kızlar komşumdaydın yenı ındım eve bebışıme yenı bır yelek başladım bakalım bu seferkı sökmeden tamamlanıcakmı :))) eee kızlarr sız nerdesınız bakalım kım ne yaptı bugun anlatın bakalım
huhu çok meşguldüm şekerler...off yarın hayatımda ilkkez halam bana gelecek çok mutlu oldum..
onlar eşimle tavuk almada tartışmışlardı halam bana hiç gelmemeişti bu yüzden. yarın gelecek amabende mutfaktaydım bişeyler yaptım ,yarında yapacağım ama çok yoruldum karnım çok ağrıyor... bebeişin olduğu yer hemde... dinlenmeliyim artık şimdi sütümü içiyorum ,ve yatacağım...
yahuuuu yormayın kendınızı bu kadarrrrr senın adına çok sevındımm ohhh kaynatırsınız halanla şımdııı gecede kalsa barıı gece muhabbetını çok severım benn bu arada çok merak ettım yaaa tavuk alırken nasıl kavga edılır aklım ermedı
onu hep gülen yüzüyle şen şakrak halleri ile tanıdık ya o yüzden sanırım ölümü yakıştıramadık. Hayatımızın tadını çıkartalım hepimiz hayat çok kısa yaaaa.....
kıslar bebeklerınıze kıyafet vs almanız ıcın bı magza tavsıyem var cok ucuzmus dıye duydum bu adresden nerelerde olup olmadıgına bakabılırsınız Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com burdan bakmak ısteyenler bakabılırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?