kızzz sen bayağı bayağı hamıle gıbısın :)
merhaba bayanlarrr. ben geldimm.. bu akşam girebileceğim inşallah nete annemlere geldim. nasılsınız bakalım?
hoşgeldin canı ama şansına foumda da kimsele kalmamış.. iyiyiz sen nasılsın nasl gidiyo??
maşallah canım sen gerçekten hamile olmuşsun ciddi ciddi.. beni görenler hala şaşırıo karnımın olmamasına.. aslında eskiye nazaran çıktı bnm de baya ama...eşim ve annem öyle diyo yanibu arada kilo almamışsın heralde maşallah... pu pu pu
sagol canım bendede bu kıyafette gorunuyo karnım dıger kıyafetlerde bu kadar belırgın olmuyo ama var karnım tabıkı kılo almadım oyle 2 3 kılo aldım oda anca banada bugun arkadasımın annesı dıyo senın karnın hıc yok dıye sonra dedı boyun uzun o yuzden cok bellı olmuyo dıye :)
merhaba bayanlarrr. Ben geldimm.. Bu akşam girebileceğim inşallah nete annemlere geldim. Nasılsınız bakalım?
sağolasın bız ıyıyız çok şukur sen nasılsın nasıl gıdıyo bebışın nasıl
:) evet canımm yakısmısmıı hamılelık :) gercı pek kendıme bakamıyorum ama ıdare edıyorumm ıste
:) evet canımm yakısmısmıı hamılelık :) gercı pek kendıme bakamıyorum ama ıdare edıyorumm ıste
çarşamba doktora gittiğimizde iyi dedi doktor.. Ama ben hala bi şeye takıldım.. Geçen gittiğim haftayla bu hafta arasında 1 günlük bi oynama var.. 1 gün geri çıktı.. Doktora da sordum.. Olur o kadar sapmalar. ölçümlerimizle bile alakalı olabilir dedi... Ama hala korku var bende... Bu arada senin cinsiyeti belli oldumu
çok guzelsın tatlım yakışmış hamılelık
sapmalara çok takılma kımının bır hafta gerı yada ılerı gıdebılıyo benımkıde bazen değişiyor
cınsıyetım bellı olmadı gostermıyo sadece doktor duşuk bır tahmınle kız olabılır dedı
o senın guzellıgın canım sagoll bu arada palette masallah eskı kıyafetlere gırıyosan ne guzel bende gırerım belkı ama kendımı zorlamıyorum cunku karnım sıkışıyo ne olur ne olmaz dıye hep bol gıyınıyorum :)
yok yok giriyorum hala cnm.. daha hiç hamile kıyafeti almadım... bu yönden rahatım çok.. ama bikaç haftaya kadar sığmam tahminim.. en fazla 1 ay..
bnm zaten sata göre geriden geliordu onu kabullendim ama geçen ayki usg ile bu ayki usg arasında da 1 günlük sapma olunca taktım kafama.. Ama doktor önemli değil diyince birazcık rahatladım...
4 hafta sonraya da detaylı usg istedi.. Bi profesöre yönlerdirdi bakalım oraya gideceğiz inşallah...bu çarşamba da 3lü testimin sonuçlarını alıcam.. Inşallah herşey iyidir..
Sen kız mı istiyorsun erkek mi peki
hayırlısı olsun inşallah...ben kocaeli deyim canım gölcükte oturuyorum..rabbım hayırlısını versın tabıkı ama gönlumden geçen kız
sen hangı şehırdeydın
ben cıkıyorum canlarımm yarın gorusuruzz ıı geceler tatlı ruyalar bebişlerınızle sızee optumm kocamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?