belliydi. bacak arasına da epey baktı ama anlaşılmıyo bu haftada belli olmaz dedi. ben de nasıl olur herkes bu haftada öğreniyo dedim onların yüzde elli yanılma payı oluyo diyo bana... neyse dedim içimden ne deem boş bu adama şimdi. Umarım haftaya doktor da böyle yapmaz yaa çok üzülürüm valla..... sağol cnaım benim sizinki gibi güzel olur inşallah bizimki de... ayy ben de sana diycektim kız olursa Ege'ye yaparız diye :) küçüğüne olmaz ama arada bir kaç yaş fark olmalı

bugu form bayagı sessız kaldı ya kımsecıkler yazmamıs bı ıkı yazı varr :) benıde uyku tutmadı nasıl uyuycam bılmıyorum ya yarın annemler gıdıyoo ne yapcam bılmıyorum

canım çok geçmiş olsun:2: çok üzüldüm adına Allah yardımcın olsun...
o çarpıntı bendede var canım içim sıkısıyoo nefes zor alıyorum nedenıını hamılelıkten olsa gerek dıye dusunuyorum cunku hamılelıkte hersey normal gıbı gorunuyo :)
aynen kızlar göğsüm daralıyor halsiz düşüyorum ve bayılcak gibi hissed,yorum kendimi...normaldir sanırım

bu arada kızlar bebeği gördüm büyümüş 16 cm olmuş,çok hareketliydi maşallah...yalnız bebeiş yüzü koyu yatıyordu cinsiyetini tekrar göremedik..:18:cinsiyeti değişmez umarım 24 şubatta 3 boyutlu ultrasonla bakılacak ...sabırsızlıkla bekliyorumn

maşallah canım bebeğine kaç gr olmuş peki?? bana bugün bile doktorun teki 20 haftalık olmadan cinsiyet tahmini yapmıyorum yanılma payı yüzde elli demesin mi inşallah gönlüne göre olur...

kıslar bulantısı kusması devam eden varmıı benımkı psıkolojık galıbaa annemlerın gıdecegını ogrenınce yıne kusmaya basladım :) gıdınce nasıl olurum acaba ya kımsede yok yanımda

Güzel bir pazar gününde ilk günaydın benden bugün :)

Hava burada çok güzel görünüyor umarım heryerde öyledir de şöyle bir dışarıya çıkıp kendimize geliriz...

gunaydınn kıslarr burda hava cok kotu sokuk var yagmur var bende nezle oldum gece uyuyamadım nefes alamadım burnumdan burnum tıkalı sımdı bıraz ıhlamur ıcıyorum belkı yı gelır bırazdan gıdıyo annemler

maşallah canım bebeğine kaç gr olmuş peki?? bana bugün bile doktorun teki 20 haftalık olmadan cinsiyet tahmini yapmıyorum yanılma payı yüzde elli demesin mi inşallah gönlüne göre olur...
canım be büyük unutkanlıktır ki gramını sormadım sadece şunu biliyorum bebek hala sat'a göre geri gidiyor ,olsun sağlıklı yaa.. bebek şuanda 16+3 günlük sat ise 17+1 günlük. bende 20 haftada 3 boyutlu ultrasona girip cinsiyetini kesin öğreneceğim..
gönulcukk sen nasılsınn moralın ıyımıı
canım çok teşekkürler morelim iyi bugün.. bebek yaşıyor sağlıklı ya morelimde iyi dünde gittim 2 bebek gördüm onları kokladım... ohhh dedmim

hımmm bizim burda da çok kötü eve tıkıldık soğukta ıhlamur iç çok iyi gelecektir...
Güzel bir pazar gününde ilk günaydın benden bugün :)

Hava burada çok güzel görünüyor umarım heryerde öyledir de şöyle bir dışarıya çıkıp kendimize geliriz...

sanada günaydın şeker.... ohh ne güzel hava güzelmiş... bizim yerimizede gez olurmu

kızlar jelle doğumu sordum doktoruma ,çok mükemmel değil dedi,sadece doğumda bebeğin daha hızlı çıkmasını sağlıyor ,dikişi önlemiyor.. dedi...
uygulayan doktordanda mesaj geldi.. o da ilk doğumlarda 30 a yakın doğumu dikişsiz yaptım,dedi.. ama tabii doktorunuz ve sizin fiziki özlellikleriniz neyi destekliyorsa siz onu uygulayın.. dedi... yani gerek yok kızlar...

geçmiş olsun canım.
doktora bak mahsus yapmış görmüştür o cinsiyetini neyseki doktorun değil normalde

ayy adama bak kısmete bak yahu çıka çıka nasıl dr. çıkmış olsun bebişin sağlıklı ya annesi boşver 1 hafta sonra öğren cinsiyetini. biz öğrendik ya tabi bize göre hava hoş haftaya kesin öğrenirsin merak etme.Egeye olur tabi bana farketmez ben nasıl olsa kaynanayım

oy ben onun boyunu seveyim minnoşun hareketli demek benimki anca uyuyo gittiğim saatte garibim uyanamıyor güzel haberlerine sevindim canım.moral olarak iyi olmana da.aslında hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz hormonlardan dolayı.bana ara ara resmen geliyorlar.sonra kendime geliyorum.sanki eşim ilk hamileliğimde daha ilgiliydi bana karşı akşam yatmadan sütümü getirirdi.ilaçlarımı hatırlatırdı.bunda sanki hamile değilmişim gibi davranıyor bazen bozuluyorum.sanki kendisi istemedi ben hamile kaldım

evet canım çok soğuk evlere tıkıldık resmen.geçmiş olsun bir an önce iyileş de görüşelim canım.Allah kavuştursun canım sağ salim gitsinler inşallah

kıslar bulantısı kusması devam eden varmıı benımkı psıkolojık galıbaa annemlerın gıdecegını ogrenınce yıne kusmaya basladım :) gıdınce nasıl olurum acaba ya kımsede yok yanımda

sagolunn canlarım gıdıyo sımdı annemler yaaa

aaaaaaaaaa yeter kızz kendını uzduğun takma bu kadar kafana bak hepımız yalnızız benım annem ıstesede gelemıyo abımın oğluna ve anneaneme bakıyor ben hamıle kaldığımdan bu yana eşım harıç ayak basan olmadı :)) otumaya mısafırlığe gelen ayrıı uzme kendını bu kadar sen kendını toplara sonra bızı çağır bız gelırız sana oturmaya :)

h

herzaman gelın canım sız kendınız ayarlayın buyurun bıgun bana evım sıcak üşümezsınız :) bakarım ben sıze ne yapıyım canım ya bı kac gun sonra gecer belkı bunalımım bılmıyorum :)

kızlarr ne öruyonuzzz bız bu saat oldu bır markete cıkamadık uyuşukluğumz uzerımızde eşım grıp benım malum zaten yatıcak yer arıyorum yaaa ınanılmaz soğuk bırde püffffffff hıç çıkasım yok yaaaaa

melihaaaa sen ne yapıyorsun gıttılermı annenler

ben yıne bunalımlardayım annemler gıttıler 3de gıderken arkalarından bakamadım bıle

olsun canım sağlıklı olsunlar daaa... benimki de hala küçük sata göre. ben çok merak ediyorum yaaa acaba 20. haftada cinsiyeti değişen olacak mı?

Evet canım bugün hava çok güzeldi burda uzun kar yağışının soğuğun ardından çyle güzel geldi ki iki gündür dışardayız :)

ay ben bu jel olayına epey güvenmiştim üzüldüm şimdi hayırlısı olsun ama ben de cumartei günü sorucam doktoruma bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…