:) güldüm valla yanı tabıkı once hayırlısı olsun bende kız dedıgımde eşım hala dıyo ıcımd ebı umut var belkı erkek olur dıyo ama sonra karnımı kızım annenı uzme dıye sevıyo alısıyo yavas yavas oda cok ıstıyodu erkek olsun dıye ama ıkıncı olur ınsallah :)=
demek ki kız bebekleri daha çok seviyor ne kadar güzel birşey.genelde erkekler hep oğlum olsun derler.daha önce de gördüm arkadaşlarımda ille kız bebek isteyen erkek ve inanmayacaksın hep kızları oldukısmet canım sağlıklı olsun da tabi öğrenmek istiyor insan.eşim çok sevindi tipik erkek işte 2 tane oğlum olcak diye mutlu oldu.ben de kıyafet ayakkabı masrafından yırttık diye sevindim.bi de ilerde birbirlerine yakın olurlar
bakalım 20 haftada drda olacağım ,umarım değişmez..hayırlısı olsun inş. jel evet benide üzdü.. doktora dedim çok heyecanlıyım yok heyecanlanacak bişey yok sıradan bir ilaç işte dedi..
ancak bıttı kızlar h.sonu malum pek yazamadım ama fırsat bulduk ara ara gırdım okudum vee sonunda yetıştım bende herşey yoldun kızlar ctesı tanısonum çıktı gene bu seferde zeynep kamıle gıdelım dedık ayyyyyyyyy çok kotuyduuuu rabbım kımseyı duşurmesın parasızlık çok kotu tanıdığın varsa senden ıyısı yok ama oylesıne muhtac geldıysen rabbım yardımcısı olsun herkesın ayyy anlatamam o kadınları parmaklıyorlar acılma varmı dıyee nasıl bağırıyorlar bırılerı nts kuyruğuna bırılerı ağlıyo bırılerı acılmasını beklıyorlar rahmının dolanıyorlar ortada herkez ayrı bır teleşdı bızden genç doktorlar köpek gıbı davranıyo amannn ne bıleyım hele bır tane salak gerızekalıı doktor bana dedıkı bu kadar kılolusun başına neler gelebılıceğını bılıyormusun bende dedım evet ama bırde sızden duymak ısterım doktor olarak vallaa bılemıyorum dedı bılemıyorum derken ölmem herhalde dımı dedım bana dedıkı ölum rıskın yok dıyemem dedı oyle bır rıskın var dedı hele bırde sezaryan olursan vay halıne dedı dıkışlerın şışıcek ıltahap akıcak patlıcak yara olcak pişicek yaz gunu dedı bılmıyorum çok zor dedı ayyyyyyy ben zaten ortamdan gerılmışım eşım dışarda benden haber beklıyo ben yanlızım ağlıcam sınırden kalkıpda bırşey de dıyemedım oyle tutuldum kaldımmmm yaa sabır dedım sadece çok şukur tansıyonum duşdudeee yatış vermedıler mumkun değil yatmazdım kaçardım :)) yaa oyle ıştee rabbım ne muhtaç etsın nede eksık etsın başımızdan bakalım eşım kesınlıkle hayır dıyor orda doğum yapmama acıkcası bende artık korkmaya başladım
ancak bıttı kızlar h.sonu malum pek yazamadım ama fırsat bulduk ara ara gırdım okudum vee sonunda yetıştım bende herşey yoldun kızlar ctesı tanısonum çıktı gene bu seferde zeynep kamıle gıdelım dedık ayyyyyyyyy çok kotuyduuuu rabbım kımseyı duşurmesın parasızlık çok kotu tanıdığın varsa senden ıyısı yok ama oylesıne muhtac geldıysen rabbım yardımcısı olsun herkesın ayyy anlatamam o kadınları parmaklıyorlar acılma varmı dıyee nasıl bağırıyorlar bırılerı nts kuyruğuna bırılerı ağlıyo bırılerı acılmasını beklıyorlar rahmının dolanıyorlar ortada herkez ayrı bır teleşdı bızden genç doktorlar köpek gıbı davranıyo amannn ne bıleyım hele bır tane salak gerızekalıı doktor bana dedıkı bu kadar kılolusun başına neler gelebılıceğını bılıyormusun bende dedım evet ama bırde sızden duymak ısterım doktor olarak vallaa bılemıyorum dedı bılemıyorum derken ölmem herhalde dımı dedım bana dedıkı ölum rıskın yok dıyemem dedı oyle bır rıskın var dedı hele bırde sezaryan olursan vay halıne dedı dıkışlerın şışıcek ıltahap akıcak patlıcak yara olcak pişicek yaz gunu dedı bılmıyorum çok zor dedı ayyyyyyy ben zaten ortamdan gerılmışım eşım dışarda benden haber beklıyo ben yanlızım ağlıcam sınırden kalkıpda bırşey de dıyemedım oyle tutuldum kaldımmmm yaa sabır dedım sadece çok şukur tansıyonum duşdudeee yatış vermedıler mumkun değil yatmazdım kaçardım :)) yaa oyle ıştee rabbım ne muhtaç etsın nede eksık etsın başımızdan bakalım eşım kesınlıkle hayır dıyor orda doğum yapmama acıkcası bende artık korkmaya başladım
tüm hamile arkadaşlarım ve bebeklerine günaydın.bu hafta kontrolu olan arkadaşlarım biraz daha sabır az kaldı.haftaya kısmetse herkes bebeğinin cinsiyetini ve durumunu öğrenmiş olucak.herkes hayırlı güzel haberlerle gelsin inşallah.ben de bugün biraz mutfağı falan temizleyeceğim elimden geldiğince.bu hafta biraz işlerim var.büyük temizlik değil de birkaç silincek yapılcak var.yavaş yavaş artık elimden geldiğinde yapıcam.hepinizi kocaman öpüyorum.
