kızlar merhaba.kaç gündür yazamadım ama yazılanları okudum ve beni merak dahi etmemişinizevde misafirlerim var.denizliden ve antepden ablalrım geldi.evde 10 kişiyiz.ablalrımda olsa evin sahibi olunca çok yoruluyorum.onu yap bunu yap öldüm.evim deseniz dandini her yer her yerde.zaten titiz pinpiriklinin tekiyim baya canım sıkıldı.evimde düzen kalmadı.cumartesi gidiyolar ama onlar gidince ağır temizlik beni bekliyor.kadın geliyor ama yinede detaylar bana ait.halıları yıkamaya gönderecem zaten.koltuklar kanepeler yataklar çarşaflar ütü offfff.sonra yaza kadar halılar idare eder ayda 1 de siliniyor zaten.bir de bebiş doğmadan ohh:)ne kahvaltı ne yemek mersimi bitmiyor valla.zeynep ve sevil.bir gün buluşmanıza ben de geleyim valla.izmitteyim ne de olsa.eşimin işleride hep istanbulda.o her gün gidiyor.bir gün bırakır.
merhaba kızlar.nabersiniz? ben geldim.. az önce 3lü test sonuçlarımı aldım.ama hiçbir yorum yapamadım. belki sizin bi fikriniz olabilir...
üçlü test(hcg-e3-afp) sonuç: E3 0,552
sadece bu kadar yazıo:S
bi fikri olan var mı?
slm kızlar bende ekim hamişlerindenim şuan 14 haftalıgım siz ne kadarlık oldunuz cinsiyet için kesin bişey sölemedi doktor 12 haftalıkken gitmiştim hayırlı olsun öncelikle 1 kızım var bakalım bu ne olcak merak ediyorum
Hayırdır kızlar nerdesınızzz ????
selam canım uzun zamandır yazamıyordum..ev taşıyoruz şehir değişikliği yapıcaz.sen nasıl oldun ağrların geçtimi?
daha ıyıyım canım nerden nereye taşınıyorsunuz allah kolaylık versın cok dıkkat et kendıne ve bebışıne
Aydından Balıkesire taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla o gitti bile ama ben çalıştığım için daha burdayım.Nisana kadar annemlerle kalıcam yasal iznim başlayıncada ayrılacam eşimde hafta sonları gidip geliyo.Zor oluyo tabii..Ordaki evi tuttuk geçen hafta ordaydım ama daha henüz taşımadık anca toparlanıyoruz..
ah canım ya Allah kolaylık versin gerçekten de zor bir durummuş...
evet malesef hele çocuklu misafir ağırlamak daha büyük işkence ,ev acayip dağılıyoooooo....böyle yorgunluk bende de çokk oluyo misafir ağırlamak işkence gibi şu zamanlarda galiba karnı ağrıyo sabahtan beri nedir bu yaaa.....
canım benim çok dikkat et kendine kuvvetle muhtemel ,rahim büyümesiyle alakalı bir ağrıdır böyle hissettiğin zamanlarda işi gücü bırakıp ayaklarımızı duvara yarım dikerek dinlenmeliyiz... ben öyle yapıyorum iyi geliyor..ok yarın sabah tekrar yazışırız benım ınanılmaz sancım var kasıklarıma doğru geçmezse gelemeyebılırım
ahh kıyamam seni unutmuşmuyuz canımmmmmkızlar merhaba.kaç gündür yazamadım ama yazılanları okudum ve beni merak dahi etmemişinizevde misafirlerim var.denizliden ve antepden ablalrım geldi.evde 10 kişiyiz.ablalrımda olsa evin sahibi olunca çok yoruluyorum.onu yap bunu yap öldüm.evim deseniz dandini her yer her yerde.zaten titiz pinpiriklinin tekiyim baya canım sıkıldı.evimde düzen kalmadı.cumartesi gidiyolar ama onlar gidince ağır temizlik beni bekliyor.kadın geliyor ama yinede detaylar bana ait.halıları yıkamaya gönderecem zaten.koltuklar kanepeler yataklar çarşaflar ütü offfff.sonra yaza kadar halılar idare eder ayda 1 de siliniyor zaten.bir de bebiş doğmadan ohh:)ne kahvaltı ne yemek mersimi bitmiyor valla.zeynep ve sevil.bir gün buluşmanıza ben de geleyim valla.izmitteyim ne de olsa.eşimin işleride hep istanbulda.o her gün gidiyor.bir gün bırakır.
ooh maşallah hg aramıza tontiş anneslm kızlar bende ekim hamişlerindenim şuan 14 haftalıgım siz ne kadarlık oldunuz cinsiyet için kesin bişey sölemedi doktor 12 haftalıkken gitmiştim hayırlı olsun öncelikle 1 kızım var bakalım bu ne olcak merak ediyorum
aman canım aklına böyle kötü şeyler getirme ,hapşırmak her zaman için tehlikeli bir durum ,bizim komuşumuzun kocası ,hapşırırken kendini sıktığı için akciğer bronşları zedelenmişti ameliyatla hallettiler gayet sağlıklı şimdi... Tabii hapşırırken mutlaka başımızı aşağı doğru eğerek hapşırmalıyız..kızlar benım çok onemı bır sorunum var ve ancak bunun farkına varabıldım dun sabah hapşırırken farkında olmadan kendımı kastım ve o an sol goğus kemığımın altına bıcak gıbı bır ağrı saplandı kas sıkışması dıye onemsemedım ama dunden bu saat oldu halen canım acıyo yatarken donerken yururken hep ağrı saplanıyor bakalım nasıl gecıcek bılmıyorum ama sonradan kafam bastıkı hapsırırken kendımı kastığım ıçın olmuş ve ınt de araştırdım hamıleyken hapşırırken kasmak çok sakıncalıymış bır dunya haber mesela bır tanesı felç olmuş bır tanesı beyın kanaması geçırmış ölmuş vbş........ kızlar hepımız bılınçlenelım bu konuda aman sız sız olun hem kendınız hem hamıle gorduğunuz herkezı bu konuda uyarın cunku ben bılıyor olsaydım dunden berı bu ağrıyı çekmezdım kııı ne zaman gecıcek allah bılır((
ohh maşallahherkese günaydııııınnnn.....
ben dün gece uzun zamandır olmadığı kadar iyi uymuşum sadece bir kez uyandım tuvalet için kendim bile hala şaşırıyorum ve sabah da uyuyabildim yeni uyandım şimdi yemek hazırlıyorum çok acıkmışım kahvaltı ettiğim halde :)
canımm yaklaşıyorsun banaAydından Balıkesire taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla o gitti bile ama ben çalıştığım için daha burdayım.Nisana kadar annemlerle kalıcam yasal iznim başlayıncada ayrılacam eşimde hafta sonları gidip geliyo.Zor oluyo tabii..Ordaki evi tuttuk geçen hafta ordaydım ama daha henüz taşımadık anca toparlanıyoruz..
evet tatlım zor..ama napalım çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için uğraşıyoruz artık kendimizden geçtik biraz...inşallah hayırlısı olur.Gurbet zor olacak ama alışacağız yapacak bişey yok .
haklısın canım herşeye katlanırız biz çocuklarımız için. Yeter ki onlar iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar. Zaman çabucak geçsin ve yeniden aile düzeninizi kurun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?