2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

:) sizin de önce erkek dediler sonra kız dediler ya eşin sanırım ondan hala yine değişecek gibi bekliyo ama değişmez ki artık :) ikinci de onun istediği gibi olur inşallah.

ben de genelde erkekler hep erkek çocuk ister diye bilirdim beim eşim numune galiba :) Eşin için nasıl büyük gururdur şimdi iki erkek babası olmak göğsü bkabarır valla... haklısın canım hem daha masrafsız bir bebek olacak hem de ege için iyi oldu bu durum.

bakalım 20 haftada drda olacağım ,umarım değişmez..hayırlısı olsun inş. jel evet benide üzdü.. doktora dedim çok heyecanlıyım yok heyecanlanacak bişey yok sıradan bir ilaç işte dedi..

senin doktorun çok emin şekilde erkek demişti ama sana değişeceğini ben pek sanmıyorım. Sağlık olsun be canım bakalım biz doğurana kadar neler olacak senin yine ikinci olduğu için daha kolay oluyo derler bakalım ilk doğum benim nasıl olacak eşime kalsa sezaryen olsa daha iyi değil mi diyo anlamıyo ki hiç....

ancak bıttı kızlar h.sonu malum pek yazamadım ama fırsat bulduk ara ara gırdım okudum vee sonunda yetıştım bende herşey yoldun kızlar ctesı tanısonum çıktı gene bu seferde zeynep kamıle gıdelım dedık ayyyyyyyyy çok kotuyduuuu rabbım kımseyı duşurmesın parasızlık çok kotu tanıdığın varsa senden ıyısı yok ama oylesıne muhtac geldıysen rabbım yardımcısı olsun herkesın ayyy anlatamam o kadınları parmaklıyorlar acılma varmı dıyee nasıl bağırıyorlar bırılerı nts kuyruğuna bırılerı ağlıyo bırılerı acılmasını beklıyorlar rahmının dolanıyorlar ortada herkez ayrı bır teleşdı bızden genç doktorlar köpek gıbı davranıyo amannn ne bıleyım hele bır tane salak gerızekalıı doktor bana dedıkı bu kadar kılolusun başına neler gelebılıceğını bılıyormusun bende dedım evet ama bırde sızden duymak ısterım doktor olarak vallaa bılemıyorum dedı bılemıyorum derken ölmem herhalde dımı dedım bana dedıkı ölum rıskın yok dıyemem dedı oyle bır rıskın var dedı hele bırde sezaryan olursan vay halıne dedı dıkışlerın şışıcek ıltahap akıcak patlıcak yara olcak pişicek yaz gunu dedı bılmıyorum çok zor dedı ayyyyyyy ben zaten ortamdan gerılmışım eşım dışarda benden haber beklıyo ben yanlızım ağlıcam sınırden kalkıpda bırşey de dıyemedım oyle tutuldum kaldımmmm yaa sabır dedım sadece çok şukur tansıyonum duşdudeee yatış vermedıler mumkun değil yatmazdım kaçardım :)) yaa oyle ıştee rabbım ne muhtaç etsın nede eksık etsın başımızdan bakalım eşım kesınlıkle hayır dıyor orda doğum yapmama acıkcası bende artık korkmaya başladım

canım geçmiş olsun tansiyonun çıktı yine demek aman ne olur dikkat et kendine.bir daha da o hastaneye gitme canım.insanın psikolojisini bozan bir yerden ne bekleyebilirsin.lanet olsun parasız olunca demek ki insan gibi muamele göremiyorsun.allahım kimseleri oralara düşürmesin.bence sen erdeme devam et canım ya da civarda başka bir yere.ama oraya değil.tanıdıkla falan da olsa gidilcek bir yer değil orası.senin daha da beter çıkartıcaklar tansiyonunu allah korusun

