2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba bayanlarrr. ben geldimm.. bu akşam girebileceğim inşallah nete annemlere geldim. nasılsınız bakalım?

sagol canım bendede bu kıyafette gorunuyo karnım dıger kıyafetlerde bu kadar belırgın olmuyo ama var karnım tabıkı kılo almadım oyle 2 3 kılo aldım oda anca banada bugun arkadasımın annesı dıyo senın karnın hıc yok dıye sonra dedı boyun uzun o yuzden cok bellı olmuyo dıye :)

benimle aynısın demek sen.. bende o kadar kilo aldım... bnmde boyum pek kısa değil.. bu sebeple heralde insanlar farkedemiyor.. aslında işime de gelmio değil... kıyafetlerim hala oluo eskisi gibi

sağolasın bız ıyıyız çok şukur sen nasılsın nasıl gıdıyo bebışın nasıl

çarşamba doktora gittiğimizde iyi dedi doktor.. ama ben hala bi şeye takıldım.. geçen gittiğim haftayla bu hafta arasında 1 günlük bi oynama var.. 1 gün geri çıktı.. doktora da sordum.. olur o kadar sapmalar. ölçümlerimizle bile alakalı olabilir dedi... ama hala korku var bende... bu arada senin cinsiyeti belli oldumu

:) evet canımm yakısmısmıı hamılelık :) gercı pek kendıme bakamıyorum ama ıdare edıyorumm ıste

sapmalara çok takılma kımının bır hafta gerı yada ılerı gıdebılıyo benımkıde bazen değişiyor

cınsıyetım bellı olmadı gostermıyo sadece doktor duşuk bır tahmınle kız olabılır dedı

bnm zaten sata göre geriden geliordu onu kabullendim ama geçen ayki usg ile bu ayki usg arasında da 1 günlük sapma olunca taktım kafama.. ama doktor önemli değil diyince birazcık rahatladım...

4 hafta sonraya da detaylı usg istedi.. bi profesöre yönlerdirdi bakalım oraya gideceğiz inşallah...bu çarşamba da 3lü testimin sonuçlarını alıcam.. inşallah herşey iyidir..

sen kız mı istiyorsun erkek mi peki

yok yok giriyorum hala cnm.. daha hiç hamile kıyafeti almadım... bu yönden rahatım çok.. ama bikaç haftaya kadar sığmam tahminim.. en fazla 1 ay..

yok yok giriyorum hala cnm.. daha hiç hamile kıyafeti almadım... bu yönden rahatım çok.. ama bikaç haftaya kadar sığmam tahminim.. en fazla 1 ay..

e maşallah canım ama sıkarsa dıkat et ben her ıhtımale karsı gıymıyorum bende hıc almadım ama taytlarla elbıselerle ıdare edıyorum sımdılık bakalım nereye kadar

rabbım hayırlısını versın tabıkı ama gönlumden geçen kız

sen hangı şehırdeydın

kimsecikler kalmadı herhalde.. ben de çıkayım o zaman kızlar... yine bi müddet yazamıyacağım.. herkese selamlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…