2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben evdeydımm hıcc cıkmadım dısarıı ıstedım örmek ıcın ıp alıyım ama tek cıkmaya korktum hemde soguktu hava bugun sıkıldım evde olmaktan basım agrıdı yıne havalar duzelse bı keske ya

öyle deme bızım gönullerımız bır mutlaka yoğundur ışlerı vardır arkadaşların yoksa bız sağlam bır ekıp kurduk ınan kımse oyleee bakıp daa geçmez yazdıklarımızaa

huhu çok meşguldüm şekerler...off yarın hayatımda ilkkez halam bana gelecek çok mutlu oldum..
onlar eşimle tavuk almada tartışmışlardı halam bana hiç gelmemeişti bu yüzden. yarın gelecek amabende mutfaktaydım bişeyler yaptım ,yarında yapacağım ama çok yoruldum karnım çok ağrıyor... bebeişin olduğu yer hemde... dinlenmeliyim artık şimdi sütümü içiyorum ,ve yatacağım...

yahuuuu yormayın kendınızı bu kadarrrrr senın adına çok sevındımm ohhh kaynatırsınız halanla şımdııı gecede kalsa barıı gece muhabbetını çok severım benn bu arada çok merak ettım yaaa tavuk alırken nasıl kavga edılır aklım ermedı

günaydın şekerlerr bugün yine yoğun geçecek :) halamın bir kızı var halam kızına çok düşkündür daha doğrusu erkek tarafı baklava almaya bize geldiğinde,3 delikanlıyı kadın kılığına sokupgelmişlerdi.Benim abimin arkadaşlarıda matrak olsun diye o kız kılıklılardan bir tane kaçırınca,eşimin erkek kardeşide gırgır olsun diye bizde sizin kızlarınızı kaçırırız demiş.. Tabii bunu duyan halam ,çıldırmış nasıl söylersin bunu terbiyesiz demiş,biradereiş bu sefer tartışmaya dönmüş.. Eşim karışmış olaya ,halamla ağız dalaşına girivermişler,ben dışarı çıktğımda evden gördüğüm manzara beni şoke etti,ama elimden birşey gelmedi...Ertesi gün düğünde halam bana takı takmaya geldi bana takıyı taktı eşimin yüzüne dahi bakmadıeşimde ona daha çok kızdı... Neyseki mübarek bayramlarımız vesilesiyle karşılaştığımız için araları düzelmeye başladıöptüm şekerim..

demin annem telefonda söyledi ben de çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.çok gençti 1,5 yaşında da oğlu vardı :2:

ya ben de iraz önce öğrendim şok yaşadım kısa süreli. Hiç beklemezdik ama hayat aniiiii.... bir varız bir yokuz işte. Allah rahmet eylesin inşallah...

her şey ne kadar boş geliyor değil mi böyle haberleri duyunca hayatın kıymetini daha iyi anlıyoruz.sevilcim 3 sene önce evlenmiş.1,5 yaşında da oğlu varmış.2009 haziran doğumlu oğlu

ay tüylerım ürperdı korktum valla bu ne ya gencecık kızdı zavallı gecen ızledım kendısını gülüypdu hep ınanamıyorum allah yardımcıları olsun yakınlarının zor durum valla şok oldum bende

onu hep gülen yüzüyle şen şakrak halleri ile tanıdık ya o yüzden sanırım ölümü yakıştıramadık. Hayatımızın tadını çıkartalım hepimiz hayat çok kısa yaaaa.....

onu hep gülen yüzüyle şen şakrak halleri ile tanıdık ya o yüzden sanırım ölümü yakıştıramadık. Hayatımızın tadını çıkartalım hepimiz hayat çok kısa yaaaa.....

valla canım ne zaman ne olacagını kımse bılemez allah korusun yanı ben düşündukce kotu oluyorum ama taktiri ilahı kımse bısey yapamaz dıger kıslar nerde acaba benı kaynanamın yegenı caya cagırdı oglen ıcın akrabalarıda gelcekmıs ama onlar kokoşlar bende hem nezleyım hemde duzgun hamılelık kıyafetım yok gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunuyorum gıdersem rahat edemem uykum gelır burnum akar ses tonum degısık zaten utanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…