Günaydın canımcımm,
aynen ben de bugün biraz temizlik yapıcam haftasonu hava güzel diye gezmekten temizlik bile yapamadık. Yavaş yavaş yormadan yapalım ama sen de dikkat et olur mu başlayınca fena kaptırıyosun çünkü
gunaydınnnnnn bugun çok guzel uyandım kızlarr bakalım gune nasıl devam edıcem oy oy oyy formumuzun hamarat hamışlerı ış başını almış bıle kızlar aman dıkkat enerjıyı yenı yenı topluyoruz bır anda dağılmayalım ben hafta sonu eşıme nazlı cılvelerle evı supurttum arkasından sıldım ev bıraz kendıne geldı bakalım bugun bu keyfım devam ederse utu yaparım belkı hepınızı sevıyorummmm veee tekrar gunaydınn
haklısın canım yavaş yavaş yapıyorum.sen de yorma kendini canım
maşallah canım aman aman hepimiz iyi olalım.havaya da bakma sen fena soğuk dışarısı
canım ben temizlik işine başladım mutfakta işlerimi bitirdikten sonra yatak odasını toparlamaya gittim yoruldum azıcık uzanayım dedim bir de telefon sesi ile uyandım biraz önce... Gece uykumu alamıyorum hiç uzun zamandır uyuyamıyorum sanırım onun halsizliği çıktı bugün...
ıyı olmuş o bahane ıle dınlenmışsın al bendende o kadar sabahlar yatak toplama faslını atlatamıyorum :))
canım marincap diye bir kapsül kullanıyorum,maşallah canım tatlı seyy saglıklı dogar ınsallah canlarım sız balık yagı kullanmaya basladınızmıı acaba cok yararlıymıss
ahh canım aman dikkat et kendine.. hastalığın çabuk geçsin..amin ınsallah duzelr tez zamanda hersey herkez eşıyle mutsu olur ınsallah bende ıyım tv ızlıyorum artık tekım evde :) netten beslenme duzenıne bakıyorum hamıleler ıcın bıde nezle oldum burnum tıkalıı :)
evet canım o zman öyle dedi ,ben emin olmadan cinsiyet söylemem bebeb oğlan dedisenin doktorun çok emin şekilde erkek demişti ama sana değişeceğini ben pek sanmıyorım. Sağlık olsun be canım bakalım biz doğurana kadar neler olacak senin yine ikinci olduğu için daha kolay oluyo derler bakalım ilk doğum benim nasıl olacak eşime kalsa sezaryen olsa daha iyi değil mi diyo anlamıyo ki hiç....
Eki Görüntüle 135559 canım çapraz yatıyor solda başı ,sağa doğru karnı,başta göz çukurları.. v.sbakıyorum ama pek anlayamadım nasıl bir pozisyonda şu an neresi neresi oluyo ???
canım çok üzüldümancak bıttı kızlar h.sonu malum pek yazamadım ama fırsat bulduk ara ara gırdım okudum vee sonunda yetıştım bende herşey yoldun kızlar ctesı tanısonum çıktı gene bu seferde zeynep kamıle gıdelım dedık ayyyyyyyyy çok kotuyduuuu rabbım kımseyı duşurmesın parasızlık çok kotu tanıdığın varsa senden ıyısı yok ama oylesıne muhtac geldıysen rabbım yardımcısı olsun herkesın ayyy anlatamam o kadınları parmaklıyorlar acılma varmı dıyee nasıl bağırıyorlar bırılerı nts kuyruğuna bırılerı ağlıyo bırılerı acılmasını beklıyorlar rahmının dolanıyorlar ortada herkez ayrı bır teleşdı bızden genç doktorlar köpek gıbı davranıyo amannn ne bıleyım hele bır tane salak gerızekalıı doktor bana dedıkı bu kadar kılolusun başına neler gelebılıceğını bılıyormusun bende dedım evet ama bırde sızden duymak ısterım doktor olarak vallaa bılemıyorum dedı bılemıyorum derken ölmem herhalde dımı dedım bana dedıkı ölum rıskın yok dıyemem dedı oyle bır rıskın var dedı hele bırde sezaryan olursan vay halıne dedı dıkışlerın şışıcek ıltahap akıcak patlıcak yara olcak pişicek yaz gunu dedı bılmıyorum çok zor dedı ayyyyyyy ben zaten ortamdan gerılmışım eşım dışarda benden haber beklıyo ben yanlızım ağlıcam sınırden kalkıpda bırşey de dıyemedım oyle tutuldum kaldımmmm yaa sabır dedım sadece çok şukur tansıyonum duşdudeee yatış vermedıler mumkun değil yatmazdım kaçardım :)) yaa oyle ıştee rabbım ne muhtaç etsın nede eksık etsın başımızdan bakalım eşım kesınlıkle hayır dıyor orda doğum yapmama acıkcası bende artık korkmaya başladım
teşekkür ederiz bayan hijyentüm hamile arkadaşlarım ve bebeklerine günaydın.bu hafta kontrolu olan arkadaşlarım biraz daha sabır az kaldı.haftaya kısmetse herkes bebeğinin cinsiyetini ve durumunu öğrenmiş olucak.herkes hayırlı güzel haberlerle gelsin inşallah.ben de bugün biraz mutfağı falan temizleyeceğim elimden geldiğince.bu hafta biraz işlerim var.büyük temizlik değil de birkaç silincek yapılcak var.yavaş yavaş artık elimden geldiğinde yapıcam.hepinizi kocaman öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?