- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
güzel hamişler hepinize mutlu,sağlıklı birgün diliyorum..
çok şükür 15 günlük tatile çıktık,oğluşumla başbaşayız.
zeynep sende benim gibi ikinci oğluşun geliyormuş,hayırlı ve sağlıklı olsunlar canım..
kızlar ben bugün itibariyle 17+2 oldum hiçbir hareket hissetmiyorum henüz
birde ikincilerde daha çabuk hissedilir derler ama daha bizde tık yok..korkmuyoda değilim çünkü dr a gidince 1 hafta rahat olıyorum sonra kafamda kuruyorum hep..sizlerde durum nasıl
sevgiler hepinize.........
canım benim çok teşekkürler aynen bende ikiniciyi bekliyorum fakat bende hissetmiyorum doktorum 19. haftada başlarsın hissetmeye dei rahat ol dedi... sizde rahat olun...güzel hamişler hepinize mutlu,sağlıklı birgün diliyorum..
çok şükür 15 günlük tatile çıktık,oğluşumla başbaşayız.
zeynep sende benim gibi ikinci oğluşun geliyormuş,hayırlı ve sağlıklı olsunlar canım..
kızlar ben bugün itibariyle 17+2 oldum hiçbir hareket hissetmiyorum henüz
birde ikincilerde daha çabuk hissedilir derler ama daha bizde tık yok..korkmuyoda değilim çünkü dr a gidince 1 hafta rahat olıyorum sonra kafamda kuruyorum hep..sizlerde durum nasıl
sevgiler hepinize.........
canım benim çok teşekkürler aynen bende ikiniciyi bekliyorum fakat bende hissetmiyorum doktorum 19. haftada başlarsın hissetmeye dei rahat ol dedi... sizde rahat olun...
canım benim kendşi doktorum bu jeli zaten uyguluyormuş,öyle abartılacak bir etkisi yok dedi,ben yine kesi atıp deikiş atmak zorundayım dedi..gereksiz bir jel bence dedi...:26: ilk uygulayan dokot ise vücut yapınızı bvuna izin veriyorsa uygulanabilri dedi,ben 30 a yakın ilk doğumumda bu jel sayesinde dikiş atmadım dedi...:26:yani olsada biiir... olmasa da...canım bişi sormuştum jelle ilgili görmedn sanırım?
ihtiyacımız oluyo demek ki canım yoksa bne daha önce gündüz uyuduğumu hiç hatırlamam :)
canım iyi yapmışsın uyumuşsun dinlenmişsin.sanırım sonrasında da işlere daldın yormasaydın bari çok kendini
Slm kızlar nasılsınız ?
Uzun zamandır yazmıyordum yazayım dedimm
:) yok be canım nerdeeee, çamaşır yıkadım astım sadece... bugğn kimse yazamazdı zaten çünkü sitede bakım vardı ben gün içinde epey uğraştım girmek için ama hep bakım vardı.
a.s canım hoşgeldın ıyıyız sağol canım sen nasılsın neden yazmadın bakayım uzun zamandır :????
aminosetez oldum 18 gun once sonucu bekliyorum eger sonuc iyi gelirse ben daha iyi olucam inş..20 kadar sürüyor sonuçlanması..
Aminosentezden sonra canım pek int girmek istmedi girsemde şöyle bir bakıp cıkıyorum o kadar ..inş sonucum güzel gelsin sürekli bende nette olucam
aminosetez oldum 18 gun once sonucu bekliyorum eger sonuc iyi gelirse ben daha iyi olucam inş..20 kadar sürüyor sonuçlanması..
Aminosentezden sonra canım pek int girmek istmedi girsemde şöyle bir bakıp cıkıyorum o kadar ..inş sonucum güzel gelsin sürekli bende nette olucam
ayyyyyy yıkayıp asmakla kalsa sadece püffff bırde onları utulemek yerleştırmek var(( benımde yarınkı ışım o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?