2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kayıtlıyım hoşgeldın ama okuyupda cıkma hemen arada yorum da yaz nasılsın neler yapıyorsun bebış nasıl

benimde 17 subatta 5. ay kontrolum var burdaki( belcika) doktorlar cok relax ya hic dusunmuyorlar bu bebegin annesi merak eder cinsiyetini diye :) gecen 20 ocakta gittigimde ultrasondan bakmadilar. zaten 20. haftada bebek musade ederse cinsiyetini soyleyebiliriz dedi. nese bekliycez artik mecbur

bu arada 1 haftadir hareketlerini hissediyorum bebisin :) yani basta belki ben yaniliyorumdur dedim ama simdi eminim :) kipir kipirr :)

slm kartopu yurt dışında tabıkı farklı bır burda aklımıza estıkce gıdıp goruyoruz bebışımızı tabıı ay dolana kadar beklemeye çalışıyoruz rabbım gönlune gore verır ınş. rabbım kucağına da almayı nasıp etsın hareketlerını hıssetmen çok guzel

14 hafta 1 günlük hamileyolurmusunuzim bende ancak sizin gibi cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı

ayy kızlar bu ne forumumuzun hali? kimseler yazmıyor.demirbaşlar hariç ben 2 gündür yine ev işleriyle uğraşıyorum bugün de kayınvaldem geldi ancak bakabiliyorum ara ara.

ayy kızlar bu ne forumumuzun hali? kimseler yazmıyor.demirbaşlar hariç ben 2 gündür yine ev işleriyle uğraşıyorum bugün de kayınvaldem geldi ancak bakabiliyorum ara ara.

arkadaşım herkez okuyup çıkmaya başladı ne yazıkkı boyle devam edıcek gıbı hayır bu ışın sonu yenı bır form acıp kımseyı aramıza almamakla devam edıcek gıbıme gelıyo o zaman okuyup yorum yapma yada slm alıp verme zahmetınde bulunmayan arkadaşlarımızı yazıklarımızı okumakla yormıcaz chhh unku okumalarına engel koycaz ohhhh çatlıcak o zaman herkez meraktan .............

KIŞIN DUDAK BAKIMI

havada çatlayan dudaklarınıza canlı ve sağlıklı bır goruntu kazandırmak ıçın 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı toz şekerı karıştırın. karışımı yuvarlak hareketlerle 1 dk dudaklarınıza surun ve ılık suyla durulayın. toz şekerın peeling etkisi ölü derinin atılmasına yardımcı olurken bal dudaklarınızı yumuşatıcaktır

ALINTI .............

Dudullu asya parka ne dersınız daha onceden gıttınızmı hıç oraya hem ortak nokta hem kapalı alan hemde o mağzada aklım kaldı gıdıp gormem lazımm
:)))

14 hafta 1 günlük hamileyolurmusunuzim bende ancak sizin gibi cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı

canım lillypie ye giriyorsun netten,ve seçimlerini sıralıyla yaptıktan sonra en son url linkine tıklayıp,url yin koplaylıyorsun.. sonra kadınlar kulubüne gelip kontrol panelinden,profili düzenle diyorsun oradanda çizelge kısmına ,kopyaladığını yapıştırıyorsun.. bu kadar...

merhaba kızlar, bugün sürpriz misafirlerim vardı çok mutlu oldum... ama iki gündür hazırlık yapmaktan çoook yoruldum...artık şöyle ayaklarımı uzata uzata dinlenmek uyumak istiyorum... sizler de iyisiznidir inşallah kızlar.. şöyle tatlı tatlı sohpet edemedim sizlerle kocaman öpüyorum...

Zeynep ve melıha ses verın yarın saat kaçta ve nerde buluşuyoruz ???

Dudullu asya parka ne dersınız daha onceden gıttınızmı hıç oraya hem ortak nokta hem kapalı alan hemde o mağzada aklım kaldı gıdıp gormem lazımm
:)))

canım benim için farketmez.yalnız sabahtan biraz işlerim var.kayınvaldem de bende biliyorsun öğleden sonra görüşebiliriz.dudullu asya parka gittim ben ilk taşındığım zamanlarda.sevmedim canım orayı zaten oturulcak 1-2 yer var oralar da güzel değil.hem dolaşamayız öyle çok ben hemen yoruluyorum.bana kalırsa melihaya da yakın olan bir yerde buluşmak daha mantıklı.tabi Meliha gelebiliyorsa yoksa biz yine edi büdü son dakika bile karar alırız

canım ben de misafir ağırlayınca çok yoruluyorum.benim de haftaya 2-3 gün misafirim olcak.şimdiden kara kara düşünüyorum.erteleyemem de artık.ne zamandır gelmek istiyorlar.özellikle ayakta yemek yaparken çok zorlanıyorum ağrıyo her yerim.diğer işler vallahi o kadar yormuyor.sen de bi güzel dinlen tatlım.biz de seni kocaman öpüyoruz

valla şimdiden atlat derim misafrilerini yoksa ilerde dahada zormalnırsın...
hakikaten ocak başında yemek pişirirken içim fena oluyo bayılacakmışım gibi oluyorum kollarım tutmuyor sanki... birde çok ayakta kalırsam,baldırlarımın arka kısımları çok ağrıyor... bebeişler artık bizi etkiliyorlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bu mesaj bugün bana da geldi telefonuma...

böyle yorgunluk bende de çokk oluyo misafir ağırlamak işkence gibi şu zamanlarda galiba karnı ağrıyo sabahtan beri nedir bu yaaa.....

merhaba kızlar.nabersiniz? ben geldim.. az önce 3lü test sonuçlarımı aldım.ama hiçbir yorum yapamadım. belki sizin bi fikriniz olabilir...

üçlü test(hcg-e3-afp) sonuç: E3 0,552

sadece bu kadar yazıo:S

bi fikri olan var mı?

ok yarın sabah tekrar yazışırız benım ınanılmaz sancım var kasıklarıma doğru geçmezse gelemeyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…