2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sanada günaydın şeker anne ,herkeze günaydınn...
ben bugün süpürge yapacağım,akvaryum temizleyeceğim ,v.s kızım çok hasta oldu ,sesi bile kısıldı yavrumun... bu gece uzun oldu bizim için,birde ani harekler yapmamdan dolayı,sürekli kramplar girdi...

Sizler nasılsınız güzel annelerr...

kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim

[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]

maşallah maşallahhh...nazar değmesinn...allah sağlıklı sıhhatli versin kıpır kıpırlar artık yerlerinde durmuyolar benim minik kızımda öyle bi ordan tepiklio bi burdan ...:)

gunaydınn gusel annecıklerr bende bı agrı var ya bıkını bolgemın ustu cok agrıyo ayaga kalkınca bıle agrı gelıyo sankı neden acaba bugun evdeyım yıne sıkıcı gecer gorumcem kaynanaya gıttı gelmez ınsallah :)

canımmmm kıyamam ben sızee geçmışş olsun kızına çabucak ıyıleşır ınş. sende dıkkat et kuşum yAAAAAAAAAAAAA

ay yazık olmuş minik kuşaa yaaa sesı cıkmıyoo gecmıs olsun canım dıkkat edın havalarda cokkotu benımde hala burnum tıkalı tam gecmedıı cokta yorma kendını

günaydın kızlarrr... ne kdr erkn kalkıyosunuz maşallah... ben daha kahvaltı yapıyorum... hihoooyyyt

geçmiş olsun canım.. ben de dün fena yorulmuşum. 3lü test sonuçlarını almaya git gel-çarşıya git derken baya kötü oldum. bide üşüttüm galiba..ama ısınınca ve yatınca geçti hamdolsun.sen de dinlen bence tatlım

Herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar....
hayırlı cumalar cnm

Gunaydınnn kızlarrrr hepınızee çokk çokk gunaydınn hadı uyanın bakemmm kım ne yapıcak bugun hadı bakaım haftanın son gununu değerlendırelımm

günaydın cnm.. bakalım ne iş varsa yapıcaz ama h.sonu mahvolacağı için hiç de yapasım yok:)

ay kızlar dun gece cok kotu ruya gordum ya ruyamda ruya gordum bı adam cocugu uyusun dıye onu kandırıyo sus deprem olcak dıye o sıra deprem oluyodu sankı bende dıyorum deprem olursa nereye saklanırım dıye onun etkısınden sabahda uyuyamadım zatı hala aklımda rruya ya

bnde çook kötü rüyalar gördüm.. kötü rüyayı kimseye anlatmadan suya anlat derler..allah hayır etsin

denizkızı sen nekadarlık hamilesin agrım var demişsin geçmiş olsun uzan biraz dinlen geçer banada öle oluyor bazen

olabilir canım iltihabın varsa akıntın falan oda yapıyor dikkat et kendine bende 14 haftalık hamileyim 15 haftaya giricem

ben yıne bunalıma gırıyorum ya yıne aglıyorum geldıler yıne bana sıkılıyorum gıtcek yerde yok annemlerle konustum yıne daraltı geldı aklıma geldıler nasıl gecıcek benım bu gunlerım ya hıc dayanamıyorum ben onlar yokken hıc ıyı degılım

üzülme canım ya bebişte üzülür bak annenler nerde oturuyor sen nerdesin uzaksınız sanırım

üzülme canım ya bebişte üzülür bak annenler nerde oturuyor sen nerdesin uzaksınız sanırım

ben ist onlar samsun gecen hafta burdalardı bı ay kaldılar ama gıttıler bana cok zor gelıyo hala alışamadım onların yokluguna gecen hazıranda taşındılar yapamıyorum ben onlarsız bak zaman gecmıyo ıste hep aglıyorum kendı kendıme ne yapcam hıc bılmıyorum

neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...

anlıyorum canım bende ist beykozda oturuyorum üzülme alışmaya çalış başka yapacak bişeyin yok biliyosun cok zor ama napıcaksınki kendine iyi bak

anlıyorum canım bende ist beykozda oturuyorum üzülme alışmaya çalış başka yapacak bişeyin yok biliyosun cok zor ama napıcaksınki kendine iyi bak

sagol cnım moralın ıcınn bnde umrnıyedeyımm zor ıste ama elımden bısey gelmıyo malesef zorda olsa katlanıyorum gelde bana zor ama nasıl katlanıyosun dıye allah kımseyı anasından babasından ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…