benimde 17 subatta 5. ay kontrolum var burdaki( belcika) doktorlar cok relax ya hic dusunmuyorlar bu bebegin annesi merak eder cinsiyetini diye :) gecen 20 ocakta gittigimde ultrasondan bakmadilar. zaten 20. haftada bebek musade ederse cinsiyetini soyleyebiliriz dedi. nese bekliycez artik mecbur
bu arada 1 haftadir hareketlerini hissediyorum bebisin :) yani basta belki ben yaniliyorumdur dedim ama simdi eminim :) kipir kipirr :)
ayy kızlar bu ne forumumuzun hali? kimseler yazmıyor.demirbaşlar hariçben 2 gündür yine ev işleriyle uğraşıyorum bugün de kayınvaldem geldi ancak bakabiliyorum ara ara.
14 hafta 1 günlük hamileyolurmusunuzim bende ancak sizin gibi cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı
Zeynep ve melıha ses verın yarın saat kaçta ve nerde buluşuyoruz ???
Dudullu asya parka ne dersınız daha onceden gıttınızmı hıç oraya hem ortak nokta hem kapalı alan hemde o mağzada aklım kaldı gıdıp gormem lazımm
:)))
merhaba kızlar, bugün sürpriz misafirlerim vardı çok mutlu oldum... ama iki gündür hazırlık yapmaktan çoook yoruldum...artık şöyle ayaklarımı uzata uzata dinlenmek uyumak istiyorum... sizler de iyisiznidir inşallah kızlar.. şöyle tatlı tatlı sohpet edemedim sizlerle kocaman öpüyorum...
canım ben de misafir ağırlayınca çok yoruluyorum.benim de haftaya 2-3 gün misafirim olcak.şimdiden kara kara düşünüyorum.erteleyemem de artık.ne zamandır gelmek istiyorlar.özellikle ayakta yemek yaparken çok zorlanıyorum ağrıyo her yerim.diğer işler vallahi o kadar yormuyor.sen de bi güzel dinlen tatlım.biz de seni kocaman öpüyoruz
KIŞIN DUDAK BAKIMI
havada çatlayan dudaklarınıza canlı ve sağlıklı bır goruntu kazandırmak ıçın 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı toz şekerı karıştırın. karışımı yuvarlak hareketlerle 1 dk dudaklarınıza surun ve ılık suyla durulayın. toz şekerın peeling etkisi ölü derinin atılmasına yardımcı olurken bal dudaklarınızı yumuşatıcaktır
ALINTI .............
valla şimdiden atlat derim misafrilerini yoksa ilerde dahada zormalnırsın...
hakikaten ocak başında yemek pişirirken içim fena oluyo bayılacakmışım gibi oluyorum kollarım tutmuyor sanki... birde çok ayakta kalırsam,baldırlarımın arka kısımları çok ağrıyor... bebeişler artık bizi etkiliyorlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba kızlar, bugün sürpriz misafirlerim vardı çok mutlu oldum... ama iki gündür hazırlık yapmaktan çoook yoruldum...artık şöyle ayaklarımı uzata uzata dinlenmek uyumak istiyorum... sizler de iyisiznidir inşallah kızlar.. şöyle tatlı tatlı sohpet edemedim sizlerle kocaman öpüyorum...
canım benim için farketmez.yalnız sabahtan biraz işlerim var.kayınvaldem de bende biliyorsun öğleden sonra görüşebiliriz.dudullu asya parka gittim ben ilk taşındığım zamanlarda.sevmedim canım orayı zaten oturulcak 1-2 yer var oralar da güzel değil.hem dolaşamayız öyle çok ben hemen yoruluyorum.bana kalırsa melihaya da yakın olan bir yerde buluşmak daha mantıklı.tabi Meliha gelebiliyorsa yoksa biz yine edi büdü son dakika bile karar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?