yeter amaaa yaaaa
ıyıce uzuyorsun kendını annenler nerdeydı nerde yaşıyorlardı
geçmiş olsun canım.
doktora bak mahsus yapmış görmüştür o cinsiyetini neyseki doktorun değil normalde
canım ya ınan elımde degıl cıkmıyo aklımdan sankı surda karsımda oturuyolar babamla beraber gıbı samsunda yasıyolar annemler
kıyamam sana bennn uzme kendını gelırler yıneee bak bu hafta goruşelım ıstersen
ayy adama bak kısmete bak yahu çıka çıka nasıl dr. çıkmışolsun bebişin sağlıklı ya annesi boşver 1 hafta sonra öğren cinsiyetini. biz öğrendik ya tabi bize göre hava hoş haftaya kesin öğrenirsin merak etme.Egeye olur tabi bana farketmez ben nasıl olsa kaynanayım
ben yıne bunalımlardayım annemler gıttıler 3de gıderken arkalarından bakamadım bıle
kızlarr ne öruyonuzzz bız bu saat oldu bır markete cıkamadık uyuşukluğumz uzerımızde eşım grıp benım malum zaten yatıcak yer arıyorum yaaa ınanılmaz soğuk bırde püffffffff hıç çıkasım yok yaaaaa
üzülme bu kadar kimin annesi yanındaki keşke hepimizin ki yanımızda olsa ama bu işler böyle napalım. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah.
amin canım ınsalah tez zamanda gelırler hazıranda gelırız dedıler onlarda zaman hızlı gecer ınsallah
evet cnm ben daha yeni atlattım dünkü doktor şokunuohh ne rahatsın canım ben hala çok fazla merakla 5 günün geçmesini bekliyorum. umarım bu sefer belli olur diye. benim eşim ilerde damada jip alıcam deyip duruyo erkek olursa diyorum ona yok diyo kendisi çalışıp alsın :)
Allah kavuştursun canım.1-2 güne kadar alışırsın yalnızlığa.iyileş de görüşürüz.bana da gelirsiniz ayarlarız bişeyler.
belli olur canım bu sefer kesin.az kaldı çok çok az hayırlısıyla.eşin de şartlamış kendini demek ki kız olcak diyeerkek derse doktor şoku atlatması uzun sürer Allah gönlünüze göre versin canım tabi önce sağlıklı olsun inşallah
o pek hevesli kıza ben de ona inat erkek diyorumbir de ne diyo görsen ben artık inanıyorum bu bebek kız diyooo dün akşam bir akrabasına gitmiştik kahve falı baktı öylesine kadın erkek olacak bebek dedi yok canım sen ne anlarsın ki faldan diyo. ben cinsiyet konusunda o olsun bu olsun demiyorum ikisi de harika bişey bence. Tek dileğim sağlıklı olsun hepimizinki inşallah. Eşin ne tekpi verdi erkek bebeğe ???
o pek hevesli kıza ben de ona inat erkek diyorumbir de ne diyo görsen ben artık inanıyorum bu bebek kız diyooo dün akşam bir akrabasına gitmiştik kahve falı baktı öylesine kadın erkek olacak bebek dedi yok canım sen ne anlarsın ki faldan diyo. ben cinsiyet konusunda o olsun bu olsun demiyorum ikisi de harika bişey bence. Tek dileğim sağlıklı olsun hepimizinki inşallah. Eşin ne tekpi verdi erkek bebeğe ???
doktor dün güldü hatta bu ne yaa çok hareketlioy ben onun boyunu seveyim minnoşunhareketli demek benimki anca uyuyo gittiğim saatte garibim uyanamıyor güzel haberlerine sevindim canım.moral olarak iyi olmana da.aslında hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz hormonlardan dolayı.bana ara ara resmen geliyorlar.sonra kendime geliyorum.sanki eşim ilk hamileliğimde daha ilgiliydi bana karşı akşam yatmadan sütümü getirirdi.ilaçlarımı hatırlatırdı.bunda sanki hamile değilmişim gibi davranıyor bazen bozuluyorum.sanki kendisi istemedi ben hamile kaldım
olsun canım sağlıklı olsunlar daaa... benimki de hala küçük sata göre. ben çok merak ediyorum yaaa acaba 20. haftada cinsiyeti değişen olacak mı?
Evet canım bugün hava çok güzeldi burda uzun kar yağışının soğuğun ardından çyle güzel geldi ki iki gündür dışardayız :)
ay ben bu jel olayına epey güvenmiştim üzüldüm şimdi hayırlısı olsun ama ben de cumartei günü sorucam doktoruma bakalım o ne diyecek.
gönülcük nasılsınn sorunlar bıtmıstır ınsallah dımıı kaynanan nasıl olduu duzeldımıı
canım benim boncuk güzelim... onu zaman düzeltecek... inşallah...sorunlar bitti şimdilik ,amameşimlede iyiyiz şimdilik canım benim çok teşekkür ederim ... sende iyissindir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?