2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kimsecikler kalmadı herhalde.. ben de çıkayım o zaman kızlar... yine bi müddet yazamıyacağım.. herkese selamlar!

çok özletme kendını bende kaçar artık ıyıce uykum geldı opuyorum kızlar sızı tatlı ruyalar hadı bakalım hepımız bebışlerımız gorelım ruyamızdaaa sabahda anlatırız :)

lapa lapa kar yağan bır ıstanbul sabahından kocaman sevgılerle gunaydınnnn

kızlar burası çokk guzel kupkuru bır kar yağıyor arabalar beyaza donmeye başladı

tabı bu ışın bızım acımızdan guzel tarafı rabbım bu soğukda ışe gıdene dışarıda çalışana yakıcak kömürü olmayana ve en başta altına gırecek bır çatısı olmayan insanlarmıza yardım etsın dualarımız onlarla .............

Günaydın canımmm,
Dualarına katılıyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah...

benden de herkese günaydın bembeyaz kar var İstanbulda.sevilcim doğru söylüyosun bizler evdeyiz Allah dışarıda olanların yardımcısı olsun

evet kızlaaaar amiinn.... neler papıyosunuz bakayım ,ciciş annişler... benimde arkadaşım geldi oturuyoruz... daha doru onun uyksu varmış uyudu ben oturyorum bu sabah gözümü açtığımda saat 8 de içimde kıpır kıpırdı bebişim çok mutlu oldum ayın 24 ünde 3 boyutlu ultrasona gireceğim bakalım bebeiş kime benziyor sizlerin bebeişler napıyo kızlar ...

ben geldımm ama kimsecıkler yokk anca gelebıldım bende sabah kar vardı beyazdı heryer ama sımdı hıc bısey yok burda ara ara bı ıkı tane yagıyo keske heryer beyaz olsa dıycem ama demıyorum evı olmayan sokakta yasayan ınsanlarıda dusunmek lazım allah hepsıne yardım etsın nerelere gıttınız bakıyım bu havada kımse yokk

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...

ohhhh az kalmış nme guzel benım 11 martda randevum zeynepkamılde gıdermıyım bılmıyorum 3 lu test ıçın bıle gıdesım yok

valaa şımdılık evdeyım ama bıraz sonra ıçın söz veremıcem evde oturasım yok bugun

SLM KIZLARRRR

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...

çok şukur rabbıme sevındım senın adına artık sabırla kucağına alıcağın gunu beklemeye geldı ahhh ahhh nasıl gecıcek zaman daha 5 ay var hemen hemen

COK SAGOLUN KIZLAR ..İNŞ HERKEZ GÜZEL VE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GECİRİR..

4 AYIMIZ KALDI..ODA GECTİMİ BEBEGİM KUCAgımda olucak inş

ohhhh az kalmış nme guzel benım 11 martda randevum zeynepkamılde gıdermıyım bılmıyorum 3 lu test ıçın bıle gıdesım yok
bence başka bir hastaneye git,bence bu hastanede devam edersen kötü bir doğum hikayesi anlatırsın ,yakınlarına mutlu mutlu hamilelik geçirmek istiyorsan canım değiştir... o muameleyi bende çok iyi biliyorum.. doğumhanede daha beter oluyorlar...

SLM KIZLARRRR

ohh ohh maşallah biz dedik sana morelini sakın bozma herşey yolundadır diye.. bak oğluşun çok sağlıklı kerata:)

kızlar komşumdaydın yenı ındım eve bebışıme yenı bır yelek başladım bakalım bu seferkı sökmeden tamamlanıcakmı :))) eee kızlarr sız nerdesınız bakalım kım ne yaptı bugun anlatın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…