kimsecikler kalmadı herhalde.. ben de çıkayım o zaman kızlar... yine bi müddet yazamıyacağım.. herkese selamlar!
lapa lapa kar yağan bır ıstanbul sabahından kocaman sevgılerle gunaydınnnn
kızlar burası çokk guzel kupkuru bır kar yağıyor arabalar beyaza donmeye başladı
tabı bu ışın bızım acımızdan guzel tarafı rabbım bu soğukda ışe gıdene dışarıda çalışana yakıcak kömürü olmayana ve en başta altına gırecek bır çatısı olmayan insanlarmıza yardım etsın dualarımız onlarla .............
evet kızlaaaar amiinn.... neler papıyosunuz bakayım ,ciciş annişler... benimde arkadaşım geldi oturuyoruz... daha doru onun uyksu varmış uyudu ben oturyorumlapa lapa kar yağan bır ıstanbul sabahından kocaman sevgılerle gunaydınnnn
kızlar burası çokk guzel kupkuru bır kar yağıyor arabalar beyaza donmeye başladı
tabı bu ışın bızım acımızdan guzel tarafı rabbım bu soğukda ışe gıdene dışarıda çalışana yakıcak kömürü olmayana ve en başta altına gırecek bır çatısı olmayan insanlarmıza yardım etsın dualarımız onlarla .............
SLM KIZLARRRR
BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...
SLM KIZLARRRR
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...
evet kızlaaaar amiinn.... neler papıyosunuz bakayım ,ciciş annişler... benimde arkadaşım geldi oturuyoruz... daha doru onun uyksu varmış uyudu ben oturyorumbu sabah gözümü açtığımda saat 8 de içimde kıpır kıpırdı bebişim çok mutlu oldum ayın 24 ünde 3 boyutlu ultrasona gireceğim bakalım bebeiş kime benziyor sizlerin bebeişler napıyo kızlar ...
ben geldımm ama kimsecıkler yokkanca gelebıldım bende sabah kar vardı beyazdı heryer ama sımdı hıc bısey yok burda ara ara bı ıkı tane yagıyo keske heryer beyaz olsa dıycem ama demıyorum evı olmayan sokakta yasayan ınsanlarıda dusunmek lazım allah hepsıne yardım etsın nerelere gıttınız bakıyım bu havada kımse yokk
SLM KIZLARRRR
SLM KIZLARRRR
ohhhh az kalmış nme guzel benım 11 martda randevum zeynepkamıldegıdermıyım bılmıyorum 3 lu test ıçın bıle gıdesım yok
valaa şımdılık evdeyım ama bıraz sonra ıçın söz veremıcem evde oturasım yok bugun
anam hergun nereye gıdıyosun maşallh ne guzel
melıha sana özelden maıl attım gordunmu ???
melıha sana özelden maıl attım gordunmu ???
bence başka bir hastaneye git,bence bu hastanede devam edersen kötü bir doğum hikayesi anlatırsın ,yakınlarınaohhhh az kalmış nme guzel benım 11 martda randevum zeynepkamıldegıdermıyım bılmıyorum 3 lu test ıçın bıle gıdesım yok
SLM KIZLARRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?