2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım çocuklu misafr arada geliyor bize de evin altını üstüne getiriyorlar onlar gidince gözüm almıyor bile etrefı toparlamayı. biraz yatıp enerji toplyorum snrasında atık mecburen :)

sağol canım inşallah hepimiz böyle rahat geceler yaşarız. ayy son aylar ablamı hatırlıyorum hiç uyuyamazdı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ayy canım maşallah çok güzel uyuman birkaç gün uykusuz kaldın acısı çıktı demekki ihtiyacın varmış

canım Allah kolaylık versin taşınmak zordur.ama yeni eve yeni bebişle geçeceksin ne güzel hem de yeni bir şehire.

merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettiğimden aranıza yeni katılıdım. bende 2010 ekimde hamile kaldım. şuanda 16 haftalık hamileyim.

canım Allah kolaylık versin taşınmak zordur.ama yeni eve yeni bebişle geçeceksin ne güzel hem de yeni bir şehire.[/QUOTE]

saolasın canım ..zor ama napalım başa gelen çekilirmiş ...hayırlısı olsun..seninde bebeğin erkekmiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..beylerin içinde tek bayan olacaksın..kıymetli olursun çok emin ol..:)

evet canım malesef şehirler arası olunca fiyat böyle..:Saynen yardım eden olmasa nasıl kalakabiliriski altından

sorma vallanapalım bi şekilde idare ediyoruz.. Benimde çocuklarım var artık ,2.cisi geliyo benimkilerde dağıtacaklar eminim...canım benim 8. 9. aylar malesef rahat geceleri geride bırakmış olacağız.. bebeişler biz yatınca başlıcaklar oynamaya,bu nedenle bizide uyutmayacaklar...
merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettiğimden aranıza yeni katılıdım. bende 2010 ekimde hamile kaldım. şuanda 16 haftalık hamileyim.
hoşgeldin aramıza , birlikte uzun bir seriven yaşayacağız ,inşallah bebeğini sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın... sevgiler...

Zeynepçiğim doğru söylüyorsun,çok yormamak gerek aslında bende günlere bölsem ne hoş olur,BEn malesef dayanamıyorum hergün aynı işler, yapıyorum... Bugün zor tutuyorum kendimi ,3 gündür inanaılmaz yoruldum ne olursa olsun yapmamalıyım diyorum...

merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettiğimden aranıza yeni katılıdım. Bende 2010 ekimde hamile kaldım. şuanda 16 haftalık hamileyim.

butun sıkıntılarımızı ve sevınçlerımızı paylaşmak ıçın burdayız canım sende de hoşgeldın aramıza kendınden bahset ıstersen bıraz senı tanıyalım ...

Ben ıst da yaşıyorum 5 yıllık evlıyım ılk bebışıme 17 haftalık hamıleyım çalışmıyorum ev hanımıyım ...........

huu huıuuu nerdesiniz kızlarrrrrr ayy benim çoook uykum vaaaaaaaaaaar... canım hiç bişey yapmak istemiyor,ütü yaptım biraz ,birde bulaşık makinesini boşalttım,kızımı parka götürdüm geldim,evimi şarjlı süprügeyle aldım... canım şimdi yatmakkk isityooooooooo...

evet bi süredir uyuyamıyordum ya onun yerine uyudum sanırım :)

sen nasılsın canım kaynanan geldi dimi?

eve canım dün geldi kayınvaldem.bugün gezmeye ve aklışverişe gittik biraz önce geldik

ben 2 günde 1 yapıyorum süpürgeyi canım.bende de program hastalığı var.önceden programlıyorum o gün yapacağım işleri.yapamazsam huzursuz oluyorum.çamaşır kuruduğu gibi ütülencek mesela.bi sürü takıntım var 2.olunca biraz zor olucak işler nasıl olucak düşünüyorum kara kara

off şu ütüler yokmu mafoluyorum,ütülerken ,mutfaktaki el bezlerine kadar ütülerdim bir kaç ay önce ama artık,kızımın evde giyidiği günlük eşofmanlar dahil bazı şeyleri ütülemekten vaz geçtim.. eşim de hep takım elbise giyiyor onungömlek ütüsü çok oluyor.. 2. bebeişler olunca bakalım nasıl programlıyacağız kendimizi Allah herkezin yardımcısı olsun

kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim

[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]

kızılcıkk bebışının ayaklarını yerım ben senın ayyy ne guzel keşkeee benımde bebışımın vıdeosu olsaa gıttığın yer özel muayehanemı kaç para ne bılem benım gıttığım yerde karıncalar dans edıyor senın ultrasonun 4 boyutlu falanmı???

yok canım acıbadem hastanesine gittim orda cektiler normal 4 boyutlu felanda degil..

Bazı hastanleer cekip veriyor canım

mrb kızlarrr.. ne zaman buraya gelsem kimse yok:s... baari bi slm vriyim dedim. bu arada kızılcık ın videosunu göremedim ben. kaldırdı mı

kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim

[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]

izledim çok hoşş.. maşallahh............bu vıdeo yu nasıl veriyorlar..hastene hizmetımı yoksa siz istediniz diyemı verdiler????

yok canım acıbadem hastanesine gittim orda cektiler normal 4 boyutlu felanda degil..

Bazı hastanleer cekip veriyor canım

oyy canım maşallah çok şeker yirim ben onu... bende senin haftada 3 boyutluya gireceğim..benimde cd verilecek,bende paylaşmak isterim oğluşumumaşallah ama yaa ..
Allahın bir mucizesi bunlar...

Gunaydınnn kızlarrrr hepınızee çokk çokk gunaydınn hadı uyanın bakemmm kım ne yapıcak bugun hadı bakaım haftanın son gununu değerlendırelımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…