2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet cnm ben daha yeni atlattım dünkü doktor şokunu ohh ne rahatsın canım ben hala çok fazla merakla 5 günün geçmesini bekliyorum. umarım bu sefer belli olur diye. benim eşim ilerde damada jip alıcam deyip duruyo erkek olursa diyorum ona yok diyo kendisi çalışıp alsın :)

hadi yaa o kadar kötü demek hava orda buradan oraya mı gitti ne soğuk hava. ama eşin evdeyken hallet bence market alışverişini kendi başına çok zor olur sonra.

belli olur canım bu sefer kesin.az kaldı çok çok az hayırlısıyla.eşin de şartlamış kendini demek ki kız olcak diye erkek derse doktor şoku atlatması uzun sürer Allah gönlünüze göre versin canım tabi önce sağlıklı olsun inşallah

o pek hevesli kıza ben de ona inat erkek diyorum bir de ne diyo görsen ben artık inanıyorum bu bebek kız diyooo dün akşam bir akrabasına gitmiştik kahve falı baktı öylesine kadın erkek olacak bebek dedi yok canım sen ne anlarsın ki faldan diyo. ben cinsiyet konusunda o olsun bu olsun demiyorum ikisi de harika bişey bence. Tek dileğim sağlıklı olsun hepimizinki inşallah. Eşin ne tekpi verdi erkek bebeğe ???

:) güldüm valla yanı tabıkı once hayırlısı olsun bende kız dedıgımde eşım hala dıyo ıcımd ebı umut var belkı erkek olur dıyo ama sonra karnımı kızım annenı uzme dıye sevıyo alısıyo yavas yavas oda cok ıstıyodu erkek olsun dıye ama ıkıncı olur ınsallah :)=

demek ki kız bebekleri daha çok seviyor ne kadar güzel birşey.genelde erkekler hep oğlum olsun derler.daha önce de gördüm arkadaşlarımda ille kız bebek isteyen erkek ve inanmayacaksın hep kızları oldu kısmet canım sağlıklı olsun da tabi öğrenmek istiyor insan.eşim çok sevindi tipik erkek işte 2 tane oğlum olcak diye mutlu oldu.ben de kıyafet ayakkabı masrafından yırttık diye sevindim.bi de ilerde birbirlerine yakın olurlar

doktor dün güldü hatta bu ne yaa çok hareketli dedi:) evet ben çok agresifim kızıma karşı çok sabırsızım kızımla inatlaşıyoruz sürekli eşimde gülüyor bize,iknizde birbirnizden cadısınız diyor..evet ilklerdeki gibi ilgi pek olmuyor hakikaten,amam psikolojimizi bozmasınlarda...

bakalım 20 haftada drda olacağım ,umarım değişmez..hayırlısı olsun inş. jel evet benide üzdü.. doktora dedim çok heyecanlıyım yok heyecanlanacak bişey yok sıradan bir ilaç işte dedi..

gönülcük nasılsınn sorunlar bıtmıstır ınsallah dımıı kaynanan nasıl olduu duzeldımıı

canım benim boncuk güzelim... onu zaman düzeltecek... inşallah...sorunlar bitti şimdilik ,amam eşimlede iyiyiz şimdilikcanım benim çok teşekkür ederim ... sende iyissindir inş.

canım benim boncuk güzelim... onu zaman düzeltecek... inşallah...sorunlar bitti şimdilik ,amam eşimlede iyiyiz şimdilikcanım benim çok teşekkür ederim ... sende iyissindir inş.

amin ınsallah duzelr tez zamanda hersey herkez eşıyle mutsu olur ınsallah bende ıyım tv ızlıyorum artık tekım evde :) netten beslenme duzenıne bakıyorum hamıleler ıcın bıde nezle oldum burnum tıkalıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…