2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar ben mutfağı şöyle bir temizledim çok ayrıntılı değil halim yok eskisi gibi hemen yoruluyorum.şimdi de oğlumla gezmeye gidicez hepinizi öpüyoruz.

iyi tatiller canım iyi dinlenmeler.kısmet canım aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah.ben de bu ara fazla hareket hissetmiyorum.2-3 hafta hissediyordum azaldı hareketler sanki.

canım benim çok teşekkürler aynen bende ikiniciyi bekliyorum fakat bende hissetmiyorum doktorum 19. haftada başlarsın hissetmeye dei rahat ol dedi... sizde rahat olun...

kendımı ıyı hıssedıyorken yemek yapayım dedım sanırım yaptıklarım bır kaç gun gıder :) ohhh uzerımden koca bır yuk kalktıı eee sız nerelerdesınız bakalım bugun kım ne yapıyor hadı zeynep gezmede eeeeeeeeee sız nerdesınızzz

selam gusel anneler bende bugun 12 de kalktım uyumusum sonra kahvaltı yaptım burdakı hamıle arkadasıma gıttım yenı geldım yemek yapıyom sonra eşımle dısarı cıkıcaz akam sıkmıyorum artık kendımı bunalıma sokmıycam oray aburaya gezmeye calısıcam yapabılırsem :) allah kımseyı zeynep kamıle dusurmesın benım arkadasımada kotu seyler yaşattılar allah düşürmesın ınsallah bugunum guzel gectı sabah bıraz ögürtü vardı ama gectı sonra ınsallah bıter ıyıce hep buraya merak ettım neler yazıştınız dıye :)

aaaaaa kızlar hiçbişey yazmamışsınız bugün ben de nasıl okucam şimdi nasıl sayfalar ilerlemiştir diye girmiştim ben de arkadaşıma gittim geldim

canım bişi sormuştum jelle ilgili görmedn sanırım?
canım benim kendşi doktorum bu jeli zaten uyguluyormuş,öyle abartılacak bir etkisi yok dedi,ben yine kesi atıp deikiş atmak zorundayım dedi..gereksiz bir jel bence dedi...:26: ilk uygulayan dokot ise vücut yapınızı bvuna izin veriyorsa uygulanabilri dedi,ben 30 a yakın ilk doğumumda bu jel sayesinde dikiş atmadım dedi...:26:yani olsada biiir... olmasa da...

canım iyi yapmışsın uyumuşsun dinlenmişsin.sanırım sonrasında da işlere daldın yormasaydın bari çok kendini

:) yok be canım nerdeeee, çamaşır yıkadım astım sadece... bugğn kimse yazamazdı zaten çünkü sitede bakım vardı ben gün içinde epey uğraştım girmek için ama hep bakım vardı.

:) yok be canım nerdeeee, çamaşır yıkadım astım sadece... bugğn kimse yazamazdı zaten çünkü sitede bakım vardı ben gün içinde epey uğraştım girmek için ama hep bakım vardı.

ayyyyyy yıkayıp asmakla kalsa sadece püffff bırde onları utulemek yerleştırmek var (( benımde yarınkı ışım o olcak

a.s canım hoşgeldın ıyıyız sağol canım sen nasılsın neden yazmadın bakayım uzun zamandır :????

aminosetez oldum 18 gun once sonucu bekliyorum eger sonuc iyi gelirse ben daha iyi olucam inş..20 kadar sürüyor sonuçlanması..

Aminosentezden sonra canım pek int girmek istmedi girsemde şöyle bir bakıp cıkıyorum o kadar ..inş sonucum güzel gelsin sürekli bende nette olucam

arkadaşım guzel duşun guzel olsun dualarımız senınle ınş herşey yolunda gıder ama burayı ıhmal etme bak bız burda bırbırımıze destek olmak ıçın varız sende hep aramızda ol

ınsallah temız haberler alırsın canım kafana takmamaya calıs dusundukce kotu hıssedersın kendını gecmıs olsun canım sen her zaman gır bız burdayız yazarız sanada :)

ayyyyyy yıkayıp asmakla kalsa sadece püffff bırde onları utulemek yerleştırmek var (( benımde yarınkı ışım o olcak

ahh ahh sorma canım ütü ve yerleştirme işi yarına kaldı artık. kış olduğu için evin içinde yarım günde kurumuyolar da... ana da yarın için kolay gelsin canım

İNşallah sonuçarın iyi gelir canım. sen de kafan rahat girersin artık nete.... Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…