kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
sanada günaydın şeker anne ,herkeze günaydınn...
ben bugün süpürge yapacağım,akvaryum temizleyeceğim ,v.s kızım çok hasta oldu ,sesi bile kısıldı yavrumun... bu gece uzun oldu bizim için,birde ani harekler yapmamdan dolayı,sürekli kramplar girdi...
Sizler nasılsınız güzel annelerr...
sanada günaydın şeker anne ,herkeze günaydınn...
ben bugün süpürge yapacağım,akvaryum temizleyeceğim ,v.s kızım çok hasta oldu ,sesi bile kısıldı yavrumun... bu gece uzun oldu bizim için,birde ani harekler yapmamdan dolayı,sürekli kramplar girdi...
Sizler nasılsınız güzel annelerr...
geçmiş olsun canım.. ben de dün fena yorulmuşum. 3lü test sonuçlarını almaya git gel-çarşıya git derken baya kötü oldum. bide üşüttüm galiba..ama ısınınca ve yatınca geçti hamdolsun.sen de dinlen bence tatlımgunaydınn gusel annecıklerr bende bı agrı var ya bıkını bolgemın ustu cok agrıyo ayaga kalkınca bıle agrı gelıyo sankı neden acaba bugun evdeyım yıne sıkıcı gecer gorumcem kaynanaya gıttı gelmez ınsallah :)
hayırlı cumalar cnmHerkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar....
Gunaydınnn kızlarrrr hepınızee çokk çokk gunaydınn hadı uyanın bakemmm kım ne yapıcak bugun hadı bakaım haftanın son gununu değerlendırelımm
ay kızlar dun gece cok kotu ruya gordum ya ruyamda ruya gordum bı adam cocugu uyusun dıye onu kandırıyo sus deprem olcak dıye o sıra deprem oluyodu sankı bende dıyorum deprem olursa nereye saklanırım dıye onun etkısınden sabahda uyuyamadım zatı hala aklımda rruya ya
denizkızı sen nekadarlık hamilesin agrım var demişsin geçmiş olsun uzan biraz dinlen geçer banada öle oluyor bazen
üzülme canım ya bebişte üzülür bak annenler nerde oturuyor sen nerdesin uzaksınız sanırım
neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...
anlıyorum canım bende ist beykozda oturuyorum üzülme alışmaya çalış başka yapacak bişeyin yok biliyosun cok zor ama napıcaksınki kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?