tüm hamile arkadaşlarım ve bebeklerine günaydın.bu hafta kontrolu olan arkadaşlarım biraz daha sabır az kaldı.haftaya kısmetse herkes bebeğinin cinsiyetini ve durumunu öğrenmiş olucak.herkes hayırlı güzel haberlerle gelsin inşallah.ben de bugün biraz mutfağı falan temizleyeceğim elimden geldiğince.bu hafta biraz işlerim var.büyük temizlik değil de birkaç silincek yapılcak var.yavaş yavaş artık elimden geldiğinde yapıcam.hepinizi kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. ne ukala bir doktormuş o öyle kilolular çocuk doğurmuyolar mı sanki niye bu kadar üzüyo korkutuyo seni. tamam riskleri olabilir ama bu şekilde mi söylenir bu yaa. Canım o hastaneye her gittiğinde yaşadığın şoklar yeter bence imkanın varsa bir daha gidip de iyice psikolojinin bozulmasına imkan verme. bak eşin de ne güzel söylemiş aklın yolu bir.

Günaydın canımcımm,
aynen ben de bugün biraz temizlik yapıcam haftasonu hava güzel diye gezmekten temizlik bile yapamadık. Yavaş yavaş yormadan yapalım ama sen de dikkat et olur mu başlayınca fena kaptırıyosun çünkü

gunaydınnnnnn bugun çok guzel uyandım kızlarr bakalım gune nasıl devam edıcem oy oy oyy formumuzun hamarat hamışlerı ış başını almış bıle kızlar aman dıkkat enerjıyı yenı yenı topluyoruz bır anda dağılmayalım ben hafta sonu eşıme nazlı cılvelerle evı supurttum arkasından sıldım ev bıraz kendıne geldı bakalım bugun bu keyfım devam ederse utu yaparım belkı hepınızı sevıyorummmm veee tekrar gunaydınn

haklısın canım yavaş yavaş yapıyorum.sen de yorma kendini canım

maşallah canım aman aman hepimiz iyi olalım.havaya da bakma sen fena soğuk dışarısı

haklısın canım yavaş yavaş yapıyorum.sen de yorma kendini canım

maşallah canım aman aman hepimiz iyi olalım.havaya da bakma sen fena soğuk dışarısı

canım ben temizlik işine başladım mutfakta işlerimi bitirdikten sonra yatak odasını toparlamaya gittim yoruldum azıcık uzanayım dedim bir de telefon sesi ile uyandım biraz önce... Gece uykumu alamıyorum hiç uzun zamandır uyuyamıyorum sanırım onun halsizliği çıktı bugün...

ıyı olmuş o bahane ıle dınlenmışsın al bendende o kadar sabahlar yatak toplama faslını atlatamıyorum :))

maşallah canım tatlı seyy saglıklı dogar ınsallah canlarım sız balık yagı kullanmaya basladınızmıı acaba cok yararlıymıss
canım marincap diye bir kapsül kullanıyorum,iğrenç kokuyor içtikten kısa süre sonra.. ama bebiş için değer...
ahh canım aman dikkat et kendine.. hastalığın çabuk geçsin..
evet canım o zman öyle dedi ,ben emin olmadan cinsiyet söylemem bebeb oğlan dedihayırlısı olsun en güzeli normal doğuuuuum...
bakıyorum ama pek anlayamadım nasıl bir pozisyonda şu an neresi neresi oluyo ???
Eki Görüntüle 135559 canım çapraz yatıyor solda başı ,sağa doğru karnı,başta göz çukurları.. v.s
canım çok üzüldüm oraya bir daha asla gitme...geri zekalı bir kadına denk gelmişsin,öyle salakça konuşulrmu hiç bir gebeye... asla bir daha gitme oraya...

teşekkür ederiz bayan hijyendikkat et çok yorma kendini tamammı....

güzel hamişler hepinize mutlu,sağlıklı birgün diliyorum..
çok şükür 15 günlük tatile çıktık,oğluşumla başbaşayız.
zeynep sende benim gibi ikinci oğluşun geliyormuş,hayırlı ve sağlıklı olsunlar canım..
kızlar ben bugün itibariyle 17+2 oldum hiçbir hareket hissetmiyorum henüz
birde ikincilerde daha çabuk hissedilir derler ama daha bizde tık yok..korkmuyoda değilim çünkü dr a gidince 1 hafta rahat olıyorum sonra kafamda kuruyorum hep..sizlerde durum nasıl
sevgiler hepinize.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…