evet malesef hele çocuklu misafir ağırlamak daha büyük işkence ,ev acayip dağılıyoooooo....
ohh maşallahdilerim bundan sonra böyle rahat uykular yaşarsın,çünkü hazirandan sonra.. Ayvayı yedik hepimiz.. bebeişler bize uyku yüzü göstermeyecekler...
herkese günaydııııınnnn.....
ben dün gece uzun zamandır olmadığı kadar iyi uymuşum sadece bir kez uyandım tuvalet için kendim bile hala şaşırıyorum ve sabah da uyuyabildim yeni uyandım şimdi yemek hazırlıyorum çok acıkmışım kahvaltı ettiğim halde :)
Aydından Balıkesire taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla o gitti bile ama ben çalıştığım için daha burdayım.Nisana kadar annemlerle kalıcam yasal iznim başlayıncada ayrılacam eşimde hafta sonları gidip geliyo.Zor oluyo tabii..Ordaki evi tuttuk geçen hafta ordaydım ama daha henüz taşımadık anca toparlanıyoruz..
evet malesef hele çocuklu misafir ağırlamak daha büyük işkence ,ev acayip dağılıyoooooo......
bana bayan hijyen diyene bakayol ben ne her gün ev süpürürüm ne de toz alırım.hele bir de başımızda çocukla canına yazık ayol.haklısın ev her gün batıyo da napacaksın banyo takıntısı bende de var gönülcüm ama ben öyle günlere bölerim işleri temiz de olucak ama fazla da yorulmucam
ayy canım maşallah çok güzel uyumanbirkaç gün uykusuz kaldın acısı çıktı demekki ihtiyacın varmış
evet canım malesef şehirler arası olunca fiyat böyle..:Saynen yardım eden olmasa nasıl kalakabiliriski altındanevet canım..yakın bursa..inşallah kısmet olur tanışırız.Bizde taşıma şirketi baktık baya 1500 tlden aşağı taşıyan yoktaşınacaksanız çok iyidüşünün derim..çok şükür annemle ablam varda onlar yardım edecek banada yoksa hayatta yapamam..Allah hepimize kolaylık versin..
sorma vallanapalım bi şekilde idare ediyoruz.. Benimde çocuklarım var artık ,2.cisi geliyo benimkilerde dağıtacaklar eminim...canım benim 8. 9. aylar malesef rahat geceleri geride bırakmış olacağız.. bebeişler biz yatınca başlıcaklar oynamaya,bu nedenle bizide uyutmayacaklar...evet canım çocuklu misafr arada geliyor bize de evin altını üstüne getiriyorlar onlar gidince gözüm almıyor bile etrefı toparlamayı. biraz yatıp enerji toplyorum snrasında atık mecburen :)
sağol canım inşallah hepimiz böyle rahat geceler yaşarız. ayy son aylar ablamı hatırlıyorum hiç uyuyamazdı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
hoşgeldin aramıza , birlikte uzun bir seriven yaşayacağız ,inşallah bebeğini sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın... sevgiler...merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettiğimden aranıza yeni katılıdım. bende 2010 ekimde hamile kaldım. şuanda 16 haftalık hamileyim.
merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettiğimden aranıza yeni katılıdım. Bende 2010 ekimde hamile kaldım. şuanda 16 haftalık hamileyim.
evet bi süredir uyuyamıyordum ya onun yerine uyudum sanırım :)
sen nasılsın canım kaynanan geldi dimi?
Zeynepçiğim doğru söylüyorsun,çok yormamak gerek aslında bende günlere bölsem ne hoş olur,BEn malesef dayanamıyorum hergün aynı işler, yapıyorum... Bugün zor tutuyorum kendimi ,3 gündür inanaılmaz yoruldum ne olursa olsun yapmamalıyım diyorum...
ben 2 günde 1 yapıyorum süpürgeyi canım.bende de program hastalığı var.önceden programlıyorum o gün yapacağım işleri.yapamazsam huzursuz oluyorum.çamaşır kuruduğu gibi ütülencek mesela.bi sürü takıntım var2.olunca biraz zor olucak işler nasıl olucak düşünüyorum kara kara
kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
kızılcıkk bebışının ayaklarını yerım ben senın ayyy ne guzel keşkeee benımde bebışımın vıdeosu olsaa gıttığın yer özel muayehanemı kaç para ne bılem benım gıttığım yerde karıncalar dans edıyor senın ultrasonun 4 boyutlu falanmı???
yok canım acıbadem hastanesine gittim orda cektiler normal 4 boyutlu felanda degil..
Bazı hastanleer cekip veriyor canım
kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
yok canım acıbadem hastanesine gittim orda cektiler normal 4 boyutlu felanda degil..
Bazı hastanleer cekip veriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?